تاریخچه تقلب و روش های آن

Hell.boy

عضو جدید
گویند: «تقلب مفهومی‌است بس اساسی» به طوری که شاعر میگوید:

تقلب توانگر کند مرد را / تو خر کن دبیر خردمند را

تاریخچه‌ی تقلب از جایی شروع میشود که حسن کچل برای نخستین بار تن لش را تکان داد و به مکتب رفت. از بد ماجرا همان روز امتحان ماهیانه‌ی کودکان فلک بخت مکتب بود. لیک حسن از روی گشادی، چشمان چپش را بر روی ورقه‌ی همزاد انداخت تا نکتی بس ارزشمند از ورقه‌ی فوق الذکر، دشت کند. این بود که اولین تقلب تاریخ بشری زده شد. البته این تقلب با روش‌های فوق العاده ابتدایی (البته در مقابل ترفند‌های کنونی) صورت گرفت. بدین ترتیب که حسن با کلی زور زدن تن را تکان داد و خود را به بالای ورقه‌ی همزاد رسانید و خیلی راحت مطالب را دو در فرمود.

زان پس تقلب دوران طلایی خود را آغاز کرد. بدین ترتیب که گسترش یافت و مصادیقی متفاوت پیدا کرد. از جمله تقلب‌های رایج تقلبات سر امتحان، دو در کردن غذا از سلف، تقلب در اتو زدن، تقلب در شماره دادن، تقلب در مخ زنی، تقلب در بازی (که از آن به جر زنی تعبیر میشود) را می‌شود نام برد.

حال روش هایی از تقلب در امتحانات را به نظرتان می‌رسانیم:

روش های نوشتاری:

1- نوشتن روی کف پا، پس کله، پشت گوش و...

2- نوشتن روی میز، پشت نیمکت، زیر نیمکت، پشت مانتوی دختر جلویی و...

3- نوشتن روی دستمال دماغی، پاکت نامه و...

4- نوشتن و لوله کردن تقلب و جاسازی آن در سوراخ‌های مختلفی از جمله دماغ، دهن، فک پایین، دریچه‌ی آئورت و ...

روش های با کلاسی:

1- استفاده از ماشین حسابهای مهندسی

2- استفاده از آیینه، موچین، لوازم آرایش، فیلم، عکس

روش های جوادی:

1- خر نمودن یک فقره بچه خرخون

2- خم کردن سر به روی ورقه‌ی طرف به صورت تابلو.

3- روش بویایی:خودتان ماسک بزنین و یک بوی گند از خودتان در بکنین تا مراقب، جرات نزدیک شدن به شما را نکند.

4- روش شیمیایی:بدین معنی که مراقب را با انواع و اقسام مواد شیمیایی از هستی ساقط کنید و بعد با خیال راحت دست به کار شوید.

توجه:

اگر در این امر تبهر کافی ندارید اصلا سمت این کار نروید که عواقبی جز ضایع شدن، اخراج شدن و تابلو شدن ندارد​
 

شکلات فندقی

عضو جدید
سلام ممنون :gol:
روش جوادیش کاربردش فکر کنم از بقیه بیشتره چون اگه لو رفتیم مدرک ندارن و راحت میشه انکار کرد:biggrin::biggrin::):):)
 

Lillian

عضو جدید
من یه زمانی آخر تقلب بودم....:Dمخصوصا دوم دبیرستان که ترکوندم...:D
وقتی رفتم پیش دانشگاهی جو گرفتتم :redface:عادتش بد جور از سرم افتاد و بعدش تو دانشگاه با خودم فکر کردم الان که ر شته امو دوست دارم دیگه بهش احتیاج ندارم....:):)
بعد به خودم افتخار کردم.... ;)
البته الان به غلط کردن افتادم چون نمیدونم اندیشه و اخلاق و....بقیه عمومی هارو چه جوری پاس کنم....:cry::cry::(:cry::cry:
 

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر وفت تونستی غذای بی نمک بخونی امتحان بی تقلبم میتونی بدی :)
 

Hell.boy

عضو جدید
من یه زمانی آخر تقلب بودم....:Dمخصوصا دوم دبیرستان که ترکوندم...:D
وقتی رفتم پیش دانشگاهی جو گرفتتم :redface:عادتش بد جور از سرم افتاد و بعدش تو دانشگاه با خودم فکر کردم الان که ر شته امو دوست دارم دیگه بهش احتیاج ندارم....:):)
بعد به خودم افتخار کردم.... ;)
البته الان به غلط کردن افتادم چون نمیدونم اندیشه و اخلاق و....بقیه عمومی هارو چه جوری پاس کنم....:cry::cry::(:cry::cry:
بابا متغلب:redface:
رشتت چیه؟
 

Similar threads

بالا