بفرماییدببخشید میدونم که فقط دو تا مقاله میتونم درخواست بدم اما ممنون میشم اگر همه رو تهیه کنید
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643813003526
http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf9813539
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022283604007533
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/...sCustomisedMessage=&userIsAuthenticated=false
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/...sCustomisedMessage=&userIsAuthenticated=false
ببخشید میدونم که فقط دو تا مقاله میتونم درخواست بدم اما ممنون میشم اگر همه رو تهیه کنید
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643813003526
http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf9813539
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022283604007533
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/...sCustomisedMessage=&userIsAuthenticated=false
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/...sCustomisedMessage=&userIsAuthenticated=false
مشاهده پیوست 10.1016-0304-4238(83)90085-7.pdfسلام خیلی ممنون بابت مقالاتhttp://www.sciencedirect.com/science/article/pii/0304423883900857
سلام بچه ها. حالتون خوبه؟
ببخشید من گشتم ولی پیداش نکردم. شما یه مقاله ی فارسی(ترجیحا) یا انگلیسی در مورد : " امولسیفایرهای شکلات و نقش آن ها در شکلات" دارید؟
ممنون میشم...
مرسی[/ QUOTE]
سلام
اول اینکه مجلات فارسی برای صنایع غذایی ISI نیستن
دوم عنوان رو اگه همین طوری جستجو کنید هیچی پیدا نمی کنید؛ باید اسم یک امولسیفایر که مثلا تخم مرغی، لسیتینی، PGPR و .... باشه رو بنویسید تا چیزی پیدا بشه
* لسیتین، در زیان یونانی یعنی زرده تخم مرغ
* خود تخم مرغ هم می تونه به عنوان امولسیفایر بکار بره
امولسیفایرها رو هم همراه نقش و ساختار بطور کلی باید بدونین بعد جزئی تر داخل شکلات که مثلا از پدیده بلوم جلوگیری می کنه که اکثر شکلات ها همین بلوم رو دارن؛ لسیتین هم که بدون رسیدن به گرید خوراکی، در صنعت شکلات استفاده می شه
با سلام
من مقاله isi در رابطه با کنسرو گوجه فرنگی می خواستم
سایت search نداره منم نمیتونم 51 صفحرو بگردم.عجله دارم
با عرض تشکر
لطفا زود جوابمو بدین
با سلام دوستان
اگه ممکنه این مقالات رو بفرستید ممنون میشم چون ویژه هستن نتونستم دانلود کنم
مررررررررسی
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123847300001026?np=y
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123847300001804
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780123847300001774
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0140673670924086
دوستان برای دریافت مقالات الزویر، وایلی و اشپرینگر به اینجا مراجعه کنید و اونا رو دریافت کنید. موفق باشید
سه تای اول هر کدوم یه بخش از این دایره المعارف هست:سلام دوست عزیز
طبق سایت هایی مثل فری پیپرز ، این سایت هم نوشت دسترسی به این مقالات مقدور نیست(( نمیدونم چیکار کردن که اصلا نمیشه دانلودشون کرد مثل اینکه خیلیییی ویژه هستن !!! واسه منم لازم هست برای پایان نامه ...
به هرحال ممنون از راهنماییتون ..موفق باشید
Development of a model whipped cream: Effects of emulsion droplet liquid/solid character and added hydrocolloidبا سلام از این به بعد مقالات تخصصی صنایع غذایی در این محل گرفته می شود
دوستان قبل از درخواست ابتدا به سایت www.sciencedirect.com رفته و مقاله مورد نظر خود را جستجو نمایید سپس لینک مقاله را در اینجا بگذارید تا اصل مقاله گرفته شود
دوستان توجه کنند که فقط به درخواستهایی که اصل لینک را گذاشته اند جواب داده می شود
درضمن هر نفر دو مقاله در هر روز میتونه در خواست بده تا امکان پاسخ همه ممکن بشه
از ارسال درخواستهایی خلاف قوانین خودداری نمایید
نمونه ای از درخواست صحیح:
نام مقاله:
نام نويسنده (نویسندگان):
نام مجله:
سال / جلد / شماره / صفحه
لينك: ...
گذاشتن لینک و نام کامل مقاله ضروری است
دوستان برای دریافت مقالات الزویر، وایلی و اشپرینگر به اینجا مراجعه کنید و اونا رو دریافت کنید. موفق باشید
ممنون از توضیحاتتون
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0144861714003555Physicochemical and thermomechanical characterization of tara gum edible films: Effect of polyols as plasticizers
John Antoniou,
Fei Liu,
Hamid Majeed,
Haroon Jamshaid Qazi,
Fang Zhong
Carbohydrate Polymers
Volume 111, 13 October 2014, Pages 359–365
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0141813014001019Locust bean gum: Processing, properties and food applications—A review
Sheweta Barak,
Deepak Mudgil
International Journal of Biological Macromolecules
Volume 66, May 2014, Pages 74–80
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی | صنایع غذایی | 14 |