درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

sahar_farj

عضو جدید
من فایل 90shimi شما رو هم نگاه کردم ، رتبه 555 رو ببینید ، میانگین وزنی 32 و معدل 16 . فک کنم شما درست حساب نکردید معدلو :cool:

معدلو چجوری تو میانگین تاثیر میدین؟اره من اصلا به معدل نگاه نکردم!درواقع اصلا نمیدونم چجوری باید تاثیرش داد

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فارس:حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 فردا دوشنبه 22 اردیبهشت‌ماه بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی اینترنتی www.sanjesh.org قرار می‌گیرد.

وی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شوند می‌توانند با مطالعه دقیق فرم راهنمای انتخاب رشته که در روز دوشنبه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد از روز چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه برای انتخاب رشته اقدام کنند.

توکلی ادامه داد: داوطلبان تا روز یکشنبه 28 اردیبهشت‌ماه فرصت دارند تا 100 کدرشته تحصیلی از میان کدرشته مجاز یا کدرشته‌های مجاز انتخاب کنند.
:cry:
فک کنم خالی میبنده!
استرس گرفتم به خدا :cry:

S.Mehran.S

عضو جدید
ظهر شد ولی اطلاعیه نیومد !!!
فکر کنم باید یه تاپیک بزنیم با عنوان : تخمین زمان اعلام نتایج کنکور ارشد 93

ziiizooo

عضو جدید
ظهر شد ولی اطلاعیه نیومد !!!
فکر کنم باید یه تاپیک بزنیم با عنوان : تخمین زمان اعلام نتایج کنکور ارشد 93

من نمی دونم چرا اینجوری میکنند.اصلا حالیشون نیست ما استرس داریم.از اون ور توکلی دیروز مصاحبه زنده میکنه با شبکه خبر و میگه فردا میاد .از اون ور سایت اصلا عین خیالش نیست.آقا تاپیک رو بزن :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید منظور توکلی اینه ک فردا تصمیم گرفتن اطلاعیه رو بزنن تو سایت.بیچاره پیر شده دیگه تقصیر نداره :D

BULGARIA

کاربر بیش فعال
شاید منظور توکلی اینه ک فردا تصمیم گرفتن اطلاعیه رو بزنن تو سایت.بیچاره پیر شده دیگه تقصیر نداره :D

دقیقا همینطوره من این حرفو قبلا هم زدم هممون سرکاریم-فردا تازه میخوان اطلاعیه رو میزنند

ziiizooo

عضو جدید
دقیقا همینطوره من این حرفو قبلا هم زدم هممون سرکاریم-فردا تازه میخوان اطلاعیه رو میزنند

آخه دیروز ساعت 4 توکلی با شبکه خبر گفتگوی زنده داشت.گفت دوشنبه میاد.خیلی سنجش بی دروپیکر هستش خدایی

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آخه دیروز ساعت 4 توکلی با شبکه خبر گفتگوی زنده داشت.گفت دوشنبه میاد.خیلی سنجش بی دروپیکر هستش خدایی

همین الانم شبکه خبر باز گفت فردا نتایج میاد
بابا شاید توکلی عشقش نیست اعلامیه بزنه تو سایت سخت نگیرید

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایی توکلی دستش واسه من که خیر نداره:D اینجور که کعلومه تا عزراییل بازنشستس نکنه فکر رفتن از سنجش رو نداره:D
فردا دیگه صد در صد یه حرکتی میزنه سنجش یا اطلاعیه یا نتیجه

BULGARIA

کاربر بیش فعال

آخه مگه میشه اطلاعیه رو نزنند بعدش نتایجو بزنند؟؟؟؟؟؟این روال همیشگیشون بوده ک اول اطلاعیه رو بزنند بعد نتایج بیاد-پارسال همین توکلی به یه خبرگزاری گفته بود جوابا 18ام میاد ولی 18ام اطلاعیه اومد:biggrin:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه مگه میشه اطلاعیه رو نزنند بعدش نتایجو بزنند؟؟؟؟؟؟این روال همیشگیشون بوده ک اول اطلاعیه رو بزنند بعد نتایج بیاد-پارسال همین توکلی به یه خبرگزاری گفته بود جوابا 18ام میاد ولی 18ام اطلاعیه اومد:biggrin:
راس میگی ؟؟؟؟:cry:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

با این وضعیت جسمی روحی فردا توکلی نمیره جوابای ما بیفته ماه دیگه بلند صلوات :biggrin:

ziiizooo

عضو جدید
دیگه قطعی قطعی هستش با این خبر

رییس سازمان سنجش خبر داد

نتایج اولیه آزمون ارشد فردا اعلام می‌شود/ 400 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته

» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 93022113999
یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹

رییس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در فردا دوشنبه 22 اردیبهشت ماه خبر داد.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اعلام نتایج اولیه به صورت کارنامه و از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org، گفت: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان از نتایج آزمون خود مطلع شوند.

وی افزود: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند، می‌توانند با مطالعه دقیق فرم راهنمای انتخاب رشته که از فردا روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد، از روز چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه برای انتخاب رشته اقدام کنند.

رییس سازمان سنجش با بیان اینکه مهلت انتخاب رشته داوطلبان مجاز تا روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: داوطلبان در این مدت فرصت دارند نسبت به انتخاب و ثبت حداکثر 100 کدرشته تحصیلی از میان کدرشته یا کدرشته‌های مجاز اقدام کنند.

خدایی افزود: از مجموع حدود 950 هزار داوطلب ثبت‌نام کننده در این آزمون حدود 400 هزار نفر در اعلام نتیجه اولیه مجاز به انتخاب رشته شدند.

وی درباره زمان برگزاری آزمون‌های تشریحی و عملی رشته‌های خاص که نیاز به برگزاری این آزمون‌ها دارند، اظهار کرد: این آزمون‌ها در خرداد ماه برگزار می‌شوند که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

رییس سازمان سنجش درباره ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد سال 93، گفت: ظرفیت پذیرش در این آزمون تاکنون حدود 100 هزار نفر است.

به گزارش ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد سال 93 با یک هفته تاخیر به دلیل شرایط نامساعد جوی در برخی استان‌ها با رقابت حدود 950 هزار داوطلب در روزهای 23 تا 25 بهمن ماه برگزار شد.

انتهای پیام

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سنجش مشکوکه به نظر من فردا نتیجه ها رو نمیده :D وجدانن همیشه یه ساعتی مشخص میکرد؟نمیکرد؟

بالا