اره دیگه عشق گفتیما سر کار گذاشتن نگفتیم هاعشق گفتیماااا عشق به یه نفر واقعییییی
اره دیگه عشق گفتیما سر کار گذاشتن نگفتیم هاعشق گفتیماااا عشق به یه نفر واقعییییی
شوخی نکردم .جدی گفتم
سلام ! نه من همینی هستم که هستم ! نمیتونم تغییر کنم!سلام.نمی تونی اونطور که اون میخواد باشی؟
شما بگین چی کار کنم تا الان همه کارایی که گفته بودینو امتحان کردم !
ببین بیتا جان مگه من چند سالمه بخوام عاشق بشم !! راستشو بخوای امتحان کردم نشد !عشق گفتیماااا عشق به یه نفر واقعییییی
من یه بار که اساسی داغون بودم دیدکم هیچ جوری نمیتونم آروم شم.شما بگین چی کار کنم تا الان همه کارایی که گفته بودینو امتحان کردم !
خلاف زیاد داشتم !! به قول شما آمار خراب !!مگه چطوری هستی؟؟
من یه بار که اساسی داغون بودم دیدکم هیچ جوری نمیتونم آروم شم.شما بگین چی کار کنم تا الان همه کارایی که گفته بودینو امتحان کردم !
سلام ! نه من همینی هستم که هستم ! نمیتونم تغییر کنم!
مرسی آبجی ! از صبح بیرونم !! می خواستم برم پیشه داداشم ولی اونم منو پشت در گذاشت !آیهان. بیا بریم یه دوری بخوریم. حالت سر جاش میاد ...![]()
رها من همینی هستم که هستم !! نمی تونم تغییر کنم ! یعنی از بچگی منو اینجوری بار آوردن که همیشه مغرور باشم !! نمیتونم !!
مرسی آبجی ! از صبح بیرونم !! می خواستم برم پیشه داداشم ولی اونم منو پشت در گذاشت !
چند سالته مگه؟ببین بیتا جان مگه من چند سالمه بخوام عاشق بشم !! راستشو بخوای امتحان کردم نشد !
خودشون منو همین جوری بار آوردن بیتا ! واسه بابام تغییر هم کردم !! ولی باز پس زد منو ! میگه تو مامانتو کشتی !!پس میخوای همه چی واسه تو تغییرکنه؟نخیر عزیزم شما باید خودتو تغییر بدی بخاطر خودت بخاطر خوشحالیت بخاطر بابات.مگه تو غیر بابات کیو داری؟مگه دنیا چند روزه؟
این وسط چی میگی تو اگه راه حل داری برو شوهرتو پیدا کن که از دستت سر به کوههای سهند گذاشتهخوب بودن و تغییر روش زندگی ربطی به غرور نداره
تو هر کار بدی انجام بدی با یه کلمه غرور می خوای توجیح کنی؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب باباتم دوست داره به خاطر غرورش این حرف رو میزنه به نظرت با عقل جور در
میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من نمی گم خودتو کوچیک کن
من می گم بشین و صادقانه به رفتارات فکر کن به رفتارای خودت و بابات
ببین کجا تو اشتبا برخورد کردی و متقابل چی دیدی؟؟؟؟؟؟
من میگم اشتباهای گذشتتو بدونی و دیگه تکرار نکنی همین
اگه با درست برخورد کردن غرور آدم پایمال میشه همون بهتر که بشه
رها اطرافیانمو چی کار کنم !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب بودن و تغییر روش زندگی ربطی به غرور نداره
تو هر کار بدی انجام بدی با یه کلمه غرور می خوای توجیح کنی؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب باباتم دوست داره به خاطر غرورش این حرف رو میزنه به نظرت با عقل جور در
میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من نمی گم خودتو کوچیک کن
من می گم بشین و صادقانه به رفتارات فکر کن به رفتارای خودت و بابات
ببین کجا تو اشتبا برخورد کردی و متقابل چی دیدی؟؟؟؟؟؟
من میگم اشتباهای گذشتتو بدونی و دیگه تکرار نکنی همین
اگه با درست برخورد کردن غرور آدم پایمال میشه همون بهتر که بشه
من 20 سالمه !! هنوز نمی تونم رو پایه خودم واستم !! تو میگی عاشق شو !!چند سالته مگه؟
مگه ادم باید سنه خاصی داشته باشه؟![]()
این وسط چی میگی تو اگه راه حل داری برو شوهرتو پیدا کن که از دستت سر به کوههای سهند گذاشته
عزیییییزممم ! خوشم میاد نقطه ضعف منو میدونی ! دلم واسه ماشینم تنگ شد !باگی شاسی بلندمو بیارم ؟؟؟![]()
یه بار حالمو گرفته واسه هفت پشتم بسه![]()
![]()
نه شوورم کار داره و منم از جاش خبر دارم تو ملاقب اعمال خودت باش چوون خبل میدم شوورم میاد حالتو می گیره![]()
سلام ایهان چی شده؟تو رو خدا بیاین آرومم کنین !!!
رها اطرافیانمو چی کار کنم !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس هم سن منیمن 20 سالمه !! هنوز نمی تونم رو پایه خودم واستم !! تو میگی عاشق شو !!
شما چرا AVA جون؟
عزیییییزممم ! خوشم میاد نقطه ضعف منو میدونی ! دلم واسه ماشینم تنگ شد !
مامانم خخوشش نمیاد من گریه کنم !پس هم سن منی
بیا کمی گریه کنیم
بیا باهم گریه کنیم
اینا راه حل پیدا میکنن
یه بار حالمو گرفته واسه هفت پشتم بسه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دلم گرفته از این همه مادیات تو زندگی | گفتگوی آزاد | 16 | |
![]() |
ای خدای مهربون دلم گرفته | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |