دروغ مقدس یک فیلسوف!!!

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
2فرض رو در نظر میگیریم1:افریدگاری وجود ندارد2:افریدگار هست اما ذات او مهربان نیست بلکه بیرحمی نیز در سرشت او بوده و در خلقتش نمایان گر شده ...(که البته وجود شر در دنیا رو از ابعاد فلسفی میشه بررسی کرد و نتایج مختلف گرفت)
در هر دو صورت ما باید خودمون رو تنها در نظر بگیریم این ما انسانها هستیم که در کنار هم در اجتماع زندگی میکنیم و برای رفاه خودمون و اسایشمون باید زندگی رو زیبا کنیم میتونیم زشت زندگی کنیم و هر نوع اعمالی انجام بدیم اما نتیجه هاش به خودمون برمیگرده ما نباید پی پاداش یا جزا باشیم بلکه قانونمندی باید در تمامی رفتار ما موج بزنه قوانینی که برای صلح بشر هست حتی اگر میبینید خدایی که درک کردین بی رحمه با اون هم مقابله کنید قدرت روح رو در نظر بگیرید ما انسانها ناقص نیستیم بلکه به سوی تکامل ابدی میریم ناقص بودن محدودیت تلقینی ذهنی هست که به ما قبولانده شده و کاملا اشتباهه!

امیر Amir

کاربر حرفه ای
خدا مرد!!

خدا مرد!!

خداوند مرده است !!!!!!!!

فرض کنید این جمله ی جنون آمیز نیچه واقعیت داشته باشه ...

می دونم تصور کردنشم خیلی سخته ولی خب فقط یک فرض ....

احتمالا باید اولین احساستون ترس باشه .....نه ؟؟؟؟
از چی میترسید ؟؟؟

به اولین چیزیی که فکر می کنید چیه ؟؟؟؟

چکار می کنید ؟؟؟؟؟...................اولین چیزی رو که تغییر می دید چیه ؟؟؟؟

تصمیمتون برای ادامه ی زندگیتون چیه ؟؟؟؟

با این فرض که هیچ اتفاقی برای دنیا نمی یوفته ....فقط دیگه خدا نیست .....همین

خودتونو توی همچین موقعیتی بذارید(نه خدایی نه آخرتی و نه حسابو کتابیو تمام کارهایی هم که تا حالا انجام دادید
)

بهتون قول می دم به نتیجه های خیلی جالبی برسیم ...

.فقط واقعا این شرایطو تصور کنید

اصلا جنون امیز نیست.شاید برای شما که تعصب خاصی روی خدا دارین و جز افرادی هستید که اگر کسی به خدا فحش داد و خدا رو منکر شد جنون به سرتون میزنه...
خدا وکیل -وصی نمیخواد.

تصور کردنش سخت نیست...چون وقتی خدا وجود داره و ادما اینجوری توی شکم همدیگه میزنند وقتی هم نباشه فرقی نداره چون ادم همون ادمه فقط خدایی دیگه نیست...شاید یک کمی شدت این توی شکم هم زدن زیاد تر بشه...البته بمب اتم هم هست و همه چیز خاتمه پیدا میکنه;)

نه اولین احساس ترس نیست...اولین احساس تاسفه که دیگه نمیشه عنان مردم رو در دست گرفت...و اگر روزی مظلومی وجود داشته الان دیگه همه ظالم و سرکش میشن...و کسی دیگه به فکر این نیست که شاید خدا ازش روزی حساب بکشه....

استقلالی

عضو جدید
من از این حرفا اینجوری برداشت کردم که:
بحث اینجا سر این نیست که خدا وجود داره یا نه
بحث سر اینه که اگه خدا وجود نداشت آیا اخلاق از بین می رفت؟ آیا مردم خودکشی می کردند؟ ....

به نظر من نه اینطور نبود. قطعا انسان جوری خودشو وفق میده که اگه تو این شرایط هم قرار بگیره برای خودش یه سری استدلال و منطق جور می کنه برای بهتر زندگی کردن

من خودم به شخصه افرادی رو می شناسم که خدا براشون مرده ولی زندگی خیلی بهتر و شادتری از من دارن و از لحاظ اخلاقی خیلی خیلی (اینو جدی میگم واقعا اخلاق گر) بهتر از من نوعی هستن

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اين دروغ در مورد ادماي مختلف فرق ميكنه
منظورم ادماي مقدس
يسري ادما از ترس بهشتو جهنم دست به كار خلاف ميزنن كه اونا با شنيدن اين جمله فارق از اينكه ديگه جهاني بعد از مرگ وجود نداره شخصيت واقعي خودشونو نشون ميدن
يسري كه براي رضايت خدا گناه نميكنن اين عده با شنيدن اين خبر به دنبال خداي ماورايي خودشون ميگردن و دوباره خالق زيبايي ها رو پيدا ميكنن
يسري هم كه براشون هيچ فرقي نداره كاره خودشونو ميكنن