danaye
عضو جدید
چون دوتا زمینی جوابشون اینا بود جواب منم ایناست
1-ج
2-د
3-ج
4-د
مدیونید اگر فکر کنید تقلب کردم![]()
میگم چجوریه که جوابای من دیقا بر عکس جوابای شماست
/
این دیگه چه نوعه تقلبشه
چون دوتا زمینی جوابشون اینا بود جواب منم ایناست
1-ج
2-د
3-ج
4-د
مدیونید اگر فکر کنید تقلب کردم![]()
ممنونپست قبلی رو من پاک میکنم مجددا جواب بدید
پست قبلی رو من پاک میکنم مجددا جواب بدید
سوال آسون چه سوالی هست؟سولار کلا سؤالارو حذف کن از اول سؤال آسون بزار.
رسوب؟ من؟؟؟؟؟؟ امرزو التماس استاد کردم 10 بهم بده رسوب شناسیرو که هم نیازم سنگ رسوبی نپره. من در حد زمین شناسی فیزیکی و تاریخی!سوال آسون چه سوالی هست؟
برای ریموند سوالات اقتصادی آسون هست
برای شما سوالات مثلا رسوب
هرکسی اون چیزی براش آسونتر هست که باهاش سر و کار داره
اتفاقا سوالات آسون ارزش کمتری داره چون باعث جستجو برای یافتن جواب نمیشه
بعقیده من این سوالات از این نظر خوب بودن که باهاشون درگیر نبودیم
ممنونو اما پاسخ سوالات:
1: ج
2: د
3:د
4:د
بله سوالات از کتاب زمین شناسی دکتر اخروی برداشته شده بود و در مورد جوابشون کاملا مطمئن هستمممنون
مطمئن هستید که انبساط جهان با جاذبه توجیه میشه؟
ضمن اینکه وقتی در مورد کافتهای میان اقیانوس صحبت میشه دیگه فکر نکنم جواب دریای کم عمق باشه
به هر حال باز هم ممنون
جدی؟متاسفانه من اخروی رو ندارم...با اینکه کتاب اصلیمون بود!!!!(خدایی فک می کردم 20 میشمش...و وقتی دیدم 17/5 شدم می خواستم کلا انصراف بدم!!!که بعدها فهمیدم 17/5 با استادایی که ما داریم عالیه!!!!)
خلاصه به نظر منم دوپلر هستا!!!یه نگاه دیگه می ندازین؟من اینو از ژئوشیمی میسون می نویسمص13)
طیف نوری سحابی های فراکهکشانی در خطوط تشکیل دهنده طیفها به طرف انتهای سرخ طیف یک جابجایی نشان می دهد.مقدار این جابجایی سرخ تقریبا با فاصله سحابی ها متناسب است.جابجایی سرخ را به عنوان اثر دوپلر ناشی از دور شدن سحابی ها با سرعتهایی تقریبا متناسب با فاصله آنها تلقی می کنند و منجر به ایجاد تصور یک جهان در حال انبساط شده است.بخش بزرگی از نظریه جهان در حال انبساط هنوز جنبه ی بسیار فرضی دارد...
میشه شما هم مشخصاتو بدید؟
همین سوالیم که geology عزیز گفتن برای منم سواله و به خودشونم گفتم که تو ویکی پدیا نوشته همه جا یافت می شه اما منابع فارسی زدن دریاچه هایی ایجاد می شه...
راستی به نظر من اگه ریفت خالی بود(که یعنی یه دونه گسل عادی) خشکی هم می شد اما دره ریفتی که می شه حتما مدتی گذشته و به حد دریاچه رسیده لابد!!!اما هر چی فک می کنم می بینم ویکی پدیا راست گفته چون تا جایی که ذهنم یاری می کنه ...آهاننننننن فهمیدم...کافت وقتیه که تو خشکیه و ریفت تو دریا هست و آب تو محیط داریم...و خب ما می گیم کافت ایسلند نه ریفت ایسلند درحالیکه ایسلند هم مثل شاخ آفریقا و خلیج عدن و جیبوتی رو نقطه ی داغه ولی ما به اون می گیم کافت و به دریای سرخ می گیم ریفت افار...با اینکه شکافهای عمیقی هم داره و خب قسمتی از جزیره هم کامل طی یکی از فورانها جدا شده...
فرمایش شما دوستان کاملا درست بود من واقعا عذر میخوام اثر داپلر جواب صحیح بود از کتاب ژئوشیمی فرید مر صفحه 13 جواب رو پیدا کردمممنون
مطمئن هستید که انبساط جهان با جاذبه توجیه میشه؟
ضمن اینکه وقتی در مورد کافتهای میان اقیانوس صحبت میشه دیگه فکر نکنم جواب دریای کم عمق باشه
به هر حال باز هم ممنون
فرمایش شما دوستان کاملا درست بود من واقعا عذر میخوام اثر داپلر جواب صحیح بود از کتاب ژئوشیمی فرید مر صفحه 13 جواب رو پیدا کردم
GEOLOGY هم نفر دوم شدند
از سولار درگیر کنکور اصلا هم بعید نیست محمدای بابا... یه ذره دگ بنگریم یه سؤال غلط دیگه هم پیدا میشه.
منابع جلوی پاسخ ها نوشته شد.
محمد تکس پاسخ ها رو درست جواب دادن. ازشون بپرسید چرا سؤال آخر اون گزینه رو زدن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سنجش از دور | علوم زمین | 17 | |
![]() |
اعلام امادگی برای طراحی سوال در دوم مسابقات علوم زمین | علوم زمین | 42 | |
![]() |
باز هم حقایقی درباره زمین (بخش دوم) | علوم زمین | 107 |