در خواست کمک: هک adsl صبانت

سمیه نوروزی

عضو جدید
سلام خدمت همگی. سال نو رو هم تبریک می گم.
یه مشکلی برام پیش اومده که پایین توضیح می دم اگه کسی بتونه کمکم کنه واقعا ممنون می شم.
از آخرین خرید ترافیکم یه ماه بیشتر نمی گذره، 12 گیگ برای 6 ماه گرفته بودم. امروز که ریز مصرفم رو گرفتم متوجه دو تا مطلب شدم.
یک اینکه توی این یه ماه 8 گیگم مصرف شده
و دوم اینکه نرخ مصرف اصلا با مصرفی که داشتیم مطابقت نداره.
مودمم پلنته 4 پورته. مک آدرس رو هم برای اینکه امکان استفاده از همه ی پورتا رو داشته باشیم حدوده دو ماهی هست غیر فعال کردیم.
با چند نفر که صحبت کردم پیشنهاد دادن که از دفعه بعد شاتل بخرم که حتما این کارو انجام میدم.
فقط دلم نمی خواد این 4 گیگ باقی مونده رو با کسی شریک بشم. کسی از دوستان راهی برای جلوگیری از نفوذ می دونه؟
اگه زمانایی که از نت استفاده نمی کنم مودم رو خاموش کنم فرقی می کنه؟
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم.

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

فکر نکنم خاموش یا روشن بودن مودم فرقی بکنه

من خودم از ADSL مخابرات استفاده میکنم. 256 کیلوبایت دانلود نامحدود

آخرین ویرایش:

arashlolos

کاربر بیش فعال
یه مشکلی برام پیش اومده که پایین توضیح می دم اگه کسی بتونه کمکم کنه واقعا ممنون می شم.
از آخرین خرید ترافیکم یه ماه بیشتر نمی گذره، 12 گیگ برای 6 ماه گرفته بودم. امروز که ریز مصرفم رو گرفتم متوجه دو تا مطلب شدم.
مودمم پلنته 4 پورته. مک آدرس رو هم برای اینکه امکان استفاده از همه ی پورتا رو داشته باشیم حدوده دو ماهی هست غیر فعال کردیم.
با چند نفر که صحبت کردم پیشنهاد دادن که از دفعه بعد شاتل بخرم که حتما این کارو انجام میدم.
فقط دلم نمی خواد این 4 گیگ باقی مونده رو با کسی شریک بشم. کسی از دوستان راهی برای جلوگیری از نفوذ می دونه؟
سلام یعنی هک شدین؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
خونتون کجاست؟
منم تازه میخوام بگیرم خونم رشته.

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
به این بی سیم ها اعتماد نکنید ...
من خیلی راحت تونستم رمز خونه بغیلیمونو پیدا کنم....
اونم همیشه روشنه
ولی من هیچ وت نمریم ازش استفاده کنم...ا.راحت هک میشن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ریز مصرفتونو ببینید با ساعت مصرف
از الآن به بعد چک کنید، ساعت اتصالتونو بنویسید، میزان دریافت و اسال داده رو هم از روی سیستمتون بنویسید و با اون چیزی که صبانت مینوسیه مقایسه کنید...

ضمن اینکه بعضی از ویروس ها هم ممکنه حجم اینترنت مصرف کنن
برای مدتی حواستون باشه ببینید وقتی هیچ کاری نمی کنید، ایا چراغ کانکشنتون روشن میشه یا نه...

فعلا اقدام به تعویض نکنید، چون ممکنه با عدم ارائه سرویس ای دی اس ال از مخابرات مواجه بشید و بهتون بگن جا نداریم...

سمیه نوروزی

عضو جدید
بله فعلا که گفتن از طریق وایرلس بوده که حک شدیم. بهتون پیشنهاد می کنم اگه می خواید صبا بگیرید بیشتر پرسو جو و دقت کنید. این مدت از چند نفر که پرس و جو کردم گفتن شاتل امنیت بالاتری داره.
خونمون هم مشهده فرقی نمی کنه کسی که هکمون کرده تهرانه و غیر قابل ردیابی. چون اول نفوذ کرده به یک شرکت بعد نفوذ کرده به ما.
خود صبا هم که ترافیکمونو برگشت نداد گفت اگه دوست دارین پی گیری کنین برین دادگاه. خود مسئولش هم گفت درخواست شما از طریق دادگاه می ره تهران هزینه دادگاه هم می افته با شما بعد هم احتمال برگشت ترافیک کمتر از 1 درصده.

سمیه نوروزی

عضو جدید
تشکر. مرسی فعلا تا یه ماه دیگه همینو داریم. کاری هم که الان کردم اینه که امنیت مودم رو تقویت کردم.

سمیه نوروزی

عضو جدید
به این بی سیم ها اعتماد نکنید ...
من خیلی راحت تونستم رمز خونه بغیلیمونو پیدا کنم....
اونم همیشه روشنه
ولی من هیچ وت نمریم ازش استفاده کنم...ا.راحت هک میشن

راهی به جز استفاده از یه بیسیم ندارم. چون فقط یه سیستم از نت استفاده نمی کنه.
ولی بین بیسیم ها هم درجه امنیتشون فرق می کنه. من تازه متوجه شدم مودمای پلنت مودمای ضعیفی هستند.

behzadk2019

کاربر ممتاز
راهی به جز استفاده از یه بیسیم ندارم. چون فقط یه سیستم از نت استفاده نمی کنه.
ولی بین بیسیم ها هم درجه امنیتشون فرق می کنه. من تازه متوجه شدم مودمای پلنت مودمای ضعیفی هستند.
خوب شما میتونید برید همه گی رو با usb متصل کنید ..همین کاری رو که من الان با دو سیستم ( پی سی و لپ تاب ) انجام دادم...خیلی سرعتش هم خوبه
یه قطعه بخرید و همه رو تقسیم کنید ..همین کاری که کافی نت انجام میده
مدم های زایکلس هم دو کامپیوتر رو جواب میده ( بی سیم نیست)

من از پارس آنلاین سرویس میگیرم .و کیفیتش از شاتل و آسیاتک خیلی بهتره ......

behzadk2019

کاربر ممتاز
تشکر. مرسی فعلا تا یه ماه دیگه همینو داریم. کاری هم که الان کردم اینه که امنیت مودم رو تقویت کردم.
به نطر من برید از پار آنلاین سرویس بگیرید ..پشتیبانی هم خوبه ..من خودم ساعت 3 نصف شب بهشون زنگ زدم...همون موقع مشکل منو برطرف کردن ( همین ایام عید بود)
سرعت 256

JavadMessi

مدیر بازنشسته
نمی خوام تبلیغ کنم اما به نظرم بهترین سرعت رو صبانت ارائه می ده
شما هم مکتون رو دوباره فعال کنید تا امنیت بالاتری داشته باشید

بالا