دلیل اصلی افزایش طلاق - خوبه که بخونید

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا شده به این فکر کنید که دلیل اصلی اینکه تو جوامع امروز ما چه ایران چه غرب اینقدر طلاق زیاد شده چیه؟؟؟

عدم تفاهم -مشکلات اقتصادی-اعتیاد-درک نکردن-بی احترامی و و و ....

همه اینها دلایلی هستند اما چه چیزی اصل قضیه هست؟؟؟

به نظر من دلیل اصلی افزایش طلاق اینه:

مخالفت و مقابله با ذات درونی زن و مرد

توضیح میدم:

ذات زن و مرد مثل هم نیست.یکی اولویت رو تو زندگی زناشویی چیزایی میدونه که با اون یکی فرق داره
خواسته های اینها هم با هم فرق داره
از نظر نگرش هم یکی جزئی نگره یکی کلی نگر.
از نظر عاطفی هم با هم خیلی فرق دارن.
(مردان مریخی و زنان ونوسی)

اما.... اما ما میام این دو رو میخوایم دقیقا شبیه هم کنیم.

به زن امروز شخصیت مردونه میدیم و به مرد امروز شخصیت زنانه

زنها رو میخوایم به بهونه گرفتن حقشون هر چه بیشتر شبیه مردها کنیم

به مردی که ذاتا میل به ریاست در خانواده داره میگیم غلط کردی عصر ،عصر برابریه و اون مرد رو جلوشو(جلوی ذات و فطرشو میگیریم)و اون مرد دیگه مرد نیست!

به زنی که در اوج لطافت و محبت و گذشت هست کارهای مردونه و نقشهای مردونه تو اجتماع و خانواده میدیم و هی بهش میگیم تو با مردها هیچ فرقی نمیکنی. هر کاری که اونها میکنن تو هم باید کنی.(شعار به ظاهر قشنگیه)

این مقابله با ذات و فطرت شخصیتها باعث درگیری درونی و ذاتی این تو شخصیت (مرد و زن )شده و تو برخوردهای خانوادگی خودشو نشون میده

در خانواده هم دیگه حدود مرد و زن مشخص نیست.برای همین کسی نمیدونه که چه کاری باید کنه و چه حقی داره و چه حقوقی.

من دلیل اصلی طلاقهای امروز رو این میدونم.
از بین رفتن حد و حدود نقش های خانواده

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه دلیل رو افزایش آگاهی ها و تغییر نقشها می دونم...
در گذشته به زن می گفتن با لباس سفید می ری با کفن برمی گردی
اسم طلاق ننگ بود
امروز اونقدر آگاهی وجود داره که به زندگی ای که دچار مشکل هست ادامه نداد
اما یک سری از طلاقها هم دلایل کودکانه داره که بحثش جداست
.
در کل من فکر می کنم کم بودن آمار طلاق در گذشته ناشی از همون دید منفی جامعه به طلاق و نیز عدم توانایی زن در تامین خودش از لحاظ مالی بوده... و اینکه به یک زن آموخته می شد که محکوم به تحمل هر چیزی هست
و الان هم ما تو دوره ی گذار هستیم... برای آقایونی که تو خونواده ی کاملا (تاکید می کنم)کاملا سنتی (به معنای بسته و مردسالار) رشد کردن قبول نقش مردی که مرد سالار نیست سخته و درمقابل خانومایی هم که تو خونواده های بسته رشد کردن نسبت به احقاق حقوق خودشون گاهی افراطی برخورد می کنن... نتیجه ش تضادها و اختلافهاست
من شدیدا طرفدار حقوق بانوانم اما رفتارها باید عاقلانه باشه...

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه دلیل رو افزایش آگاهی ها و تغییر نقشها می دونم...
در گذشته به زن می گفتن با لباس سفید می ری با کفن برمی گردی
اسم طلاق ننگ بود
امروز اونقدر آگاهی وجود داره که به زندگی ای که دچار مشکل هست ادامه نداد
اما یک سری از طلاقها هم دلایل کودکانه داره که بحثش جداست
.
در کل من فکر می کنم کم بودن آمار طلاق در گذشته ناشی از همون دید منفی جامعه به طلاق و نیز عدم توانایی زن در تامین خودش از لحاظ مالی بوده... و اینکه به یک زن آموخته می شد که محکوم به تحمل هر چیزی هست
و الان هم ما تو دوره ی گذار هستیم... برای آقایونی که تو خونواده ی کاملا (تاکید می کنم)کاملا سنتی (به معنای بسته و مردسالار) رشد کردن قبول نقش مردی که مرد سالار نیست سخته و درمقابل خانومایی هم که تو خونواده های بسته رشد کردن نسبت به احقاق حقوق خودشون گاهی افراطی برخورد می کنن... نتیجه ش تضادها و اختلافهاست
من شدیدا طرفدار حقوق بانوانم اما رفتارها باید عاقلانه باشه...

اگه حرف شما درسته چرا غربی که این اگاهی رو نزدیک 50 ساله دارن هم این مشکل رو دارن.نه دوست گرامی.فکر نمیکنم حرف شما درست باشه

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی کتای مردان مریخی زنان ونوسی تفاوت ها چیز دیگه ای نه اینکه شما گفتی...........
درسته که خیلی از مشکلات زنان و مردان ناشی از تفاوت هاشونه.........................................(اما تفاوت ها با اینی که شما می گی زمین تا آسمون فرق داره)
اما حق برابر رو دین اسلام هم روش تأکید داره......
ما داری ردش می کنی ؟

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
طلاقای امروزی چندتا دلیل بیشتر نداره که خداییش بیشتر متوجه خانوماست...

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی کتای مردان مریخی زنان ونوسی تفاوت ها چیز دیگه ای نه اینکه شما گفتی...........
درسته که خیلی از مشکلات زنان و مردان ناشی از تفاوت هاشونه.........................................(اما تفاوت ها با اینی که شما می گی زمین تا آسمون فرق داره)
اما حق برابر رو دین اسلام هم روش تأکید داره......
ما داری ردش می کنی ؟

مثال زنان ونوسی و ... رو زدم تا بهتر متوجه این بشید که این دو کلا و ذاتا با هم فرق دارن و نمیتونن مثل هم باشن و نقش هم رو تو زندگی بازی کنن

اتفاقا من دارم حرفهای اسلام رو تاکید میکنم درباره نقش زن و مرد در خانواده.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثال زنان ونوسی و ... رو زدم تا بهتر متوجه این بشید که این دو کلا و ذاتا با هم فرق دارن و نمیتونن مثل هم باشن و نقش هم رو تو زندگی بازی کنن

اتفاقا من دارم حرفهای اسلام رو تاکید میکنم درباره نقش زن و مرد در خانواده.

من متوجه نمیشم. تأکید می کنی یا می گی که حقوق برابر نباید باشه؟؟!!! بیشتر توضیح میدی ؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من متوجه نمیشم. تأکید می کنی یا می گی که حقوق برابر نباید باشه؟؟!!! بیشتر توضیح میدی ؟

بحث حقوق و ارزش زن و مرد نیست که این دو با هم برابرن

بحث نقشهای این دو با توجه به ذات و فطرشون در خانواده است.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون.... کدوم قسمت حرفام؟؟؟ همه ش؟

تقریبا همش!

هم اونجایی که حرف از عدم اگاهی اوردید مثال اروپا زده میشه

هم اونجایی که گفتید جامعه امروز با روش سنتی نمیشه و تضادها به وجود میاد(پارگراف اخر)
اونجا هم اروپا جای مثال زدن داره.اونها بالای شصت هفتاد ساله که از این تضادها گذر کردن.خب دیگه روش سنتی اونجا عملا وجود نداره.یعنی به حرف شما این مشکل حل شده.اما باز طلاق خیلی بالا و بالاتر داره میره.چرا؟؟؟

Candyman

کاربر فعال
سلام.
امروزه بعضی از خانمها بدلیل آماده خور بودن و اینکه توان و نیروی تحمل سختی رو ندارند و یک کمی فوفولی بزرگ شدن خانه پدر و مادر جا میزنند و آخرین راه حل رو اولین راه حل انتخاب میکنند..یعنی طلاق.
بعضی ها که ازدواج میکنند که طلاق بگیرند!!!
بعضی ها هم فکر میکنند نوکر گیر آوردند و خبر ندارند زندگی من من نداره و باید نیم من بشی...

در کل دخترهای امروز ایران که دغدغه بزرگشون کلاس زبانشون و مارک کرم پوردشون هست فکر نمیکنم مادر خوبی از کار در بیان.

دیگه نسل مادر های ما...تمام شد.

خداحافظی.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
امروزه بعضی از خانمها بدلیل آماده خور بودن و اینکه توان و نیروی تحمل سختی رو ندارند و یک کمی فوفولی بزرگ شدن خانه پدر و مادر جا میزنند و آخرین راه حل رو اولین راه حل انتخاب میکنند..یعنی طلاق.
بعضی ها هم فکر میکنند نوکر گیر آوردند و خبر ندارند زندگی من من نداره و باید نیم من بشی...

در کل دخترهای امروز ایران که دغدغه بزرگشون کلاس زبانشون و مارک کرم پوردشون هست فکر نمیکنم مادر خوبی از کار در بیان.

خداحافظی.
دوست عزیز مردهای امروزی هم انصاف داشته باشیم دیگه مرد واقعی نیستن

همش فکر تعداد پارگی های شلوار لی خودش هست که مد امروز اینه که چهل تا پارگی داشته باشه یا همون 35 تا !!!
یا اینکه مد امروز اینه که تی شرت بالاتر از ناف باشه کوتاهیش یا نه همون رو خط ناف باشه!!!
مردهای امروز هم مرد نیست که زنها یادشون بیفته که زن باشن.

خیلی جاها که زن حد و حدود خودشو نمیدونه برا اینه که مردی رو کنار خودش نمیبینه که براش زنانگی کنه.سعی میکنه کمبود مردی مردشو با کمی مردبازی خودش جبران کنه که این میشه همون رعایت نکردن حد و حدود و ندونستن حد و حدود توسط مرد و زن

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.

خداحافظی.

علیک السلام

اول اینکه کرم پودر رو تو گرما نمیشه استفاده کرد دوما باید می گفتین مارک ضد آفتابشون با مارک لباساشون که اصل ترک یا ایتالیا باشه.......دی......ولی همیشه هم این طور نیست که شما فکر می کنین

Candyman

کاربر فعال
دوست عزیز مردهای امروزی هم انصاف داشته باشیم دیگه مرد واقعی نیستن

همش فکر تعداد پارگی های شلوار لی خودش هست که مد امروز اینه که چهل تا پارگی داشته باشه یا همون 35 تا !!!
یا اینکه مد امروز اینه که تی شرت بالاتر از ناف باشه کوتاهیش یا نه همون رو خط ناف باشه!!!
مردهای امروز هم مرد نیست که زنها یادشون بیفته که زن باشن.

خیلی جاها که زن حد و حدود خودشو نمیدونه برا اینه که مردی رو کنار خودش نمیبینه که براش زنانگی کنه.سعی میکنه کمبود مردی مردشو با کمی مردبازی خودش جبران کنه که این میشه همون رعایت نکردن حد و حدود و ندونستن حد و حدود توسط مرد و زن

علیک السلام

اول اینکه کرم پودر رو تو گرما نمیشه استفاده کرد دوما باید می گفتین مارک ضد آفتابشون با مارک لباساشون که اصل ترک یا ایتالیا باشه.......دی......ولی همیشه هم این طور نیست که شما فکر می کنین

آقا رضا! و خانم الیسا فردین
من تصحیح میکنم.صحبتهای من و شما بین همه خانمها و آقایان شایع نیست.سختی ها اقتصادی و اینکه جوانهای امروز تکلیفشون با خودشون هنوز مشخص نیست و برای خودشون آبنده ای رو متصور نیستند مشکل اصلی ازدواج هست.و بعد از ازدواج هم مشکلات اخلاقی..عدم تفاهم و بحث در مورد چیزهای کوچیک باعث اختلاف های بزرگ میشه.

ممنون.

بالا