در برابر حمله خرس چه کنیم

Sarp

مدیر بازنشسته
زمکان کودکی یه کتاب داستانی بود که همچین داستانی داشت
چاق و لاغر
لاغر فرار میکنه میره بالای درخت
چاقه نمیتونه فرار کنه و خودشو میزنه به مردن

من از همون کتاب یادم مونده که راه مقابله با خرس همینه :D

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زمکان کودکی یه کتاب داستانی بود که همچین داستانی داشت
چاق و لاغر
لاغر فرار میکنه میره بالای درخت
چاقه نمیتونه فرار کنه و خودشو میزنه به مردن

من از همون کتاب یادم مونده که راه مقابله با خرس همینه :D
واقعا چه چیزهایی چه وقتهایی ممکنه بخاطر بیادو حتی در موقعیتش مفید بشه:redface::gol:

ALUK

عضو جدید
خبرآنلاین به نقل از نشنال‌جئوگرافیک نوشت : وقتی در مناطق وحشی گردش می‌کنید که محل زندگی خرس‌ها است،‌ باید مراقب هر صدایی که ایجاد می‌کنید باشید و البته گوش‌هایتان را هم حسابی تیز کنید تا بتوانید نزدیک شدن خرس را تشخیص دهید. در حقیقت در این مناطق هیچ راهی وجود ندارد که مطمئن شوید تحت هیچ شرایطی خرس به شما حمله نخواهد کرد، ‌چون ممکن است خرس به هر نحوی از حضور شما باخبر شود و به سراغتان بیاید.

اگر با خرس روبرو نشدید که خوش به حالتان!‌ نکته این‌جا است که اگر یک خرس درنده به سراغ شما آمد چه باید بکنید تا زنده بمانید. دقت کنید که هدف زنده ماندن است. خب، سه راه وجود دارد: 1. فرار کنید. 2. خودتان را به مردن بزنید . 3. با خرس روبرو شوید وتن به تن با آن بجنگید.

بیایید گزینه‌ها را بررسی کنیم. اگر تصمیم دارید فرار کنید، بهتر است بدانید که خرس‌ها می‌توانند سریع‌تر از هر انسانی بدوند و وقتی به شما رسیدند،‌ خب، خودتان می‌توانید حدس بزنید چه اتفاقی می‌افتد. از طرف دیگر،‌ جنگیدن با موجودی به این سنگینی و پرزوری هم نتیجه‌ای به جز شکست شما نخواهد داشت.

جواب درست برای زنده ماندن، گزینه دوم است. بهترین راه این است که خودتان را به مردن بزنید: رو به زمین دراز بکشید و دست‌ها را در هم قلاب کرده پشت گردنتان بگذارید. وقتی خرس شما را در این حالت ببیند،‌ به سراغتان می‌آید و با کنجکاوی شما را بررسی خواهد کرد.

در این صورت، جای پنجه‌های تیزش ممکن است زخمی شود. بله، شما زخمی و خونی خواهید بود و درد هم خواهید داشت، اما در نهایت شما را رها می‌کند و می‌رود. وقتی در این حالت قرار بگیرید و سعی کنید همین حالت را حفظ کنید،‌ اندام‌های حیاتی شما از آسیب مصون می‌مانند، سر محافظت می‌شود، گردن محافظت می‌شود، قلب و اعضای درون شکم شما هم که آسیب‌پذیر هستند محافظت می‌شوند. پس اگر قصد سفر به جایی را دارید که ممکن است در آن‌جا با خرس‌ها روبرو شوید،‌ این حالت را تمرین کنید.

برای دیدن فیلم آموزشی اینجا را کلیک کنید.

میگوییم تو رو خدا منو نخور گوشت من تلخه

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدن این تاپیک برام جالب بود ! چون یاد گذشته افتادم

یکبار که به جنگل گلستان رفته بودم یهو با یه خرس مواجه شدم ! :eek: لامصب یه خرناسی کشید که نگو و نپرس ! :cry:

اعتراف میکنم که در طول زندگیم اینقدر نترسیده بودم ! :redface: تا بخودم بیام یکی دو دور چرخیدم و بعد انداختم تو سینه کش یک تپه و با همه قوتی که در پاهام بود دویدم . اونموقع در اون سراشیب فکر کنم دوندگاه المپیک هم به گردم نمیرسیدند ! :surprised:

درست نمیدونم چقدر دویدم احتمالا کیلومترها ! وقتی وایسادم که دیگه اصلا نفسم بالا نمیومد ! :razz: اصلا هم متوجه نشدم که خرسه دنبالم اومده بوده یا خیر ! ولی دیگه خبری ازش نبود !

دیگه اون اخرین باری بود که به جنگل گلستان رفتم !! :redface: http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیدن این تاپیک برام جالب بود ! چون یاد گذشته افتادم

یکبار که به جنگل گلستان رفته بودم یهو با یه خرس مواجه شدم ! :eek: لامصب یه خرناسی کشید که نگو و نپرس ! :cry:

اعتراف میکنم که در طول زندگیم اینقدر نترسیده بودم ! :redface: تا بخودم بیام یکی دو دور چرخیدم و بعد انداختم تو سینه کش یک تپه و با همه قوتی که در پاهام بود دویدم . اونموقع در اون سراشیب فکر کنم دوندگاه المپیک هم به گردم نمیرسیدند ! :surprised:

درست نمیدونم چقدر دویدم احتمالا کیلومترها ! وقتی وایسادم که دیگه اصلا نفسم بالا نمیومد ! :razz: اصلا هم متوجه نشدم که خرسه دنبالم اومده بوده یا خیر ! ولی دیگه خبری ازش نبود !

دیگه اون اخرین باری بود که به جنگل گلستان رفتم !! :redface: http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
خدا تو رو برامون نگه داشت:cry:
دفعه بعد خودتو نمیخواد خسته کنی:surprised:
خودتو به مردن بزن تا نخوار با دونده های المپیک کورس بذاری:D

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه آدم چاق و شکم گنده و تنبل هم میتونه از پسش بربیاد , به ورزشهای رزمی هم نیازی نیست !
انقدر لاف نزنید دوستان
ببینید

مردی بی احتیاط که در چنگال خرس قهوه‌ای گرفتار آمده بود و دقایقی بیشتر با مرگ فاصله نداشت با عکس العمل به موقع مسئولان باغ وحش از مرگی دلخراش نجات پیدا کرد.
عکس‌های این حادثه عجیب توسط یکی از بازدیدکنندگان باغ وحش شهر برن سویس تهیه شده است. مردی که گفته می‌شود معلول ذهنی است، برای چند دقیقه ای روی دیوار پرسه می‌زده و ناگهان به داخل محوطه خرس چهار ساله پریده است و خرس بداخلاق که انتظار این میهمان ناخوانده را نداشته به او حمله کرد.
با تماس بازدید کنندگان با مسئولان باغ وحش در نهایت این خرس با شلیک اسلحه بیهوش کننده قوی از خیر کشتن این فرد گذشت و مصدوم هم به بیمارستان منتقل شد که گفته می‌شود از ناحیه پا و سر دچار آسیب جدی شده ولی زنده است.

براستی اگر این اتفاق در باغ وحش تهران می‎افتاد با خرس چه می کردیم؟!

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه نخودی اینی که تو میگی پیشینیان کوروش کبیر هم می دونستن دیگه چی می خوای از ملت انشتین؟
اون موقع که ISO14000 نبوده که فیلسوف
الان هست که میشه اثر بخشی اقدامات رو پایش کرد
حالا هی بیا بگو

بالا