دل خوش از آنيم که حج ميرويم

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوست خوبم
برام سوال پیش اومد که فقط مکه رفتن مشکل داره؟! پس اونایی که میرن سفرای میلیونی اروپایی، اونایی که میرن دبی (اونجا هم عرب هستن دیگه، پس چرا پولو میبیریم اونجا کلی خرید میکنیم و......)و هزار جای دیگه تو این دنیا مشکل نداره و فقط مکه رفتن باعث این همه بدبختی شده؟! خب مردم اونجا ها هم نرن، مکه هم نرن که بیایم به مردم خودمون کمک کنیم!
نه دوست من مشکل از جایی دیگه هست و ریشه مشکلات هم از جای دیگه هست

یکی از دوستان میگفت طرف رفته مکه چون بهش نگفته حاجی سلام جواب سلام نداده، خب دوست من ادم پولدارم دیدم که اونم به دیگران فخر میفروشه و هزار تا مثال مثل این

این کارا رو به همه نسبت ندین و یه طرفه به قاضی نرین

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم
برام سوال پیش اومد که فقط مکه رفتن مشکل داره؟! پس اونایی که میرن سفرای میلیونی اروپایی، اونایی که میرن دبی (اونجا هم عرب هستن دیگه، پس چرا پولو میبیریم اونجا کلی خرید میکنیم و......)و هزار جای دیگه تو این دنیا مشکل نداره و فقط مکه رفتن باعث این همه بدبختی شده؟! خب مردم اونجا ها هم نرن، مکه هم نرن که بیایم به مردم خودمون کمک کنیم!
نه دوست من مشکل از جایی دیگه هست و ریشه مشکلات هم از جای دیگه هست

یکی از دوستان میگفت طرف رفته مکه چون بهش نگفته حاجی سلام جواب سلام نداده، خب دوست من ادم پولدارم دیدم که اونم به دیگران فخر میفروشه و هزار تا مثال مثل این

این کارا رو به همه نسبت ندین و یه طرفه به قاضی نرین

این حرف هم کاملا درسته.;)
باید فرهنگ انفاق باشه.

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تازه کلیم عراقی وغیره از جاهای دینه میان زیارت امام رضا پس اونام نباهد بیان دینه این سه حلفیه اخه
باید فرهنگ سازی بسه پول کمتری اونسا خرج بشه توسط زائرین
باید توان هواپیمائیمون ببریم بالا تا پولمون عربستانیها نخولن خب

:confused:آخه عسیسم وضعیت اونا رو با ما مقایسه میکنی؟؟؟همشم پول بیچاره بدبختای ماس که از اینور اونور پول جور میکنن برن خدا رو اونجا پیدا کنن!!!

nafis...

مدیر بازنشسته

:confused:آخه عسیسم وضعیت اونا رو با ما مقایسه میکنی؟؟؟همشم پول بیچاره بدبختای ماس که از اینور اونور پول جور میکنن برن خدا رو اونجا پیدا کنن!!!
مردم بدبخت بیچاره ما از اینجا پا میشن میرن فرانسه برج ایفل رو ببینم خب مگه عکسش تو اینترنت نیست؟! مثلا پا شدیم رفتیم بالای برج چی شد حالا؟!(میبنی چقد زشته این جور فک کنیم:D)
مردم بدبخت بیچاره ما پا میشن میرن چین که دیوار چین رو ببینن خب مگه تو عکسا نمیشه دید؟!
مردم بدبخت و بیچاره ما!! ما این همه راه میرن دبی لباس مارک میخرن خب مگه تو شهر خودمون لباس به اندازه کافی نیست که پولمونو تو جیب یه کشور دیگه میریزیم
مردم بیچاره و بدبخت ما پا میشن میرن فلان جا ابشارشو ببینم مگه ما کم ابشار داریم
طرف میره پا میشه میره فلان کشور بعد میگه عجب طبیعتی داشت:surprised:!! کسی میدونه جهان نما که تو خوده ایران هست کجاست!! اصن کسی تا به حال اسمشو شنیده!! مثل بهشت میمونه خب چی کار داریم پاشیم این همه راه بریم فلان کشور که بگیم عجب پارکی عجب فلان چیزی!!
طرف از اون سره دنیا میاد شیراز، بعد میره تخت جمشید چی رو ببینه، سنگ اجر رو، که چی بشه؟!(خداییش خودم این جوری میشم وقتی این طرز تفکرم باشه:surprised:)
-----------
دوست من مشکل از جایی دیگه هست به مکه رفتن نیست هر کسی هر جایی میره برای هدفی میره و هر کسی هدفش برای خودش محترمه

atefeh_72

عضو جدید
منم موافقم باید فرهنگ سازی بشه.ما زمانی که میخواستیم مکه بریم همه سوغاتیامونو از ایران گرفتیم .میخواستیم پولمون تو کشور خودمون خرج بشه.
تنها مشکلمون سفر کردن به مکه و ... نیست.مشکل این ادمایی که توی عکس بودن خیلی راحت میتونن حل کنن ولی .........
واسه ادمای کشور های دیگه کلی تبلیغ میکنن و کمک مالی و ... میفرستن ولی واسه ادمای کشورشون.....پس همه چی به اون بالاییا ربط داره.

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تنها مشکلمون سفر کردن به مکه و ... نیست.مشکل این ادمایی که توی عکس بودن خیلی راحت میتونن حل کنن ولی .........
واسه ادمای کشور های دیگه کلی تبلیغ میکنن و کمک مالی و ... میفرستن ولی واسه ادمای کشورشون.....پس همه چی به اون بالاییا ربط داره.

شدن مزدور عربا....