درمورد بختک کسی چیزی می دونه؟؟؟؟

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین ... ببخسین تمام تاپیکام داره ترسناک می شه ولی خیلی دوستداشتم در مورد این زمینه ها چیزایی بدونم ....
ولی درباره بختک ...

من تا حالا چندین بار این حالت برای خودم اتفاق افتاده می خواستم ببینم واسه چه کسای دیگری هم اتفاق افتاده . من اسمشو گذاشتم بختک حالا نمی دونم این همون بختک واقعیه یا یه چیزه دیگست...

تا الا 6 یا 7 بار این اتفاق واسم افتاده اول اینتو بگم که من مواد مصرف نمی کنم حتی سیگارم نمی کشم . پس این عامل رو حذف کنید. چون به یکی گفتم بهم تهمت زد که معتادی:D

ماجرای یه بارش رو تعریف می کنم ... خوابیده بودم نزدیکای صبح بود یعنی ساعت 5 چشمامو داشتم باز می کردم یعنی دیگه هوشیار شده بودم دیوار اتاق رو داشتم می دیدم که یهو پاهام کم کم از پایین شروع شد به سر شدن تا بیام به خودم بجنبم رسید به گردن و زبانمم دیگه بی حس و سر شد تنها می تونستم دیوار روبروی اتاقمو ببینم. اصلا نمی تونستم حرف بزنم اصلا نمی تونستم کاری کنم فقط چشمام کار می کرد . یهو صدای در اتاق اومد احساس کردم چند نفر دارن میان تو .... اسممو شنیدم که یکی داره صدا می کنه بعدش صدای پای 2 الی 3 نفر میومد که داشتن به سرعت دوره اتاق می دویدن ... من که داشتم از ترس سکته می زدم .... دیگه خیلی ترسیده بودم .... هر کاری کردم که فریاد بزنم نشد فقط تند تند نفس می کشیدم ( البته اینو هم بگم که بسم ا... گفتم قبل اینکه زبونمو بی حس کنه . ولی ....
خوب دیگه داشت صدای دویدن ها بیشتر میشد و من بیشتر می ترسیدم. کل انرژی مو جمع کردم یعنی تمام توانم بود تونستم یه داد خفیف بکشم و بگم خدا
و سریع برگشتم پشتمو ببینم ولی هیچ خبری نبود.
ولی در هین برگشتن احساس می کردم که داره به سرعت سروصداها از من دور می شه
این ماجرای یه شب نسبتا بد بود ...

حالا کسی در این باره اطلاعی نداره ...
خودم که می گم خرافات خون به مغز آدم نمی رسه اینطوری میشه ولی اون صداها چی؟

mehrshad53

اخراجی موقت
سلام خوبین ... ببخسین تمام تاپیکام داره ترسناک می شه ولی خیلی دوستداشتم در مورد این زمینه ها چیزایی بدونم ....
ولی درباره بختک ...

من تا حالا چندین بار این حالت برای خودم اتفاق افتاده می خواستم ببینم واسه چه کسای دیگری هم اتفاق افتاده . من اسمشو گذاشتم بختک حالا نمی دونم این همون بختک واقعیه یا یه چیزه دیگست...

تا الا 6 یا 7 بار این اتفاق واسم افتاده اول اینتو بگم که من مواد مصرف نمی کنم حتی سیگارم نمی کشم . پس این عامل رو حذف کنید. چون به یکی گفتم بهم تهمت زد که معتادی:D

ماجرای یه بارش رو تعریف می کنم ... خوابیده بودم نزدیکای صبح بود یعنی ساعت 5 چشمامو داشتم باز می کردم یعنی دیگه هوشیار شده بودم دیوار اتاق رو داشتم می دیدم که یهو پاهام کم کم از پایین شروع شد به سر شدن تا بیام به خودم بجنبم رسید به گردن و زبانمم دیگه بی حس و سر شد تنها می تونستم دیوار روبروی اتاقمو ببینم. اصلا نمی تونستم حرف بزنم اصلا نمی تونستم کاری کنم فقط چشمام کار می کرد . یهو صدای در اتاق اومد احساس کردم چند نفر دارن میان تو .... اسممو شنیدم که یکی داره صدا می کنه بعدش صدای پای 2 الی 3 نفر میومد که داشتن به سرعت دوره اتاق می دویدن ... من که داشتم از ترس سکته می زدم .... دیگه خیلی ترسیده بودم .... هر کاری کردم که فریاد بزنم نشد فقط تند تند نفس می کشیدم ( البته اینو هم بگم که بسم ا... گفتم قبل اینکه زبونمو بی حس کنه . ولی ....
خوب دیگه داشت صدای دویدن ها بیشتر میشد و من بیشتر می ترسیدم. کل انرژی مو جمع کردم یعنی تمام توانم بود تونستم یه داد خفیف بکشم و بگم خدا

تنظیم کاربراتت به هم خورده،چیزی نیست....

yuza

اخراجی موقت
ولی درباره بختک ...

شما تو بچگی مشکل خاصی نداشتی عزیزم؟
یه جور عقده های درونی منظورمه،نداشتی؟

امشب حالا باید بستری شی تا ببینم فردا نتیجه ی عکسای مغزت چی میشه

HesamSH

عضو جدید
بختک (هنگام خواب) چیست؟

فلج خواب (sleep paralysis) به حالت ناتوانی در انجام حرکات ارادی حین خواب اطلاق می شـود. فلج خواب یـک تـجربـه ی دلــهره آور و هراس انگیز می بـاشد. فـلـج خـواب اغـلب اوقات هنگام بیدار شـدن از خـواب و یـا در مـوارد نـادر هنگام به خـواب رفتن رخ می دهد.
فلج خواب از چند ثانیه تا چـند دقیـقه بـه طـول می انجامد. 25 تا 30 درصد جـمعیت کشـور، حـداقل یک بار در طول زندگی خود اخـتـلال فلج خـواب را تـجـربه کرده اند.
فلج خواب می تواند در هر سنی رخ دهد.
علایم فلج خواب:
1) ناتوانی در حرکت دادن تنه، دست ها و پاها و صحبت کردن (فرد از فرط ترس می خواهد فریاد بکشد و برای بیدار شدن تقلا می کند، اما گویی تلاش وی بی نتیجه است)
2) فلج تمام و یا بخشی از عضلات بدن
3) احساس خفگی و مرگ (گویی، چیزی روی قفسه سینه ی شما قرار گرفته است)
4) وحشت زدگی و اضطراب.
5) توهمات خواب (hypnagogic hallucinations): به توهمات شنیداری، دیداری و لمسی رویا مانند اطلاق می شود، مانند احساس حضور یک انسان دیگر در اتاق، احساس فشار بر روی قفسه سینه، دیدن سایه ی افراد، دیدن منبع نورانی، شنیدن صدای افراد، شنیدن صدای قدم هایی که نزدیک می شوند، دیدن شبح، احساس خروج روح از بدن، احساس شناور شدن در هوا، شنیدن صدای باز و بسته شدن درها.
تصورات غلط نسبت به فلج خواب یا بختک:
آزار و اذیت توسط جن، شیطان، دیو و یا موجودات ماورای زمینی، و یا اشتباه گرفتن آن با تجربه خروج روح از بدن.
علل ایجاد فلج خواب:
عوامل ژنتیکی، اضطراب و استرس، اختلال هراس و اختلال در نظم خواب .
مکانیسم ایجاد فلج خواب:
در طی خواب در مرحله ی حرکات سریع چشم (REM)، یعنی مرحله ای که فرد خواب (رویا) می بیند، مغز انتقال پیام های عصبی به سوی عضلات اسکلتی (به استثنای عضله دیافراگم و عضلات چشم) را متوقف می سازد، تا شما رویاهای خود را برون ریزی نکنید (یعنی مثلا وقتی در خواب می بیند می دوید، از رختخواب بلند نشوید و شروع به دویدن نکنید).
هنگامی که شما قصد دارید از خواب بیدار شوید، مغز مجدداً کنترل عضلات را
به دست می گیرد. اما گاهی اوقات، قبل از اینکه مغز کنترل عضلات اسکلتی
را به دست گیرد و عضلات از حالت فلج بودن خارج گردند، شما هوشیاری خود
را باز می یابید که نتیجه ی آن احساس ترس آور فلج بودن بدنتان خواهد بود.
نقطه ی مقابل این عارضه زمانی است که برخی افراد هنگام دیدن رویا، دست ها و پاهای خود را تکان می دهند و یا در موارد شدید تر دچار خوابگردی(راه رفتن در حین خواب) می شوند.
چه چیزهایی احتمال تکرار فلج خواب را افزایش می دهند:
1) کسانی که به طور طاق باز و به پشت می خوابند، بیشتر به فلج خواب دچار می شوند.
2) برنامه ی خواب نامنظم و محرومیت از خواب
3) افزایش استرس و اضطراب
4) تغییرات ناگهانی در سبک و یا محیط زندگی
5) مصرف قرص های خواب آور و آنتی هیستامین ها
چگونه هنگام احساس فلج شدن بدن، خود را از این وضعیت هراس آور خلاصی بخشید:
1) سعی کنید انگشتان دست یا پای خود را تکان دهید.
2) چشمان خود را به شدت تکان دهید و به دنبال آن پلک ها و سر خود را.
3) سعی کنید وضعیت خروج از بدن را در خودتان القا کنید.
درمان فلج خواب:
فلج خواب یک اختلال خواب بی خطر است. تنها با رعایت اصول بهداشت خواب، خودداری از طاق باز خوابیدن و کاهش استرس ها و ترس ها می توان تکرار آن را به حداقل رساند.
[FONT=&quot]افرادی که هفته ای یک بار به فلج خواب دچار می شوند، لازم است تحت درمان دارویی (مصرف ضد افسردگی ها) قرار بگیرند. :gol:
[/FONT]

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنظیم کاربراتت به هم خورده،چیزی نیست....

ممنون ;);)پ ولی جدی دارم می گم

شما تو بچگی مشکل خاصی نداشتی عزیزم؟
یه جور عقده های درونی منظورمه،نداشتی؟

امشب حالا باید بستری شی تا ببینم فردا نتیجه ی عکسای مغزت چی میشه

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee نه عزیزم عقده درونی ندارم عقده واسه چی
ولی سعی کن بی ادب نشی گلم...:mad:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم يكبار ناقصش رو كشيدم..
ولي وسطش سريع تونستم بپرم..
يعني نميدونم .. خودمو جمع كردم..
اون چند نفري رو كه ميگي ديدي من بجاش بابام رو ديدم كه بالا سرمه!
صداش ميكردم ولي جوابمو نميداد!
..
يكي از دوستام هم اينطور ميشد..خيلي حس بديه..
خدا نصيب هيچ بنده اي نكنه.

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا حالا تجربه نداشتم!!!!!!!!!!!!
فکر کنم خیلی وحشتناکه نه؟؟؟؟؟
I'm scared :(:(

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا حالا تجربه نداشتم!!!!!!!!!!!!
فکر کنم خیلی وحشتناکه نه؟؟؟؟؟
I'm scared :(:(

2 بار اولش واسم وحشت ناک بود ولی دیگه نه...
تو این شرایط باید یکی بیدارت کنه اگه کسی نباشه دور و ورت خیلی سخت و وحشتناک می شه .
ولی تازه داره بهم حال می ده می خوام ببینم آخرش چی میشه یه بار سعی می کنم بیدار نشم بزار این بختک بیاد ... یه یته پرنده می زنم بهش دیگه پا نشه هی بیاد سر وقت من...:D:
D:D

*ملینا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این اتفاق زیاد برام میافته...ولی من به این خرافات اعتقادی ندارم...
دلیل زیاد داره...
یا به خاطر اعصابه...یا به خاطر اینه که توی اون لحظه خون به مغزت نمیرسه...

یا اینکه موقع خواب یا زیادی خوردی یا اینکه گرسنه بودی فشارت افت کرده...
و......
یه پا دکترم واسه خودما....من اشتباهی شدم...من باید دکتر میشدم...

غنچه خالقی

عضو جدید
بختک (هنگام خواب) چیست؟

فلج خواب (sleep paralysis) به حالت ناتوانی در انجام حرکات ارادی حین خواب اطلاق می شـود. فلج خواب یـک تـجربـه ی دلــهره آور و هراس انگیز می بـاشد. فـلـج خـواب اغـلب اوقات هنگام بیدار شـدن از خـواب و یـا در مـوارد نـادر هنگام به خـواب رفتن رخ می دهد.
فلج خواب از چند ثانیه تا چـند دقیـقه بـه طـول می انجامد. 25 تا 30 درصد جـمعیت کشـور، حـداقل یک بار در طول زندگی خود اخـتـلال فلج خـواب را تـجـربه کرده اند.
فلج خواب می تواند در هر سنی رخ دهد.
علایم فلج خواب:
1) ناتوانی در حرکت دادن تنه، دست ها و پاها و صحبت کردن (فرد از فرط ترس می خواهد فریاد بکشد و برای بیدار شدن تقلا می کند، اما گویی تلاش وی بی نتیجه است)
2) فلج تمام و یا بخشی از عضلات بدن
3) احساس خفگی و مرگ (گویی، چیزی روی قفسه سینه ی شما قرار گرفته است)
4) وحشت زدگی و اضطراب.
5) توهمات خواب (hypnagogic hallucinations): به توهمات شنیداری، دیداری و لمسی رویا مانند اطلاق می شود، مانند احساس حضور یک انسان دیگر در اتاق، احساس فشار بر روی قفسه سینه، دیدن سایه ی افراد، دیدن منبع نورانی، شنیدن صدای افراد، شنیدن صدای قدم هایی که نزدیک می شوند، دیدن شبح، احساس خروج روح از بدن، احساس شناور شدن در هوا، شنیدن صدای باز و بسته شدن درها.
تصورات غلط نسبت به فلج خواب یا بختک:
آزار و اذیت توسط جن، شیطان، دیو و یا موجودات ماورای زمینی، و یا اشتباه گرفتن آن با تجربه خروج روح از بدن.
علل ایجاد فلج خواب:
عوامل ژنتیکی، اضطراب و استرس، اختلال هراس و اختلال در نظم خواب .
مکانیسم ایجاد فلج خواب:
در طی خواب در مرحله ی حرکات سریع چشم (REM)، یعنی مرحله ای که فرد خواب (رویا) می بیند، مغز انتقال پیام های عصبی به سوی عضلات اسکلتی (به استثنای عضله دیافراگم و عضلات چشم) را متوقف می سازد، تا شما رویاهای خود را برون ریزی نکنید (یعنی مثلا وقتی در خواب می بیند می دوید، از رختخواب بلند نشوید و شروع به دویدن نکنید).
هنگامی که شما قصد دارید از خواب بیدار شوید، مغز مجدداً کنترل عضلات را
به دست می گیرد. اما گاهی اوقات، قبل از اینکه مغز کنترل عضلات اسکلتی
را به دست گیرد و عضلات از حالت فلج بودن خارج گردند، شما هوشیاری خود
را باز می یابید که نتیجه ی آن احساس ترس آور فلج بودن بدنتان خواهد بود.
نقطه ی مقابل این عارضه زمانی است که برخی افراد هنگام دیدن رویا، دست ها و پاهای خود را تکان می دهند و یا در موارد شدید تر دچار خوابگردی(راه رفتن در حین خواب) می شوند.
چه چیزهایی احتمال تکرار فلج خواب را افزایش می دهند:
1) کسانی که به طور طاق باز و به پشت می خوابند، بیشتر به فلج خواب دچار می شوند.
2) برنامه ی خواب نامنظم و محرومیت از خواب
3) افزایش استرس و اضطراب
4) تغییرات ناگهانی در سبک و یا محیط زندگی
5) مصرف قرص های خواب آور و آنتی هیستامین ها
چگونه هنگام احساس فلج شدن بدن، خود را از این وضعیت هراس آور خلاصی بخشید:
1) سعی کنید انگشتان دست یا پای خود را تکان دهید.
2) چشمان خود را به شدت تکان دهید و به دنبال آن پلک ها و سر خود را.
3) سعی کنید وضعیت خروج از بدن را در خودتان القا کنید.
درمان فلج خواب:
فلج خواب یک اختلال خواب بی خطر است. تنها با رعایت اصول بهداشت خواب، خودداری از طاق باز خوابیدن و کاهش استرس ها و ترس ها می توان تکرار آن را به حداقل رساند.
[FONT=&quot]افرادی که هفته ای یک بار به فلج خواب دچار می شوند، لازم است تحت درمان دارویی (مصرف ضد افسردگی ها) قرار بگیرند. :gol:[/FONT]
توضیحاتتون فوق العاده بود.ممنوم
اگر ممکنه درباره توهمات خواب برای من بیشتر توضیح بدین.متشکرم

mrha

عضو جدید
من این اتفاق زیاد برام میافته...ولی من به این خرافات اعتقادی ندارم...
دلیل زیاد داره...
یا به خاطر اعصابه...یا به خاطر اینه که توی اون لحظه خون به مغزت نمیرسه...

یا اینکه موقع خواب یا زیادی خوردی یا اینکه گرسنه بودی فشارت افت کرده...
و......
یه پا دکترم واسه خودما....من اشتباهی شدم...من باید دکتر میشدم...
براي منم همينطور زياد ولي بي اهميت شده بعد چندين سال