دعا یا اراده

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر گمان می کنید که با التماس و تضرع و زاری موجب آن می شویم تا خدای متعال قانون هستی و حیات را به میل ما تغییر دهد سخت به اشتباه رفته ایم.
این خود ما هستیم که خواست خود را اجابت می کنیم و این ضمیر ماست که اثر فکرو اندیشه ما را ظاهر و آشکار میسازد و بر حسب تاثیری که پذیرفته پاسخ لازم را می دهد.

ثمینی

عضو جدید
اگر گمان می کنید که با التماس و تضرع و زاری موجب آن می شویم تا خدای متعال قانون هستی و حیات را به میل ما تغییر دهد سخت به اشتباه رفته ایم.
این خود ما هستیم که خواست خود را اجابت می کنیم و این ضمیر ماست که اثر فکرو اندیشه ما را ظاهر و آشکار میسازد و بر حسب تاثیری که پذیرفته پاسخ لازم را می دهد.

بابا اژدهاو این حرفا:Dولی در کل حرفتو قبول دارم خیلی زیاد میگن ادما به هر چی فکر کنن براشون اتفاق می افته

khanum gol

عضو جدید
salam

salam

میسی عزیزم خیلی جالب بود.به نظرم تو این دنیا همه چیز به خود آدم بر میگرده و این دعا نیست خواست مارو استجابت می کنه دعا یه رسمانیه واسه تقویت ایمان به اون کار و حاصل این ایمان اراده هست.

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا اژدهاو این حرفا:Dولی در کل حرفتو قبول دارم خیلی زیاد میگن ادما به هر چی فکر کنن براشون اتفاق می افته

ممنون ثمین خانوم

[FONT=&quot]به آنچه بیاندیشی همان میشود - آنچه را احساس کنی همان را بسوی خود فرا خوانده ای - قوانین طبیعت بیطرفند و این بشر هست که سرنوشت خود را رقم می زند.[/FONT]

ثمینی

عضو جدید
میسی عزیزم خیلی جالب بود.به نظرم تو این دنیا همه چیز به خود آدم بر میگرده و این دعا نیست خواست مارو استجابت می کنه دعا یه رسمانیه واسه تقویت ایمان به اون کار و حاصل این ایمان اراده هست.

دوست جونم من از طرف اژدها ازت تشکر میکنم که نظر دادی:smile:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

من به دعا اعتقادي ندارم!
به هر چي فك كني همون ميشه (قانون جذب) هم اعتقاد ندارم!

البته دومي در مورد چيزهاي منفي خيلي وقتها درست در مياد ! اما به طور كلي نميتونم بگم قبولش دارم!
علم در آينده خيلي چيزها رو روشن خواهد كرد :w16:

masih.sh

عضو جدید
تو دعا چون داری با خدا حرف میزنی باعث نزدیکی به اون میشه

masih.sh

عضو جدید
تو که تنها نمیمونی
من تنها را دعا کن
خاطراتما نگه دار
اما دستامو رها کن
دست تو اول عشق
بسپارش به آخرین مرد
مردی که پشت یه دیوار
واسه چشمات گریه میکرد

Al Pacino

عضو جدید

شما جدیدا مستند راز رو ندیدین؟!

ثمینی

عضو جدید
من به دعا اعتقادي ندارم!

البته دومي در مورد چيزهاي منفي خيلي وقتها درست در مياد ! اما به طور كلي نميتونم بگم قبولش دارم!

پس تو به چی اعتقاد داری؟ :eek:

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

من به دعا اعتقادي ندارم!

شما احتمالا به قوانین مورفی اعتقاد داری
البته می تونی به چیزی اعتقاد نداشته باشی ولی منطقی هم برای بی اعتقادیت داری؟

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ثمین جان که پیگیری کردی
امروز یه کم سرم شلوغه فرصت نکردم به اینجا سر بزنم

Al Pacino

عضو جدید
نه درمورد چی هست؟
میتونی اینجا اطلاعات بیشتری در مورد این جریان پیدا کنی
کتاب هم داره
http://www.thesecret.tv/
نه بچه بودم زبان اصلی دیدم
خیلی یادم نمیاد
تا اونجایی که میدونم مال دو سال پیشه زیادم قدیمی نیستا!!!
ترجمه فارسیشم هست.

روی هم رفته من متوجه اصل موضوعی که دنبالش هستید نشدم!

sati nar

عضو جدید
تقدیر، سرنوشت ،اراده انسان
سه چیزی که در کنار هم و در کشاکش با هم هستن
شاید با دعا نشه کلا سرنوشت یا مسیر زندگی رو عوض کرد اما میشه هم از فشار تنها بودن خودمون کم کنیم و حس کنیم کسی کنارمونه و هم شاید اون کسی که همه چی دستشه بتونه مسیر و برای ما اسون تر کنه و صبرمون بیشتر بشه و ارامتر به مسایل نگاه کنیم
دعا برای همین مفیده و من قبولش دارم.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما احتمالا به قوانین مورفی اعتقاد داری
البته می تونی به چیزی اعتقاد نداشته باشی ولی منطقی هم برای بی اعتقادیت داری؟

نه ...ولي خب ميتونم بگم قوانين مورفي رو بيشتر از قانون جذب قبول دارم! :biggrin:

بي اعتقادي منطق نميخواد ، وقتي دلايل منطقي براي اعتقاد به چيزي وجود نداشته باشه تو به اون چيز بي اعتقاد ميشي! ;)

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
عقلانیتت واقعا اینو میگه؟
چيو ؟؟؟ :w20:

اينكه گفتم به دعا و قانون جذب اعتقاد ندارم ؟!

آره خب عقل من اينو ميگه ! :w19:

فلسفه دعا كه خيلي خنده داره !
يه چيزيو از خدا ميخواي بعد به اون چيز ميرسي ميگي : هااا ديدي دعا كردم خدا بهم داد ! بعد يه بار يه چي ميخواي به اون چيز نميرسي ميگي: خدا صلاح دونسته بهم نده !!!
در هر صورت به خودت ميقبلوني كه خدا دعات رو شنيده ... در حاليكه به نظر من اين عقلاني نيست و داري خودتو گول ميزني فقط !

ثمینی

عضو جدید

يه چيزيو از خدا ميخواي بعد به اون چيز ميرسي ميگي : هااا ديدي دعا كردم خدا بهم داد ! بعد يه بار يه چي ميخواي به اون چيز نميرسي ميگي: خدا صلاح دونسته بهم نده !!!
در هر صورت به خودت ميقبلوني كه خدا دعات رو شنيده ... در حاليكه به نظر من اين عقلاني نيست و داري خودتو گول ميزني فقط !

حرفات خیلی خنده داره پس اگه تو چیزی بخوای از خدا چیکار میکنی؟

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست من
فلسفه دعا اصلا خنده دار نیست
اینکه شما یه چیزی رو با تمام وجودت بخواهی و به اون برسی از لحاظ عقلانی هم ثابت شده
(البته مربوط میشه به متافیزیک )
به هرحال علمی هم هست
شما به هر چیزی اعتقاد داشته باشی حالا اون چیز میتونه یه درخت باشه و یا یه گاو (ببخشید) باشه میتونه درخواستت اجابت بشه
مهم اون چیز نیست مهم خواستن خودته

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونی اینجا اطلاعات بیشتری در مورد این جریان پیدا کنی
کتاب هم داره
http://www.thesecret.tv/

تا اونجایی که میدونم مال دو سال پیشه زیادم قدیمی نیستا!!!
ترجمه فارسیشم هست.

روی هم رفته من متوجه اصل موضوعی که دنبالش هستید نشدم!
اینی که من گفتم بچگی دیدم شوخی کردم شما جدی نگیر
حقیقتش اصلا ندیدم چون یه زمان که تبش زیاد شده بود( همون دو سه سال پیش) متوجه شدم درباره چیه
وچیز جدیدی نبود فقط گرد آوری یه سری مطالب از منابع مختلف بود

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه ...ولي خب ميتونم بگم قوانين مورفي رو بيشتر از قانون جذب قبول دارم! :biggrin:

بي اعتقادي منطق نميخواد ، وقتي دلايل منطقي براي اعتقاد به چيزي وجود نداشته باشه تو به اون چيز بي اعتقاد ميشي! ;)

اگه فوانین مورفی رو بیشتر از قانون جذب قبول داشته باشی احتمالا جزو گروهی هستی که همه چی رو منفی میبینند
شما به این هم اعتقاد نداری که میزان خوشبختی و بدبختی افراد تنها به دست خودشان تعیین میگردد؟؟

saeid_sr11

عضو جدید
در کل ما باید چیزی که میخوایمو باور کنیم که بهش میرسیم.

وبا اراده قوی در راه رسیدن به اون قدم برداریم، و از خدا بخوایم که اگه به صلاح ماست بهمون بده واگرنه که ...

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اراده دعا کردن رو ندارم
نمیتونم از خدا چیزی بخوام
احساس میکنم خیلی ناشکری که با این همه گناه بازم ازش چیزی بخام