دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک

hana_shnm

عضو جدید
Plant regeneration from rice (Oryza sativa L.) embryogenic suspension cells cryopreserved by vitrification<<<<In Vitro Mutagenesis and Genetic Improvement<<<<Rice Mutant Resources for Gene Discovery>>>>سلام اسم مقالات را فرستادم ممنون میشم اگر برام بزارید...
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

پیوست ها

  • Kumari 2012.pdf
    380.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
 

پیوست ها

  • 2004 Zui Fujimoto; Yoshifumi Fujii; Satoshi Kaneko; Hideyuki Kobayash.pdf
    803.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

munika

عضو جدید
با سلام

من مقاله isi در رابطه با کنسرو گوجه فرنگی می خواستم

سایت search نداره منم نمیتونم 51 صفحرو بگردم.عجله دارم

با عرض تشکر

لطفا زود جواب
مو بدین
 

"escape"

عضو جدید
سلام بچه ها. حالتون خوبه؟

ببخشید من گشتم ولی پیداش نکردم. شما یه مقاله ی فارسی(ترجیحا) یا انگلیسی در مورد : " امولسیفایرهای شکلات و نقش آن ها در شکلات" دارید؟

ممنون میشم...

مرسی
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. حالتون خوبه؟

ببخشید من گشتم ولی پیداش نکردم. شما یه مقاله ی فارسی(ترجیحا) یا انگلیسی در مورد : " امولسیفایرهای شکلات و نقش آن ها در شکلات" دارید؟

ممنون میشم...

مرسی[/ QUOTE]

سلام
اول اینکه مجلات فارسی برای صنایع غذایی ISI نیستن

دوم عنوان رو اگه همین طوری جستجو کنید هیچی پیدا نمی کنید؛ باید اسم یک امولسیفایر که مثلا تخم مرغی، لسیتینی، PGPR و .... باشه رو بنویسید تا چیزی پیدا بشه

* لسیتین، در زیان یونانی یعنی زرده تخم مرغ
* خود تخم مرغ هم می تونه به عنوان امولسیفایر بکار بره

امولسیفایرها رو هم همراه نقش و ساختار بطور کلی باید بدونین بعد جزئی تر داخل شکلات که مثلا از پدیده بلوم جلوگیری می کنه که اکثر شکلات ها همین بلوم رو دارن؛ لسیتین هم که بدون رسیدن به گرید خوراکی، در صنعت شکلات استفاده می شه
 

پیوست ها

  • chocolate.zip
    4 مگایابت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
با سلام

من مقاله isi در رابطه با کنسرو گوجه فرنگی می خواستم

سایت search نداره منم نمیتونم 51 صفحرو بگردم.عجله دارم

با عرض تشکر

لطفا زود جواب
مو بدین

سلام؛
سایت SEARCH داره! جستجوی تاپیک رو می زنید ولی از کم لطفی دوستان این هست ک فقط لینک می ذارن یا هر جور دوست دارن پست می دن!
کنسرو گوجه فرنگی TOMATO CANNING
بفرمایید:gol:
 

پیوست ها

  • 2010 [Rita Pernice; Mario Parisi; Italo Giordano; Alfonso Pentangelo;.pdf
    182.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

new moon

عضو جدید

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز


دوستان برای دریافت مقالات الزویر، وایلی و اشپرینگر به اینجا مراجعه کنید و اونا رو دریافت کنید. موفق باشید
 

new moon

عضو جدید
دوستان برای دریافت مقالات الزویر، وایلی و اشپرینگر به اینجا مراجعه کنید و اونا رو دریافت کنید. موفق باشید

سلام دوست عزیز
طبق سایت هایی مثل فری پیپرز ، این سایت هم نوشت دسترسی به این مقالات مقدور نیست :((( نمیدونم چیکار کردن که اصلا نمیشه دانلودشون کرد مثل اینکه خیلیییی ویژه هستن !!! واسه منم لازم هست برای پایان نامه ...:cry: به هرحال ممنون از راهنماییتون ..موفق باشید
 

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
طبق سایت هایی مثل فری پیپرز ، این سایت هم نوشت دسترسی به این مقالات مقدور نیست :((( نمیدونم چیکار کردن که اصلا نمیشه دانلودشون کرد مثل اینکه خیلیییی ویژه هستن !!! واسه منم لازم هست برای پایان نامه ...:cry: به هرحال ممنون از راهنماییتون ..موفق باشید
سه تای اول هر کدوم یه بخش از این دایره المعارف هست:
Encyclopedia of food microbiology

Encyclopedia of food microbiology

آخری رو هم دانلود کنید:
مشاهده پیوست METHICILLIN RESISTANCE IN STAPHYLOCOCCUS AUREUS.pdf
 
آخرین ویرایش:

.A.l.i.r.e.z.a.

عضو جدید

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
با سلام از این به بعد مقالات تخصصی صنایع غذایی در این محل گرفته می شود

دوستان قبل از درخواست ابتدا به سایت
www.sciencedirect.com رفته و مقاله مورد نظر خود را جستجو نمایید سپس لینک مقاله را در اینجا بگذارید تا اصل مقاله گرفته شود

دوستان توجه کنند که فقط به درخواستهایی که اصل لینک را گذاشته اند جواب داده می شود
درضمن هر نفر دو مقاله در هر روز میتونه در خواست بده تا امکان پاسخ همه ممکن بشه
از ارسال درخواستهایی خلاف قوانین خودداری نمایید

نمونه ای از درخواست صحیح:

نام مقاله:
نام نويسنده (نویسندگان):
نام مجله:
سال / جلد / شماره / صفحه
لينك: ...

گذاشتن لینک و نام کامل مقاله ضروری است
Development of a model whipped cream: Effects of emulsion droplet liquid/solid character and added hydrocolloid


Food Hydrocolloids

Volume 22, Issue 4, June 2008, Pages 690–699





Stability of whipped dairy creams containing locust bean gum/λ-carrageenan mixtures during freezing–thawing processes


Food Research International
Volume 34, Issue 10, 2001, Pages 887–894



گذاشتن لینک و نام کامل مقاله ضروری است

دوستان برای دریافت مقالات الزویر، وایلی و اشپرینگر به اینجا مراجعه کنید و اونا رو دریافت کنید. موفق باشید


:gol:
 

پیوست ها

  • 2008 Kirsty E. Allen -- Development of a model whipped cream- Effects of emulsion droplet liqui.pdf
    239.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1-s2.0-S0963996901001132-main.pdf
    230 کیلوبایت · بازدیدها: 0

yasaminabi

عضو جدید
ممنون از توضیحاتتون

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0144861714003555 Physicochemical and thermomechanical characterization of tara gum edible films: Effect of polyols as plasticizers


John Antoniou,
Fei Liu,
Hamid Majeed,
Haroon Jamshaid Qazi,
Fang Zhong

Carbohydrate Polymers
Volume 111, 13 October 2014, Pages 359–365


http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0141813014001019 Locust bean gum: Processing, properties and food applications—A review

Sheweta Barak,
Deepak Mudgil

International Journal of Biological Macromolecules
Volume 66, May 2014, Pages 74–80
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
ممنون از توضیحاتتون

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0144861714003555Physicochemical and thermomechanical characterization of tara gum edible films: Effect of polyols as plasticizers


John Antoniou,
Fei Liu,
Hamid Majeed,
Haroon Jamshaid Qazi,
Fang Zhong

Carbohydrate Polymers
Volume 111, 13 October 2014, Pages 359–365


http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0141813014001019Locust bean gum: Processing, properties and food applications—A review

Sheweta Barak,
Deepak Mudgil

International Journal of Biological Macromolecules
Volume 66, May 2014, Pages 74–80


توضیح پست قبلیم رو کمی دقت کنید!:surprised:

موفق باشین:gol:
 

پیوست ها

  • Physicochemical_and_thermomechanical_characterization_of_tara_g.pdf
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 0
  • Locust_bean_gum__Processing,_properties_and_food_applicationsâ€.pdf
    755.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
"ALPHA" آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی صنایع غذایی 14

Similar threads

بالا