دست دادن با خانم ها

مرد تنهای شب

عضو جدید
ای که گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟؟
میشه ترجمش کنی:eek:

با عرض ادب
قصد داریم تایپیکی رو راه بندازیم تا شما عزیزان هر گونه سوال شرعی در مورد دست دادن با نامحرم ،نگاه کردن به نامحرم، چـــــــت کردن با نامحرم و ......... داشته اید را برای شما عزیزان تشریح کنم!@
البته تا زمانی که اماکــــــن و ادمین جـــــــــــــــــــان به ما گیر ندن.
در واقــع همان راه هـــای نرسیـــــــــــدن به خــــــــــــدا

pesare_bawafa

عضو جدید
با عرض ادب
قصد داریم تایپیکی رو راه بندازیم تا شما عزیزان هر گونه سوال شرعی در مورد دست دادن با نامحرم ،نگاه کردن به نامحرم، چـــــــت کردن با نامحرم و ......... داشته اید را برای شما عزیزان تشریح کنم!@
البته تا زمانی که اماکــــــن و ادمین جـــــــــــــــــــان به ما گیر ندن.
در واقــع همان راه هـــای نرسیـــــــــــدن به خــــــــــــدا
این خیلی خوبه امید جان اما من یه نگرانی دارم میترسم به جای اینکه اونایی که دست میدن رو به سمت دست ندادن سوق بدیم اصلا قبح این مسئله بشکنه و دیگه اونایی هم که تا حالا رعایت این حریم رو میکردن دست دادن با نامحرم به نظرشون یه کار خیلی عادی و روزمره بشه
در پناه خدا

pesare_bawafa

عضو جدید
عزیزم من جهت روشن شدن ناگفته های دینی این مسایل را عنوان می کنم.بخاطر اینکه بدانید راههای رسیدن بخدا فراوان است و شما را به آن قرب برسانم.
البته تو اینکه راه های رسیدن بخدا زیاده و در همه افراد با همدیگه فرق میکنه حرفی نیست اما تو اینکه راهنمای باید کی باشه خیلی حرفه:razz:
راهنمای حتما باید کسی باشه که خودش قبلا این راه رو رفته

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما رو به خدا بیخیال :redface:
اخه اینجا که جای اینطور کل کل کردنا نیست
من فكر ميكنم شما فكر ميكنيد:surprised:كه ما قصد به تمسخر كشيدن داريم اما واقعا اينطور نيست باور كنيد الان ديگه دين و معارف داره از زندگي خيليا بيرون ميره من ديدم كسايي كه ميخواستن دنبال خدا برن از بس خشكي و.. ديدن از شيطان پرست هم بدتر شدن ما فقط سعي داشتيم كه نگاه كنيم كه دليل اين نبايد ها در دين چيه؟مطمينا هيچكس نمياد تفكر خودش رو بر پايه صحبت ديگران بنياد كنه ولي باعث ميشه به همون قضيه فكر كنه اين خيلي مهمه!!شما با اين هم مخالفيد؟?
در هر صورت از شما و نظرتون مچكرم

pesare_bawafa

عضو جدید
من فكر ميكنم شما فكر ميكنيد:surprised:كه ما قصد به تمسخر كشيدن داريم اما واقعا اينطور نيست باور كنيد الان ديگه دين و معارف داره از زندگي خيليا بيرون ميره من ديدم كسايي كه ميخواستن دنبال خدا برن از بس خشكي و.. ديدن از شيطان پرست هم بدتر شدن ما فقط سعي داشتيم كه نگاه كنيم كه دليل اين نبايد ها در دين چيه؟مطمينا هيچكس نمياد تفكر خودش رو بر پايه صحبت ديگران بنياد كنه ولي باعث ميشه به همون قضيه فكر كنه اين خيلي مهمه!!شما با اين هم مخالفيد؟?
در هر صورت از شما و نظرتون مچكرم
درسته که الان اعتقادات رو بر پایه حرف دیگران بنا نمیزاریم ولی بالاخره حرف دیگران در انسان تاثیر میزاره حتی به صورت ناخود اگاه
این که من خودم اینجام و پست میزنم پس نشون میده که موافقم که در این وضوع بحث کنیم و البته نگران نتایجش هم هستم که خدا نکرده بریم به سمت شکسته شدن قبح گناهان
حتما میدونید که بیان کردن گناهانی که انسان انجام داده خودش یه گناهه چون منجر میشه قبح اون گناه از بین بره ولی نمیدونم این تاپیک ما هم در این حکم صدق میکنه یا نه:cool::razz:

pesare_bawafa

عضو جدید
نوشافرین جان من واقعا از تو توقع نداشتم
حالا این امید رو که دیگه شناخته بودم و حرفاش واسم اهمیت نداره و مطمئنم که قدیمی تر ها خیلی بهتر از من شناختنش مخصوصا درباره چیزایی که واسه دین میگه
من هم موافقم که باید درباره دین و قوانینش بحث کرد تا به درک بهتری رسید اما نه اینکه اون رو به مسخره بگیریم اگه نظر بقیه کسانی رو هم که تو اون تاپیک پست زده بودن ببینیم متوجه میشی که همشون مخالف اون حرفها بودن
من به تو و نظرت احترام میزارم اما از ادمین بخاطر بستن اون تاپیک تشکر کردم
فقط ادمین اشتباهی به تو اخطار داده نه امید خان

آخرین ویرایش:

مرد تنهای شب

عضو جدید
جوابیه

جوابیه

نوشافرین جان من واقعا از تو توقع نداشتم
حالا این امید رو که دیگه شناخته بودم
فقط ادمین اشتباهی به تو اخطار داده نه امید خان

1-خانمهای نامحرم رو با کلمات محرک و تحریک صدا زدن حرامه (زنای دهان)

2-امید هنوز نتونسته خودشو بشناسه حالا شما اگه علم غیب دارین ولله من نمی دونم!؟

3-من بازم می گم به هیچ عنوان من دینو به تمسخر نگرفتم و بیشتر مطالبی که طنز گونه بیان نمودم حقیقت دینه نه ساخته پرداخته ذهن من.

4-کی گفته که ادمین به من اخطار داده؟

5- اگر جواب قطعی دست دادن به نامحرم رو بخواهید حکمش هماننده زناست...
اگر توجیع نشدی می تونی رساله های مختلف رو مطالعه کنید.

pesare_bawafa

عضو جدید
1-خانمهای نامحرم رو با کلمات محرک و تحریک صدا زدن حرامه (زنای دهان)

2-امید هنوز نتونسته خودشو بشناسه حالا شما اگه علم غیب دارین ولله من نمی دونم!؟

3-من بازم می گم به هیچ عنوان من دینو به تمسخر نگرفتم و بیشتر مطالبی که طنز گونه بیان نمودم حقیقت دینه نه ساخته پرداخته ذهن من.

4-کی گفته که ادمین به من اخطار داده؟

5- اگر جواب قطعی دست دادن به نامحرم رو بخواهید حکمش هماننده زناست...
اگر توجیع نشدی می تونی رساله های مختلف رو مطالعه کنید.
1- من سعی میکنم اینجا اصلا به جنسیت افراد کار نداشته باشم. من همه دوستانم رو تو این سایت یه جان بهشون اضافه میکنم موقع صدا زدن باید دیده باشی که میگم مهرداد جان یا امین جانريا، اکسی جان یا اینجا هم نوشافرین جان ضمنا فکر نمیکنم اگه به شریف بگم نوشافرین جان تحریک کننده باشه و میدونم اون هم این درک رو داره که بفهمه من هیچ قصدی از این گونه صدا کردن ندارم به جز صمیمیت در بین دوستان سایت.
2- نباید همه چیز رو سیاه و سفید دید ادم در برخورد با دیگران تا حدودی با خصوصیات رفتاری اونها آشنا میشه که البته با معاشرت بیشتر این شناخت هم بیشتر میشه من همین مقداری که تا الان تو رو شناختم برام کافیه
3- ممکنه بگی به مسخره نگرفتی اما عمل انسانها نشون دهنده نه حرفشون چون تو واقعا نه تنها دین رو مسخره کردی بلکه عقاید انحرافی رو رواج میدی که امیدوارم خدا هدایتت کنه.
4- حتی این درک رو هم نداری که با خوندن جمله من معنی درست رو بگیری. منم دقیقا همین رو گفتم که ادمین به تو اخطار نداده در حالی که باید میداد و به شریف اختار داده در حالی که نباید میداد.
5-این یک قلم رو باهات هم عقیده هستم اما زنا مراتبی داره که زنای چشم چشم چرانی و زنای دست لمس نامحرمه و هیج عضوی نیست که زنا براش تعریف نشه
اما در عمل حرفای قدیمی ترت بیان کننده چیز دیگه ای هستش.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اما در باره دوستان آیه می خواستند باید بگم بهتر میبینم مطلبی رو از یک کتاب براتون تایپ کنم که یکی از بهترین کتابهاییه که در طول زندگیم خوندم اما متاسفم که الان وقت ندارم ولی بمحض اینکه بطونم این مطلب رو تایپ می کنم الان فقط چند پاراگرافش رو تایپ می کنم:

مردان و زنان باید مراقب عفت و پاکدامنی خود باشند، زیرا بزرگترین سرمایه انسان، عفت و پاک نفسی اوست. هر کسی تا آلوده نشده در حفظ و صیانت خود می کوشد و به هیچ قیمتی حاضر به از دست دادن عفت خود نیست. در پیشگاه الهی ارزش انسان پاک نفس و عفیف ولو فاقد همه امکانات باشد، قابل مقایسه نیست با کسی که تمام امکانات مادی را داراست ولی عاری از عفت و پاکدامنی است.
از جمله عوامل خطرناک برای ناموس و عفت انسانها، وجود مردان هوسران است که برای خاموش کردن آتش جنسی خود به فریب زنان و دختران پرداخته ، کام خود را با زیر پا گذاشتن عفت و انسانیت می جویند. برای این مقصد شوم، به رنگهای مختلف در می آیند: گاهی خود را آرایند؛ گاه از در تبلیغ حقایق وارد شده تعالیم دین را عنوان کنند؛ گاه از در دوستی در آمده ابراز صمیمیت نمایند؛ گاهی به آنها احترام قایل شوند؛ گاه در گوش آنها نغمه عشق زمزمه کنند و گاهی از زن یا مردی تمجید کرده و ظاهراّ به آنها بها دهند.
زنان و دختران بدانند که اگر چنین افرادی دم از آزادی زنند، منظورشان نه آزادیی است که اسلام به انسانها هدیه کرده، بلکه مرادشان بی حجابی و ظاهر شدن زنان با لباسهای مستهجن در مقابل دیدگان حریص دزدان عفت و ناموس است. آزادی از نطر اینان، دریدن پرده ناموس و عفت است.
ضرورت عفت ایجاب می کند که زنان و دختران، طبق دستورات اسلام عمل کنند و مواظب رفتار و حرکات و حتی تکلم خود با مردان و برخی زنان باشند. چه تکلیف رعایت حجاب نه تنها در برار مردان که در قبال برخی زنان نیز هست.
زنان و دختران نباید برای مردان اجنبی آرایش کنند. آنان که در موقع خروج به خودآرایی پرداخته اما در خانه و پیش مردان خود ساده زندگی می کنند، آیا چنین رفتاری نمایشگر تمایل آنان به نفوذ بر قلب مرد اجنبی نیست؟ مگر دختران آرایش کرده با رفتار مبتذل خود جوانان هرزه را به تعقیب خود فرا نمی خوانند؟!
در جامعه ای که در آن فرهنگ اصیل اسلام حاکم است، بزرگان برای هدایت و ارشاد مردم شب و روز با تحمل زحمات طاقت فرسا خود را فدا می کنند با مانع پیدایش مفاسد گردند. اما آنجا که خبری از اسلام واقعی و نشر کلام بزرگان نیست، مردم در منجلاب شهوات غرق می شوند. در این بحران اخلاقی به زن تنها از دریچه نفسانیت می نگرند و او جز وسیله شهوترانی مرد نیست، چنان که در ملل غرب می بینیم، در حالی که از نعمتهای بزرگ الهی ، زنان با عفت و پاکدامنند.
.
.
.
.
.​

امید است که هیچ زن و دختری فریفته آنان نگردد. زنانی که تحت تعالیم عالیه مردان الهی هستند، شیفته و فریفته شیادان نمی شوند و آنان هم می دانند که چنین زنانی را فریب نتوان داد. بر دختران و زنان پاکدامن است که با تبلیغات الهی به سایر زنان برسانندکه:

ای آن که باند نونهالی را در آغوش پر مهر و محبت خو بپرورانی ، می دانی که ادامه چنین راهی به کجا می انجامد؟ اگر آرایش کرده در معرض دید مردان قرار گیری ، آنان دیگر به زنان خود که روزی مانند تو جوان بودند، اهمیت ندهند! ای دختران چگونه راضی می شوید که ملعبه دست بلهوسان گردید؟ چسان می پذیرید که ارزشهای وجودیتان در اثر تقلیدهای کورکورانه نثار هوسرانیها گردد؟ به خود رحم کنید و سرمایه های وجودیتان را ارزان از دست مدهید.
یعنی می فرمایید ما همین یک ارایشم نکنیم که نکنه یک وقت بعضی ها براشون اتفاقی نیفته:razz:

اون وقت همه چیز مرتبه؟
اقایون راحت زندگی می کنن؟؟
چرا همیشه همه محدودیت ها واسه ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگید دیگه ما چیکار باید کنیم؟ تو یکی از تاپیک ها خوندم که از این به بعد کفش پاشنه بلند روهم ممنوع کردند.فقط یک لحظه خودتون جای ما بذارید

pesare_bawafa

عضو جدید
یعنی می فرمایید ما همین یک ارایشم نکنیم که نکنه یک وقت بعضی ها براشون اتفاقی نیفته:razz:

اون وقت همه چیز مرتبه؟
اقایون راحت زندگی می کنن؟؟
چرا همیشه همه محدودیت ها واسه ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگید دیگه ما چیکار باید کنیم؟ تو یکی از تاپیک ها خوندم که از این به بعد کفش پاشنه بلند روهم ممنوع کردند.فقط یک لحظه خودتون جای ما بذارید
کسی نگفت که شما آرایش نکیند بلکه حرف اینه که هر چیزی جایی داره آرایش بهتره واسه اون کسی باشه که دوسش داری
تا حالا فکر کردی چرا مرواری تو صدفه وصدف ازش محافظت میکنه چون دست هر کسی بهش نرسه زن هم خوبه او مروارید وجودیش رو از گزند دزدان مرواری حفظ کنه
از اون گزشته هر چیزی هم یه حدودی داره من تو دانشگاه یه کلاس دارم که ساعت قبل تو اون کلاس فقط خانوما هستند باور کن تا میری تو کلاس یاد تالار عروسی میوفتی از بس که بوی لوازم ارایش تو کلاس میاد

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کسی نگفت که شما آرایش نکیند بلکه حرف اینه که هر چیزی جایی داره آرایش بهتره واسه اون کسی باشه که دوسش داری
تا حالا فکر کردی چرا مرواری تو صدفه وصدف ازش محافظت میکنه چون دست هر کسی بهش نرسه زن هم خوبه او مروارید وجودیش رو از گزند دزدان مرواری حفظ کنه
از اون گزشته هر چیزی هم یه حدودی داره من تو دانشگاه یه کلاس دارم که ساعت قبل تو اون کلاس فقط خانوما هستند باور کن تا میری تو کلاس یاد تالار عروسی میوفتی از بس که بوی لوازم ارایش تو کلاس میاد
منم موافقم با این موضوع که هر چیزی باید حدی داشته باشه
ولی ارایش هنر وزیبایی و زینت دختره و نه مخصوص این دورانه.مثلا قدیما سرمه میکشیدن.
نباید بگیم که دخترا اصلا نباید ارایش کنن.حتما از نظر شما دخترا هر وقت شوهر کردند باید ارایش کنن؟:Ph34r:من این حرفارو قبول ندارم.

مرد تنهای شب

عضو جدید
هر کسی که مسبب ایجاد گناه در افراد شود گناه کار است.

دست دادن به نامحرم در هر شرایطی گناه است.

pesare_bawafa

عضو جدید
منم موافقم با این موضوع که هر چیزی باید حدی داشته باشه
ولی ارایش هنر وزیبایی و زینت دختره و نه مخصوص این دورانه.مثلا قدیما سرمه میکشیدن.
نباید بگیم که دخترا اصلا نباید ارایش کنن.حتما از نظر شما دخترا هر وقت شوهر کردند باید ارایش کنن؟:Ph34r:من این حرفارو قبول ندارم.
همه چیز آرایش نیست البته منظور من هم این نبود که اصلا آرایش نباشه بلکه طوری نباشه که باعث توجه پسرا پسرا بشه
یه مشکلی که دخترا دارند اینه که فکر میکنن پسرا هم مثل اونا هستند در حالی که فطرتا پسرا با دخترا فرق دارند و با مسائل خیلی کوچیک هم ممکنه تحریک بشند (البته این یک اصل کلیه و استثنا هم داره) در حالی که دخترا کمتر با اینطور مسائل تحریک میشند
بابا شما اصل دین رو ول کردین چی می گن حالا اگه دست بدن چی مشه ؟
تو رو خدا اینقدر سطحی فکر نکنین
دوست خوبم این دقیقا کاریه که شما الان میکنی منظورم سطحی نگاه کردنه
سطحی نگاه کردن یعنی اینکه به همین ظاهر کار نگاه کنیم و ببنیم مثل اینکه مشکلی پیش نمیاد پس رای صادر کنیم که اشکالی نداره اما عمیق نگاه کردن یعنی نتایج کارمون رو از همه بعد مورد برسی قرار بدیم از تاثیرش تو طرف مقابل و خودمون گرفته تا تو جامعه وخیلی چیزای دیگه
پس دوست من تو رو خدا اینقدر سطحی فکر نکن ضمنا کسی که نگفته اصل رو ول کردیم اگه اصل نباشه که هرچی این مسائل رو رعایت کنیم فایده نداره فرض بر اینه که اصل رعایت شده و حالا فروع رو هم می خوایم رعایت کنیم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب قبول یعنی اگه من با 1 دختر نا محرم دست بدم مر تکب 1 کار حرام شدم ؟
ببین الان توی جامعه ما کار هایی داره انجام می شه که این چیزا اصلا توش بچه بازی هم نیست
نمی دونم شاید تو مشهد هنوز مردم به این مسایل با تعصب نگاه می کنن؟
ولی به نظر من اینا حرفا مال وقتی بوده که هنوز اینقدر جامعه به فساد کشیده نشده بود توی عصر حاضر که .....................
اقای خاتمی که جزو روحانیت بود توی یکه از سفر هاش جلوی هزاران دوربین این کارو انجم داد
به نظر من بیاید بزرگتر فکر کنیم عمیق تر اسلام مسایل مهم تری هم واسه ی بحث داره

altinay

عضو جدید
اگه با یه نامحرم دست میدی بستگی داره قصدت چی باشه؟
من خودم شخصا با پسر های فامیل دست میدم............ بدون هیچ قصد و غرضی چون از همشون و از خودم مطمئن هستم.
اما با یه پسر نامحرم تو خیابون هیچوقت دست نمیدم.............به دلایلی که نمیتونم بگم........:w26:

mozhgan.s.r

عضو جدید
سلام
من فکر میکنم دست دان با نامحرم بد نیست، ولی تو ایران بد نمیخوام سر کوب کنم بگم چرا اینجا اینطوری این یه فرهنگی که توی کشورمون هست درون همه آدما وجود داره خیلی کم پیش میاد آدمی واقعاً این کارو قبول داشته باشه!
شاید بشه با فامیل دست داد چون هیچ قصدی هم نداری طرف مقابلتم میشناسی که چجوری فکر میکنه یا آدمی ولی با آدم غریبه یه خورده سخته چون نمیدونی چجور آدمی شاید فقط تظاهر میکنه!
من خودم مخالف دست دادن نیستم ولی هیچ وقت تو کشوری که مردماش در مورد این موضوع درست فکر نمیکنند این کارو انجام نیمیدم
به طور مثال یکی از آدمای که میشناسم خیلی آدم راحتی حتی شاید خیلی راحت با پسرا دست بده میشناسمش این مسئله همانطوری که برای من اهمیت نداره برای اونم نداره ولی با همه آدام نمیشه یه جور بر خورد کرد خیلی آز این آدما مثل ما فکر نمیکنند فقط تظاهر میکنند، چون به شخصه دیدم آدمای که دوست دارند خودشون یه جور دیگه نشون میدند میگن چیزایو قبول دارند ولی تو زندگی شخصیوشن نگاه میکنی میبنی اینطوری نیست
فقط یه دختر حواسش نباشه دستش بخوره به یه پسر ببین بعدش چی میشه:mad:
پس اگر فکر میکنی مثل من دست دان بد نیست
باید کاری که انجام بشه که همه مردم اینطوری فکر کنند قبول کنی که همه اینطوری نیستن توی ایران نمیتونی هدفشون قصدشون تغییر بدی یا مواظب رفتارت توی اجتماع باشی یعنی باهاش کنار بیای
به تمام دخترای این باشگاه میگم عزیزان من خیلی مواظب رفتارتون با یه پسر باشید هیچوقت توی رابطتون دست ندید باهاش چون بیشتر دروغ که پسرای ایران این کارو قبول دارند مگه اینکه مطمئن شدید صد درصد ازداج میکنی باهاش بازم میگم این کارو نکنید. مگه این که واقعاً این کار برای طرف مقابلتون مثل سلام گفتنه بدون هیچ نیتی.

سلام.بنظر من دست دادن هر چند یه کار خیلی عادی و عمومی هم باشه نمیتونه کار درستی باشه ...بالاخره بد نیست به خدا اعتماد کنیم و ایمان داشته باشیم که خداوند که خالق زن و مرد بوده و از تمام خصوصیات تون با خبره اصلا ساخته ی دست خودشه حتمن یه چیزی میدونسته که صریحا گفته نکنید.هر چند به لحاظ پزشکی و روانشاسی هم احتمال میره که این کار کار درستی برای سلامت انسان نیست.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.بنظر من دست دادن هر چند یه کار خیلی عادی و عمومی هم باشه نمیتونه کار درستی باشه ...بالاخره بد نیست به خدا اعتماد کنیم و ایمان داشته باشیم که خداوند که خالق زن و مرد بوده و از تمام خصوصیات تون با خبره اصلا ساخته ی دست خودشه حتمن یه چیزی میدونسته که صریحا گفته نکنید.هر چند به لحاظ پزشکی و روانشاسی هم احتمال میره که این کار کار درستی برای سلامت انسان نیست.

جمله خوبیه:خداوند خالق زن و مرد بوده و از تمام خصوصیات تون باخبره:gol:

Vahidrezaii

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
ببخشید این تجربه که میگی تجارب زیاد!!
کجا بوده ؟؟؟
تجربه چند تا آدم بی ظرفیت که حتی شنیدن صدای یه خواننده هم حالی به حالیشون میکنه ،واسه من یکی که اصلا نمیتونه ملاک باشه.
در ضمن در این زمینه اگه از خود قرآن که 100%معتقدم بهش،بتونی مطلبی بگی ،واقعا ممنون میشم.

سلام

منابع تشریع و قانون گذاری در اسلام فقط قرآن نیست، بلکه روایات اسلامی هم که از پیامبر و امامان معصوم نقل شده است، نیز یکی از منابع تشریع و قانون گذاری به شمار می آید.
برخی از احکام مانند حرمت دست دادن مرد با زن نامحرم در قرآن نیامده ، ولی در روایات اسلامی به حرمت آن تصریح شده است، و این از بدیهیات و ضروریات دین اسلام به شمار آمده است، که در این جا به دو مورد از آن ها اشاره می شود،پیامبر اسلام(ص) در این باره می فرماید:
من صافح امرئة تحرم علیه فقد باء بسخط من الله و من التزم امرئة ...... (1) کسی که با زن نامحرم دست بدهد، زمینه غضب خدا را فراهم کرده است.

درحدیث دیگر از امام صادق(ع) آمده است :

أبي بصير عن أبي عبد اللّٰه (ع)، قال: قلت له: هل يصافح الرجل المرأة ليست بذات محرم؟ فقال: «لا، (2)

ابی بصیر می گوید: از امام پرسیدم: آیا مرد می تواند به زنی که محرم او نیست، دست دهد ،حضرت فرمود: نه .
البته در آیات ذیل به صورت کلی مطالبی بیان شده است که می تواند از مصادیق آن باشد:

1- « وَ لا تَقْرَبُوا الزِّنى‏ إِنَّهُ كانَ فاحِشَةً وَ ساءَ سَبِيلاً ؛(3)و نزديك زنا نشويد كه كار بسيار زشت و بد راهى است».گناه بزرگی که در این آیه اشاره شده است زنا و عمل منافى عفت است.در اين بيان كوتاه نمى‏فرماید زنا نكنيد، بلكه مى فرماید به اين عمل شرم‏آور نزديك نشويد، اين تعبير علاوه بر تاكيدى كه در عمق آن نسبت به خود اين عمل نهفته شده، اشاره لطيفى به اين است كه آلودگى به زنا غالبا مقدماتى دارد كه انسان را تدريجا به آن نزديك مى‏كند، چشم‏چرانى وتماس بخشی از بدن به نامحرم يكى از مقدمات آن است، برهنگى و بى حجابى مقدمه ديگر، كتاب هاى بدآموز و" فيلم هاى آلوده" و" نشريات فاسد" و" كانونهاى فساد" هر يك مقدمه‏اى براى اين كار محسوب مى‏شود.همچنين خلوت با اجنبيه (يعنى بودن مرد و زن نامحرم در يك مكان خالى و تنها) عامل وسوسه‏انگيز ديگرى است.

2- «قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ وَ يَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذلِكَ أَزْكى‏ لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِما يَصْنَعُونَ -وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ يَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلى‏ جُيُوبِهِنَّ وَ لا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَواتِهِنَّ أَوْ نِسائِهِنَّ أَوْ ما مَلَكَتْ أَيْمانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُولِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلى‏ عَوْراتِ النِّساءِ وَ لا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ ما يُخْفِينَ مِنْ زِينَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعاً أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ؛ (4) به مؤمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گيرند، و فروج خود را حفظ كنند، اين براى آنها پاكيزه‏تر است،خداوند از آنچه انجام مى‏دهيد آگاه است. - و به زنان با ايمان بگو چشمهاى خود را (از نگاه هوس‏آلود) فرو گيرند، و دامان خويش را حفظ كنند، و زينت خود را جز آن مقدار كه ظاهر است آشكار ننمايند، و (اطراف) روسرى‏هاى خود را بر سينه خود افكنند(تا گردن و سينه با آن پوشانده شود)و زينت خود را آشكار نسازند مگر براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدر شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران همسرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان، يا پسران خواهرانشان، يا زنان هم كيششان يا بردگانشان (كنيزانشان)يا افراد سفيه كه تمايلى به زن ندارند يا كودكانى كه از امور جنسى مربوط به زنان آگاه نيستند،آنها هنگام راه رفتن پاى‏هاى خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانيشان دانسته شود.(و صداى خلخال كه بر پا دارند به گوش رسد)و همگى به سوى خدا بازگرديد اى مؤمنان تا رستگار شويد».اين سوره و آیات آن در حقيقت سوره عفت و پاكدامنى و پاكسازى از انحرافات جنسى و مبارزه با چشم‏چرانى و ترك حجاب است، و بحث هاى مختلف آن از اين نظر انسجام روشنى دارد، آيات مورد بحث كه احكام نگاه كردن و چشم‏ چرانى و حجاب را بيان مى‏دارد نيز كاملا به اين امر مربوط است و نيز ارتباط اين بحث با بحث هاى مربوط به اتهامات ناموسى بر كسى مخفى نيست.

پی نوشت:
1. شیخ صدوق، امالی،تهران، نشر اعلمی، ص 429.2.
شیخ حر عاملی ،وسائل الشیعه،موسسه آل البیت،سال1409ق ،
كتاب النكاح، أبواب مقدمات النكاح،ج 20، ح 1.3.
اسراء (17) آیه 32.4.نور (24) آيات 30 تا 31

Vahidrezaii

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
ببخشید این تجربه که میگی تجارب زیاد!!
کجا بوده ؟؟؟
تجربه چند تا آدم بی ظرفیت که حتی شنیدن صدای یه خواننده هم حالی به حالیشون میکنه ،واسه من یکی که اصلا نمیتونه ملاک باشه.
در ضمن در این زمینه اگه از خود قرآن که 100%معتقدم بهش،بتونی مطلبی بگی ،واقعا ممنون میشم.

سلام
من فکر میکنم دست دان با نامحرم بد نیست، ولی تو ایران بد نمیخوام سر کوب کنم بگم چرا اینجا اینطوری این یه فرهنگی که توی کشورمون هست درون همه آدما وجود داره خیلی کم پیش میاد آدمی واقعاً این کارو قبول داشته باشه!
شاید بشه با فامیل دست داد چون هیچ قصدی هم نداری طرف مقابلتم میشناسی که چجوری فکر میکنه یا آدمی ولی با آدم غریبه یه خورده سخته چون نمیدونی چجور آدمی شاید فقط تظاهر میکنه!
من خودم مخالف دست دادن نیستم ولی هیچ وقت تو کشوری که مردماش در مورد این موضوع درست فکر نمیکنند این کارو انجام نیمیدم
به طور مثال یکی از آدمای که میشناسم خیلی آدم راحتی حتی شاید خیلی راحت با پسرا دست بده میشناسمش این مسئله همانطوری که برای من اهمیت نداره برای اونم نداره ولی با همه آدام نمیشه یه جور بر خورد کرد خیلی آز این آدما مثل ما فکر نمیکنند فقط تظاهر میکنند، چون به شخصه دیدم آدمای که دوست دارند خودشون یه جور دیگه نشون میدند میگن چیزایو قبول دارند ولی تو زندگی شخصیوشن نگاه میکنی میبنی اینطوری نیست
فقط یه دختر حواسش نباشه دستش بخوره به یه پسر ببین بعدش چی میشه:mad:
پس اگر فکر میکنی مثل من دست دان بد نیست
باید کاری که انجام بشه که همه مردم اینطوری فکر کنند قبول کنی که همه اینطوری نیستن توی ایران نمیتونی هدفشون قصدشون تغییر بدی یا مواظب رفتارت توی اجتماع باشی یعنی باهاش کنار بیای
به تمام دخترای این باشگاه میگم عزیزان من خیلی مواظب رفتارتون با یه پسر باشید هیچوقت توی رابطتون دست ندید باهاش چون بیشتر دروغ که پسرای ایران این کارو قبول دارند مگه اینکه مطمئن شدید صد درصد ازداج میکنی باهاش بازم میگم این کارو نکنید. مگه این که واقعاً این کار برای طرف مقابلتون مثل سلام گفتنه بدون هیچ نیتی.
سلام
برای قضاوت در مورد این موضوع دست دادن یا ندادن باید فرهنگ و دین مورد توجه باشه.اینکه شما میفرمایی با یکی دست بدی که مطمین باشین نظر سویی نداره اصلا قابل قبول نیست.فامیل و غیر فامیا نداره.فقط محرم و نامحرم این موضوع رو از هم جدا میکنه.
محاله شما با شخصی دست بدین و ایشون فقط برای سلام و احوالپرسی دست بدن.
وقتی شما اولین حریم رو به راحتی نقض میکنی خیالتون راحت باشه که دیگه حرمتی براتون نداره.
مگه پوست دست با پوست بازوی شما فرقی داره؟ وقتی دستتون رو به راحتی به دست شخص دیگه ای میدین آیا اگه همون طرف به بازوتون هم دست بزنه ناراحت میشین؟؟ خیر.چرا چون قبح و زشتی این کار با دست دادن شما با نامحرم از بین رفته.
و اینکه فکر میکنید که فقط با شخصی دست بدین که 100 درصد قصدش ازدواج باشه.اما این نکته رو در نظر داشته باشیم که مفسد ترین افراد هم زنان عفیف رو دوست دارند.زنان و دختران راحت الوصول مهمان چند ساعت هستند.

حسینع

عضو جدید
دوست نازنین گناه کسانی کرده اند که این افکار نادرست در سر شماها کرده اند که چون با بسر عمو دست داده ای گناه کردی چون دوست بسر گرفته ای در آتش می سوزی دختری به من می گفت چون شنیده بودم بی حجاب را از موهایی که بیرون ریخته آویزان می کنند من موهایی بیشتری بیرون می ریختم تا آن دنیا درد کمتری بکشم
ببینید وقاحت را به کجا رسانده اند مگر خدا را چی تصور نموده اید؟ تیمور لنگ؟اسکندر؟چنگیز خان؟هیتلر؟نه جان من این ها گناه نیست و خدا هم شکنجه گر نیست.تا زمانی هم که دروغ نگویی سبب بنیادریزی اندیشه بد نشوی گناه نکرده ای/

دوست عزیز هر کس هر بلایی سرش بیاید حاصل اعمال خودش است