akhoondzadeh
اخراجی موقت
متوجه نشدی ّابجی دیگرنمنو همین جوری که هستن دوست دارنخوب داداشی تو قدم اول بردار بقیه هم عوض میشن![]()

متوجه نشدی ّابجی دیگرنمنو همین جوری که هستن دوست دارنخوب داداشی تو قدم اول بردار بقیه هم عوض میشن![]()
نه باور نمیکنم .بابات از رفتارات خسته شده ایهان بچه که نیستی این توجیحه خوبی نیست که تورو اینطور بار اوردن پس اونا مقصرن.نخیر خودتو با این حرفا راضی میکنی.با 2 روز عوض شدن که بابات گولخودشون منو همین جوری بار آوردن بیتا ! واسه بابام تغییر هم کردم !! ولی باز پس زد منو ! میگه تو مامانتو کشتی !!
سلام دادا !! چه جوری !! ؟؟؟ الان فقط می خوام پیشه خونوادم باشم !سلام ایهان چی شده؟
باز همونجوری شدی؟
می فهمم چی میگی !! سعیمو میکنم !نه باور نمیکنم .بابات از رفتارات خسته شده ایهان بچه که نیستی این توجیحه خوبی نیست که تورو اینطور بار اوردن پس اونا مقصرن.نخیر خودتو با این حرفا راضی میکنی.با 2 روز عوض شدن که بابات گول
نمیخوره.
زندگیتو افکارتو همه چیتو عوض کن بابا فقط پول نیست ایهان
مملکته داریم ؟ :دیمیبینم که ملت همه افسردن
اونم حرفیه ! تو جمع کن ! قر دادن راحته !!خیلی حال میده هاااااااااااا!![]()
باگی شاسی بلند و کویر . به به !
آیهان ! بچه ها رو جمع کنم . قر بدن تا دلت باز بشه ؟؟؟؟![]()
اسم تاپیکو عوض کنید بزارینمیبینم که ملت همه افسردن
به ملکت چی کار داری !! به این خوبی !! هر کار دلمون می خواد میکنیم !می فهمم چی میگی !! سعیمو میکنم !
حتما به وقتش هر کاری تونسته کرده پدرشون.اون پدر چرا قدم اول را برنمیداره؟؟
من 20 سالمه !! هنوز نمی تونم رو پایه خودم واستم !! تو میگی عاشق شو !!
اونم حرفیه ! تو جمع کن ! قر دادن راحته !!
عمق فاجعه زیادهاسم تاپیکو عوض کنید بزارین
تاپیک افسردگان باشگاه مهندسان ایران
بابام از هیچی واسم کم نزاشت چه خونه چه ماشین !! هر چی فکرشو بکنی !! من خودمو تو اونا گم کردم ! من همدم خوب سراغ ندارم !! همشون به خاطر پول میومدن !! اگه از اون همدما میگی که بگیرم !حتما به وقتش هر کاری تونسته کرده پدرشون.
نگفتم زن بگیر که.یه حسه خوب یه انگیزه یه هم فکر یه همدل واست خوبه
خوب چرا پیش خانوادت نیستی؟خوب برو کنارشون..سلام دادا !! چه جوری !! ؟؟؟ الان فقط می خوام پیشه خونوادم باشم !
بچه هااااااا همین الان بزرگترین مشکلم حل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می فهمم چی میگی !! سعیمو میکنم !
اره دلشو شکستم ! چون تنهاش گذاشتم !!همین که میفهمی خودش کلیه.من مطمئنم اگه واقعا از ته دل بخوای میتونی .غیر ممکن وجود نداره.و هیچ پدری بچشو ترد نمیکنه فقط دلش شکسته
بچه هااااااا همین الان بزرگترین مشکلم حل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابام از هیچی واسم کم نزاشت چه خونه چه ماشین !! هر چی فکرشو بکنی !! من خودمو تو اونا گم کردم ! من همدم خوب سراغ ندارم !! همشون به خاطر پول میومدن !! اگه از اون همدما میگی که بگیرم !
میرم ایشالا باید یه کاری کنم منو قبول کنن !خوب چرا پیش خانوادت نیستی؟خوب برو کنارشون..
پس برو پیششش از دلش در بیار به خدا خیلی دوست داره چرا معتلی پاشو برواره دلشو شکستم ! چون تنهاش گذاشتم !!
خدا رو شکربچه هااااااا همین الان بزرگترین مشکلم حل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست داشتم واسه یه دفعه هم شده بهم بگه پسرم !! آیهان صدام نکنه !!مطمئن بودم بابات خیلی دوست داره.چون هیچ جووور نفهمیدی یه جور که بفهمی بهت عشقشو داده بهت.پول
اره دلشو شکستم ! چون تنهاش گذاشتم !!
ترم قبل بیو۱ را افتاده بودمحالا این مشکل بزرگت چی بود؟خوشحال شدم
مرسی رزا سنگ تموم گذاشتیا ! بچه ها همراهی کننیین !!
تو چی میگی این وسط؟این کارا چیه؟اه
دوست داشتم واسه یه دفعه هم شده بهم بگه پسرم !! آیهان صدام نکنه !!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دلم گرفته از این همه مادیات تو زندگی | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
ای خدای مهربون دلم گرفته | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
امشب دلم گرفته | گفتگوی آزاد | 2 | |
M | دلم گرفته...همينطوری...خدايا خيلی خستمه... | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
دلم گرفته | گفتگوی آزاد | 1 |