دفترچه خاطرات تالار معماری ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
به همه عزیزانی که به جمع ما پیوستن و با گذاشتن یادگاری ما رو سر افراز کردن تبریک می گم و از همه عزیزان تشکر می کنم . برای اون دسته از دوستان عزیزی که به جمع ما وارد می شن دوباره نحوه پر کردن مشخصات رو می گذارم تا ترتیب و نظم تاپیک حفظ بشه .

1- نام و نام خانوادگیشون (در صورت تمایل )

2- تاریخ کامل تولدتون

3- شهر محل اقامتتون

4- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری و کدوم دانشگاه هستید

5- از چه طریقی با این سایت آشنا شدید

. 6- و جمله یا موردی که دوست دارن به عنوان یادگار برای دوستانی که بعد از اونها وارد این تالار می شن اونو بخونن .

7- هر موردی که دوست دارین و صلاح می دونیین.

8- لطفا فارسی تایپ کنین

موفق باشید

حیدری الهه

عضو جدید
شماره عضویت117الهه حیدری .....شیراز............14/12/68................کارشناسی معماری ازادشیراز ترم 2....................من ترم اول بروزه بایانی درس کارگاه مصالح ساختمانی واسه ماکت سازی میخواشتم ماکت برج میلاد رو بسازم هر شایتی که میرفتم چیزی دستگیرم نشد به طور اتفاقی وارد این سایت شدم وو.........................جهان پرده سینماست/تهیه کننده ان عمر ما/کارگردان و بازیگر ان خودما/فیلم بردار روزگار/پس طوری بازی کنیم که سوپر استار شویم...............:gol:

sepide&alireza

عضو جدید
118

118

شماره عضویت:118:)

1*سپیده:smile:****2*26/12/68****38تهران****4*فوق دیپلمم امسال تموم شد کنکور کارشناسی دادم:)****5*در باره سرگذشت معمارها میگشتم که با این سایت آشنا شدم یعنی اتفاقی یا گوگلی****6*اینجا خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی کیف میده:redface:
:w27::w30::w14:

talim

عضو جدید
برنده میگوید مشکل است اما ممکن

برنده میگوید مشکل است اما ممکن

سلام
سعید .ط هستم":child:
برای ترم 1 داشتم دنبال اسکیس میگشتم با این سایت آشنا شدم"
دانشجوی ترم 2 دانشکده فنی و حرفه ای کرج(بهشتی)":redface::w10:
خیلی به درد میخوره":thumbsup2:

وقتي که ديگر نبود من به بودنش نيازمند شدم وقتي که ديگر رفت به انتظار آمدنش نشستم وقتي ديگر نمي توانست مرا دوست بدارد من اورا دوست داشتم وقتي اوتمام شد من اغاز شدم و چه سخت است تنها متولد شدن مثل تنها زندگي کردن مثل تنها مردن......."

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی

که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتن آن را از بین میبرد . . .

فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست

دوست داشتن امری لحظه ایست

ولی داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است . . .

parikoochooloo

کاربر فعال
شماره 120:w14:
سلام .....:w40:
قبل از معرفی خودم می خواستم بگم خیلی خوشحالم که تو این سایت عضوم و خیلی چیزا رو از بچه های گل باشگاه یاد گرفتم........:smile:
1. اسمم شیماست....... ( اما همه همون پری کوچولو صدام می کنن ):w12:
2. متولد 19/12/1368 هستم..........:child:
3. مازندران ( تنکابن) :w01:
4.دانشجوی ترم 3 کاردانیم...... دارم واسه کنکور کارشناسی میخونم.........
الانم دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی مهستان سبز شمالم..........:w16:
5. یه روز دنبال یه سری مطلب درباره ی اسکیس می گشتم که با سایت آشنا شدم همون موقع هم عضو شدم اما تا مدت ها نمی اومدم باشگاه ...... :w21:
6. به عنوان یادگاری یکی از شعرای خودمو میزارم اینجا.....
کمی آنسوتر از این لحظه که ما می گرییم
شاید آن دلبر ما از ته دل می خندد
شایدم بهر کسی خانه ی دل می سازد
خشت دل بر دل کس می زند و دل ما را به کلنگ دل می کوبد
شایدم رخت غزل بر تن کس می بافد
شایدم آن پل خشتی که به سال های حزینی ساختم
کوبیده و یک راه دگر می سازد
رنگی از جنس دگر بر دل خود می پاشد
رنگ بی رنگی ما را به زمان می بخشد
کمی آنسوتر از این ناله ی تنهایی من
شبی هم ناله ی رسوایی تو در راه است
شبی از جنس پشیمانی و آه
شبی از جنس نیاز...... شبی از جنس دعا
کمی آنسوتر از این اما تن من در خاک است...................:w40:

ozra.m

عضو جدید
شماره 117
با این شماره یاده خرابیه تلفن می افتم.
اسمم عذرا میزبان هست
متولد20 اسفند ساله 1366 هستم
مقطع کاردانیمو تو دانشگاه سراسریه اردبیل خوندم
ساکن مشکین شهر از استان اردبیل ام .دیگه....
بهمن ماهتمموم کردمو الان برا کارشناسی می خونم
و اینکه وقتی داشتم تو اینترنت وقت کشی می کردم با اینجا آشنا شدم و از این که تو این باشگاه عضو شده خیییییلی خوشحالم می خوام خیلی صمیمی اعتراف کنم که اتحاد بچه های معماریو تو هیچ تالاری ندیدم و از این که معماران جوان ایرانی در این باشگاه جمع شدن و همشونم دارای بار اطلاعاتی بسیار بالایی هستند خوشحالم .
با تشکر از دوستان موفق باشین/

hadi manafi

عضو جدید
شماره 121 :w29: سوانح برق در خدمتيم
اگه خداي نكرده برق گرفتتون در خدمتيم ، نترسيد برق خودم كسي رو نمي گيره
اسمم يونس .... ...
ليسانس معماري و مجاز ارشد طراحي شهري حالا تا اسكيس چي شه
26/3/1364 خردادي :heart::heart:
اهل خاك پاك آذربايجان (خلخال ) فعلا ساكن تهران
داشتم وبگردي مي كردم كه يهو همين جوري اومدم تو باشگاه و ديدم كه يه عده بچه معمار خوش ذوق و سليقه ببين كه چه ها كردن و چه محيطي ساختن ، بهداشتي و پاك ، علمي و عملي ، آموزشي ، سياحتي ، فرهنگي و خلاصه هر آنچه دل تنگت ميخواهد . خلاصه معتاد اين سايته شديم .:w18:
از همه ممنونم بالاخص پايه گذارا
چند وقتيه عادت كردم بيام و اسماي آنلاينو ببينم . خوشحال ميشم با اينكه نه ميشناسمشون نه ديدمشون ولي با همين اسمايي كه هستن و مي يان دوسشون دارم و ازهمه خواهش مي كنم محيط و هميت شكلي حفظش كنن
حرف آخر : دوستون دارم :w36: معرفي بيشتر : مدير آتليه مهندسين مشاور ...

معماری سنتی

عضو جدید
شماره عزويط 122
كوچيك حمطون هاج مهدي البطح بچح حاي مهل منو كاديكس ماهو ثدا ميظنن.
مطولد 3/4/1367 صال اژدها
طرم 4 مقتع كارداني ميخونم دانشكده فني شحيد مهمد منطذري مشحد
اشنايي منم با اين ثايط از تريق ثرچيدن بود.
دوصتاي خوبي طوي اين صايت پيدا كردم حمشون باهال لوتي با مرام با سفا
ثفاي همشون
در اخر هم آرزوي ثلامطي طندرصتي وموفقيط براي حمح دوصطان وبروبچ باهال طالار معماري دارم.
به اميد روزي كه دثط به دصط حم ايراني اباد بثازيم.

در اخر هم جمله اي از مولايمان آقا امام زمان (عج):
براي تعجيل در فرج بسيار دعا كنيدكه گشايش وفرج شما نيز در آن است.
همه با هم براي سلامتي وتعجيل در فرج آقا امام زمان دعا كنيم.
اللهم عجل لوليك الفرج

melodi753

عضو جدید
شماره عضویت : 123
سلام به همه
مليكا هستم ترم يك كارشناسي ناپيوسته ازاد شيراز ده ابان 67 پامو گذاشتم تو اين دنياي بيرحم
از طريق موتور جستوي گوگل اومدم اينجا از اينكه اينجا عضوم خوشحالم
فقط ميخوام بگم اين روزا كه كشت و كشتاره رو يادمون باشه تا يه روزي براي نسلهاي بعد بگيم تا بدونن ما چه روزايي رو ديديم و صدامون در نيومد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

S@h@r

عضو جدید
شماره عضویت : 124
سلام
۱-سحر
۲- ۱۳۶۵/۴/۳
۴- من فارغ التحصیلم ، لیسانس.
۵- پارسال وقتی داشتم دنبال یه تحقیق می گشتم رسیدم اینجا ولی الآن اومدم عضو شدم.
۶- مهم نیست قفل ها دست كیه ، مهم اینه كه كلیدها دست خداست.
۷- پیاده هم شده سفر می كنم ، اگر ساكن بمانم می پوسم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

lemol

عضو جدید
[FONT=&quot]شماره عضویت : 125
سلام به همه دوستان عزيز[/FONT]
[FONT=&quot]منم سپيده هستم ملقب به [/FONT]lemol
[FONT=&quot]30-5-1364[/FONT]
[FONT=&quot]دانشجوي ترم آخر كارشناسي دانشگاه رودهن ساكن تهران[/FONT]
[FONT=&quot]فكر كنم خيلي وقته كه تو اين سايت عضوم هر هز چند گاهي يه سري به اين سايت ميزنم ولي هنوز نتونستم به اون صورت عضو فعالي باشم!!![/FONT]
[FONT=&quot]اهل سفر به شدت!!تقريبا به همه ي استانهاي ايرانم سرك كشيدم[/FONT]
[FONT=&quot]همه جوره هم رفتم سفر[/FONT]
[FONT=&quot]عاشق ايرانم!!!!!!!!!!!!![/FONT]
[FONT=&quot]اتفاقي با اين سايت آشنا شدم حالا هم كه ديگه نمك گير شديم.[/FONT]

[FONT=&quot]يه معمار مكاني براي [/FONT][FONT=&quot]زندگي كردن[/FONT][FONT=&quot] طراحي ميكنه.پس بهتره اول خوب زندگي كردن رو تمرين كنيم بعد خوب طراحي كردن رو راحت تر ياد مي گيريم[/FONT]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماره عضویت : 126
سلام.
من منیره قاسمی ام.
متولد 23تیر 1369
19ساله متولد ساکن و دانشجوی مشهد:D
اینجارو توی سرچ گوگل پیدا کردم واسه یه تحقیق ولی مطلبی نداشت در عوض برام جذاب شد و عضو شدم دیگه.الان که خیلی تازه کارم ولی بعدا قول میدم فعال شم:D
ترم یک کارشناسی پیوسته ام دانشگاه آزاد رشته معماری.
جمله یادم نمیاد:D
خیلی دلم میخواد با بچه های اینجا بیشتر آشنا شم چون تجربه ی چندماهه ی معماری خوندن بهم ثابت کرده اونی که از دانشجوهای ترم بالاییت یاد میگیری مفیدتر از مطالبیه که استادات هی به گوشت میخونن:D

آخرین ویرایش توسط مدیر:

abno0s

عضو جدید
127
آبنوس هستم...
متولد 67... دانشجوی ترم 6 کارشناسی معماری...
به طور کاملا اتفاقی عضو این سایت شدم... یکی از دوستام عکسی از دسکتاپ کامپیوترش فرستاد و من چون یه مقدار کنجکاوم (فضول نیستم آآآآ:))) رفتم ببینم این پیج ِ IRAN ENG که دوستم توشه چی چی هس! احتمالا دوست من هم اینجا عضوه... :D
همین! شعر یا جمله قشنگ ندارم فعلا... :p

آخرین ویرایش:

vahid_pakrou

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام بچه ها خوبيد؟
از اينكه ميبينم بازم اين تالار بازم سرحال و پر از شور و شوقه خوشحالم
از روز اول كه اين تالار توسط مارال خانم درست شده هر وقت ميام مي بينم شولوغتر و پر بارتر از گذشته هستش خوشحال ميشم
من الان 2 ماهه خدمتو تموم كردم الان تو قزوين پرو‍ه داريم مشغول كارم واسه اين ديگه نمي تونم زياد مزاحمتون بشم ولي سعي مي كنم از مطالبتون استفاده كنم
اينجا بازم از مدير فعال اين تالار از مارال خانم گرفته تا آقا دومان كه ميدونم چه زحمتي مي كشن تشكر مي كنم

مخلص شما عضو شماره 5 وحيد پاكرو

hasti_64

عضو جدید
خاطره

خاطره

عضو شماره ی 129

سلام

اسمم هستی. از تهران

دانشجوی ترم آخر کارشناسی هستم البته پروژهم رو مهر بر می دارم الان در حال پیدا کردن موضوعم

توسط یکی از دوستام این سایت به من معرفی شد خیلی ناراحتم چون خیلی دیر به دیر میتونم سر بزنم به این سایت:wallbash:

خیلی خوشحال میشم که ام شماها رو جزو دوستام ببینم:victory:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin_architect22

عضو جدید
سلام..

سلام..

:gol:به نام یگانه معمار هستی:gol:
عضو شماره 130

سلام به همه دوستان معمار عزیز..
من از خیلی وقت پیش اومدم اینجا میخواستم عضو 99 باشم منتظر موندم تا برسه ولی دیگه رفتم سربازی قسمت نشد.ولی الان معرفی میکنم.....:thumbsup2:
:w28:
امین لطفعلی
متولد 4/12/66 در تهران
کاردانی معماریمو 30/6/87 از دانشکده فنی انقلاب اسلامی گرفتم
آشناییم هم مثل بقیه از سرچ تو گوگل با این سایت آشنا شدم و خیلی هم خوشحالم که الآن یکی از اعضا هستم.
و در آخر هم از آشنایی با همتون خوشحالم و هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم..:victory:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

پاناگولیس67

عضو جدید
به نام خدایی که در این نزدیکی است...

عضو شماره 131

پانا گولیس هستم...متولد آذر 67 - نیمه دومی ام و ترم 4 معماری...

تو سرچ گوگل در مورد اعداد مقدس در معماری اسلامی با اینجا آشنا شدم..

" برو جلو کودکم ...

در راه یافتن چیزی درست و نیک ، لگد های بسیار نثارت خواهد شد ،برو ..برو...تقدیر انسان جز این نیست. "

لوکوربوزیه

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
132

132

به نام يگانه معمار هستي​
عضو شماره 132

با سلام:)
سحر هستم متولد فروردين 67. دانشجوي ترم 2 كارشناسي ناپيوسته رودهن.
منم مثل بيشتر شما از طريق گوگل اين سايت رو اتفاقي پيدا كردم.ديدم خوبه
عضو شدم .:smile:
از اينكه در جمع شما هستم خيلي خوشحالم. تو اين مدت خيلي استفاده كردم از
راهنمايي هاتون:w27:

با تشكر

archi2009

عضو جدید
عضو133
به نام او که هرچه دارم از اوست
:w45:سلام به همه بروبچ معمار:w45:
:smile:اسمم کاظم:smile:
ساکن مشهد ولی بچه ابرشهرعلم و ادبم
:child:متولد25/1/62 ولی شناسنامم 15روز بزرگتره(مادرم میگه ساعت 8 صبح بدنیا اومدم):child::child::child:

:w14::w14:کاردانیمو سال82 ازدولتی مشهد گرفتم از همون سال آقا امام رضا نذاشت از مشهد خارج بشم حتی سربازیمم تو ارتش مشهد بودم
:)الان دانشجوی میرم ترم 2 کارشناسی غیر انتفاعی بازم تو مشهد:)

با رتبه 1000 نوبت اول قبول نشدم-:w19:جالبه مگه نه:w19::w19:
منم مثل بیشتر بچه ها با گوگلی جان با این سایت آشنا شدم
و این جمله هم از من به یادگار بمونه:
"(آرزو دارم:
هر روز برایت رویایی باشد در دست نه دور دست
شوری باشد در دل نه در سر
و دلیلی باشد برای زندگی نه روزمره گی)"
همتون رو به خدا میسپارم و از بودن با شماها خیلی خوشحالممممممممممم:gol::gol::w27::w27::w36::w36:

آخرین ویرایش:

ati.art

عضو جدید
عضو شماره 134

سلام من عاطفه متولد2/9/1366تازه چندروزی میشه عضوشدم خیلی خوشحال میشم باشمابچه هااشنابشم منم دانشجوی ترم اخرکاردانیم :)من که وافعا خیلییییییی خوشحالم که رشته ام معماریه :D به نظرمن یه سری افرادخیلی خاص و عاشق هنر به این رشته میان چون معماری گل سرسبدرشته هنره:smile:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Afall

عضو جدید
عضو 135
اسمم هادی.متولد 1/1/1366 .تهران
دانشجوی دانشگاه هنر اصفهان(البته فقط پایان نامه مونده).الان هم دارم برا ارشد میخونم.
از قبل این جا رو میشناختم ولی هیچ وقت عضو نشدم...وقتی هم که شروع به درس خوندن میکنید خودتون میدونید آسمون و مه و خورشید دست به دست هم میدن تا درس نخونی.به خاطر همین اومدم اینجا...
امیدوارم تو همه چیزهایی که توش فکر مکنید موفق باشید.
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی ست. فروغ فرخزاد

baharin

عضو جدید
سلام دوست دوران مدرسه

سلام دوست دوران مدرسه

شماره عضويت:90
.
شدم شماره 90. 90 شانس مياره ...نه؟؟؟ خوب حتما شانس مياره كه من حالا اينجا بين اين همه دوست مهربونم.
اسمم رودابه خانمه.رودابه نجمايي.اما همه شقايق صدام ميكنند.
سالها بعد از تولدم چون فهميدند ذاتا دانشمندم روز تولدم رو روز دانشجو اسم گذاشتند.تولد 17 آذر 62 هستم. ميبينيد كه روز تولدم رو همه كشور جشن ميگيرند؟:)
متولد اصفهانم...(اما نترسيد از بچگي آب معدني خوردم كه به قول بعضي ها آب اصفهان خسيسم نكنه... )
فعلا فقط از درسم همين دفاعيه مونده كه واقعا خانم مهندس بشم...
مثل بيشتر بچه ها منم دنبال يه مطلب به درد بخور بودم كه تصادفي يه جاي به درد بخور پيدا كردم.
همين ديگه ... همشو فكر كنم گفتم...
فقط يه جمله:
( معمارها يه جايي براي زندگي كردن طراحي ميكنند .پس بهتره كه اول درست زندگي كردن رو تمرين كنيم...بعد درست طراحي كردن رو راحت تر ياد ميگيريم.)
.
اين جمله از خودمه... حفظش كنيد.چند روز ديگه كه معروف شدم حد اقل از يه معمار بزرگ يه جمله بلد باشيد...:gol:
سلام رودابه جان ... بسیار در نت جستجو کردم تا تونستم یه نشونی ازت اینجا پیدا کنم ... ما دوران دبیرستان البته فقط سال اول در مدرسه ی علوم با هم همکلاسی بودیم می شه گفت تقریبا دو تا دوست صمیمی ... اول به خاطر مهندس شدنت تبریک می گم ظاهران مشغول فوق لیسانس هستی چون نوشتی فقط دفاع از پایان نامت مونده ... رودابه ی عزیز من خودم را معرفی نکردم چون خواستم هیجانش بیشتر باشه ... احتمالا منو تا حالا شناختی ... لطفا به ادرس ایمیلی که در اینجا ثبت نام کردم یه میل بفرست تا ادرست را داشته باشم من مسنجر ندارم تا با ایدی شقایق وحشی ات باهات چت کنم ... منتظرت هستم دوست قدیمی ... :heart:

ساریان

عضو جدید
سلام:w14:.منم زهرا متولد دی 67.ولی 1سال زودتر رفتم مدرسه.کاردانی رو 87/7/13تموم کردم.کارشناسی هنوز نرفتم.آزادرو به خاطر مشکل مالی وغیر انتفاعی لامرد روبه خاطر مسافتش.آخه من بچه شمال هستم.عاشق معماریم.معتادشم.و افسردم به خاطر نبودن بابچه های معماری....برام دعاکنید....قدرلحظه لحظه دانشگاه رو بدونید.مخصوصا"اگه معماری میخونید....ازاستاد "بهنام رجبی فر"به خاطر صبرو حوصلش ممنون...:w40::w40::w40:

مینویسم دیدار....تو اگه بی منو دلتنگ منی یک به یک فاصله هارا بردار:w31:

اريايي

عضو جدید
سلام منم مرجان متولد 68 .......منم مثل همه شما درگير پروژه و اين حرفا بودم زياد توي سرچام به اين سايت برمي خوردم ولي درست يادم نيست كه چي شدعضو شدم ولي زياد فعاليت نداشتم چون اصلا وقتشو نداشتم تا بعد از كنكور كارداني به كارشناسي تو تاپيك كارداني به كارشناسي خيلي ميومدم ..حالا هم كه تا بهمن ماه كه ورودي بشم در خدمتتون هستم ولي از اون به بعد و نمي دونم .......در كل خيلي از اين سايت استفاده كردم از همه ي بچه هاي مديرا كل بچه هايي كه تاپيك و مطلباي جالب مي زارن خيلي خيلي تشكر مي كنم:w17::w17: مخصوصا دومان جان ... اميدوارم كه همه ي بچه هاي اين باشگاه نه فقط بچه هاي معماري اخه من طرفداره همه تالار ها هستم به هر چي كه تو زندگي مي خوان برسن و هميشه شاد باشن... دوستون دارم.............:love::love::w40::w40::w40:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
عضو 136
نام: مهناز
متولد: 1365/9/24
محل زندگی: امریکا- ایالت مریلند ( البته من تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم)
نحوه ی آشنایی با سایت: داشتم دنبال یه چیزی می گشتم( حالا اون یه چیزی یادم نمی یاد که چی بود:surprised:). یهو سر از اینجا در آوردم:D
دانشجوی ترم دوم معماری کالج Howard CC. ایشالا سال دیگه واحد هام رو انتقال می دم unversity Of Maryland. دیگه همینا.
ایران برق-الکترونیک خوندم و وقتی اومدم اینجا تغییر رشته دادم. چه کار خوبی هم کردما.:D
امیدوارم یه عالمه دوست خوب پیدا کنم:w36: و همه با هم پیشرفت کنیم.:gol:
از دومان عزیز هم به خاطر تمام زحماتش بی نهایت سپاسگذارم.

H_ESFAHANI

عضو جدید
137
1-حامد بذرافکن
2-7/3/63
3-اصفهان
4- درحال گشت و گذار بودم گذرم به این سایت افتاد
5-من دانشجو معماری نیستم و فارغ التحصیل مکانیک ام. ولی علاقه ای زیادی به معماری دارم.
برای افراد که می خوان از رشته های دیگر وارد معماری بشوند راهنمایی خاصی ندارید؟ من یکی از اونهام.

fozol_dashti

عضو جدید
عضو 138
محمد
68/10/26
از شهرستان پارسیان
دانشجوی ترم یک معماری دانشگاه لامرد
داشتم برای تحویل پروژم تو نت سرچ میزدم که سر از اینجا در آوردم

زندگی کوتاه است............هنر طولانیست.............معماری بی انتهاست

فروزان_F

کاربر بیش فعال
منم فروزانم
ترم بوقي معماري
متولد 70
خيلي دوست داشتم تو جمعي باشم که کلي ادم تو علاقم يعني معماري باهام مشترکن
الانم دولتي شيراز درس ميخونم اما شيرازي نيستم
اينجا خيلي باحاله
:gol::gol::gol::gol::gol:

setare.tanha

عضو جدید
سلام.من دنبال يه دانشجو ي معماري كه دانشگاه بم درس ميخونه ميگردم،اگه توي اين تالار با اين مشخصات هست لطفا براي ميلم پيام بزاريد

وضعیت
موضوع بسته شده است.