دریاچه ای ملی با شعاری غیر ملی؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بنده یک سوال از عزیزان تورک زبان دارم.
مگر شماها نمیگید که همه ایران باید برای نجات دریاچه ارومیه اقدام کنند؟ مگه نمیگید بحث دریاچه ارومیه یه بحث ملی هستش که تمام مرزهای ایران رو شامل میشه؟ پس چرا دیروز که من تظاهرات رو نگاه میکردم هیچی از شعارها نمیفهمیدم. مگه من ایرانی نیستم. مگه شماها نمیخواین که همه ایران صداتونو بشنده. پس چرا من معنی شعارهارو متوجه نمیشدم. مگه من ایرانی نیستم. من تا صدای شمارو نشنوم که نمیتونم اقدامی بکنم.
خواهشا ادب رو رعایت و با منطق و دلیل بحث کنید. ممنون.

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگر شماها نمیگید که همه ایران باید برای نجات دریاچه ارومیه اقدام کنند؟ مگه نمیگید بحث دریاچه ارومیه یه بحث ملی هستش که تمام مرزهای ایران رو شامل میشه؟ پس چرا دیروز که من تظاهرات رو نگاه میکردم هیچی از شعارها نمیفهمیدم. مگه من ایرانی نیستم. مگه شماها نمیخواین که همه ایران صداتونو بشنده. پس چرا من معنی شعارهارو متوجه نمیشدم. مگه من ایرانی نیستم. من تا صدای شمارو نشنوم که نمیتونم اقدامی بکنم.
سوالت بی مورد وجهت دار بود دوست من. زبان اصلا مهم نیست. مهم اصل هدفه که همه ایران ازش اطلاع دارن. سوال تو فقط بهونه گیریه. البته ببخشید ها.
اینم بگم همه مردم در صورت بروز احساساتشون ناخود آگاه به زبان مادری سخن میگن. چه در صورت خشم چه اعتراض چه خوشحالی وچه درد و ناله. بیان اعتراض به زبان مادری حق همه است.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سوالت بی مورد وجهت دار بود دوست من. زبان اصلا مهم نیست. مهم اصل هدفه که همه ایران ازش اطلاع دارن. سوال تو فقط بهونه گیریه. البته ببخشید ها.
اینم بگم همه مردم در صورت بروز احساساتشون ناخود آگاه به زبان مادری سخن میگن. چه در صورت خشم چه اعتراض چه خوشحالی وچه درد و ناله. بیان اعتراض به زبان مادری حق همه است.
اصلا جهت دار نبود. چطور زبان مهم نیست عزیر من. با زبانه که میتونی هدفت رو به گوش همه عالم برسونی اون هدفی که شما به عنوان اصل ازش نام بردی. در هنگام رسیدن به هدف باید احساسات رو کنار گذاشت.

Sarp

مدیر بازنشسته
تو تاپیک منهدمه جوابت رو دادم
اون هم تو دو تا پست
چون نمیخوای جواب بشنوی پس اینجا هم جواب بدم نخواهی دید !

saminaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه این دریاچه مال شما ها نیست؟؟مگه این دریاچه فقط مال ماست؟؟؟

fatimma

عضو جدید
من فارسم و اصلا از این چیزایی که میگی اطلاعی هم ندرم
ولی به نظر من همه میدونن قضیه چیه دیگه اینقدر تابلو شده این مساله که مثلا هیچ کس فکر نمیکنه به خاطر نون و بنزین تظاهرات کردن
فکر میکنم شما هم دنبال بهونه اید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز لطفا امروز این بحثا رو نکنید

به خصوص امروز

ما نباید فضا رو به تازه واردان جدایی طلب بدیم

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مگه این دریاچه مال شما ها نیست؟؟مگه این دریاچه فقط مال ماست؟؟؟
منم همینو میگم. ولی از شعاراشون هیچی نفهمیدم. حالا من یه کم از باشگاه خبردار شدم. پدرو مادرم که هیچی. میگفتند اینا چی میگن.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من فارسم و اصلا از این چیزایی که میگی اطلاعی هم ندرم
ولی به نظر من همه میدونن قضیه چیه دیگه اینقدر تابلو شده این مساله که مثلا هیچ کس فکر نمیکنه به خاطر نون و بنزین تظاهرات کردن
فکر میکنم شما هم دنبال بهونه اید
والا تا اونجایی که من میبینم تو دورو اطرافم قضیه اصلا تابلو نشده. اصلا هیچ کدوم از همکارام خبر ندارند.

fatimma

عضو جدید
والا تا اونجایی که من میبینم تو دورو اطرافم قضیه اصلا تابلو نشده. اصلا هیچ کدوم از همکارام خبر ندارند.
البته اینو راس میگی منم فقط تو همین باشگاه اینقد در موردش تاپیک زدن برام تابلو بود به این فکر نکردم که بیرون از اینجا چیزی در بارش نشنیدم
شرمنده

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز

به خاطر تجربه های قبلی :smile:
مشروطه با زبان ترکی اومدیم جلو، جواب داد
انقلاب، با زبان ترکی اومدیم جلو، مخصوصا 29 بهمن، جواب داد
جنگ با زبان ترکی سینمونو سپر کردیم، کسی نگفت چرا توو جبهه ترکی حرف می زنی، جواب هم داد
و خیلی چیزای دیگه :smile:

ixabedi

کاربر فعال
خب باید دید منافع این دریاچه به کی میرسه مال هموناست...

Parsi.Eng

عضو جدید
به خاطر تجربه های قبلی :smile:
مشروطه با زبان ترکی اومدیم جلو، جواب داد
انقلاب، با زبان ترکی اومدیم جلو، مخصوصا 29 بهمن، جواب داد
جنگ با زبان ترکی سینمونو سپر کردیم، کسی نگفت چرا توو جبهه ترکی حرف می زنی، جواب هم داد
و خیلی چیزای دیگه :smile:
جنگ ماله همه بود کردا و جنوبیا خیلی ضربه دیدن از بمباران شیمایی تا.....
ولی با بقیه حرفات تا حدودی موافقم

elman13

عضو جدید

باهانا آخداریب اداباز اداباز تاپیک لر وورما

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بنده به احترام محمد آقا، تا اطلاع ثانوی جواب دوستان و شبهات مطرح شده در این تاپیک را نخواهم داد.

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
منم یک سوال دارم:
مگر ما نمیگیم روز قدس جهانیه؟ پس چرا اون رو انگلیسی شعار نمیدیم تا همه مردم دنیا بفهمند ما چی میگیم؟

راستی چرا تا دیروز وقتی رئیس جمهور یا دیگران به آزربایجان میامدند و ما ترکها با شعارهای ترکی به استقبال میرفتیم چنین اعتراضها و سوالهایی مطرح نمیشد؟
خرد نگهدارتان

Parsi.Eng

عضو جدید
به نظر من زبان مهم نیست چون خدا به ما چشم داده که ببینیم همونایی که تو ژاپن یا سومالی یه هرجای این کره خاکی به هرکشور با زبون اون کشور پیام دادن گفتن ما احتیاج به کمک داریم ؟؟؟
نه دیدیم کمک کردیم
زبان اصلا به نظر من مهم نیست

elman13

عضو جدید
نه بابا !!!
عمه ی من تاپیک رو زده پس؟

چه جالب همه رو گذاشته سر کار .ما که بخیل نیستیم منم یه تاپیک میزنم به احترام بهنام میذارم میرم نمیجوابم !! بهنام تاپیک بی جواب به احترام من یادت نره

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اینکه میگین تورکا دنبال بهونن موافقم ولی..... اگه همه ی این شعارا انگلیسی بود شما دست وپا شکسته یه چیزایی متوجه نمیشدین؟
به این فک کن که...شمای تحصیل کرده بری آمریکا یه جورایی میتونی با کلمات و جملات تقریبا صحیح بفهمونی آب میخایی و برعکس ولی تو کشور خودت تو خطه ی آذربایجان نمیتونی!!!؟؟؟
این شرم آور نیست؟؟؟!!!به نظرت تورک چیکار کنه؟؟؟تلوزیون فارسی...دانشگاه فارسی...کتاب فارسی...شعاراونم تو شهر خود آدم فارسی؟؟؟؟
این دیگه تورک نمیشه که...!بهتره جای اینکه تورکارو سرزنش کنین خودتونو سرزنش کنین که چرا بلد نیستین؟!چرا وقتی یه خارجی میگه واترمیفهمی میگه آب ولی وقتی یه ایرانی میگه سو توئ ایرانی نمیفهمی و زل میزنی تو صورتش!(با همه ی این شرایط و وضعیت حق بهانه گیری ندارن؟؟؟)

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اینکه میگین تورکا دنبال بهونن موافقم ولی..... اگه همه ی این شعارا انگلیسی بود شما دست وپا شکسته یه چیزایی متوجه نمیشدین؟
به این فک کن که...شمای تحصیل کرده بری آمریکا یه جورایی میتونی با کلمات و جملات تقریبا صحیح بفهمونی آب میخایی و برعکس ولی تو کشور خودت تو خطه ی آذربایجان نمیتونی!!!؟؟؟
این شرم آور نیست؟؟؟!!!به نظرت تورک چیکار کنه؟؟؟تلوزیون فارسی...دانشگاه فارسی...کتاب فارسی...شعاراونم تو شهر خود آدم فارسی؟؟؟؟
این دیگه تورک نمیشه که...!بهتره جای اینکه تورکارو سرزنش کنین خودتونو سرزنش کنین که چرا بلد نیستین؟!چرا وقتی یه خارجی میگه واترمیفهمی میگه آب ولی وقتی یه ایرانی میگه سو توئ ایرانی نمیفهمی و زل میزنی تو صورتش!(با همه ی این شرایط و وضعیت حق بهانه گیری ندارن؟؟؟)
عالی بود حق مطلبو واقعا ادا کردین
بهترین پستی که تو باشگاه مهندسان دیدم همین بوده

:gol::gol::gol::gol::gol::gol: :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: :gol: :gol::gol: :gol::gol::gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا
دوست محترم واتر لغتی انگلیسی است

زبان انگلیسی زبان بین المللی است و یادگیری اون لازم

زبان فارسی زبان رسمی کشور هست و یادگیری اون لازم

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا
دوست محترم واتر لغتی انگلیسی است

زبان انگلیسی زبان بین المللی است و یادگیری اون لازم

زبان فارسی زبان رسمی کشور هست و یادگیری اون لازم
پس چرا پول میدهین میرین کلاس اموزش زبان عربی که این زبانو یاد بگیرن و یکی از ملزومات درس در مدارس!
نکنه چون قران فقط به عربی هست؟؟
شاید هم چون خدا عربه و زبان دیگه ای نمیدونه!!!

کربلایی

مدیر بازنشسته
فکر نمیکنم بجث این تاپیک مربوط به مطالبه برحق ترکها مبنی بر دایر کردن مدارس زبان ترکی بینشون باشه

اینجا دوستی سوالی پرسیدن که چند جواب بهشون داده شد
انگار ایشون هم به احترام محمدآقا روزه سکوت گرفتن
خرد نگهدارتان

وضعیت
موضوع بسته شده است.