چه رشته ای؟
این انتخاب رشته مجازی رو امتحان کنید گه گذاشتند، بهتر نتیجه میگیرید...
http://sanjesh.org/کدوم انتخاب رشته مجازی ؟ رشته خوب منظورم برق و معماری و اینجور رشته هاست !
منطقه چند؟؟؟
فکر نکنم بتونه غیر انتفاعی بره چون مجاز نشده.من پارسال تومنطقه 2-37000 آوردم غیر انتفاعی شمال قبول شدم امسال 20000 آوردم فکر کنم بازم همون دانشگاه فقط قبول میشم.به نظر من شبانه رشته خوب نمیاری برو سراغ غیر انتفایی !! من 2سال پیش با رتبه 20 هزار برق غیرانتفاعی قبول شدم!!!
به نظر من شبانه رشته خوب نمیاری برو سراغ غیر انتفایی !! من 2سال پیش با رتبه 20 هزار برق غیرانتفاعی قبول شدم!!!
زود تند سریع میرم سر اصل مطلب
رتبه ی آزمون سراسری 89 م، شده 40706 ! به نظرتون شبانه میارم ؟ یه رشته خوب !؟
اینم کارناممه ... راستی رتبه کلی همونیه که - پایین صفحه - نوشته (( رتبه کل در سهمیه )) دیگه !؟ آره ؟
فقط مجازی ...مهندسی مواد بزن دانشگاه شیراز و صنعتی سهند تبریز بهترن
شبانه هرچی دستت اومد بزن
راستی
کاردانی نقشه برداری سازمان جغرافیا قبول میشی شبانه
اکثرا چون تو دفترچه نوشته وابسته به نیروهای مسلح نمیزنن ولی جای خوبیه
منم اونجام![]()
دوست عزیز منم با بچه ها موافقم بهتره یه سال دیگه بخونی من به شخصه فکر نمیکنم شبانه جایی قبول شی.بازم در هر صورت موفق باشیکاردانی نمیخوام برم !
بااین رتبه ای که آوردی ازالان برات یه صندلی توی صنعتی شریف رزرو کردند!
چقدرپرتوقعی! به نظرمن قیددانشگاه روبزن ویکسال دیگه بخون باورکن اگه سال بعدسراسری قبول بشی جلوتر ترازامسال که می خوای بری یه جای داغون هستی
اگه منظورت مواد مجازیه که دانشگاه ما نداره .حالا مگه حنما باید امسال بری دانشگاه؟خوب بشین یه سال دیگه بخونفقط مجازی ...مهندسی مواد بزن دانشگاه شیراز و صنعتی سهند تبریز بهترن
نگران نباش من خودم دیدم یکی با46000 مهندسی شیمی دانشگاه سهند تبرز قبول شد برو پیش مشاور تو میتونی.
شما احتمالا تو خواب همچين چيزي ديدي دانشگاه سهند اونم مهندسي شيمي كمتر از 5000مي خواد اون ادمم احتمالا سهميه ياچيزي داشته يا شمارو سركار گذاشته.........نگران نباش من خودم دیدم یکی با46000 مهندسی شیمی دانشگاه سهند تبرز قبول شد برو پیش مشاور تو میتونی.
خسته نباشی بخون واسه سال دیگه من ارشدم 700 شد انتخاب رشته نکردم تو خسته ایزود تند سریع میرم سر اصل مطلب
رتبه ی آزمون سراسری 89 م، شده 40706 ! به نظرتون شبانه میارم ؟ یه رشته خوب !؟
اینم کارناممه ... راستی رتبه کلی همونیه که - پایین صفحه - نوشته (( رتبه کل در سهمیه )) دیگه !؟ آره ؟
راست میگهخسته نباشی بخون واسه سال دیگه من ارشدم 700 شد انتخاب رشته نکردم تو خسته ای
خسته نباشی بخون واسه سال دیگه من ارشدم 700 شد انتخاب رشته نکردم تو خسته ای