sungirl5
عضو جدید
آخ آخ استرس گرفتمفک کنم فقط من کار نمیکنم
خجالت زده شدم
![]()
بختر!!!! یعنی خ بهتر!!!

آخ آخ استرس گرفتمفک کنم فقط من کار نمیکنم
خجالت زده شدم
![]()
آخ آخ داش تو کاراتو کردی قبل کنکور ، شما روزانه تهران قبولی حالا ما باس کار کنیم تا بتونیم ( در صورت قبولی ) پول شبانه تهرانو درآریمآخ آخ استرس گرفتمفک کنم فقط من کار نمیکنم
خجالت زده شدم
![]()
من فایل 90shimi شما رو هم نگاه کردم ، رتبه 555 رو ببینید ، میانگین وزنی 32 و معدل 16 . فک کنم شما درست حساب نکردید معدلو![]()
دمت گرم امیدوارم کردیآخ آخ داش تو کاراتو کردی قبل کنکور ، شما روزانه تهران قبولی حالا ما باس کار کنیم تا بتونیم ( در صورت قبولی ) پول شبانه تهرانو درآریم
خوش به حالتون کسی از دخترا توقع کار ندارهبختر!!!! یعنی خ بهتر!!!![]()
نه منظورم همون میانگین بود ، حالا ایشالله همه بچه های اینجا نتایج خوبی بیارندمعدلو چجوری تو میانگین تاثیر میدین؟اره من اصلا به معدل نگاه نکردم!درواقع اصلا نمیدونم چجوری باید تاثیرش داد
حالا پر رو نشو ، جوهره ی مرد کاره مثه اینکه هادمت گرم امیدوارم کردی![]()
ظهر شد ولی اطلاعیه نیومد !!!
فکر کنم باید یه تاپیک بزنیم با عنوان : تخمین زمان اعلام نتایج کنکور ارشد 93
شاید منظور توکلی اینه ک فردا تصمیم گرفتن اطلاعیه رو بزنن تو سایت.بیچاره پیر شده دیگه تقصیر نداره![]()
آرهشاید منظور توکلی اینه ک فردا تصمیم گرفتن اطلاعیه رو بزنن تو سایت.بیچاره پیر شده دیگه تقصیر نداره![]()
دقیقا همینطوره من این حرفو قبلا هم زدم هممون سرکاریم-فردا تازه میخوان اطلاعیه رو میزنند
آخه دیروز ساعت 4 توکلی با شبکه خبر گفتگوی زنده داشت.گفت دوشنبه میاد.خیلی سنجش بی دروپیکر هستش خدایی
آخه دیروز ساعت 4 توکلی با شبکه خبر گفتگوی زنده داشت.گفت دوشنبه میاد.خیلی سنجش بی دروپیکر هستش خدایی
راس میگی ؟؟؟؟آخه مگه میشه اطلاعیه رو نزنند بعدش نتایجو بزنند؟؟؟؟؟؟این روال همیشگیشون بوده ک اول اطلاعیه رو بزنند بعد نتایج بیاد-پارسال همین توکلی به یه خبرگزاری گفته بود جوابا 18ام میاد ولی 18ام اطلاعیه اومد![]()
آخه مگه میشه اطلاعیه رو نزنند بعدش نتایجو بزنند؟؟؟؟؟؟این روال همیشگیشون بوده ک اول اطلاعیه رو بزنند بعد نتایج بیاد-پارسال همین توکلی به یه خبرگزاری گفته بود جوابا 18ام میاد ولی 18ام اطلاعیه اومد![]()
شاید منظور توکلی اینه ک فردا تصمیم گرفتن اطلاعیه رو بزنن تو سایت.بیچاره پیر شده دیگه تقصیر نداره![]()
راس میگی ؟؟؟؟![]()
نه بابا اون "راس میگی؟"یه واکنش به اون جملت بوداگه میخای میتونم بگردم اون خبر ارشد 92رو پیدا کنم براتون بذارم![]()
خب دیگه . . . !
کم کم بریم خودمون رو آماده کنیم![]()