سلام
من فکر میکنم دست دان با نامحرم بد نیست، ولی تو ایران بد نمیخوام سر کوب کنم بگم چرا اینجا اینطوری این یه فرهنگی که توی کشورمون هست درون همه آدما وجود داره خیلی کم پیش میاد آدمی واقعاً این کارو قبول داشته باشه!
شاید بشه با فامیل دست داد چون هیچ قصدی هم نداری طرف مقابلتم میشناسی که چجوری فکر میکنه یا آدمی ولی با آدم غریبه یه خورده سخته چون نمیدونی چجور آدمی شاید فقط تظاهر میکنه!
من خودم مخالف دست دادن نیستم ولی هیچ وقت تو کشوری که مردماش در مورد این موضوع درست فکر نمیکنند این کارو انجام نیمیدم
به طور مثال یکی از آدمای که میشناسم خیلی آدم راحتی حتی شاید خیلی راحت با پسرا دست بده میشناسمش این مسئله همانطوری که برای من اهمیت نداره برای اونم نداره ولی با همه آدام نمیشه یه جور بر خورد کرد خیلی آز این آدما مثل ما فکر نمیکنند فقط تظاهر میکنند، چون به شخصه دیدم آدمای که دوست دارند خودشون یه جور دیگه نشون میدند میگن چیزایو قبول دارند ولی تو زندگی شخصیوشن نگاه میکنی میبنی اینطوری نیست
فقط یه دختر حواسش نباشه دستش بخوره به یه پسر ببین بعدش چی میشه

پس اگر فکر میکنی مثل من دست دان بد نیست
باید کاری که انجام بشه که همه مردم اینطوری فکر کنند قبول کنی که همه اینطوری نیستن توی ایران نمیتونی هدفشون قصدشون تغییر بدی یا مواظب رفتارت توی اجتماع باشی یعنی باهاش کنار بیای
به تمام دخترای این باشگاه میگم عزیزان من خیلی مواظب رفتارتون با یه پسر باشید هیچوقت توی رابطتون دست ندید باهاش چون بیشتر دروغ که پسرای ایران این کارو قبول دارند مگه اینکه مطمئن شدید صد درصد ازداج میکنی باهاش بازم میگم این کارو نکنید. مگه این که واقعاً این کار برای طرف مقابلتون مثل سلام گفتنه بدون هیچ نیتی.