amiri13
عضو جدید
آره دیدمش.نبابا مایه به شبانه نمیرسه!!!!
شده زاهدان بریم ولی روزانه!!!![]()
خوش بحاله شما دخترا که راحت میتونید برید بعضی از دخترا نمیتونن که

آره دیدمش.نبابا مایه به شبانه نمیرسه!!!!
شده زاهدان بریم ولی روزانه!!!![]()
از کجا فهمیدی؟ننوشته بوداموزش محورا برا دکترا بمشکل میخورن؟اره؟چون پایان نام ندارن!اگه مقاله ای اس ای بدن بازم بمشکل میخورن بنظرتون؟
نه احتمالا اون فایلی که شما داری واسه 91 باشه ، چون من هم 2تا فایل 90 دارم با گفته ی شما متفاوته . البته یه بحثی هست که بچه ها سال به سال قوی تر میشنبخیل که نیستم انشا.. میارن....ولی فرداشب(امیدوارم) معلوم میشه همه چی!!!
در ضمن منم گفتم با رتبه 530 سال 90 مقایسه کردم....ولی برای ایشون ارزو میمنم رتبشون 30 بشه نه 350!!!!ولی نظرم همون بود...موفق باشیذ
نه احتمالا اون فایلی که شما داری واسه 91 باشه ، چون من هم 2تا فایل 90 دارم با گفته ی شما متفاوته . البته یه بحثی هست که بچه ها سال به سال قوی تر میشن
چاکرتم داداش ، منم میانگینم حول 41 میشه ولی معدلم پایینه ، شما شبانه کدوم دانشگاه و گرایش دوس داری بری ؟؟؟من معدلم16هستش!!!خدا از دهنت بشنوه داش هادی!!!
خب بچه ها از این بحث ها دیگه بگذریم!!!!!
چه برنامه ای واسه بعد انتخاب رشته و تابستون دارید؟؟![]()
کار کار کار و پوولخب بچه ها از این بحث ها دیگه بگذریم!!!!!
چه برنامه ای واسه بعد انتخاب رشته و تابستون دارید؟؟![]()
چاکرتم داداش ، منم میانگینم حول 41 میشه ولی معدلم پایینه ، شما شبانه کدوم دانشگاه و گرایش دوس داری بری ؟؟؟
من هزینه شبانه یکم واسم سنگینه ، راه حلش اینه که خودم کار کنم . به نظرت میرزه ترمو سینیتیک علم و صنعت رو به جداسازی فردوسی ترجیح بدم ؟؟؟
فیلم
از نوع هنری
اره ولی بخدا اون برای 4 تا دانشگاه اوله فقطدادا بنطر من تهرانو الویت بذا
از خیلیا شنیدم
واقعا با ی دید دیگه به مدرک تهران نگا میشه
شهرستان اینجور نیس
فیلم مگه غیر هنری هم میشه؟!
نه یخوره فعال تر!!!
تو اتاق سایت ما تی وی نداریمکار هم میکنیم فیلمم میبینیم![]()
اره ولی بخدا اون برای 4 تا دانشگاه اوله فقط
تهران و شریف امیر کبیر و مدرس
من نمیدونم چرا آپلود نمیشه ، تو صفحات قبل پیدا میشهمهندس فایل 90 رو نمیتونی بذاری مام ی نگا بندازیم؟
کار کار کار و پوول
من نمیدونم واله ، پویا هم بیراه نمیگه ، علم و صنعت خیلی قوی نیست ، حالا رتبه بیاد ببینیم چی میشه ، شاید بالا 400 بیارم دیگه به همون فردوسی راضی میشمدادا بنطر من تهرانو الویت بذا
از خیلیا شنیدم
واقعا با ی دید دیگه به مدرک تهران نگا میشه
شهرستان اینجور نیس
بابا تو دیگه کی هستیاز نمایشگاه کتاب چندتا کتاب گرفتم اونارو میخونم و زبان و برنامه نویسی، مطلبو ترم 4پاس کردم باید یادم بیاد و اکسل ریزو بمشو دربیارم+هایسیس چندتا خط تولید رو طراحی کنم
خواهش میکنم....البته من شنیدم ظرفیتای سال 90 نسبت به دوسال بعدش خیللی بیشتر بودهابجی دمت گرررررررررررررررررررررررررررررم خیلی لطف کردی
از نمایشگاه کتاب چندتا کتاب گرفتم اونارو میخونم و زبان و برنامه نویسی، مطلبو ترم 4پاس کردم باید یادم بیاد و اکسل ریزو بمشو دربیارم+هایسیس چندتا خط تولید رو طراحی کنم
بابا تو دیگه کی هستی
حوصله داری
من انقد داغونم بزور تا مهر ریکاوری بشم
کاری که هایسیس میکنه ..اسپنم میکنه.مگه نه؟تو هایسیس را از رو کتاب یاد گرفتی؟
من فایل 90shimi شما رو هم نگاه کردم ، رتبه 555 رو ببینید ، میانگین وزنی 32 و معدل 16 . فک کنم شما درست حساب نکردید معدلوتو فایل سال 90 رتبه حدود 530 را ببینید میبینید تفاوت اشکار جایی نیس
کاری که هایسیس میکنه ..اسپنم میکنه.مگه نه؟تو هایسیس را از رو کتاب یاد گرفتی؟