فک کنم دارن فیلما رو مرور میکنن واضحاشو انتخاب گنن گلچین داشته باشن!!!!چطوری محمد رضا خوبی تو که دوباره برگشتی
به نظرت الان تو کهریزک داره چیکار میکنهآها حتما داره با مامورا قهوه میخوره
![]()

یه سلکشن توووپ!!!!

فک کنم دارن فیلما رو مرور میکنن واضحاشو انتخاب گنن گلچین داشته باشن!!!!چطوری محمد رضا خوبی تو که دوباره برگشتی
به نظرت الان تو کهریزک داره چیکار میکنهآها حتما داره با مامورا قهوه میخوره
![]()
دوباره بخونی بد نمیشه. موضوع رو نفهمیده ای.الان هم سنگ رو سنگ بند نیست. جا نماز آب نکش. در ضمن درست تر اعتراض کن. بحث هر کی نبود. بحث اون ادم بود و بس.تو دیگه کی هستی......یعنی هر کی پول نداره ارضا شه این کار و بکنه...؟ میدونی اگه همه مثله تو فک میکردن دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد ..
![]()
مگه تاپیک نزده بودی حالا خجالت نکش خوش اومدیمگه قرار بود بر نگردم
نه بابا خودش مامور اونجاس![]()
به نظرم این کار اون ادم یه اتفاق خیلی عادی است و ربطی به شخصیت همه مردم ایران ندارد که با این بهانه زیر سئوال برود. تشبیه با این شدت را قبول نمیکنم. فقط یک اتفاق بد هست. پول داشت اون یکی کار رو میکرد. نداره از این راه ارضاء میشه. مهم هم نیست. بخاطر س.ک.س قتل که نکرده؟ این کار ها در همه دنیا اتفاق می افته و ملتها از این نظر زیر سئوال نباید برن. مشکل بی پولیه . ثروتمندا هر روز هزار تا دختر بیگناه را بدبخت میکنند هیشکی هم خبردار نمیشه. ما یاد گرفتیم که کاری به اونا نداشته باشیم و بدبختا رو هو کنیم. جلال الدین فارسی یادتون نیست؟
تو حقت بیشتر از منه؟ بگو جواب نداری بدی میسوزی.نشد توی یه تاپیک از این افاضات شما بهره مند نشیم..تو نظر ندی که ...![]()
فک کنم دارن فیلما رو مرور میکنن واضحاشو انتخاب گنن گلچین داشته باشن!!!!
یه سلکشن توووپ!!!!![]()
مگه تاپیک نزده بودی حالا خجالت نکش خوش اومدی
![]()
رفتی و برگشتی چرا ننر شدی
شما هم متن جواب منو نفهمیدی . حتمآ سنت کمه . مشروط هم که شدی . همه مشکل ما همینه که نمیفهمیم ولی فکر میکنیم درست ترین نظر رو ما داریم. یه نفر رفته تو دستشویی قطار جند تا فیلم تو اون تاریکی مثلآ گرفته. حالا ببین چه قشقرقی راه انداختید . انگار که . . . .وات ؟ ؟ ؟
یعنی چی ؟
یعنی حتما باید هزار تا دختر بیگناه به قول خودتون بدبخت بشن ؟؟؟
حالا توسط پولدارا اونجوری! و توسط بی پولا اینجوری!
خب یه دفعه بیان از اول بگن دختر خانوما عاقبت شما اینه !! این دو راه یا اینجوری یا اونجوری !! بیایید خودتون انتخاب کنید ! دیگه خیال همه راحت باشه و همه تکلیف خودشون رو بدونن دیگه سر در گم نباشن !!
با شما موافقم.خب اشکال خیلی ریشه ای هس می دونم اما مطمئن باش دستایی هستند که این مسایل رو دارن رواج می دن
خود رادیو یه بار سال پیش بود یه گزارشی تهیه کرده بود در مورد خودکارهایی که به صورت کاملا قانونی وارد کشور شده بود با نام شرکت مورد نظر به تمو نقاط کشور داشت محصولشو می فرستاد
حتی تو نت هم تبلیغات گسترده ای داشت
وختی گزارش گر رادیو از مراجع قانونی پیگیر شده بود اصلا بهش محل نزاشته بودن
خب چرا؟
انصافا اگر خواهر یا مادرت هم بودن اینجوری قضاوت میکردیشما هم متن جواب منو نفهمیدی . حتمآ سنت کمه . مشروط هم که شدی . همه مشکل ما همینه که نمیفهمیم ولی فکر میکنیم درست ترین نظر رو ما داریم. یه نفر رفته تو دستشویی قطار جند تا فیلم تو اون تاریکی مثلآ گرفته. حالا ببین چه قشقرقی راه انداختید . انگار که . . . .
به نظرم این کار اون ادم یه اتفاق خیلی عادی است و ربطی به شخصیت همه مردم ایران ندارد که با این بهانه زیر سئوال برود. تشبیه با این شدت را قبول نمیکنم. فقط یک اتفاق بد هست. پول داشت اون یکی کار رو میکرد. نداره از این راه ارضاء میشه. مهم هم نیست. بخاطر س.ک.س قتل که نکرده؟ این کار ها در همه دنیا اتفاق می افته و ملتها از این نظر زیر سئوال نباید برن. مشکل بی پولیه . ثروتمندا هر روز هزار تا دختر بیگناه را بدبخت میکنند هیشکی هم خبردار نمیشه. ما یاد گرفتیم که کاری به اونا نداشته باشیم و بدبختا رو هو کنیم. جلال الدین فارسی یادتون نیست؟
شما هم متن جواب منو نفهمیدی . حتمآ سنت کمه . مشروط هم که شدی . همه مشکل ما همینه که نمیفهمیم ولی فکر میکنیم درست ترین نظر رو ما داریم. یه نفر رفته تو دستشویی قطار جند تا فیلم تو اون تاریکی مثلآ گرفته. حالا ببین چه قشقرقی راه انداختید . انگار که . . . .
مرگ خوبه اما برای همسایهانصافا اگر خواهر یا مادرت هم بودن اینجوری قضاوت میکردی![]()
من خواهر ندارم. مادرم هم از دنیا رفته. لطفآ درست بفهم. همه زنان ایران ناموس ما حساب میشن و فرقی ندارد.انصافا اگر خواهر یا مادرت هم بودن اینجوری قضاوت میکردی![]()
از وحید چه خبر؟
رفتی و برگشتی چرا ننر شدی![]()
خوش باش!تو حقت بیشتر از منه؟ بگو جواب نداری بدی میسوزی.
شما هم متن جواب منو نفهمیدی. درک این مفاهیم برات سخته. سطحی میخونی. دنبال بهانه هم نباش . درد شما از یه تاپیکهای دیگه است. من نه سبزم نه قطره و نه هیچ جیز دیگه. منطق هم دارم. کاری نکنید که رو در رو بشیم. تالار گفتگو برای ابراز نظرهست نه هجوم کشی.اااا راست میگی تو برو دسشویی ازت فیلم بگیرن ببینم بعدش همینو میگی
ناموس مردم تو دسشویی هم امنیت ندارن
این ادم روانیه
قرار نیست بخاطر این اقا یه عده بی ابرو بشن که
بابا شما با شعور و بفهم من هم نفهم تو دنیای کوچیکت خوش باشمن خواهر ندارم. مادرم هم از دنیا رفته. لطفآ درست بفهم. همه زنان ایران ناموس ما حساب میشن و فرقی ندارد.
شما چرا اینقدر دو آتیشه میشین؟ تو بهشت که زندگی نمیکنیم؟ همینه . بدتر اش هم هست.
از وحید چه خبر؟
شما هم متن جواب منو نفهمیدی. درک این مفاهیم برات سخته. سطحی میخونی. دنبال بهانه هم نباش . درد شما از یه تاپیکهای دیگه است. من نه سبزم نه قطره و نه هیچ جیز دیگه. منطق هم دارم. کاری نکنید که رو در رو بشیم. تالار گفتگو برای ابراز نظرهست نه هجوم کشی.
شقایق جوون..منم سه مین پیش به همین نتیجه رسیدم!!!!بابا شما با شعور و بفهم من هم نفهم تو دنیای کوچیکت خوش باش![]()
شما متوجه جبهه گیری هاتون باشید. تالار گفتگوست نه توهین و لشگر کشی. در ضمن شخصیتم به من اجازه نمیده بیش از اینها جواب بدم. شما موضوع جواب منو بخون . چون ببخشید ها برات تفهیم نشده. بی غرض بخون تا درست بفهمی.مرگ خوبه اما برای همسایه![]()
هر چی شما بگیشما متوجه جبهه گیری هاتون باشید. تالار گفتگوست نه توهین و لشگر کشی. در ضمن شخصیتم به من اجازه نمیده بیش از اینها جواب بدم. شما موضوع جواب منو بخون . چون ببخشید ها برات تفهیم نشده. بی غرض بخون تا درست بفهمی.![]()
رو در رو هم شیم مورد نداره برادر من یکی میزنی دو تا میخوری دیگه
به هر حال من اگه تو تاپیکی جوابتون دادن نه قصد دعوا داشتم نه چیزه دیگه![]()
شرمنده هااا ایشون به دین من توهین کردن دقتم کنید من در برابرشون خیلی کوتاه اومدم شما از جایی دیگه پریواست متاسفم
یکم عقلتو کار بندازی میفهمی که مسلمون جنایتکارم داریم همه ادیان خوب بد دارن
باشه تو مسلمون ما نه
به افتخارت سوت میزنیم
برو بابا مرجع تقلیدی امامی چی هستی
بگئ احکام دیگتو ما هم بدونیم
تاب روی ماه خدا رو ببوسو حتما بخون اونوقت میفهمی خدا هست یا نه
میگیره دیگه
تو جمع حوریان دیگه:
با این منطق میخوای دو تا بزنی یکی بخوری.
شما متوجه جبهه گیری هاتون باشید. تالار گفتگوست نه توهین و لشگر کشی. در ضمن شخصیتم به من اجازه نمیده بیش از اینها جواب بدم. شما موضوع جواب منو بخون . چون ببخشید ها برات تفهیم نشده. بی غرض بخون تا درست بفهمی.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چرا تو دستشویی نباید با موبایل حرف زد؟ | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
حق نداری دستشویی بری! | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
حق نداری دستشویی بروی | گفتگوی آزاد | 37 | |
![]() |
علامت دستشویی در کشورهای مختلف (عند طنز) | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
از چیپس تا دستشویی(3 نکته بسیار آموزنده و خواندنی) | گفتگوی آزاد | 0 |