سعی کنید به موقع سر کلاسهاتون حاضر بشیدوای!
امیدم به همین نمره درس دگرگونی بود
نکنید این کار رو استاد مشروط میشیم .
و فعال باشید تا ببینم چی میشه
سعی کنید به موقع سر کلاسهاتون حاضر بشیدوای!
امیدم به همین نمره درس دگرگونی بود
نکنید این کار رو استاد مشروط میشیم .
خب همونطور که میدونید از نظر گستردگی سنگهای رسوبی گسترش زیادی در پوسته قاره ای دارند و از نظر حجم هم سنگهای آذرین بیشترین حجم پوسته رو تشکیل میدنسنگهای دگرگونی چند درصد از سنگهای تشکیل دهنده کره زمین را تشکیل می دهند ؟
راستش هرچی توی منابع گشتم جواب این سوالتونو پیدا نکردم (عجب سوالی پرسیدی شما هم) ... آفرین دانشجو باید اینجوری باشهسنگهای دگرگونی چند درصد از سنگهای تشکیل دهنده کره زمین را تشکیل می دهند ؟
(عجب سوالی پرسیدی شما هم) ... آفرین دانشجو باید اینجوری باش
خودم هم به منابع مراجعه کردم چیزی در مورد این مسئله نوشته نشده بود !؟ مثل اینکه باید خودمان طی یک فیلد دور دنیا اقدام به اندازه گیری این مهم نماییم .توی منابع گشتم جواب این سوالتونو پیدا نکردم
اتفاقا اینطوری خوبه .... دانشجو باید استاد رو به چالش بکشهاستاد ما میریم درس رو حذف اضطراری می کنیم ترم بعد میایم زحمت انداختن آخر ترم رو به شما نمی دیم
بله ولی متاسفانه دخترای مجرد نمیتونن بیانخودم هم به منابع مراجعه کردم چیزی در مورد این مسئله نوشته نشده بود !؟ مثل اینکه باید خودمان طی یک فیلد دور دنیا اقدام به اندازه گیری این مهم نماییم .
بسیار خوبچون تشکیل سنگهای دگرگونی (علی رغم سنگهای رسوبی و آذرین )کاملا از نظر پنهان است لذا برای زمین شناسان ، دگرگونی مشکلترین فرایند برای مطالعه است .
اگر مقدور باشه منابع مطالعاتی و اطلس ها در مورد سنگهای دگرگونی و فرآیندهای دگرگونی معرفی نمایید مفید خواهد بود
اتفاقا اینطوری خوبه .... دانشجو باید استاد رو به چالش بکشه
آفرین .. همین سوالت 2 نمره داشت
بله ولی متاسفانه دخترای مجرد نمیتونن بیان
مسوولیت داره
آقایون و خانومای متاهل با اجازه همسرشون رو میتونیم ببریم
بسیار خوب
اجازه بدید چند تا منبع رو جمع آوری کنم
در اسرع وقت لیستشو تقدیمتون می کنم
خب شما اشتباهت همینه که فکر میکنی همه رو باید با یک چوب رونداستادها همه در ابتدا اینگونه می گویند
ولی من که می دانم این 2 یعنی ترم بعد هم که این درس رو برداری باز سقوط خواهی کرد چتر همراه خود بیاور
به هر حال همینه دیگهحتما متاهل ها هم که همسرشان اجازه نخواهد داد
این میشه که الان ما نمی دونیم چند درصد کره زمین رو سنگهای دگرگونی تشکیل میده ؟!
همین محدودیت هاست که جلوی پیشرفت علم رو گرفته
خب شما اشتباهت همینه که فکر میکنی همه رو باید با یک چوب روند
خانوم پرنیان درصد سنگهای دگرگونی زمین رو خواستن که ظاهرا هنوز مشخص نیستمی خوایم بریم فیلد؟
اگر مقدور باشه منابع مطالعاتی و اطلس ها در مورد سنگهای دگرگونی و فرآیندهای دگرگونی معرفی نمایید مفید خواهد بود
بسیار خوب
اجازه بدید چند تا منبع رو جمع آوری کنم
در اسرع وقت لیستشو تقدیمتون می کنم
ردیف | نام | نمره | توضیحات |
1 | [h=1]sorood parnian [/h] | 16 | انتظار بیشتری از ایشون داشتیم نمره ایشون 14 هست که 2 نمره بابت سوال خوبشون میگیرن |
2 | [h=1]Loving Geologist[/h] | 20 | فعالیت مناسب و حضور مستمر در کلاس |
3 | [h=1]solar flare [/h] | 10 | این نمره فقط بواسطه حسن سابقه بهشون داده میشه |
4 | [h=1]Major Geologis[/h] | 13 | دیر سر کلاس اومدن ، حضور فعالی نداشتن ولی اشتیاق برای حضور در فیلد داشتن |
منظورت چیه ترم بعد ... ترم بعد واقعی رو میگیآقا اجازه! من ترم بعد پاس می کنم.
استاد اجازه! آخه دگرگونی تو عمرم بر نداشتم تا حالا هم چنین آذرین. یه درسی بگید من ترم چهاری هم سر در بیارم.منظورت چیه ترم بعد ... ترم بعد واقعی رو میگی
اینجا که 13 شدی
واسه اساتید دیگه بیشتر کار کن
دیگه کم کم وقتشه که بهانه ترم 4 بودنو بذاری کناراستاد اجازه! آخه دگرگونی تو عمرم بر نداشتم تا حالا هم چنین آذرین. یه درسی بگید من ترم چهاری هم سر در بیارم.
شما همش تو این کلاس فقط یه سوال پرسیدی خبواقعا شرمنده نمودید استاد با این همه لطف عالی
به جهت اطلاع خودم عرض می کنم فعالیت مناسب یعنی رو حرف استاد حرف نباشه ؟!
توجه به این نکته یادم باشد برای کلاسهای بعدی !
هدف ما یادگیری است نمره بهایش در برابر کسب علم ناچیز است
خب دیگه فکر کنم من با این جمله آخر 20 نمره رو از دست دادم به امتیاز 4- رسیدم ولی اشکالی نداره
امیدوارم نظر بقیه استادا هم در آینده مثبت باشه و نمره کامل از بقیه هم بگیریناستاد دستتون درد نکنه خیلی خوشحال شدم نظر لطفتون بود.
وای آخ جون 20 شدم
به هر حال بزودی نوبت استادی به شما هم میرسهاستاد من 29 واحد پاس کردم.
من انصراف میدم. من مرد میدون نیستم.به هر حال بزودی نوبت استادی به شما هم میرسه
چه 29 واحد چه 290 واحد
من انصراف میدم. من مرد میدون نیستم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
پروفسور بهرام عکاشه استاد زلزله شناسی کشور و پدر علم ژئوفیزیک ایران | علوم زمین | 3 |