تا حالا شده به این فکر کنید که دلیل اصلی اینکه تو جوامع امروز ما چه ایران چه غرب اینقدر طلاق زیاد شده چیه؟؟؟
عدم تفاهم -مشکلات اقتصادی-اعتیاد-درک نکردن-بی احترامی و و و ....
همه اینها دلایلی هستند اما چه چیزی اصل قضیه هست؟؟؟
به نظر من دلیل اصلی افزایش طلاق اینه:
مخالفت و مقابله با ذات درونی زن و مرد
توضیح میدم:
ذات زن و مرد مثل هم نیست.یکی اولویت رو تو زندگی زناشویی چیزایی میدونه که با اون یکی فرق داره
خواسته های اینها هم با هم فرق داره
از نظر نگرش هم یکی جزئی نگره یکی کلی نگر.
از نظر عاطفی هم با هم خیلی فرق دارن.
(مردان مریخی و زنان ونوسی)
اما.... اما ما میام این دو رو میخوایم دقیقا شبیه هم کنیم.
به زن امروز شخصیت مردونه میدیم و به مرد امروز شخصیت زنانه
زنها رو میخوایم به بهونه گرفتن حقشون هر چه بیشتر شبیه مردها کنیم
به مردی که ذاتا میل به ریاست در خانواده داره میگیم غلط کردی عصر ،عصر برابریه و اون مرد رو جلوشو(جلوی ذات و فطرشو میگیریم)و اون مرد دیگه مرد نیست!
به زنی که در اوج لطافت و محبت و گذشت هست کارهای مردونه و نقشهای مردونه تو اجتماع و خانواده میدیم و هی بهش میگیم تو با مردها هیچ فرقی نمیکنی. هر کاری که اونها میکنن تو هم باید کنی.(شعار به ظاهر قشنگیه)
این مقابله با ذات و فطرت شخصیتها باعث درگیری درونی و ذاتی این تو شخصیت (مرد و زن )شده و تو برخوردهای خانوادگی خودشو نشون میده
در خانواده هم دیگه حدود مرد و زن مشخص نیست.برای همین کسی نمیدونه که چه کاری باید کنه و چه حقی داره و چه حقوقی.
من دلیل اصلی طلاقهای امروز رو این میدونم.
از بین رفتن حد و حدود نقش های خانواده
عدم تفاهم -مشکلات اقتصادی-اعتیاد-درک نکردن-بی احترامی و و و ....
همه اینها دلایلی هستند اما چه چیزی اصل قضیه هست؟؟؟
به نظر من دلیل اصلی افزایش طلاق اینه:
مخالفت و مقابله با ذات درونی زن و مرد
توضیح میدم:
ذات زن و مرد مثل هم نیست.یکی اولویت رو تو زندگی زناشویی چیزایی میدونه که با اون یکی فرق داره
خواسته های اینها هم با هم فرق داره
از نظر نگرش هم یکی جزئی نگره یکی کلی نگر.
از نظر عاطفی هم با هم خیلی فرق دارن.
(مردان مریخی و زنان ونوسی)
اما.... اما ما میام این دو رو میخوایم دقیقا شبیه هم کنیم.
به زن امروز شخصیت مردونه میدیم و به مرد امروز شخصیت زنانه
زنها رو میخوایم به بهونه گرفتن حقشون هر چه بیشتر شبیه مردها کنیم
به مردی که ذاتا میل به ریاست در خانواده داره میگیم غلط کردی عصر ،عصر برابریه و اون مرد رو جلوشو(جلوی ذات و فطرشو میگیریم)و اون مرد دیگه مرد نیست!
به زنی که در اوج لطافت و محبت و گذشت هست کارهای مردونه و نقشهای مردونه تو اجتماع و خانواده میدیم و هی بهش میگیم تو با مردها هیچ فرقی نمیکنی. هر کاری که اونها میکنن تو هم باید کنی.(شعار به ظاهر قشنگیه)
این مقابله با ذات و فطرت شخصیتها باعث درگیری درونی و ذاتی این تو شخصیت (مرد و زن )شده و تو برخوردهای خانوادگی خودشو نشون میده
در خانواده هم دیگه حدود مرد و زن مشخص نیست.برای همین کسی نمیدونه که چه کاری باید کنه و چه حقی داره و چه حقوقی.
من دلیل اصلی طلاقهای امروز رو این میدونم.
از بین رفتن حد و حدود نقش های خانواده