در سوگ دو نفر از هنرپیشه های سینما و تلویزیون

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
همانطور که مطلع هستید دیروز هنرمند با اخلاق کشورمون جناب آقای کیومرث ملک مطیعی دار فانی را وداع گفت و به دیار باقی شتافت . از ایشان آثار فراوانی به جای مانده اما یکی از کاراشون که من خیلی دوست داشتم بازی در طنز زیر آسمان شهر بود ( در نقش غلام شیش لول بند خودمون ) و جا داره که از همین جا این واقعه را به تمامی هنرمندان عزیز کشورمون ، مردم خوب بندرانزلی و خانواده محترمشون تسلیت عرض کنیم و برای خانوادشون صبر را از خداوند مسالت نماییم .
در اینجا لازم میدانم مختصری از زندگینامه ایشان را بیان نمایم تا شما بیشتر با ایشان آشنا گردید .
متاسفانه این دومین ( به عبارت درست تر سومین) در گذشت هنرمندان با سابقه در عرصه سینمای کشورمان از آغاز سال جاری است . پیش از این محمود بنفشه خواه در 18 فروردین و رضا کرم رضایی در 14 فروردین امسال به دیار باقی شتافتند .
روحشان شاد و یادشان گرامی باد .
امیدواریم لااقل در فصل بهار این آخرین خبر تاسف انگیز در مورد هنرمندان کشورمون باشه
هر چند که مرگ حقه و دست خداست و ممکنه روزی هم برای من این اتفاق بیفته .
در ضمن از کسانیکه بیشتر در مورد این عزیزان اطلاعات دارن خواهشمندم که آنها رو در اختیار سایرین قرار بدن تا همه خوانندگان تایپیک بتوانند از آن بهره مند شوند .:smile:

کیومرث ملک‌مطیعی

زمینه فعالیت بازیگر
ملیت ایرانی
تولد ۱۳۱۵ بندر انزلی
مرگ۲1 فروردین ۱۳۸۹ (۷۴ سالگی)
بیمارستان شریعتی تهران
محل زندگی کرج
پیشه بازیگری
زندگی و حرفه
ملک‌مطیعی در سال ۱۳۱۵ در بندر انزلی زاده شد.

بازی در تئاتر را از سال ۱۳۳۰ در رشت و بازی در سینما را از سال ۱۳۵۰ با یک چمدان *** به کارگردانی محمد متوسلانی شروع به کار کرد.

این بازیگر سینما در نزدیک به 50 فیلم سینمایی نقش آفرینی کرد ولی آنچه در سالهای اخیر به شهرتش افزود حضور وی در مجموعه های تلویزیونی شب هزار و یکم، زیر آسمان شهر و مدرسه ما بود.
در کارنامه بازیگری چهار دهه اخیر آقای ملک مطعیی فیلم های متنوعی دیده می شود و وی در این مدت هیچگاه فعالیت هنری را ترک نکرد. وی بازی در فیلم هایی نظیر شهر شراب، ماهی ها در خاک می میرند، کلاغ، نفس بریده و فریاد زیر آب را در کارنامه خود دارد که مربوط به سالهای قبل از انقلاب است و آخرین فیلم هایی هم که وی در آنها نقش بازی کرده حلقه های ازدواج و گل بارون است که مربوط به سال گذشته است.
از دیگر فیلم هایی این بازیگر می توان به تفنگ شکسته، مهمانی خصوصی، معما، ترن، جنگلبان، الو الو من جوجه ام، آوای دریا، عروس فراری و خروس جنگی اشاره کرد.
او ۲۱ فروردین ۱۳۸۹ ساعت 14:50 به علت ایست قلبی در بیمارستان دکتر شریعتی تهران درگذشت. وی مدتی به علت بيماري مشكلات گوارشي در همین بیمارستان بستری بوده است
آثار

تلویزیون زیر آسمان شهر 2
زیر آسمان شهر 1

۱۳۷۹ - مسافر.
مدار صفر درجه
سینما

• حلقه‌های ازدواج (۱۳۸۸)
  • گل بارون (۱۳۸۸)
  • پسر آدم، دختر حوا (۱۳۸۷)
  • پوست موز (۱۳۸۷)
  • صبح روز هفتم (۱۳۸۷)
  • کلانتری غیرانتفاعی (۱۳۸۷)
  • خروس جنگی (تلخ و شیرین) (۱۳۸۶)
  • قاعده بازی (۱۳۸۵)
  • عروس فراری (۱۳۸۳)
  • فردا روز دیگری است (۱۳۷۴)
  • الو!الو! من جوجوام (۱۳۷۳)

کیومرث ملک‌مطیعی در نقش خاکباز به همراه خانوادهٔ‌ در حال صرف ناهار

• دیدار (۱۳۷۳)
  • آوای دریا (۱۳۶۹)
  • ۱۳۶۷ - قورباغه خوار
  • ترن (۱۳۶۶)
  • جنگلبان (۱۳۶۶)
  • سرزمین آرزوها (۱۳۶۶)
  • بگذار زندگی کنم (۱۳۶۵)
  • معما (۱۳۶۵)
  • میهمانی خصوصی (۱۳۶۵)
  • تفنگ شکسته (۱۳۶۴)
  • راه دوم (۱۳۶۳)
  • مردی که زیاد می‌دانست (۱۳۶۳)
  • بازجویی یک جنایت (۱۳۶۲)
  • شیلات (۱۳۶۲)
  • مرگ سفید (۱۳۶۲)
  • سفیر (۱۳۶۱)
  • برنج خونین (۱۳۶۰)
  • پیکرتراش
  • از عوج تا اوج (۱۳۶۰)
  • جاده (۱۳۶۰)
  • دست شیطان (۱۳۶۰)
  • سرباز اسلام (۱۳۵۹)
  • طلوع انفجار (۱۳۵۹)
  • فریاد مجاهد (۱۳۵۸)
  • سایه‌های بلند باد (۱۳۵۷)
  • سرخپوستها (۱۳۵۷)
  • نفس بریده (۱۳۵۷)
  • صبح خاکستر (۱۳۵۶)
  • چنین کنند حکایت (۱۳۵۶)
  • طوطی (۱۳۵۶)
  • فریاد زیر آب (۱۳۵۶)
  • فریاد عشق (۱۳۵۶)
  • کلاغ (۱۳۵۶)
  • ماهی‌ها در خاک می‌میرند (۱۳۵۶)
  • شهر شراب (۱۳۵۵)
محمود بنفشه خواه

محمود بنفشه خواه در سال 1321 در تهران متولد شد و تحصيلات خود را در رشته حسابداري ادامه داد. كار هنري را از سال 1352 با بازي در نمايشنامه «در اعماق» به كارگرداني مهين اسكوئي شروع كرد. بازي در سريال هاي تلويزيوني را از سال 1365 با نقش كوتاهي در سريال «ماجراهاي آقاي خيرخواه» و بازي در فيلم هاي سينمايي را با فيلم «مدرسه پيرمردها» در سال 1370 شروع كرد. از خرداد ماه سال 1364 به مدت شش سال در مركز حفظ و اشاعه موسيقي وابسته به سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران به فراگيري سنتور پرداخت و در اين زمينه به تدريس نيز مشغول شد. او عضو انجمن بازيگران سينماي ايران در خانه سينما و نيز عضو خانه تئاتر مي باشد. وي در 18 فروردين سال 89 به ديار باقي شتافت. روحش شاد و يادش گرامي.:gol:

آخرین ویرایش:

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه این دومین در گذشت هنرمندان با سابقه در عرصه سینمای کشورمان از آغاز سال جاری است .
خدا رحمتشون کنه، روحشون قرین رحمت الهی :gol: :gol: :gol:

البته سومین درگذشت! رضا کرم رضایی هم هفتۀ گذشته فوت کردن :(

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رحمتشون کنه، روحشون قرین رحمت الهی :gol: :gol: :gol:

البته سومین درگذشت! رضا کرم رضایی هم هفتۀ گذشته فوت کردن :(
ممنون ازتون ولی من در مورد ایشون اطلاعی ندارم و خوشحال میشم اگه اطلاعاتی در مورد ایشون دارید در این تایپیک قرار دهید .

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ازتون ولی من در مورد ایشون اطلاعی ندارم و خوشحال میشم اگه اطلاعاتی در مورد ایشون دارید در این تایپیک قرار دهید .
خواهش میکنم :gol:

رضا کرم رضایی (زاده ۱۳۱۶ - درگذشته ۱۴ فروردين ۱۳۸۹) بازیگر، نمایش‌نامه‌نویس و کارگردان و مترجم ایرانی بود.
رضا کرم‌رضایی در سال ۱۳۱۶ در سنقرآباد کرمانشاهان متولد شد.

فعالیت های او به ترتیب سال عبارت بودند از:

در همین سال‌ها به دانشگاه مونیخ، در آلمان راه یافت.

• ۱۳۴۷ تا ۱۳۶۷ در اداره‌ی برنامه‌های نمایشی به عنوان بازیگر و کارگردان استخدام شد.
وی نیم قرن به طور مستمر در تئاتر و تلویزیون و سینما و در زمینه‌های مختلف بازیگری، کارگردانی، نویسندگی و ترجمه ادبیات نمایشی فعالیت داشت و و فارغ‌التحصيل کالج تئاتر و فيلم در آلمان غربي بود.
وی صبح روز ۱۴ فروردين ۱۳۸۹ خورشیدی بر اثر ايست قلبی در بيمارستان مهر تهران، در سن ۷۲ سالگی چشم از جهان فرو بست.
فیلم‌شناسی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم :gol:

رضا کرم رضایی (زاده ۱۳۱۶ - درگذشته ۱۴ فروردين ۱۳۸۹) بازیگر، نمایش‌نامه‌نویس و کارگردان و مترجم ایرانی بود.
رضا کرم‌رضایی در سال ۱۳۱۶ در سنقرآباد کرمانشاهان متولد شد.

فعالیت های او به ترتیب سال عبارت بودند از:

در همین سال‌ها به دانشگاه مونیخ، در آلمان راه یافت.

• ۱۳۴۷ تا ۱۳۶۷ در اداره‌ی برنامه‌های نمایشی به عنوان بازیگر و کارگردان استخدام شد.
وی نیم قرن به طور مستمر در تئاتر و تلویزیون و سینما و در زمینه‌های مختلف بازیگری، کارگردانی، نویسندگی و ترجمه ادبیات نمایشی فعالیت داشت و و فارغ‌التحصيل کالج تئاتر و فيلم در آلمان غربي بود.
وی صبح روز ۱۴ فروردين ۱۳۸۹ خورشیدی بر اثر ايست قلبی در بيمارستان مهر تهران، در سن ۷۲ سالگی چشم از جهان فرو بست.
فیلم‌شناسی

از اینکه همکاری کردید سپاسگذارم:gol: