پسر خوب اون یکی از دلایل سزارین بود دومیش و نمیگم:w12: نگو دختر خوب خودم ميدونم دوميشم قند بوده:w12:
M mehdipesse کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #31 شقایق21 گفت: پسر خوب اون یکی از دلایل سزارین بود دومیش و نمیگم کلیک کنید تا باز شود... نگو دختر خوب خودم ميدونم دوميشم قند بوده
شقایق21 گفت: پسر خوب اون یکی از دلایل سزارین بود دومیش و نمیگم کلیک کنید تا باز شود... نگو دختر خوب خودم ميدونم دوميشم قند بوده
M mehdipesse کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #32 saba888 گفت: خواهش مي كنم متاسفانه بعضيا همه چي رو به مسخره مي گيرن!! منم از شما معذرت مي خوام کلیک کنید تا باز شود... منم از خدا معذرت ميخوام كه نذاشت دختر بشم تا 9 ماه بتونم اون كوچولو رو در خودم پرورش بدم خيلي دلم ميخواد بدونم لگدزدن جنين چجوريه ... كاش ميشد لگدم بزنه
saba888 گفت: خواهش مي كنم متاسفانه بعضيا همه چي رو به مسخره مي گيرن!! منم از شما معذرت مي خوام کلیک کنید تا باز شود... منم از خدا معذرت ميخوام كه نذاشت دختر بشم تا 9 ماه بتونم اون كوچولو رو در خودم پرورش بدم خيلي دلم ميخواد بدونم لگدزدن جنين چجوريه ... كاش ميشد لگدم بزنه
شقایق21 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #33 mehdipesse گفت: نگو دختر خوب خودم ميدونم دوميشم قند بوده کلیک کنید تا باز شود... اون سویش بود که یهویی شد
mehdipesse گفت: نگو دختر خوب خودم ميدونم دوميشم قند بوده کلیک کنید تا باز شود... اون سویش بود که یهویی شد
M mehdipesse کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #34 شقایق21 گفت: لهجه شیرینیه شیرازی مطمئنن من خودم میرفتم چون به آرزوت میرسیدی 10 تا زایمان طبیعی میکردی کلیک کنید تا باز شود... تو بري بيرون ... من حاضر بودم براش 500 تا سزارين و زايمان طبيعي كنم به هر حال جاي تو توي اين خونه نيس
شقایق21 گفت: لهجه شیرینیه شیرازی مطمئنن من خودم میرفتم چون به آرزوت میرسیدی 10 تا زایمان طبیعی میکردی کلیک کنید تا باز شود... تو بري بيرون ... من حاضر بودم براش 500 تا سزارين و زايمان طبيعي كنم به هر حال جاي تو توي اين خونه نيس
شقایق21 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #35 mehdipesse گفت: منم از خدا معذرت ميخوام كه نذاشت دختر بشم تا 9 ماه بتونم اون كوچولو رو در خودم پرورش بدم خيلي دلم ميخواد بدونم لگدزدن جنين چجوريه ... كاش ميشد لگدم بزنه کلیک کنید تا باز شود... میخوای بگم وحید لگدت بزنه آرزو به دل نشی
mehdipesse گفت: منم از خدا معذرت ميخوام كه نذاشت دختر بشم تا 9 ماه بتونم اون كوچولو رو در خودم پرورش بدم خيلي دلم ميخواد بدونم لگدزدن جنين چجوريه ... كاش ميشد لگدم بزنه کلیک کنید تا باز شود... میخوای بگم وحید لگدت بزنه آرزو به دل نشی
شقایق21 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #36 mehdipesse گفت: تو بري بيرون ... من حاضر بودم براش 500 تا سزارين و زايمان طبيعي كنم به هر حال جاي تو توي اين خونه نيس کلیک کنید تا باز شود... وحید اومد راضیش میکنم بیاد خواستگاریت
mehdipesse گفت: تو بري بيرون ... من حاضر بودم براش 500 تا سزارين و زايمان طبيعي كنم به هر حال جاي تو توي اين خونه نيس کلیک کنید تا باز شود... وحید اومد راضیش میکنم بیاد خواستگاریت
M mehdipesse کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #37 شقایق21 گفت: اون سویش بود که یهویی شد کلیک کنید تا باز شود... عجب دختر خوبي شدي امروز يادم باشه به وحيد بگم وقتي انداختت بيرون يه سر پناه برات پيدا كنه
شقایق21 گفت: اون سویش بود که یهویی شد کلیک کنید تا باز شود... عجب دختر خوبي شدي امروز يادم باشه به وحيد بگم وقتي انداختت بيرون يه سر پناه برات پيدا كنه
M mehdipesse کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #38 شقایق21 گفت: میخوای بگم وحید لگدت بزنه آرزو به دل نشی کلیک کنید تا باز شود... نه عزيزم تو برو همون بوس افغانيا رو كه با پس كله همراه هس و توش تخصص داري تحويلش بده ديگه خودش ميفهمه به كي لگد بزنه
شقایق21 گفت: میخوای بگم وحید لگدت بزنه آرزو به دل نشی کلیک کنید تا باز شود... نه عزيزم تو برو همون بوس افغانيا رو كه با پس كله همراه هس و توش تخصص داري تحويلش بده ديگه خودش ميفهمه به كي لگد بزنه
شقایق21 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #39 mehdipesse گفت: عجب دختر خوبي شدي امروز يادم باشه به وحيد بگم وقتي انداختت بيرون يه سر پناه برات پيدا كنه کلیک کنید تا باز شود... باشه اسپم بسه بذار تاپیک مفید باشه
mehdipesse گفت: عجب دختر خوبي شدي امروز يادم باشه به وحيد بگم وقتي انداختت بيرون يه سر پناه برات پيدا كنه کلیک کنید تا باز شود... باشه اسپم بسه بذار تاپیک مفید باشه
شقایق21 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #40 mehdipesse گفت: نه عزيزم تو برو همون بوس افغانيا رو كه با پس كله همراه هس و توش تخصص داري تحويلش بده ديگه خودش ميفهمه به كي لگد بزنه کلیک کنید تا باز شود...
mehdipesse گفت: نه عزيزم تو برو همون بوس افغانيا رو كه با پس كله همراه هس و توش تخصص داري تحويلش بده ديگه خودش ميفهمه به كي لگد بزنه کلیک کنید تا باز شود...
Roya.r عضو جدید May 16, 2010 #41 mehdipesse گفت: منم از خدا معذرت ميخوام كه نذاشت دختر بشم تا 9 ماه بتونم اون كوچولو رو در خودم پرورش بدم خيلي دلم ميخواد بدونم لگدزدن جنين چجوريه ... كاش ميشد لگدم بزنه کلیک کنید تا باز شود... !!!!!!! خدا بخیر بگذرونه آرزو قحطیه داداش!!!!!!!! آرزوی مرگ کنی خیلی بهتره ها راحت تره دردم نداره!
mehdipesse گفت: منم از خدا معذرت ميخوام كه نذاشت دختر بشم تا 9 ماه بتونم اون كوچولو رو در خودم پرورش بدم خيلي دلم ميخواد بدونم لگدزدن جنين چجوريه ... كاش ميشد لگدم بزنه کلیک کنید تا باز شود... !!!!!!! خدا بخیر بگذرونه آرزو قحطیه داداش!!!!!!!! آرزوی مرگ کنی خیلی بهتره ها راحت تره دردم نداره!
...pianist عضو جدید کاربر ممتاز May 16, 2010 #42 خوب به ما آقايون چه ربطي داره يا با سزارين بزاييد يا طبيعي ديگه!!
M mehdipesse کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2010 #43 pianist.h گفت: خوب به ما آقايون چه ربطي داره يا با سزارين بزاييد يا طبيعي ديگه!! کلیک کنید تا باز شود... ربطش به پول عملشه و دردسراش
pianist.h گفت: خوب به ما آقايون چه ربطي داره يا با سزارين بزاييد يا طبيعي ديگه!! کلیک کنید تا باز شود... ربطش به پول عملشه و دردسراش
ahmadi-2010 عضو جدید May 16, 2010 #44 شقایق21 گفت: اگه زن بودی میگفتم وحید بیاد بگیرتت کلیک کنید تا باز شود... به حق چیزای نشنیده!!!!