سلام دوستان .من کتاب و مقاله جدید و کاملی درباره ت خ مییر مواد غذایی لازم دارم البته باید انگلیسی باشه این چند تا مقاله رو پیدا کردم
اما چون انگلیسی رو خوب بلد نیستم لطفا شما نگاه کنید اگه خوب باشن به استاد بدم . لطفا اگه کتابی داشنتین واسم بزارین.ممنون
منتظر پیغامتون هستم.
سلام دوست عزیز
در ابتدا هدفتان برای پیدا کردن مقاله چیه؟
اگر می خواهید سمینار تهیه کنید، چند نکته لازم هست که با اجازه ی دوستان متخصص خدمتتون عرض می کنم.
برای تهیه یک سمینار، تهیه مقاله، گردآوری مطالب یا نگارش یک مقاله ترویجی در ابتدای کار همینطور که شما انجام دادید، چند مقاله مرتبط را می توان تهیه کرد و فرضاً اگر کارتون سمیناره، اونوقت از بین این مقاله ها 5 مقاله اصلی که به موضوع پایه شما مرتبط ترند انتخاب کنید. (همانند همین کاری که می خواهید بکنید) یک سمینار خوب مثل نگارش مقاله باید شامل یک مقدمه کوتاه، تاریخچه، شرح جزئیات و فعالیت ها (در صورت کار عملی)، شرح خصوصیات (در صورتی که مطلب مطالعاتی ) و سپس بحث و نتیجه گیری باشد.
یعنی از مطالب ساده شروع کنید، سپس کمی تخصصی، بعد کاملاً تخصصی، پس از اون مطلب رو از قسمت تخصصی ببرید به بخشی متوسط تر و با بیانی ساده و قابل فهم برای تقریباً اکثر افراد به پایان برسانید.
من مقاله اول و دوم رو دیدم. بطور مثال از مقاله اول و صفحه دوم مقاله دوم می تونید کمی برای مقدمه و تاریخچه و تقسیم بندی استفاده کنید.
زمانی می تونید مقاله ای رو به عنوان رفرنس معرفی کنید که حداقل یک پاراگراف قابل استفاده داشته باشد که مرتبط با موضوعتان باشد.
امیدوارم کمی مشکلاتتان حل شده باشد.
مورد سومی، از مقدمه اش برای مقدمه سمینار یا مقاله ات استفاده کن خوبه.
بخشی از یک کتابه: فصل 13 که درباره مواد غذایی مطالبی داره. می تونی برای تاریخچه هم ازش استفاده کنی مثلاً اگه برای پایان نامه بود جداولش خوبند.
فقط ببخشید چون تعداد مقالاتت زیاده، کم کم چکشون می کنم
مورد 4 و 6 خیلی به کارت نمی آیند، پس نمی خواد دنبال اصل مقاله باشی.
مورد 5 باید اصل مقاله رو هم ببینی
مورد 7 خیلی خوبه، اگر بتونی کاملشو پیدا کنی خیلی تقسیم بندی خوبی داره
با توجه به موارد زیر، از مقاله 8 می تونی در شرح دادن برخی قسمت ها استفاده کنی
... و اما مقاله 9 ، در تاریخچه می شه استفاده کنی
مقاله 10، که می تونی برای مزایا و معایب تو سمینارت بیاری، همینطور سلامتی و ایمنی این غذاها. کلاً مقاله جالبیه
سلام
مقاله 11 در مورد مزایا است. از بخش مزایای اون می تونی در شرح و نتیجه گیری استفاده کتی
مقاله 12 چشم انداز آینده فرآورده ها است ولی به نظر قدیمی میاد، اگر زیر 2000 است استفاده نکنی بهتره، ولی از مطالب پایه ای اون میشه بهره برد.
امیدوارم موفق باشی