اينا هم اراذل اوباشن؟
می تونن باشن
منم می تونم باشم
یه خانوم هم می تونه باشه
برای اراذل اوباش شدن کافیه
داشته های الانت< داشته های بعد از اراذل شدنت + لذت اراذل شدن
باشه تا اراذل بشی. فقط همین و همین و همین
اينا هم اراذل اوباشن؟
آخه اينا كه معتادن ....معتاد مريضه نه اراذل اوباشمی تونن باشن
منم می تونم باشم
یه خانوم هم می تونه باشه
برای اراذل اوباش شدن کافیه
داشته های الانت< داشته های بعد از اراذل شدنت + لذت اراذل شدن
باشه تا اراذل بشی. فقط همین و همین و همین
اینجا مسله ی اون عزیز اراذل مطرح هست که چرا اون لحظه توانسته اشتباه کنه؟(در واقع من به جایز الخطا بودن آدم ها اعتقادی ندارم)
بنظرت چرا من الان نمی رم یه لحظه اشتباه کنم؟ منم ادم منم ....
(پناه بر خدا) اما دلیل اینکه من به همچین کاری دست نمی زنم بنظرت چیه؟
نظر من اینه که داشته های الانم رو می بینم (موقعیت های مختلف اجتماعی خانوادگی و....) در واقع داشته های الانم یک طرف
حالا نمی دونم لذت می بره یا هر چیز دیگه اون طرف + داشته هایی که بعد از اون شرایط دارم
آخه اينا كه معتادن ....معتاد مريضه نه اراذل اوباش
از نظر من معتاد کم از اراذل خطر ناک نیست
اگر معتاد نداشته باشیم مواد مخدر برای کی می خواد وارد کشور بشه که یه تعداد جوان برن لب مرز خدمت و اشرار بین خیلی راحت سرشونو ببرن اگر با معتاد ها درست رفتار می شد و کسی جرعت معتاد شدن نداشت دیگه لازم نبود لب مرز با مواد مخدر مبارزه کنیم
جایی که قدرت اشرار از نیروهای ما بیشتر و کشته می دیدم.
جناب خردبین... من شما رو بسیار منطقی تر میدیدم... استارتر تو تاپیکش شرح تخلفات این بنده گانه خدا رو نیاورده... ولی مطمئنا خوندین که وقتی کسی رو به جرم ارادل و اوباش میگیرن یه شرح کوچیکی از سوابق و تخلفاتشون میگن که بیشتر از مواردی که ذکر شد هست که کمتر نیست...
اراذل و اوباش کسانی هستن که کارهایی خلاف قانون و شرع جامعه انجام میدن و علاوه بر اون باعث تجاوز و مزاحمت به حقوق دیگران میشن و برخی مواقع هم در ترویج فحشا نقش به سزایی دارن...
بیشترم وقتی این لفظ بهشون داده میشه که سابقه دار باشن...
به من که خیر... ولی به مجریان قانون این اجازه داده میشه... که به نظر شما متوحشانه است... به نظر من کاملا منطقی و طبق اصول انسانیه...(در باب مجازات متجاوزان به عنف و قاتلان)
چون در کشورهایی که طبق به قول شما قرون وسطایی عمل نمیشه داریم امار جرم و جنایت رو میبینیم...
در باره ی اونهای دیگه هم باید یک فکر اساسی بشه... زندان هتل زیادی بهشون خوش میگذره...
گفتم طبق قانون طبیعت ضعیف محکوم به فناست
بزرگترین اشتباهت همین جاست که خودت رو میندازی دقیقا توی موقعیت اون، اما بدون در نظر گرفتن گذشته اون با خودت.
فرض کن پسری هست که وقتی چشم باز میکنه پدری بالای سرش نیست، یک ناپدری میاد از بچگی اینو میندازه توی خیابان.
از سرما میلرزه، غذاش یک لقمه نونه، توی همون خیابان ها چند نفر میگیرن به همون پسر بچه در بچگی تجاوز میکنن.
این بزرگ میشه، فقر فکری، فقر روحی، فقر اقتصادی، بالاخره یه روزی میشکنه پسر.
اون اصلا خدا و باوری نداره که بهش پناه ببره که بعد بگه کدوم بزرگتره......
چون فرصت نداشته فکری داشته باشه فقط تحقیر و سرکوب شده.
این ها تماما عقده های سرکوب شده اند، تو عقده ای نداری اینها رو با سنگ محک خودت میزنی.
به نظرت الا كه دارن مي گيرنشون جامعه درست شد ...اينا موقتيه بدتر از قبل مي شه...وقتي كه سن اعتياد در ايران 13 ساله با اين طرحهاي من در آوردي مي هش اصلاحشون كرد؟؟؟؟؟؟
اینا یه حرکت انقلابی میخوان مثل کاری که ماؤو تو چین کردبا اینا چیکار میکنن؟!
مملکت نون اضافی داره مگه بده این مفت خورا تو زندان بخورن و پروار شن؟!
باید از دم همشون رو اعدام کنن... آدم بی خاصیت انگل حقش مرگه...
به نظرت الا كه دارن مي گيرنشون جامعه درست شد ...اينا موقتيه بدتر از قبل مي شه...وقتي كه سن اعتياد در ايران 13 ساله با اين طرحهاي من در آوردي مي هش اصلاحشون كرد؟؟؟؟؟؟
چرا شما از این دفاع می کنید
؟چرا فکر می کنید یه یک نفر هم یک نفر است؟ تو دوهفته ی گذشته داشتم راجع به این موصوع با یه نفر دیگه صحبت می کردم آیه ی قران اورد که کشتن یک نفر هم مثل کشتن همه ی انسان هاست! شما خوشبختانه به بحث فکر علاقه مند تر هستید دلیل شما چیه؟
من سر اینا رو می برم و بعد شما چشماتونو باز کنید ببینید امروز زیبا تر هست یا دیروز یا اصلا هیچ تفاوتی نکرده!
چه فرقی 2 تا اراذل یا اصلا شما بگو 2 تا ادم خوب و جیگیلی بیگیلی من سر اینا رو ببرم تو زندگی شما چه تغییری حاصل میشه؟
بنظرت یه گوسفند که می خوان سرشو ببرن چه احساسی داره؟ شما که می خوای گشتشو بخوری چه احساسی داره؟ احساس گوسفند اصولا مهم نیست چون روی ما (اکثریت) بی اثر است بود و نبودش
اینا یه حرکت انقلابی میخوان مثل کاری که ماؤو تو چین کرد
یه فرصت به معتادا و انگلایی مثل اینا داد هر کدوم که اصلاح نشدن رو بردن ریختن تو دریا خلاص.
اینه که جامعشون شده الان چیزی که هستن
با عرض تاسف این نظر شماستیعنی چی شوهرش چی؟؟!!!
خوب مشکل این دیدگاه سنتی به زندگی هست، تجاوز درسته که یک فاجعه هست،اما اینکه چرا مدام باید توی ذهن بمونه رو نمیفهمم.
من برای زندگی همه ارزش قائلم، مجازات حبس های طولانی، پرداخت خسارت و بودن در انفرادی و.... میتونه خیلی از اینهارو جبران کنه.
چرا اون دختر التماس میکنه پس از تجاوز منو بکش؟
چون شوهر آینده متحجر و احمقش به جای دلداری دادن بهش میگه بکارتت کو؟
بازم تاکید مجدد، تجاوز زشته زشته زشته، اما قابل فراموش شدن و جبرانه.
اما گرفتن جان قابل جبران نیست.
همه هم انسانند و فرصت اصلاح رو باید به همه داد، البته پس از مجازات متناسب با جرم.
اگر دوباره غفلت کرد، حق با شماست.
قانون وقتی می خواهد با کسی به جرم اراذل بودن برخورد کند باید ابتدا تعریفی روشن از آن ها داشته باشد.من دنبال یک تعریف دقیق قانونی بودم نه نظرات شخصی.
مشخص نبودن مرزها موجب می شود شخصی با یک مزاحمت کوچک هم اراذل باشد.پس اراذل با اراذل خیلی می تواند تفاوت داشته باشد.
یکی می تواند سیاهه ای از نقض قوانین و اعمال غیرانسانی داشته باشد و شخصی دیگر هم می تواند با فقط یک عمل ناپسند و غیراخلاقی در زمره اراذل قراربگیرد.پس خواهش می کنم در مورد اراذل یکجور صحبت نکنید و وقتی در مورد آنها صحبت می کنید در نظر داشته باشید که همه آنها یکجور نیستند و گناهانشان هم همانند یکدیگر نیست.
دلایل توضیح داده میشه... هیچ کس بی دلیل گرفتار نمیشه...ما در مورد مجریان قانون صحبت نمی کنیم.کسی که به مجریان قانون مجوز داده باید در مورد دلایل آن توضیح دهد.اگر می خواهید در مورد آمار جرم و جنایت در کشورهایی همانند آمریکا بیشتر بدانید توصیه می کنم به فروم های مربوط به اپلای کردن و زندگی در کشورهایی همانند آمریکا سر بزنید تا جوابتان را از کسانی که آنجا زندگی می کنند بگیرید.
ما در حوزه روابط انسانی و در مورد جوامع متمدن صحبت می کنیم.اگر طرز تفکر قانون جنگل را کنار بگذارید بهتر می توانیم حرفهای یکدیگر را بفهمیم.
آقا شما جهان بینیت مصداق بارز این شعر هست :
یکی پشه بر کوه بنشت و خاست ........ بر آن کوه چه افزود و از آن چه کاست
تو آن پشه ای این جهان کوه توست........ چو رفتی جهان را چه اندوه توست.
روی همین شعر با تعمق فکر کنی جواب همه سئوالاتت رو میگیری.
با عرض تاسف این نظر شماست
وبه این بر می گرده که شما بکارت و اعتقاد به اون رو متحجرانه می دونی
در صورتی که این عرف اعتقاد و باور و جزیی از فرهنگ ماست و به هیچ عنوان اعتقاد به اون عقب افتاده گی نیست
با عرض تاسف این نظر شماست
وبه این بر می گرده که شما بکارت و اعتقاد به اون رو متحجرانه می دونی
در صورتی که این عرف اعتقاد و باور و جزیی از فرهنگ ماست و به هیچ عنوان اعتقاد به اون عقب افتاده گی نیست
انسان ها رو به 2 دسته تقسیم می کنیم
1- افراد مفید :
افرادی که برای جامعه مفید هستن مثلا دکتر اصانلو پدر نفت ایران! (اگر ایشون نبودن عقب می موندیم از اینی که هستیم.)
افراد مفید به واسطه ی ارزششون و اینکه آدم هستن (تاپیک امصام) از کوه با ارزش تر هستن در واقع کوه از ایناست نه اینها از کوه
آقا شما میدونین خیلی از دانشمندان بزرگ همین اسلام، زمانی دزد و غارتگر بودن که پس از توبه، از مشاهیر بزرگ شدن.
خیلی از تبهکاران به دلیل استعداد بالاتر، اگه امکان اصلاحشون فراهم بشه، به جامعه بشری خیلی بیشتر از عوام همیشه در صحنه خدمت میکنند.
افراد غیر مفید کسانی هستند که هیچ فکری ندارند و گوسفندوار زندگی می کنند.
ما هم حق ذبح اینهارو نداریم، بلکه باید در چراگاهی به اینها فرصت چریدن بدیم.
اسماعیل شما که از منطق ریاصیات و دکارت صحبت م یکردی دیگه چرا؟
یه مثال بچه ها اورده بودن بتهون 8 تا بچه ی قبلی معلول بودن و سقط و....
من اونجا گفتم نظرم منفیه به صرف معلول بودن ادمها رو نمی کشن ادم ها فکرشون هست که مفید هست هنوزم نظرم همینه فقط برای روشن شدن داستن :
فرص کن بتهون رو هم بکشیم که چه شود؟ یه بتهون کمتر 4 تا موزارت سالم بیشتر فرص کن اصلا بتهونی نبوده و نه میاد که چه شود و....(البته گفتم که مخالف مثالو زدم که درکمون نزدیک تر بشه)
عجب.
ببین همین الان فرض کن چندتا بمب اتم بندازن توی هند و خاورمیانه و افریقا و.... نزدیک 3 میلیارد از جمعیت دنیا کم بشه.
چی میشه؟
نه دیگه شما سوا (جدا) نکردی دارای صندوقی میوی می بری
من به میوه به صورت سوا کردنی اعتقاد دارم موصوع تاپیک هم همین سوا شده ها بود که همون میوه های له هستن که باعث فساد میوه های سالم هم میشن
من باشم اشغال بارو تو میدون خالی میکنم و فقط جنس خوبو می برم و متوسط
اونا رو هم بعد سوا می کنم!!!
پس قانع شدی دیگه اسماعیل جان که برای جلوگیری از فاسد شدن میوه های سالم تنها راه جدا کردن و ریختن میوه های خراب به درون سطل اشغال و.... است قطعا بسته به میزان خرابی و کپک میوه ها!
فرق میوه ای که یه ذره اش کپک زده با کلش کپک زده در نحوه برخوردت چطوریه؟
فرق میوه ای که یه ذره اش کپک زده با کلش کپک زده در نحوه برخوردت چطوریه؟
من در کل با نظر شما موافقم
اما به نظر من با اعدام فرصت رشد گرفته نمیشه ازشون
پس از مرگی هم هست...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
دستگیری 100 تن از اراذل و اوباش | تالار عکس | 41 | ||
تصاویر/دستگیری اراذل و اوباش درمشهد | تالار عکس | 0 | ||
اجرای طرح دستگیری اراذل و اوباش و معتادین | تالار عکس | 24 | ||
عکس های جدید از دستگیری اراذل اوباش تهران | تالار عکس | 12 | ||
M | دستگیری پسرِ دخترنما در شیراز /تصاویر | تالار عکس | 103 |