در رابطه با پستهای برق

kian18

عضو جدید
چرا در مرحله توزیع برق(تولید-انتقال-توزیع) سیمهای انتقال از سه سیم به 4 سیم تبدیل میشوند؟در حقیقت دلیل 4 سیمه شدن قبل از رسیدن به مصارف شهری(منازل-روشنایی شهر....) چیه؟ و این سیم چهارم مربوط به چیست؟
فقط من عجله دارم..اگه کسی میدونه لطف کنه جوابمو زودتر بده،ممنون میشم.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
چرا در مرحله توزیع برق(تولید-انتقال-توزیع) سیمهای انتقال از سه سیم به 4 سیم تبدیل میشوند؟در حقیقت دلیل 4 سیمه شدن قبل از رسیدن به مصارف شهری(منازل-روشنایی شهر....) چیه؟ و این سیم چهارم مربوط به چیست؟

دوست من فوق توزیع یعنی 132 و در برخی موارد 63 کیلو
در این سطح ولتاژ ها سیم چهارمی وجود نداره!! (اگه منظورتون نول باشه)
شاید شما سیم گارد رو دیده باشید و منظورتون اون باشه که در بالاترین نقطه دکل قرار میگیره و سطح مقطع کمتری داره...
این سیم هم به خاطر حفاظت در مقابل صاعقه استفاده میشه و حامل جریان نیست
موفق باشید

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار

تنها دکلی که با یه سیم گارد یاد من میاد تک مداره مثلثی هست.من فقط در 63 کیلو دیدم.

بقیه اکثرا دو سیم گارد دارن چون سیم ها بازتر هستن.

Line.jpg

kian18

عضو جدید
مرسی از پاسختون..ولی یه اشکال دارم و اینکه : پس این مطلب که:" اگر وسیله ای برقی فقط به یک سیم فاز وصل شود برای اینکه مدار کامل شود و وسیله روشن گردد نیاز به سیم دیگری داریم ک برق را از مصرف کننده به مولد برگرداند که همان نــــــول است" در اینجا مطرح نمیشود؟؟ یعنی نمیتوانیم این سیم چهارم را نول در نظر بگیریم؟چونکه در کشور ما که از سیستم 4 سیمه استفاده میشود یک سیم در پست زمین میشود که صفر ولت است ولی در برخی شرایط مقدار میگیرد و دارای جریان میشود(منظورم همان نوله)
اشتباه میکنم؟ ؟؟:que:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
مرسی از پاسختون..ولی یه اشکال دارم و اینکه : پس این مطلب که:" اگر وسیله ای برقی فقط به یک سیم فاز وصل شود برای اینکه مدار کامل شود و وسیله روشن گردد نیاز به سیم دیگری داریم ک برق را از مصرف کننده به مولد برگرداند که همان نــــــول است" در اینجا مطرح نمیشود؟؟ یعنی نمیتوانیم این سیم چهارم را نول در نظر بگیریم؟چونکه در کشور ما که از سیستم 4 سیمه استفاده میشود یک سیم در پست زمین میشود که صفر ولت است ولی در برخی شرایط مقدار میگیرد و دارای جریان میشود(منظورم همان نوله)
اشتباه میکنم؟ ؟؟:que:

اشتباه نمیکنی دوست من فقط مشکل اینجاست که نول فقط در سیستم های توزیع 400 ولت وجود داره و توی مباحث فشار قوی سیم نول نداریم و نول از طریق زمین منتقل میشه
نه خیر این سیم گارد هست و صرفا جهت حفاظت به کار میره

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
همونطوری که سعید عزیز اشاره کردن اصلا این موضوع توی انتقال (حتی فوق توزیع) وجود نداره.

razmjoo144

عضو جدید
تنها دکلی که با یه سیم گارد یاد من میاد تک مداره مثلثی هست.من فقط در 63 کیلو دیدم.

بقیه اکثرا دو سیم گارد دارن چون سیم ها بازتر هستن.

مشاهده پیوست 197338

سلام
یه سایت خوبی در مورد دکل ها هست
که انواع استانداردها برای ساخت دکل ها و همچنین مراحل ساخت در این سایت موجوده
البته بیشتر با بیریتیش استاندارد سعی کرده توضیح بده .

درضمن از مدیر محترم "آیس من " عزیز به خاطر اطلاعات کاملی که ارائه کردن باستی تشکر کرد.
این هم آدرس سایت

http://www.pylons.org/

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
سلام
یه سایت خوبی در مورد دکل ها هست
که انواع استانداردها برای ساخت دکل ها و همچنین مراحل ساخت در این سایت موجوده
البته بیشتر با بیریتیش استاندارد سعی کرده توضیح بده .

درضمن از مدیر محترم "آیس من " عزیز به خاطر اطلاعات کاملی که ارائه کردن باستی تشکر کرد.
این هم آدرس سایت

http://www.pylons.org/
استاد شما لطف دارین...

استاد رزمجو از مهندسین با تجربه و علم و دانش هستن که متاسفانه چون وقت ایشون محدود هست تا الان اونطور که باید در خدمتشون نبودیم، انشالله بتونیم بیشتر از اطلاعات این بزرگوار استفاده کنیم.

بالا