دفتر مدیریت تالار گفتگوی آزاد [محلّ ارسال انتقادها و پيشنهادهای شما]

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
اول ازشون تشكر ميكنم كه اين تالار رو ويرايش ميكنند...:gol:

ما مدیران هم ازشما متشکریم که اینجا رو برای فعالیت انتخاب کردید:gol:
دوم از اينكه تازه واردم و اينطور به خودم اجازه دادم اين تالار رو نقد كنم معذرت ميخواهم...:gol:

به جمع مهندسان ایران خوش آمدید دوست عزیز..انشالا اینجا یه رابطه دو طرفه بین باشگاه و شما ایجاد بشه که هر دوطرف بتونن از هم استفاده مفید بکنن:gol:
سوم؟
خب سوم نقدِ ديگه؛
ببيند من امروز عضويدم (عضو شدم) ولي برخي تايپكها محلشون تالار آزاد نيست! اين روندي كه تايپيكهاي بدون مرتبط در اينجا ادامه داشته اين مشكل رو بوجود آورده كه تايپيكهاي مفيد و متناسب با تالار آزاد در كمتر از يه ساعت به صفحه ي بعد منتقل ميشه (حتي گاهي به دقيقه هم كشيده ميشه) و با عث ميشه كه تايپيكي كه طرف روش زحمت كشيده و ميتونه موضوعي خوبي براي بحث باشه در مدت كمي به صفحات بعدي (در حالت پيشفرض) بره و موضوع يا خوانده نشه يا ادامه داده نشه و ..
دوست عزیز اگر به تاپیک قوانین تالار رفته باشید میبینید که اینجا هر گونه تاپیکیبه شرط این که تالار دیگه ای براش زده نشده باشه اینجا زده میشه..و بسیار هم اتفاقا میفته که بچه ها به دلیل شلوغ و پر رفت و آمد بودن این جا خیلی از تاپیک هایی که باید برای مثال در تالار عکس باشند رو اینجا بزنن تا بیننده ی بیشتری داشته باشه که متاسفانه دلیل خوبی نیست و فقط کار مدیران رو افزایش میده تا جایی هم که بتونیم انتقال میدیم و گاها تذکر هم میدیم ولی همون طور که مشخصه یکی دو نفر مدیر جوابگو و حریف این همه کاربر نمیتونن باشند و این مسئله ای هست که خود کاربران اگر رعایت کنن ..اگر تاپیک های بی مورد و کم محتوا نزنن...اگر تاپیک هاشون رو سرجای خودشون بزنن محیط برای فعالیت خودشون خیلی خیلی بهتر میشه...اگر تاپیک های طنز توی تالار تفریح..عکس ها توی تالار عکس..خبرها توی تالار اخبار زده بشه اون مشکلی که شما گفتید پیش نمیاد..که البته کاربران در حال حاضر این کمک رو از ما دریغ میکنن..راه حل باقی مانده هم این میشه که خود کاربرها توی تاپیک های مفید پست میزنن و بالا نگهشون میدارن..باور بفرمایید این مشکل به دست خود کاربران بهتر حل میشه تا به دست ما که وقت محدودی در مقابل این همه کاربر داریم
اگه بخوايد يه نگاه فعلي به اسم تايپيكاي آزاد نگاه كنيم اينا رو فعلا ميبينم..
اين سه تايپيك اينطور كه معلومه از تايپيكاي قديمي اينجا هستند كه ديگه با وجود دو بخش
به نظرم ديگه نيازي به بودنشون در صفحه ي گفتگوي آزاد نيست...به خصوص وقتي كه اين يه سه تايپيك دير به روز ميشن...
مثلا در حال حاضر* ( اولي 5 ساعت پيش/دومي 19 ساعت پيش و سومي يه روز پيش!) كه با نگاهي به اپ كردن تايپيكهاي خود گفتگوي آزاد ( حداقلشون يه دقيقه زده كه شايد هم كمتر باشه)..بايد اين سه رده از اين صفحه ي گفتگوي آزاد جدا بشن و به بخش ديگه اي برده شن..

دوست عزیز این سه تاپیک شاید دیربه دیر آپ بشن ولی در اصل این سه تاپیک به خاطر این زده شده بدون که دوستانی که تازه وارد هستن بتونن بیان و یه جایی بهشون خوش آمد گفته بشه..یا تاپیک های بیمورد نزن..یا اگر کمکی میخوان اونجا اقدام کنن و بپرسن..یا اونجا شروع به شناخت دیگر اعضا بکنن...
یا اون دو تاپیک برای این زده شده که هر کاربری نیاد برای هر گفته ی طنز یا عمیقی یک تاپیک جداگانه بزنه..میشه همونجا زده بشه که هم یه جا به صورت جمع آوری شده وجود داشته باشه و هم این که تعداد بیشتری اونجا اشتراک دارند و مشاهده ش میکنن
..میبینید پس اگر بچه ها به تاپیک هایی که مهم شده و قوانینی که گذاشته شده بیشتر دقت میکردن خود به خود مشکل اولی که مطرح کردید رفع و یا کمترمیشد

سومی هم که
دو تا تايپيك :
هم كه دوتاشون از تايپكهاي ضروري هستند و بودنشون مورد نيازه و دليلي مهمي براي برداشته شدنشون وجود نداره..
اما اگه نگاهي گذرا (در حالي كه من اين پست رو تايپ ميكنم) بندازيم وجود تايپيكهايي مثل:
و...
نشون دهنده ي علاقه ي كاربران عزيز به موضوعات گردهمايي و... هم شهرهايي مختص يه استان يا شهر رو نشون ميده كه لازمه براي اين جور تايپيكها محلي در نظر گرفته بشه كه كاربران اونجا برن..
اين كار علاوه بر كاهش تاپيكهاي صفحه ي اول موجب ميشه ديگران هم در صورت زدن چنين تايپيكهاي تايپيكشون به خاطر حجم زياد ارسال تايپيكها به صفحات بعدي نره و اونا هم به نوعي تايپيكشون به روز باشه..
البته دليل مهمي براي وجود اين تايپيكها وجود داره كه نشون دهنده ي كلانشهري اين تايپيكها با توجه به تعداد كاربراشون ميكنه كه شايد اين كلانشهري بودن اين استانها باعث تضييع حق خرد شهرها بشه و...(اين قسمت رو ولش، همينچوري ميخواستم برم تو فاز دموكراسي و از اين خزعبلات..!:D)

والا در مورد این پیشنهاد نه مخالفتیدارم نه موافقتی..فقط باید بگم به عنوان کسی که کمی اطلاعات بیشتری داره که اینجا فضا و زیرتالارها با دقت انتخاب میشن ..یه جورهایی درمحدودیت هستیم برای اینگونه فضاها..ولیاگر خواستار داشته باشه خود ادمین جان باید نظر بدن در موردش
اما در مورد اينكه بايد پس چه نوع تايپيكهاي اينجا باشه عرض كنم..
با نگاهي به تايپيكهاي گسترش يافته!(به روز شده-به ثانيه شده) ميتونيم با قريب 80 درصد بگيم چنين مباحث با چنين عنواني ميتونن در رده ي گفتگويي قرار بگيرن كه ميشه اسمش رو بزاريم
"آزاد"...
مثلا در حال حاضر*:
و..
كه اگه يه نگاه سطحي به عناوين اين تايپيكها كنيم ميبينم هم دسته ي طنز دارند هم دسته ي
سياسي دارن هم دسته ي اجتماعي و ..
كه نشون دهنده ي نگاه نسبتا درست حاكم بر اين فضا هست...
اگر بگيم مطالب يا موضوعاتي كه در اين رده هستند در رده ي گفتگوي آزاد قرار ميگيرن حرف
اشتباهي نزديم..دادن راهكاري كه بتونه چنين تايپيكهاي رو بيشتر در اين جا حاكم كنه هم
نياز به كاربران دارند و هم مديريت مديران...كه در صورت ارائه و عمل چنين راهكاري، ميشه محيطي كه واقعا متناسب با اسم گفتگوي آزاد باشه رو فراهم كرد...

دوست عزیز یه سری از تاپیک ها مثلا سیاسی ها زدنش در باشگاه ممنوعه و درصورت مشاهده مدیران اونها رو حذف میکنن..یک سریش که باید به تالارعکس منتقل بشه..یک سریش متعلق به تالار فیلم بوده که با حذف شدنش بچه ها اینجا تاپیک ها رو میزنن..یک سری هم طنزه و باید به تالار زنگ تفریح منتقل بشه:D
ولي در مورد اين تايپيكها كه زياد اينجا زده ميشه بايد راهكاري ارائه بشه؛
مثلا (در حال حاضر*):
و...
كه ميتونه نشون دهنده ي عواملي از قبيل خبرها و معرفي داستانهاي جالب و به يادماندني و...به طور خلاصه ذكر نكات باشه كه بيشتر به حالت منولوگ شبيه است تا ديالوگ؛ ..

خب خبرها هم که قبلا گفته م ..تکلیفشون روشنه..باید در تالار اخبار زده بشن..داستانها هم که اگر توی تاپیک مهم زده بشه همبیشتر طرفدار خواهد داشت هم به صفحه ی بعدی تالار منتقل نمیشه

فك كنم بيشتر از كوپنم حرف زدم!:D اينكه بدرد مديران بخوره نميدونم...

خواهش میکنم خیلیهم لطف دارید به باشگاه که این همه وقت گذاشتید:gol:..
ولي اگه بخوره لطف كنن يه دستي به وضع اينجا بكشن و مديريت كنن..
حتما به درد بخور هست:gol:
مدیریت هم در حال حاضر به شدت انجام میشه..هم افسونجان خیلی زحمت میشکن..هم جناب پیرجو..هم خود ادمین..منتها کاربرها زیاد هستن و رعایت کردن قوانین هم اصلا اینجا باب نیست:D

راستي اينكه اينجا(صفحه ي گفتگوي آزاد) ميزنمش كه كاربراي ديگه هم نظر خودشون بدن...;)

هر کسی هر موقع خواست و پیشنهادی داشت اگر توی تاپیک دفتر بزنه هم راحت تر و زودتر میبینه و جواب میده هم اگر بقیه هم پیشنهادیداشتن میگن..اگر هم پیشنهاد تکراری بود اگر توی دفتر باشه بقیه دیگه اونرو تکرار نمیکنن:gol:
فقط يه نكته:
اينكه اين دسته بندي از نظر بنده بوده و ممكنه كسي باهاشون موافق باشه يا نباشه...
به هر حال هر كدوم از تايپيكهاي ذكر شده داراي ارزش هستند ولي اگر در رده ي خودشون قرار بگيرن باارزش تر ميشن و خوانندشون بيشتر...
--
---------------

در آخر یادآوری میکنم من به عنوان یه عضو نظرم رو گفتم..اگر بقیه هم درخواست ها و پیشنهادهایسازنده شون رو بگن ممنون میشیم:gol:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای قضاوت و طرز فکر شما عمیقا متاسفم..و یک سوال در ذهنم ایجاد شد...شما با این همه مصیبت هایی که خوندید بهتر نیست به توصیه و راهنمایی خودتون عمل کنید؟

مصیبتو نمیخونن مهندس، ذکر مصیبتو میخونن...
به هر حال چیزیکه تو این تالار هستش شما چه خوشت بیاد چه نیاد.. من توصیه ای نکردم که بخوام بهش عمل کنم، واقعیتیه که اینجا هست و با سو مدیریت بدترم شده، وقتی مدیر ندونه چه پستی رو حذف کنه چه پستی رو نکنه همینی میشه که میبینن... وقتی ادمین به نظرا کاربراش اهمیت نده، وقتی علت حذف شدن پست یا تاپیک از مدیر پرسیده میشه و در جواب میگه تشخیص من این بوده و یا قرار نیست به همه سوالا جواب بدم، دیگه چه انتظاری میشه داشت
مدیرایه اینجا بهتر برن 4تا فروم موفق یکم الگوبرداری کنن، تا هم همه کاربرا ازشون راضی باشن و هم فروم در خطر فیلتــر شدن نباشه... کاربرایه اینجا اینقد تو فرومایی موفقی مثه ترفندستان، P30world و ... رفتن و میدونن جایی که همه چیزش قروقاطیه پست مفید زدن بیهوده ست... حالا چرا ادمین مدیرا رو عوض نمیکنه یا یه حرکتی واسه پیشرفت سایتش انجام نمیده به خودش مربوطه...

دوستمونم نظرشو گفت و در حد همین نظرم باقی خواهد ماند

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
مصیبتو نمیخونن مهندس، ذکر مصیبتو میخونن...

در این مورد شما واردتری!!!
;)
به هر حال چیزیکه تو این تالار هستش شما چه خوشت بیاد چه نیاد.. من توصیه ای نکردم که بخوام بهش عمل کنم، واقعیتیه که اینجا هست و با سو مدیریت بدترم شده، وقتی مدیر ندونه چه پستی رو حذف کنه چه پستی رو نکنه همینی میشه که میبینن... وقتی ادمین به نظرا کاربراش اهمیت نده، وقتی علت حذف شدن پست یا تاپیک از مدیر پرسیده میشه و در جواب میگه تشخیص من این بوده و یا قرار نیست به همه سوالا جواب بدم، دیگه چه انتظاری میشه داشت
مدیرایه اینجا بهتر برن 4تا فروم موفق یکم الگوبرداری کنن، تا هم همه کاربرا ازشون راضی باشن و هم فروم در خطر فیلتــر شدن نباشه... کاربرایه اینجا اینقد تو فرومایی موفقی مثه ترفندستان، P30world و ... رفتن و میدونن جایی که همه چیزش قروقاطیه پست مفید زدن بیهوده ست... حالا چرا ادمین مدیرا رو عوض نمیکنه یا یه حرکتی واسه پیشرفت سایتش انجام نمیده به خودش مربوطه...

دوستمونم نظرشو گفت و در حد همین نظرم باقی خواهد ماند
نظرات شما رو دوباره برای خودتون میذارم که بخونید ببینید ثبات گفتاری دارید یا نه!!
پسرم...
مرا با تو حرفیست
تو حیفی... واقعا حیفی... تو این باشگاه نمون... برو جایه دیگه وگرنه همین نیم خط سوادیم که داری از دست میدی، یخاطر خودت میگم، اینجا اراذل زیاده، الان مثه بره ایه وسط گرگا نمون اینجا از من به تو نصیحت، اووووووووووو میدونی چقد کاربر داشتیم که از این پیشنهادات داده و ملت بهش خندیدن، طرف میمومد معادله نسبیت انیشتینو زیر سوال میبرد باقی ملت میزدن تو سرش که واسه چی وسط حرفامون اسپم میزنی
خوب الان میخوای بهت بگم اخر و عاقبت این تاپیک چی میشه... هیچی 4 نفر تو صفح اول و نهایت دوم میان تایید میکننو به به و چه چه میگن از صفحه سوم به بعد یا طرفداری سبزو قرمز میزنن تو سرو کله هم یا .... بیخیال فقط هر چی سریع تر یا اسباب کشی کن یا کلا خظ مشیتو تغیرر بدهو هم رنگ جماعت شو.... قربونه دستو پنجولت برم که 1000 خط تایپ کردی...
;);)..شما مستقیما در گفتارتون به کاربران اینجا توهین کردید حالا برای تبرئه خودتون مدیریت رو زیر سوال میبرید!

آسمون به ریسمون بافتن برای تبرئه ی حرف های بی فکرانه تون کار قشنگی نیست..پیشنهاد میکنم این عادت رو ترک کنید
... و نکته بعدی اینکه به همه ایها المسلمین ثابت شده که دخترا مدیرایه خوبی نیستن نمونه شم این تالار

شما مشکل تبعیض دارید..این هم عادت خوبی نیست

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرات شما رو دوباره برای خودتون میذارم که بخونید ببینید ثبات گفتاری دارید یا نه!!

;);)..شما مستقیما در گفتارتون به کاربران اینجا توهین کردید حالا برای تبرئه خودتون مدیریت رو زیر سوال میبرید!

آسمون به ریسمون بافتن برای تبرئه ی حرف های بی فکرانه تون کار قشنگی نیست..پیشنهاد میکنم این عادت رو ترک کنید

خوب.. اینم جواب دادن از نوع مدیر گونه شه دیگه، کاریشم نمیشه کرد ، ظاهرا کاربرا از شما شاکین،اونوقت یه کاربرو جلو چن تا کاربر دیگه قرار میدین ؟:D شما کارتون خیلی درسته، ادامه بدین...
این تالار با مدیریت قویش که دیگه جایی واسه فکر کردن نزاشته، همون شما با فکر پستا رو میخونینو تفسیر میکنین کافیه.رو پیشنهادتون ... نه ارزش فک کردن نداره
شما مشکل تبعیض دارید..این هم عادت خوبی نیست

تبعیض؟!:surprised:
من میگه شما یه کاری کن... غیره اینو ثابت کن، فعلا که همه دادشون در اومده

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
خوب.. اینم جواب دادن از نوع مدیر گونه شه دیگه، کاریشم نمیشه کرد ، ظاهرا کاربرا از شما شاکین،اونوقت یه کاربرو جلو چن تا کاربر دیگه قرار میدین ؟:D شما کارتون خیلی درسته، ادامه بدین...
این تالار با مدیریت قویش که دیگه جایی واسه فکر کردن نزاشته، همون شما با فکر پستا رو میخونینو تفسیر میکنین کافیه.رو پیشنهادتون ... نه ارزش فک کردن نداره

تبعیض؟!:surprised:
من میگه شما یه کاری کن... غیره اینو ثابت کن، فعلا که همه دادشون در اومده
به قول شما اگه همه از من هم شاکی باشن و دادیهم زده باشن من مثل شما نه بهشون اراذل گفتم و نه بی احترامی کرده م..بلکه خیلیروشن بهشون جواب دادم... شما هم جلوی کسی قرار نگرفته اید جواب پستتون رو گرفتید

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول شما اگه همه از من هم شاکی باشن و دادیهم زده باشن من مثل شما نه بهشون اراذل گفتم و نه بی احترامی کرده م..بلکه خیلیروشن بهشون جواب دادم... شما هم جلوی کسی قرار نگرفته اید جواب پستتون رو گرفتید

موفق باشین
این شما اینم بخش عمومی
شما فعلا جواب اینارو بدین، من از شما جواب نخواستم

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=2514387#post2514387

آخرین ویرایش:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
موفق باشین
این شما اینم بخش عمومی
شما فعلا جواب اینارو بدین، من از شما جواب نخواستم

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=2514387#post2514387
کاربر جان شما سوالی نکردید که بنده جواب بدم..یهسری چیزها رو مطرح کردید بنده هم در جوابش نکاتی رو یادآور شدم!
بحث انتقاد بحثش با توهین و سفسطه و شلوغی و هیاهو جداست...اگه اینرو کاربرها بفهمن خیلی از مشکلات حل میشه

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاربر جان شما سوالی نکردید که بنده جواب بدم..یهسری چیزها رو مطرح کردید بنده هم در جوابش نکاتی رو یادآور شدم!
بحث انتقاد بحثش با توهین و سفسطه و شلوغی و هیاهو جداست...اگه اینرو کاربرها بفهمن خیلی از مشکلات حل میشه
سلام ، دخترم میشه با یه رنگ دیگه بنویسی چشام اذیت شد !

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام ، دخترم میشه با یه رنگ دیگه بنویسی چشام اذیت شد !
نچ پدرم

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

این کاربر جانو خوب اومدی... مدیر جان بعضی کاربرا ناخوناشون بلنده
خیلی ببخشیدا شما کلا عادت دارین به خودتون پنالتی بزنین، یه جا میگی جواب پستتو گرفتی، من میگم شما برو جواب بقیه رو بده میگی سوال نکردی تا جوابشو بگیری:surprised: مگه من گفتم جوابه سوالمو بده
شما اوکی هستین دیگه، فشار کار زیاد که بهتون وارد نشده؟

بعععله اون که درست، کلا کاربرا متوجه چیزی نیستن این مدیران که با درک بالاشون و با چنگو دندون سایت نگه داشتن..اخ که یعنی عاشق این درکتونم. اینجام که مشکلی نیست، گلو بلبله ماشالله :D

آخرین ویرایش:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
خیلی ببخشیدا شما کلا عادت دارین به خودتون پنالتی بزنین، یه جا میگی جواب پستتو گرفتی، من میگم شما برو جواب بقیه رو بده میگی سوال نکردی تا جوابشو بگیری:surprised: مگه من گفتم جوابه سوالمو بده

بعععله اون که درست، کلا کاربرا متوجه چیزی نیستن این مدیران که با درک بالاشون و با چنگو دندون سایت نگه داشتن..اخ که یعنی عاشق این درکتونم. اینجام که مشکلی نیست، گلو بلبله ماشالله :D
:D دوست عزیز طوری جواب ندید که بعد مجبور بشید پست هاتون رو ادیت کنید که ضایع نشه!;)
پست با سوالهم فرق داره..شما توی پستتون به کاربرها صفاتی دادید که بنده شفاف سازی کردم براتون...سوالیمطرح نفرموده بودید..اینم از توضیح شما
شما باز هم به کاربرها توهین میکنید...این عادت خوبی نیست..خواهشا به کسی توهین نکنید
.دفعه اول هم کاربرهارو اراذل نامیده بودید که من باهاتون برخورد کردم..خواهشا تکرارش نکنید
ممنون

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:w15::w15::w15:

آخرین ویرایش:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید میتونم بپرسم تاپیک من چه اشکالی داشت که الان دود شده!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
من چیزی جز واقعیتو نذاشتم چند عکس یه تئاتر بد؟؟؟؟

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

نخیر ، شما اینجا فقط حق تعریف ، تمجید ، ارسال پست های علمی فرهنگی هنری ، تشکر از مدیران رو دارید ، وگر نه :

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر ، شما اینجا فقط حق تعریف ، تمجید ، ارسال پست های علمی فرهنگی هنری ، تشکر از مدیران رو دارید ، وگر نه :

تاپیک من هم فرهنگی بود و هم هنری!!چند تا عکس از یه تئاتر ایرانی!!!

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید آرامش جان من یه تاپیک زدم صحبت نوری زاد در مورد سوزوندن قرآن 1 ساعت نشد پاکش کردین اخطارم دادین هیچ توهینی هم توش نداشت:razz::razz:
اونوقت پیام مقام معظم و هزار تا چیز دیگه چندین روزه تو تالاره و حتی نگاهشم نمیکنین!
واقعا که مسخرست!!!:razz::razz::razz:

اگه این سیاسیه اونم سیاسیه:w00::w00::w00:
یه بارم یه اخطار 4 امتیازی دادی برا پیام پروفایل!
من نمیفهمم پروفایلی که یه چیز شخصیه اخطار دادنش چیه:w00:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D دوست عزیز طوری جواب ندید که بعد مجبور بشید پست هاتون رو ادیت کنید که ضایع نشه;)
پست با سوالهم فرق داره..شما توی پستتون به کاربرها صفاتی دادید که بنده شفاف سازی کردم براتون...سوالیمطرح نفرموده بودید..اینم از توضیح شما
شما باز هم به کاربرها توهین میکنید...این عادت خوبی نیست..خواهشا به کسی توهین نکنید
.دفعه اول هم کاربرهارو اراذل نامیده بودید که من باهاتون برخورد کردم..خواهشا تکرارش نکنید
ممنون

مهندس شما چند سالتونه؟
اخه به ادیت من چیکار داری:D بابا جون من نه چیزی رو حذف کردم نه ادیتش کردم، یکی دو خط بهش اضافه شد:D
ناامیدمون نکن دیگه... الان شما نگران اون اراذلین، یعنی تازه الان کاربر واستون اینقد مهم شده... من هی ازتون میگم چرا اوضاع اینجوریه شما میگی در پست اول توهین کردین، نه خانوم جون کدوم توهین؟ اگه اون حرف من توهینه برخورد ناشایست بعضیاتونم کم از توهین نداره، من اصن بحثم رو شما نیست، شما دو تا خط حفظ کردین هی میاین به اینو اون تحویل میدین، اگه شما کارتون درسته پس چرا اوضاع اینجوریه؟ الان اینو میتونین جواب بدین، دوباره توهین نکنو عادت بدیه و از این چیزا رو خواهشا دوباره ننویس...
دوباره ادیت شد شرمنده، این دفه دیگه خیلی ساده تر نوشتم

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
ببخشید آرامش جان من یه تاپیک زدم صحبت نوری زاد در مورد سوزوندن قرآن 1 ساعت نشد پاکش کردین اخطارم دادین هیچ توهینی هم توش نداشت:razz::razz:
اونوقت پیام مقام معظم و هزار تا چیز دیگه چندین روزه تو تالاره و حتی نگاهشم نمیکنین!
واقعا که مسخرست!!!:razz::razz::razz:

اگه این سیاسیه اونم سیاسیه:w00::w00::w00:
یه بارم یه اخطار 4 امتیازی دادی برا پیام پروفایل!
من نمیفهمم پروفایلی که یه چیز شخصیه اخطار دادنش چیه:w00:
کاربرجان شصت هزارتا هم تاپیک سیاسی توی تالار باشه شماحق زدن تاپیک سیاسی نداری..وقتی هم پاک بشه خودتونمیدونید که مغایر با قوانین بوده..پروفایل ها هم جزو باشگاه محسوب میشه دوست من! اگر توهینی صورت بگیره اونجا هم گزارش و رسیدگی میشه

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام
دوست عزیز نمیدونم چرا مدیرارشد تاپیکتون رو پاک کرده ن ..شاید به خاطر اسمش باشه ...اسمش رو عوض میکنم و تاپیکرو برمیگردونم..به نظرم تاپیکتون مشکلی نداشت.
موفق باشید
;)

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار

خانوم آرامش بیا جواب بده ×!
افرادی مثل شما هستن که مدیرها رو از کاربران دلسرد میکنن
نیازی به سفارش شما نیست..خود زننده تاپیک و مدیر مشکلاتشون رو حل میکنن

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
مهندس شما چند سالتونه؟
اخه به ادیت من چیکار داری:D بابا جون من نه چیزی رو حذف کردم نه ادیتش کردم، یکی دو خط بهش اضافه شد:D
ناامیدمون نکن دیگه... الان شما نگران اون اراذلین، یعنی تازه الان کاربر واستون اینقد مهم شده... من هی ازتون میگم چرا اوضاع اینجوریه شما میگی در پست اول توهین کردین، نه خانوم جون کدوم توهین؟ اگه اون حرف من توهینه برخورد ناشایست بعضیاتونم کم از توهین نداره، من اصن بحثم رو شما نیست، شما دو تا خط حفظ کردین هی میاین به اینو اون تحویل میدین، اگه شما کارتون درسته پس چرا اوضاع اینجوریه؟ الان اینو میتونین جواب بدین، دوباره توهین نکنو عادت بدیه و از این چیزا رو خواهشا دوباره ننویس...
دوباره ادیت شد شرمنده، این دفه دیگه خیلی ساده تر نوشتم
سال تولدم توی صفحه م نوشته شده..آخه شما اولش چیزهایی رو که گفتید بعدا کتمان کردید بعدا گفتید اونا رو نگفتم ولی گفته بودید برای همین به ادیتتون کار داشتم :D
کاربرها همیشه مهم هستن برای فروم ها ..چه الان چه قبلا چه بعدا...نگرانی هم نداشتم فقط گفتم به همه کاربران اونجوری توهین نکنید همین...شما پستی که نقل قول کردمرو بخونی متوجه میشی توهین کردین یا نکردین!!تخطئه شخصیتی کامل کردین بعد میگین توهین نکردین؟
برخورد ناشایست وقتی صورت میگیره که برخورد ناشایست ببینن..وگرنه اگر کسی بیاد بدون توهین و پیش داوری بپرسه بدون برخورد ناشایست هم جواب میگیره..هیچ کدوم از مدیرهای ما کاربرهایی نیستن که به بقیه توهین بیجا بکنن..منتها بضعی از کاربران که تعدادشون هم کم نیست هرچی اعصاب خوردی و سرخوردگی توی جامعه دارن میریزن سر مدیرهای بیچاره..فکر میکنن اوضاع جامعه و غیره تقصیر مدیرهای این فرومه!مدیرها هم حد و تحملی دارن..پس احترام بگذارید تا احترام بببنید
دوباره هم میگم..توهین نکنین عادت بدیه!!سه باره هم میگم توهین نکنید عادت بدیه!!;)