دنیا و دوستان مجازی

نگار88

کاربر بیش فعال
انصافابچه های باشگاه مهندسان گلن.من ازمحیط گوگل پلاس وفیسبوک و...اصلاخوشم نمیاد.بچه های اینجاخیلی مودب ترن
من به چشم یک دوست واقعی به بچه های اینجانگاه میکنم.
البته نقطه ضعفهایی هم داره اینجا ولی درکل فضایی سالم اینجاحاکمه.

هر چی باشه اینجا قشر تحصیل کرده ی جامعه هستن خدایی نکرده نمیخوام به کسی توهینی کنم همه برای خودشون حرمت دارن منتهی محیطی که همه توش تحصیل کرده باشن باید یه فرقی با باقی جاها داشته باشه بلاخره

f.babaei

عضو جدید
یکیشو دارم که خیلی وقتا با اینکه شرایطشو نداره پیشمه!!ولی مشکل اینه که هیشکی کامل نیست و معمولا آدما منافع خودشونو ترجیح میدن....

خب این یه چیزه عادی و مسلمه............تو وجود همه هست........
من خععععععععععععععععععععععلی دنبالش گشتم............ نگرد...........نیس

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلم خوش نیست غمگینم… کسی شاید نمیفهمد کسی شاید نمیداند… کسی شاید نمیگیرد مرا از دست تنهایی تو میخوانی فقط شعری و زیر لب آهسته میگویی: عجب احساس زیبایی…! تو هم شاید نمیدانی…!

[FONT=&quot]وقتی پیمان دل و میبستیم گفته بودیم فقط عاشق هستیم ولی با عشق نگفتیم هرگز از دو دین نابرابر هستبم[/FONT][FONT=&quot] .

[/FONT]

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکل منم همین بود تا وقتی این جمله رو دیدم و گذاشتم رو امضام....الان دقیقا همه ی ما یا شاید خیلی از ما به همین خاطر اینجاییم ... برای لحظاتی هم که شده اونیو که میخوایم اینجا کنارمون داریم... ایشالله که درست میشه غصه نخور نمیخوام نا امیدت کنم ولی من انقدر ضربه خوردم از دوستام ( همون دوستای به اصطلاح صمیمی ) که الان فهمیدم هیچکس هیچکس مثل خودم نیست و شاید نتونه از تنهایی درم بیاره....
[FONT=&quot]تنهایی بد است ،[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]اما بد تر از آن اینست[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]که بخواهی تنهاییت را با آدم های مجازی پر کنی[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]آدم هایی که بود و نبودشان،[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]به روشن یا خاموش بودن یک چراغ بستگی دارد[/FONT][FONT=&quot] …[/FONT]

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست خوب پیدا کردی سلام ماهم بهش برسون:razz:
[FONT=&quot]شايد خدا خواسته است كه ابتدا بسياری افراد نامناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را،به اين ترتيب وقتی او را يافتی بهتر مي توانی شكرگزار باشي[/FONT][FONT=&quot]
"[/FONT][FONT=&quot]گابريل گارسيا مارکز[/FONT][FONT=&quot]"[/FONT]

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
شايد خدا خواسته است كه ابتدا بسياری افراد نامناسب را بشناسی و سپس شخص مناسب را،به اين ترتيب وقتی او را يافتی بهتر مي توانی شكرگزار باشي
"
گابريل گارسيا مارکز"

خدا فقط یه بار به آدما فرصت میده اینطور نیست....

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دوستای مجازیم واقعا مجازین
همین که از سایت خارج میشم دوستای مجازیمم برام تموم می شن :D

اصن از یاد می برمشون

:Dالبته در مورد دوستای واقعیمم صدق می کنه

هیچکدوم تو شرایط بحرانی زندگی هیشکار نمی تونن کنن برا آدم
چقدر با مرامی شما!!!مرامت منو کشته خخخخ

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا فقط یه بار به آدما فرصت میده اینطور نیست....
[FONT=&quot]براى آدم نابینا شیشه و الماس یکیه[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]
[FONT=&quot]پس اگه یکى قدرتو ندونست،فکر نکن تو شیشه اى،اون نابیناست[/FONT][FONT=&quot].و بدون که ارزشش را نداشته خدا هم شاید خواسته یه جورایی با یه تلنگر کوچولو بهمون بفهمونه قدر خودمونو بدونیم..[/FONT]

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
په حتما دوستای خوبی انتخاب نکردی :redface:
اما برا من اینطور نیس حتی دوستای مجازیمم تو خیلی جاها خیلی کمکم کردن ...همشونو دوس دارم:)
[FONT=&quot]زیبا[/FONT][FONT=&quot] ترین معنی دنیا لبخند یه دوسته که بی صدا بهت میگه به یادتم[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم از دوست ضربه خوردم ولی فقط یه دوست صمیمی دارم که تقریبا همه چیه زندگیمو میدونه و 14 ساله دوستیم! و همین قدمتش باعث میشه زودی ازش دلخور شم با کوچیکترین بی تفاوتیش...
دقیقا منم چن شب پیش به همین نتیجه رسیدم که هیشکی جز خودمون نمیتونیم به خودمون کمک کنیم...واسه همینم دیگه نمیخام دلمو به کسی خوش کنم و هر وقت مشکلی دارم دنبال سنگ صبور نگردم...
[FONT=&quot]تکیه بر دیوار کردم خاک بر پشتم نشست[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]دوستی با هر که کردم عاقبت قلبم شکست[/FONT]:(

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]تو بهار عمر را دیدی چه شد زندگی را هیچ فهمیدی چه شد[/FONT][FONT=&quot]،[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]دیدی ای دل دوستی ها بی وفاست کمترین چیزی که میابی وفاست[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]ای دل اینجا باید از خود گم شوی عاقبت هم رنگ این مردم شوی[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]هنگامی که در زندگی اوج میگیری[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]دوستانت می فهمند تو چه کسی بودی[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]اما هنگامی که در زندگی، به زمین می خوری[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]آنوقت تو میفهمی که دوستانت چه کسانی بودند[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

نگار88

کاربر بیش فعال
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]معنی زندگی را در گــوگــل جستجو باید کرد.[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]نسلی شدیم که بهترین حرفای زندگیمان رانگفتیم،فقط تایپ کردیم[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]کاش آدمها به همین اندازه که در دنیای[SIZE=+0] مجازی برای هم[SIZE=+0] ج[/SIZE]ذاب و جالب هستند در[/SIZE][/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]دنیای واقعی هم بودند[/FONT].[FONT=arial,helvetica,sans-serif] دنیای مجازی، دلهای مجازی رابه ارمغان می آورد[/FONT]

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
معنی زندگی را در گــوگــل جستجو باید کرد.نسلی شدیم کهبهترین حرفای زندگیمان رانگفتیم،فقط تایپ کردیمکاش آدمهابه همین اندازه که در دنیایمجازی برای هم[SIZE=+0] جذاب و جالب هستند در[/SIZE]دنیای واقعی هم بودند. دنیای مجازی، دلهای مجازی رابه ارمغان می آورد

من بهتون تضمین می کنم تو دنیای واقعی همینقدر جذابم :Dتازه بیشتر

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:D
بیا خاک پشتت و بتکونم
[FONT=&quot]آدم هـا می آینـد[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]زنـدگی می کننـد[/FONT]
[FONT=&quot]می میـرنـد و می رونـد [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]امـا فـاجعـه ی زنـدگی ِ تــو[/FONT]
[FONT=&quot]آن هـنگـام آغـاز می شـود[/FONT]
[FONT=&quot]کـه آدمی می رود امــا نـمی میـرد![/FONT]
[FONT=&quot]مـی مـــانــد[/FONT]
[FONT=&quot]و نبـودنـش در بـودن ِ تـو[/FONT]
[FONT=&quot]چنـان تـه نـشیـن می شـود[/FONT]
[FONT=&quot]کـه تـــو می میـری ،[/FONT]
[FONT=&quot]در حالـی کـه زنــده ای [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]به همین سادگی [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]جایت را با دیگری پُر میکنند احساس [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] سیری چند؟؟![/FONT]

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معنی زندگی را در گــوگــل جستجو باید کرد.نسلی شدیم کهبهترین حرفای زندگیمان رانگفتیم،فقط تایپ کردیمکاش آدمهابه همین اندازه که در دنیایمجازی برای هم[SIZE=+0] جذاب و جالب هستند در[/SIZE]دنیای واقعی هم بودند. دنیای مجازی، دلهای مجازی رابه ارمغان می آورد
[FONT=&quot]مراقب باش رفیق...[/FONT]
[FONT=&quot]آدم هــای عجیبـــی دارد اینجــا ![/FONT]
[FONT=&quot]دوستــی هــایشان نـــاگهانی ســت[/FONT]
[FONT=&quot]دلبستــن شـــان غریـــب است و رفتــن شان آشنـــا [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]![/FONT]
[FONT=&quot]آلـــیــــس کـــجـــایـــی؟![/FONT]
[FONT=&quot]بـــیـــا [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]ایـــنـــجـــا عــجــیـــب تــریــن ســـرزمــیــن دنـــیــاســت . . .[/FONT]

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آدم هـا می آینـد.
زنـدگی می کننـد
می میـرنـد و می رونـد
امـا فـاجعـه ی زنـدگی ِ تــو
آن هـنگـام آغـاز می شـود
کـه آدمی می رود امــا نـمی میـرد!
مـی مـــانــد
و نبـودنـش در بـودن ِ تـو
چنـان تـه نـشیـن می شـود
کـه تـــو می میـری ،
در حالـی کـه زنــده ای
به همین سادگی
جایت را با دیگری پُر میکنند احساس سیری چند؟؟!

نگران نباش قول می دم نرم خخخ

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کدوم دوست؟
پس بدترین راهه؟

[FONT=&quot]گاهــــــ[/FONT][FONT=&quot]ے[/FONT][FONT=&quot] چه اصـــــرار بــــیهوده ایســـــت[/FONT][FONT=&quot]...
[/FONT][FONT=&quot]اثــــبات دوســــــت داشـــتنمان به آدم ها ،[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]مــــــعرفت های بی جایمان[/FONT][FONT=&quot]...[/FONT]
[FONT=&quot]مـــــهربان[/FONT][FONT=&quot]ے[/FONT][FONT=&quot] كردن های الـــكیمان[/FONT][FONT=&quot] ...[/FONT]
[FONT=&quot]بها دادن های بــــــیش از حدمان[/FONT][FONT=&quot] ...[/FONT]
[FONT=&quot]تــــلاش ها بی مورد برای حفظ رابـــطه هایمان[/FONT][FONT=&quot]![/FONT]
[FONT=&quot]وقتی برای آدم های مجازی خوبی و بدی یکی اســت[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot][/FONT]

نگار88

کاربر بیش فعال
این روزا آدما در دنیای مجازی
ساده عاشق می شوند
ساده اسیر می شوند وخیالبافی میکنند
ساده می شکنند
و ساده تنها می شوند
چون دوست مجازی ندیده را
در ذهنشان آنگونه می سازند
که آرزو دارند.