ممنون
سعی می کنم خلاصه بنویسم اما نمیشه! + فقط شما الان برام مهمید شما که مخالفید و از رو حساب حرف می زنید بقیه عوام الناسن که با 3 تا جمله میشه فرستادشون سمت چپ با 3 تا جمله ی دیگه سمت راست کار مشکلی نیست!
این بحث از 2 هفته پیش با یکی دیگه از دوستان تو پ خ داشتم البته اوشون مذهبی دلیل میاوردن و از شما انتظار داشتم با مثل همیشه با دلیل از رو فکر جواب بدید! چون فهمیدن دقیق یه مطلب مثلا همینی که از امام علی نقل کردین رو من میتونم به 100 روش مختلف تفسیرش کنم واسه عوام الناس بفرستمشون راست یا چپ
امام مفهوم حقیقی و درست جمله ی حصرت علی زمانی پیدا میشه که اول شک کنی بعد خودت تحقیق کنی و به جواب برسی تا مفهوم حقیقی و راستینشو متوجه بشی. برای همین ازت خوشم اومده باهم بحث می کنیم .
=========================
اولا داستان ادیسون جداست تا حدودی!
بعدشم
تمام مواردی که ذکر کردی + موارد دیگه بسته به شرایط تحلیل می کنی و میگم ادیسون اگر نبود چی میشه !(جواب تو خونش میشه برق نداشتیم تو علمش یه نفر دیگه و ... و..)
شما بخوای یه ماشین بسازی یه سری شرایط ثابت داره و یه سری شرایط متفاوت مثلا بنظر من ماشینی که تو سیبری قراره کار کنه باید یه قسمتاش با ماشینی که قراره رو خط استوا کار کنه متفاوت باشه
اون کولر نمی خواد این بخاری لازم نداره ! بسته به شرایط طراحی ها فرق داره اینو که خودت روش کار میکنی.
====================
من هنوز به این نرسیدم نمی دونم یعنی چی! الان تو مرحله ی شک بهش هستم دنبال جواب.
حق حیات از نظر شما چیه؟
فرص کن بدون در نظر گرفتن خدا و... می خوای جواب بدی.
من بتونم و وقت کنم مورچه ها رو میکشم!
تا الان 2 تا گربه رو هم به روش مهندسی کشتم! طوری که حتی لازم نیست جسدشونو جمع کنی! البته خانواده مخالفن یه سریا با کشتن حیوانات یه سریا خرافتی ان میگن بدبختی میاره یه سریا ...
از نظر من گربه موجود بدرد نخوری هست حداقل در شرایط فعلی خونه و منطقه ی ما موش که نداریم! گربه ها هم هم کثیفن هم دزد و هم ....
بنظر خودم کار خیلی مفیدی کردم 2 تا از گربه های منطقه رو کم کردم(البته اینم بگم که الان 3 تا بچه گربه تو حیات داریم که خودم بهشون غذا میدم! مشکلی ندارن خیلی با ادب و محترم و... هستن قبلا هم 3 تا بچه گربه ی دیگه رو بزرگ کردم و به جامع تحویل دادم! الان خانواده تو کار من موندن و اینکه از این گربه ها مراقبت می کنم هم مخالفن میگن نه به دوستید نه به دشمنیت!)
====================================