در اینده مزدوج بشن

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
دوستانی که قراره در اینده مزدوج بشن توجه کنن و خواهشا منطقی جواب بدن:
چطوری میشه از سوابق قبلی(سوابق شخصی نه خانوادگی) اون طرف اگاه شد؟؟
مثلا اینکه دوران دانشجویی خلافی ازش سر زده یا نه؟
و یا اینکه قبل از اینکه با شما اشنا بشه چیکاره بوده(اعمال و رفتارش چیا بوده)؟

خواهشا مدیران این تاپیک رو مثل قبلیا پاک نکنن چون خداییش یه معضل شده و سیاسیم نیست.
مرسی از همه.
امیر جان خدایش ای چرندیات چیه که هر رو سر هم میکنی به عنوان تاپیک میزنی نا راحت نشیا ولی تو میخوای زن بگیری چرا نمیری صاف و پوس کنده از خود دختره بپرسی البت شایدم واسه خواهرت خواستگار اومده....:دی نمیدونم!!!؟؟
اگه خواستگار واسه خواهرت اومده به نظر من اگه خانوادش خوبن ومیشناسیشون موردی نداره ایقدم مته به خشخاش نذار..
ولی اگه نمیشناسیشون بهشون دختر ندید....
والسلام....

rainy day

عضو جدید
بنظر من چگونگي رابطه و زندگي پدر و مادر طرف خيلي خيلي ميتونه مهم باشه..اخلاقيات خانواده رو بچه خيلي تاثير ميذاره..مثلا اگه ميبينيد پدر خانواده بسيار با احترام با مادر خانواده برخورد ميكنه و بعد از سالها همچنان حفظ شده بدونيد اون پسر هم حتما به همسرش احترام خواهد گذاشت..يعني خانواده بسيار مهمه.

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیر جان خدایش ای چرندیات چیه که هر رو سر هم میکنی به عنوان تاپیک میزنی نا راحت نشیا ولی تو میخوای زن بگیری چرا نمیری صاف و پوس کنده از خود دختره بپرسی البت شایدم واسه خواهرت خواستگار اومده....:دی نمیدونم!!!؟؟
اگه خواستگار واسه خواهرت اومده به نظر من اگه خانوادش خوبن ومیشناسیشون موردی نداره ایقدم مته به خشخاش نذار..
ولی اگه نمیشناسیشون بهشون دختر ندید....
والسلام....
اولا از ادب خارج نشو
دوما شما رو که اجبار نکردن بیای به تاپیکای من نظر بدی
سوما خواهر من بچس و خودمم قصد ازدواج ندارم- شما هم هی بیدلیل میای به تاپیکا گیر میدی که چی بشه؟؟؟
میخوای با این حرفا تاپیک رو به حذف شدن بکشونی و یا خودی نشون بدی؟؟
اگه میخوای خودی نشون بدی این راهش نیس.
و خواهشا اگه نظر سازنده ای داری که به درد بقیه بخوره بیا و به تاپیکای من جواب بده اگه نه که............

arash_m_shimi

عضو جدید
خیلی نباید خوشبین بود اگه طرف مقابل هر چی گفت فک نکیم راسته وبریم دنبالش.تو دانشگاه یا محل کارو ... میشه تحقیق کرد.ولی رابطه داشته با کسیو زیاد نمیشه فهمید چون مخفی میکنن چه دختر چه پسر.