.
عشق نقطه ی مقابل عقلانیت و منطق است.

بخاطر اين جمله تون تنكس رو كافي نديدم .
.
عشق نقطه ی مقابل عقلانیت و منطق است.
آمار گرفتید؟؟؟باید مراقب بود چنین علاقه هایی بوجود نیاد
ولی وقتی آمد دیگه دلت از دست رفته و باتوجه به اینکه اکثر عشق های اینترنتی به ثمرنمیرسه عمری در حسرتش میسوزن
من اگه کسی که ایده آلم باشه پیدا کنم..برام فرقی نمیکنه حتی چه دینی داره چه برسه به اینکه چطوری با هم آشنا شدیم...
بعدشم اینکه دقیقا دوست داشتن تنها چیزیه که عقلانیت به ثبات میرسوندش!!!
کسی اگه شک داشت حاضرم باهاش مباحثه کنم!!!!
شما اگه تو اینترنت از یکی خوشتون بیاد چیکار میکنید؟
اصلا به نظر شما دلبستگی تو اینترنت خوبه؟
به نظر من پیدا کردن دوست خوب یا همسر مناسب تو ایران به خاطر فرهنگ پایین و ارتباط نداشتن قبل از ازدواج مثل خریدن لپ لپ ا{شانسی ا }
این سایت 1 چیزش خوبه که با نظر طرف مقابل در مورد هر چیزی آشنایی
ولی face to face ادما سعی میکنن عیباشونو مخفی کنن
اونطور که بنده متوجه شدم شما منظورتون این هست که از دختری در اینترنت خوشتون بیاد ؟ درسته ؟
اصولا فکر نمی کنم کار عقلانی باشه. من دوستان اینترنتی زیاد دارم که خیلی برام عزیز و محترم هستند ولی هرگز به خودم اجازه نمیدم که "دلبسته" اونها بشم.
عاشق شدن حتی در دنیای واقعی هم خوب نیست چه برسه به دنیای مجازی. عشق نقطه ی مقابل عقلانیت و منطق است.
چرا اتفاقا بايد واست فرق كنه چه ديني داره ، چون اولين چيزيه كه ظرف مدت كوتاهي شروع ميكنه به تاثير گذاشتن توي روابط !
شيوه ي آشنايي هم جزء مهم ترين اصول دوستيه به نظر من...
حالا شما طرز تفكر ديگه اي داري ، جاي بحثي نيست داريم نظر ميديم![]()
ببین دوست من دین و ایین در مورد کسانی دارای اهمیته که به این مسئله اهمیت بدن...چرا اتفاقا بايد واست فرق كنه چه ديني داره ، چون اولين چيزيه كه ظرف مدت كوتاهي شروع ميكنه به تاثير گذاشتن توي روابط !
شيوه ي آشنايي هم جزء مهم ترين اصول دوستيه به نظر من...
حالا شما طرز تفكر ديگه اي داري ، جاي بحثي نيست داريم نظر ميديم![]()
مافیا نزار بگم که تو اینجا عاشق من شدی ولی من قبول نکردم!
یادته چقدر پیام لاو میفرستادی و من جواب نمیدادم؟
![]()
ببین دوست من دین و ایین در مورد کسانی دارای اهمیته که به این مسئله اهمیت بدن...
مثلا برای کسی که نماز میخونه مهمه که طرف مقابلش هم نماز بخونه نه کسی که نماز نمیخونه !!!!
اما ایی جمله من یک مثال بود..و در مثل مناقشه نیست...بیشتر میخواستم روی ایده آل تمرکز کنیم...
چیزی که امروز جامعه ما ازش رنج میبره همش ناراستی و عدم صداقت نیست و بخش عمده اش ناشی از ناآگاهی و نداشتنه ایده آله!!!!
بوگو تونو قوران![]()
حالا 3 نده بذا بين خودمون بمونه
پيام لاو هامو اينجا نگي ! نميخوام همه بفهمن![]()
منم نظر شما رو دارم .
اما ميگم كسي كه نماز خون نيست و اهل دين و ايمون نيست و اينطور آئيني داره ، مطمئنا با كسي كه اهلش هست كنار نمياد . يا بهتر بگم ، اون با اين كنار نمياد...به هر حال به مشكل بر ميخورن .
خب شما هم که حرف من و تأیید کردید!!!بوگو تونو قوران![]()
حالا 3 نده بذا بين خودمون بمونه
پيام لاو هامو اينجا نگي ! نميخوام همه بفهمن![]()
منم نظر شما رو دارم .
اما ميگم كسي كه نماز خون نيست و اهل دين و ايمون نيست و اينطور آئيني داره ، مطمئنا با كسي كه اهلش هست كنار نمياد . يا بهتر بگم ، اون با اين كنار نمياد...به هر حال به مشكل بر ميخورن .
خب شما هم که حرف من و تأیید کردید!!!
من فکر میکنم علت شکست افراد در عشق این نیست که آدمها خیلی پیچیده اند یا گرگ صفت هستند..علت اینه که به خودشون فرصت کافی برای شناخت نمیدند!!!!
اما ميگم كسي كه نماز خون نيست و اهل دين و ايمون نيست و اينطور آئيني داره ، مطمئنا با كسي كه اهلش هست كنار نمياد . يا بهتر بگم ، اون با اين كنار نمياد...
خوب همه ساکت من می خوام جدی شم
از نظر من (کاملا شخصی) هیچ دختری ارزش اینو نداره که آدم به خاطرش خودشو کوچیک کنه یا درخواستی بش بده ,مخصوصا اگه تو نت باشه
خوب پس بهتر بود حرف نميزدي چون الان به نظرم كلا آدم تعطيلي هستي![]()
فاشيست بازي در نيار !
ما خودمون يه پا فيمنيستيم عزيزم...
خوب همه ساکت من می خوام جدی شم
از نظر من (کاملا شخصی) هیچ دختری ارزش اینو نداره که آدم به خاطرش خودشو کوچیک کنه یا درخواستی بش بده ,مخصوصا اگه تو نت باشه
من اینو قبول ندارم.
به هرکی را داشت پیشنهاد میدم.یا میگیره یا نه
کوچیک شدن کیلو چند؟
من اینو قبول ندارم.
به هرکی را داشت پیشنهاد میدم.یا میگیره یا نه
کوچیک شدن کیلو چند؟
منظورمو متوجه نشدی ,من ترجیح می دم کاری کنم که خود طرف جذبم کنه ...
بیچاره دخترا..................برو بابا.
من تو دانشگاه n بار پیشنهاد دادم.یه بار به یکی 2 بار پیشنهاد دادمحواسم نبود دفعه قبلی شو
![]()
فکر میکنم این تاپیک تقریبا به نتیجه رسید.
اکثریت به اتفاق معتقدند که ارتباط های اینترنتی درست نیست.
برو بابا.
من تو دانشگاه n بار پیشنهاد دادم.یه بار به یکی 2 بار پیشنهاد دادمحواسم نبود دفعه قبلی شو
![]()
با این طرز تفکر..مطمئن باش فقط امثال خودت و پیدا میکنی...منظورمو متوجه نشدی ,من ترجیح می دم کاری کنم که خود طرف جذبم کنه ...
بیچاره دخترا..................![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فرجام دلبستگی شوم یک خواهر و برادر! | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
دلبستگی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
تفاوت های بین وابستگی و دلبستگی چیست؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اینبار تجاوز به آتنا دختر 7 ساله | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |