سلام به تمام مواديها و بالاخص آقا رضا، مدير گرامي!
سلامتيد ان شاءا...؟!!
راستشو بخواهيد من هم زياد دل خوشي از اين تاپيكها ندارم ولي آقا رضا يه چيزي رو بذاريد يادآوري كنم!
خودنون ميدونيد كه تعداد كاربران اين تالار چقدر هستند و ميدوندي كه چه تعدادي هم در هر روز باضافه ميشن! ولي آيا به راستي همه اين دوستان به ميمونند؟ بذاريد به نظر خودم يه دسته بندي كنم، يه تعدادي كه ميان و ميمونند( مثل شما ، آقا مهدي ، فرهنگ خانم ، حميده خانم و ....)، يه تعدادي كه فقط براي جمع آوري اطلاعات به اين تالار ميان، تعدادي كه براي تفريح ميان !!!!
آقا رضا فراموش كرديد تا چند ماه پيش اينجا پرنده پر نميزد، ولي حالا شكر خدا تعداد داره همينطور زياد ميشه! ولي بهتر نيست ببينيم كه همين دوستان وقتشونو كجاها دارن ميگذرونند؟ درسته كه تفريحات اين دوستان زياد شده ولي اگه همين تاپيكها هم نباشه كه اينجا دوباره ميشه همون ماجراهاي قبلي!
شكر خدا تعداد مقالات كه بالا رفته( هر چند كه اصلا راضي كننده نيست) ، من خودم به شخصه توي اين گير و ويري اگه بيام بيشتر هدفم سر زدن و پاسخ دادن به سوالات احتمالي است اگه بتونم جواب بدم، توي اين مقطع سالي كه نميشه زياد توقع داشت! بذار دم عيد شه و نزديك تابستان، اگه دوستان دوباره كاري انجام ندادند شما همه رو ببند!
آقا رضا بهتر نيست به جاي تهديد كردن يه برنامه ريزي كنيم يا حداقل تاپيكهاي تشويقي بذاريم! مثلا همون تاپيك مسابقه عكس كه تلفيق كار علمي و تفريح بوده!!!
آقاي مدير، كاينجا براي من يا براي شما نيست كه، همه يه جورايي توش شريكيم، بذار دوستان همونطور كه مي پسندد ادامه بدن!
آقا مهدي، به نظرتون ادغام يا حذف اين تاپيكها كار رو بدتر نميكنه؟ مثلا جشن تولد رو با گپ و گفتگو ادغام كنيم! تصور كنيد براي پيدا كردم يه تاريخ تولد كلي بايد جستجو كنيم!
در ضمن من به شخصه زياد تاپيك منحرف از هدف تالار نميبينم! اگه منظورتون به تاپيكهاي« مهندسين مواد در گذر تاريخه» كه خودتون از حاميهاشون بوديد( يادتون رفته، تو پارك گفتيد،هنوزم كه هنوزه عكس نذاشتيدا) يا پاتوق سراميسستها كه هدف اصلي اين تاپيك جمع كردن بچه هاي سراميسته، فكر كنم سراميستها به اندازه يه تاپيك ديگه سهم دارن ديگه ،نه؟ يا شايد اون تاپيك هم بايد حذف شه؟

يا شايد منظورتون جشن تولده كه اونم فقط مربوط به روزهايي است كه جشن تولد دوستانه وبقيه اوقات خالي از پسته( البته به جز اين چند روز اخير ،كه اون هم به نظر من گذراست) يا شايد منظورتون متالورژي يا سراميكه؟ كه اتفاقا كاملا علميه ، هدف اصليشم آشناييه بيشتر دوستان با گرايشات مواده! يا شايد منظورتون به «آيا دختران در مهندسي مواد جايي ندارند » كه بايد بگم بهترين مكان براي آشنايي دخترها و پسرها از محيط كار همديگه است!
آقا رضا به نظر من اگه شما خيلي خيلي مخالف اين تاپيكها هستيد پس چرا خودتون يه تاپيك با عنوان تبريك روز دانشجو ايجاد كرديد،ميتونستيد تو همون گپ و گفتگو تبريك بگيد،غير از اينه؟ منم به نشان اعتراض هيچ پستي نذاشتم،ولي دم نزدم!!! يا مثلا تاپيكي كه مدير شدنتون تبريك گفتن! اگه شما مخالف اين تاپيكها هستيد چرا همين تاپيك رو قفل نكرديد و از دوستان نخواستيد كه بيان و تو همين تاپيك مديريت تبريك بگن! ميبينيد، اول يه سوزن به خودتون بزنيد!
در كل من مخالف اين لحنم،به همون اندازه كه مشا اينجا سهم داريد ، بقيه دوستا هم سهم دارن!
ممنون كه به فكر تالار هستيد!
موفق و پايدار باشيد!
يا حق