در شهر نیکان،چگونه همیشه خوشبخت باشید ؟

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ترم دانشگاه هم تموم شد رفت پی کارش.....به خودم نمره متوسط میدم....بد نبود.. خوبیش این بود 2 هفته یه بند درس خوندم....و سعی کردم...به خودم قول دادم..

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
...امروز یه کار خیلی خوب کردیم...
رفته بودم پیاد روی عصرانه کنار کانال ابیه از خدا بیخبر .. 4 گربه کوچلو پیشی حدودا یک ماهه را از مادرشان جدا کرده بود و رها کرده بود .. پیاده روی عصرانه را معمولن من و داییم با هم میریم....تصمیم گرفتیم ادامه پیاده روی را کنسل کنیم بریم سریع خرید هایمان را انجام دهیم و کارتنی پیدا کنیم و با ماشین برگردیم. و گربه ها را از انجا برداریم ببریم به یه منطقه دنج که نه ماشین از انجا عبور کنه نه مثل کانال که اب خطر غرق شدگی داشته باشه ...باهزار مکافات این کوچلوهای نازنین را گرفتیم ال یکیشون را بعد 2 تا دیگه ...شد سه تا چهارمی رفت داخل کانال با عمق 5 متر با دیاره های بتنی با شیب 60 درجه خلاصه یه ذره طناب ت ماشین پیدا کردیم و از یه راننده اتو بوس هم کمی طناب پلاستیکی قرض گرفتیم دایی را فرستادم پایین ...رفت بچه را گرفت گذاشت داخل لنگ ....در این حین حرف زدن مردم خیلی با حال بود یکی امده بود میگفت چکار دارید حییونهای بیگناه را....خخخخخخ من چپ چپ نگاش کردم گذاشت رفت..خلاصه چهارتاشون گرفتیم بردیم محله ب1 تو ی مرکز بهداشت به مکان سرسبز گذاشتیمشن با توجه به اینکه انجا ماشین رو نبود و مکان سرسبزی بود امید به زندگی را افزایش دادیم...در خصوص نیاوردن به خونه مادربزرگم الان داره 3 تا گربه را که نگه میداریم هررز جنگ و دعا داریم...با این چهارتا رسمن از دستمون دلخور میشد و ما با توجه به مرضیه ایشون ریسک نکردیم...امیدوارم حالشون خوب باشه..همشون کنار هم...دست من دایی هم حسابی خونی شد ..چموشهای بودن...

آخرین ویرایش:

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز به خيليا لبخند زدم...فقط با يكس حرفم شد و باز بد رانندگي كردم..

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تایپیک خوبیه
احساس خوبیه که ادمی هر روز یه کار خوب انجام بده
الان که فکرشو کردم میبینم خیلی وقته کار خوبی نکردم

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
تایپیک خوبیه
احساس خوبیه که ادمی هر روز یه کار خوب انجام بده
الان که فکرشو کردم میبینم خیلی وقته کار خوبی نکردم
همين الان يه كار خوب كردي همين كه با ديدن اين تاپيك احساس خوبي بهت دست داد و اومدي سهيم شدي......همه ما ها تو روز مرگي غرق شديم كار خوب كم ميكنيمم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
فقط کارای خوبو باید بگیم؟؟؟
زیاد بود!!
ثبت نام تو مسابقه اسکیس
درس خوندم
و
و
و...
خوشبختی رو احساس کردم!!!

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط کارای خوبو باید بگیم؟؟؟
زیاد بود!!
ثبت نام تو مسابقه اسکیس
درس خوندم
و
و
و...
خوشبختی رو احساس کردم!!!
بدي را هم اگه ميخواي بگو تاهم از خيالت بره بيرون يعني شوتشون كني بيرون ....

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
طراحیمو انجام ندادم
پایپینگی که باید تحویل بدم هیییییییییییچ
اعصابم ازدست خودم خورده:mad:

mech.shima

کاربر ممتاز
باشگاه رفتم
فایل زبانم رو گوش دادم
با یکی از دوستای قدیمیم کلی گفتیمو خندیدیم
حس آرامش

mech.shima

کاربر ممتاز
یه تصمیم خوبم گرفتم:کمتر میام باشگاه
میخوام زندگیم رو سروسامون بدم

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
مروز به همه انرژي مثبت دادم....خدا راشكر .....از كسي دلم نگرقت سعي هم كردم دل كسي را نشكنم خدايا ممنون

• Like
واکنش ها: etnn

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم امروز یکیو خوشحال کردم :redface: (تف به ریا :D)
من چند وقته اينقدر انرژي مثبت ميدم...هر جا ميرم فرط وفرط كارام راست ودرست ميشه .....تازه مشكلم اگه برام درست شه..بعد ميبينم ميتونست هزار بار بدتر بران اتفاق بيافته ....اون مشكل راست ريست ميشه....مثلن امروز چرخ جلو ماشينم پنجر شد اومدم چك زدم جك در رفت ولي ماشين نفتاد يعني جك ركاب را رد كرد گير كرد به زير ماشين..اينقدر خوشحال شدم...چون ممكن بود ماشين كلن بخوابه يا بيقته رودستم بعد يه جك ديگه گير اوردم اين يكي را دراوردم..درستش كردم..خدا روشكر

• Like
واکنش ها: etnn

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چند وقته اينقدر انرژي مثبت ميدم...هر جا ميرم فرط وفرط كارام راست ودرست ميشه .....تازه مشكلم اگه برام درست شه..بعد ميبينم ميتونست هزار بار بدتر بران اتفاق بيافته ....اون مشكل راست ريست ميشه....مثلن امروز چرخ جلو ماشينم پنجر شد اومدم چك زدم جك در رفت ولي ماشين نفتاد يعني جك ركاب را رد كرد گير كرد به زير ماشين..اينقدر خوشحال شدم...چون ممكن بود ماشين كلن بخوابه يا بيقته رودستم بعد يه جك ديگه گير اوردم اين يكي را دراوردم..درستش كردم..خدا روشكر

اوهوم ..انرژی مثبت چیزی خوبیه :D خدا به همه عطا کنه ! :D

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوم ..انرژی مثبت چیزی خوبیه :D خدا به همه عطا کنه ! :D
دارم كم كم فكر ميكنم فقط بايد طرز نگاه كردن به مسئله را عوض كنيم.....وگرنه فكر نميكنم تو زندگاني ادمي مثل من اتفاق عجيب وغريبي افتاده باشه...طبق نظريه اتفاق هاي تكراري نميشه كه همش خوشيختي براي يك نفر اتفاق بيقته...مثلا ما راجبه ادمهاي پولدار فقط پولشون را مبينيم مشكلاتشون را نميبينيم كه يا يك ادم خوشبخت...البته قبول دارم براي بك خوشبختي حداقل اقتصادي داريم..:)

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارم كم كم فكر ميكنم فقط بايد طرز نگاه كردن به مسئله را عوض كنيم.....وگرنه فكر نميكنم تو زندگاني ادمي مثل من اتفاق عجيب وغريبي افتاده باشه...طبق نظريه اتفاق هاي تكراري نميشه كه همش خوشيختي براي يك نفر اتفاق بيقته...مثلا ما راجبه ادمهاي پولدار فقط پولشون را مبينيم مشكلاتشون را نميبينيم كه يا يك ادم خوشبخت...البته قبول دارم براي بك خوشبختي حداقل اقتصادي داريم..:)

من جدیدا به این نتیجه رسیدم آدم با چند نفر باذوق رفت و آمد کنه دیدش به خیلی چیزا عوض میشه! :smile:

mech.shima

کاربر ممتاز
این روزا سعی میکنم اطرافیانم رو خوشحال کنم
یه جورایی حال خوبم رو به همه نشون میدم و واقعا در حال و هوای بقیه موثره
با یه آدم خوب هم آشنا شدم
احساس میکنم وقتی حالم خوبه
همه چی خوب پیش میره
همه جا گل و بلبله
با آدمای خوب آشنا میشی

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: در شهر نیکان،چگونه همیشه خوشبخت باشید ؟

این هفته ها برام رویایی هستش خدایا ممنونم امشب هم عروسی مهرداد است ان شاالله خوشبخت شدن

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

بالا