سلام نظام جانسلام خدمت مديريت محترم و سركار خانوم افسون خانوم
جسارتا به علت تغيير رشته به ماشين الات سخت دچار تحولي اساسي شده ايم!!(حكايت اب به اب كه ميگن همينه)
به جد قصد فعال سازي صحن بخش ماشين الات را دلريم اما مانده ايم چه كنيم!!! لينك زير
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=54722
كي به رو ز ميشود!!!!
قبول دارم كه نبايد خدمات اعضاي با سابقه تالار توسط تازه واردي چون من زير سوال رود ولي انصاف هم نيست بنده دو هفته تمام نزديك به 10-15 ساعت تمام تمام پست هاي اعضا را مطالعه كنم و طي پيام هاي خصوصي و عمومي درخواست كمك كنم بعد انگار نه انگار
(والا اگه ديوار بود حداقل خراب ميشد رو سرمون و ميفهميديم اره ميشنوه)شما كه ما را ميشناسيد به بزله گويي عادت داريم!!!
بگذريم ...............
درخواست داريم فقط اسم چند نفر را كه حداقل سالي يه بار اگه باد بزنه كلاشون مي افته اينورا بدين كه يه صلاح مشورت كنيم!!!!
اخر اگر الان تاپيك علم كنيم ميگوييد"""""""""""" تازه وارد تو را چه به اين كارها !!!!!
اگه نكنيم ميگوييد""""""""""""" بابا ادعات من و كشته!!!!!!
روي تمام صحبتم با تمام برو بچس ماشين الات بود كه هستند اما اكثر پست هاشون مربوط به تالار هاي عموميه يا اگه هم فعالن محو شدن و اخرين تاريخ بازديدشون مال عهد ابداع خط ه!!!
با احترام/نظام![]()
در مورد لینکی که دادین که این ماله وقتی بود که جناب مهدوی بودن و تصمیم بر آن شد که بچه ها کمک در هدایت بخشها کنند و به صورت موقت هم باشه.ولی جناب مهدوی نیومدن و من هم گفتم ایشون بیان و با مشورت ایشون به این تاپیک رسیدگی بشه.
فرزام هم توی سایت بود و فعالیت داشت ولی همون موقع کارش تو شرکتش زیادش شد و گفت که نمی تونه بیاد.
در مورد فعالیت شما هم عالیه شما فعالیت کنین.کسی نمیگه چرا تاپیک میزنین.
اینجا ما زا این حرفا نداریم.با خیال راحت تو بخش ماشین آلات فعالیت کنین.
منم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.
در مورد اون افرا هم چشم توی تاپیک گفته بودم ولی هنوز جوابی نگرفتم.بهشون پیم میدم ببینم اصلا میان سایت یا نه.
شما شروع کنین بقیه هم ایشالا کمک میکنن.