بچه اگه یه دختری پدر و مادرش با هم زندگی نمیکنن (طلاق نگرفتن اما بنا به دلایلی با هم زندگی نمیکنن) وقتی براش خواستگار میاد .. یا با کسی اشنا میشه که این موضوع رو نمیدونه ... کی باید بهش بگه ؟ همون روز اول؟ چه جوری بگه که طرف سنکوپ نکنه ؟![]()
بهتره همون اول به طرف بگه. اگه پسره قبول كرد كه هيچي. اگرم قبول نكرد بهتر از اينه كه بعدا مشكل پيش بياد و هميشه جنگ و دعوا باشه كه چرا بهم نگفتي و اين مساله رو ازم قايم كرديبچه اگه یه دختری پدر و مادرش با هم زندگی نمیکنن (طلاق نگرفتن اما بنا به دلایلی با هم زندگی نمیکنن) وقتی براش خواستگار میاد .. یا با کسی اشنا میشه که این موضوع رو نمیدونه ... کی باید بهش بگه ؟ همون روز اول؟ چه جوری بگه که طرف سنکوپ نکنه ؟![]()
خب منم میخوام بگم ... چه جوری بگم؟
تا حالا این جوری که خودم میگم خوب نبوده .. چون معمولا پسره قبول میکنه و براش مهم نبوده اما خانواده اش خیلی ... و همه چی به هم خورده
تا حالا که از صداقت خیری ندیدم ... ولی بازم راست میگم .. ولی بگین چه جوری بگم که خوب باشه
صبر داشته باشخب منم میخوام بگم ... چه جوری بگم؟
تا حالا این جوری که خودم میگم خوب نبوده .. چون معمولا پسره قبول میکنه و براش مهم نبوده اما خانواده اش خیلی ... و همه چی به هم خورده
تا حالا که از صداقت خیری ندیدم ... ولی بازم راست میگم .. ولی بگین چه جوری بگم که خوب باشه
پسره چه جور آدمیه ؟
یه ذره از خصوصیات اخلاقی-رفتاریش بگو بیشتر باهاش آشنا شیم تا همه بتونن بهتر کمکت کنن.
مگه چجوری میگی ؟[/QUOدر حال حاضر شخص خاصی مد نظرم نیست که بگم اخلاقش چه طوریه .. ولی د رموارد گذشته ... من بسیار ساده این موضوع رو تشریح میکردم که ما این مدلی هستیم که با هم زندگی نمیکنیم .. البته چند ساله .. قبلا مثله بقیه بودیم .. مشکل از جایی شروع میشه که منو خیلی سوال پیچم میکنن .. خب براشون عجیبه .. که چه جوریه که ما با هم رفت و امد میکنیم ناهار میخوریم ... ولی سنتی پیشه هم نیستیم .. و یه چیزی من واقعا جواب خیلی از سوالاشون رو نمیدونم .. راستش رو میگم میگم نمیدونم ! اونا باور نمیکنن .. فک میکنن که من دروغ میگم یا دارم چیزی رو پنهان میکنم .. ولی به خدا همینه ! موضوع به همین سادگسه ولی اونا سوالای سختی میکنن و انتظار دارن یه قضیه پلیسی باشه تا کنجکاویشون ارضا شه![]()
پسره چه جور آدمیه ؟
یه ذره از خصوصیات اخلاقی-رفتاریش بگو بیشتر باهاش آشنا شیم تا همه بتونن بهتر کمکت کنن.
مگه چجوری میگی ؟[/QUOدر حال حاضر شخص خاصی مد نظرم نیست که بگم اخلاقش چه طوریه .. ولی د رموارد گذشته ... من بسیار ساده این موضوع رو تشریح میکردم که ما این مدلی هستیم که با هم زندگی نمیکنیم .. البته چند ساله .. قبلا مثله بقیه بودیم .. مشکل از جایی شروع میشه که منو خیلی سوال پیچم میکنن .. خب براشون عجیبه .. که چه جوریه که ما با هم رفت و امد میکنیم ناهار میخوریم ... ولی سنتی پیشه هم نیستیم .. و یه چیزی من واقعا جواب خیلی از سوالاشون رو نمیدونم .. راستش رو میگم میگم نمیدونم ! اونا باور نمیکنن .. فک میکنن که من دروغ میگم یا دارم چیزی رو پنهان میکنم .. ولی به خدا همینه ! موضوع به همین سادگسه ولی اونا سوالای سختی میکنن و انتظار دارن یه قضیه پلیسی باشه تا کنجکاویشون ارضا شه![]()
یعنی منظورت اینه که تو خیلی ساده میگی نمیدونی (راست) ولی اونا فکر میکنن که داری واقعیت رو میپیچونی ؟
یعنی منظورت اینه که تو خیلی ساده میگی نمیدونی (راست) ولی اونا فکر میکنن که داری واقعیت رو میپیچونی ؟
دقیقا .... من واقعا نمیدونم ولی اونا باور نمیکنن!یا راجع به من و مامانم فکرای نادرست میکنن .. مثلا میگن لابد شما اذیتش کردین ... که واقعیت نداره ... اصلا گاهی وقتا تصمیم میگیرم ازدواج نکنم .. . این موضوع واسه من حل شده .. عادی شده .. ولی واسه بقیه نه ! من حق میدم بهشون .. ولی چی بگم یا چه جوری بگم که خودم در معرض اتهام قرار نگیرم؟![]()
به نظرم همون اول بگی خیلی بهتر... البته اگه واقعا بحث خواستگاری و ازدواج باشه، در غیر اینصورت لزومی نداره بگیبچه اگه یه دختری پدر و مادرش با هم زندگی نمیکنن (طلاق نگرفتن اما بنا به دلایلی با هم زندگی نمیکنن) وقتی براش خواستگار میاد .. یا با کسی اشنا میشه که این موضوع رو نمیدونه ... کی باید بهش بگه ؟ همون روز اول؟ چه جوری بگه که طرف سنکوپ نکنه ؟![]()
سلام دوست عزیز. من همه سئوالات و جوابهای شما رو تا اینجا خوندم.من نگفتم که نمیخوام بگم .... پرسیدم چه جوری بگم ... چه وقتی بگم ..
من هم از توجه شما ممنونم. راستش مشورت بد نیست ولی زیاد نمیتونه کارساز باشه. شرکت در فعالیت های اجتماعی خیلی از استعداد های نهفته انسان را بیدار میکنه. نشست و برخواست با مردم باعث بلوغ فکری و گسترش جهان بینی انسان میشه. بازم ممنونم.خیلی ممنون از نظرتون .. بالاخره اینم حرفیه ...
حالااز این که من 25 سالمه و این سنه کمی نیست واسه یه دختر....و این که من چه انجمن هایی عضو هستم و فعالیت میکنم ... به کنار
ولی به نظره من یکی از نشونه های بزرگ شدن .. مشورته! چون بچه ها مشورت نمیکنن....
یعنی شما منظورتون اینه که هر کی با دوستاش .. همسن هاش و .. مشورت کنه یا راجع به یه موضوعی نظر خواهی کنه کودکه؟
ببین من به این نتیجه رسیدما اگه یکی رو از دست دادی شاد باش چون بهترشو بدست میاریخیلی ممنون
با این جملت موافقم گفتن بعضی چیزا سخته
عزیزم اگه میخواستم دروغ بگم که نمیومدم ...
من راست میگم هر چی هم بشه مهم نیست
اینم یاد اوری کن که اگه مشکل جدی بود اینا از هم طلاق میگرفتن و فقط میخاست به دیدگاه هم احترام بزارن اینم گفتم اما به نظر بعضی از ادم ها دو نفر پیش هم باشن اما با هم مشکل پیدا کنن بهتره تا دور باشن ولی همدیگرو دوست داشته باشن و با ارامش زندگی کنن
از همه ممنون که وقت گذاشتن و خوندن و جواب دادن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
U | دوستان لطفا در این تاپیک شرکت کنید و به من در این مورد کمک کنید | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
همدردی با هم وطنان(دوستان همگانی هستش شرکت کنید) | گفتگوی آزاد | 53 | |
![]() |
دوستان حلال کنید ، منم رفتم کربلا | گفتگوی آزاد | 53 | |
![]() |
دوستان عزیر کمک کنید | گفتگوی آزاد | 26 | |
B | دوستان سبز و آذربایجانی ها توجه کنید: | گفتگوی آزاد | 0 |