درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از کجا فهمیدی؟ننوشته بود :( اموزش محورا برا دکترا بمشکل میخورن؟اره؟چون پایان نام ندارن!اگه مقاله ای اس ای بدن بازم بمشکل میخورن بنظرتون؟

صنعتی دانشگاه سطخ بالاییه با 900 میشه فقط اموزش محورشو اورد.بله برای دکتری مشکل داره.اگه مقاله بدید وضعیت بهتر میشه

hadi216

عضو جدید
بخیل که نیستم انشا.. میارن....ولی فرداشب(امیدوارم) معلوم میشه همه چی!!!
در ضمن منم گفتم با رتبه 530 سال 90 مقایسه کردم....ولی برای ایشون ارزو میمنم رتبشون 30 بشه نه 350!!!!ولی نظرم همون بود...موفق باشیذ
نه احتمالا اون فایلی که شما داری واسه 91 باشه ، چون من هم 2تا فایل 90 دارم با گفته ی شما متفاوته . البته یه بحثی هست که بچه ها سال به سال قوی تر میشن

amiri13

عضو جدید
نه احتمالا اون فایلی که شما داری واسه 91 باشه ، چون من هم 2تا فایل 90 دارم با گفته ی شما متفاوته . البته یه بحثی هست که بچه ها سال به سال قوی تر میشن

مهندس فایل 90 رو نمیتونی بذاری مام ی نگا بندازیم؟

sungirl5

عضو جدید
خب بچه ها از این بحث ها دیگه بگذریم!!!!!
چه برنامه ای واسه بعد انتخاب رشته و تابستون دارید؟؟:d

hadi216

عضو جدید
من معدلم16هستش!!!خدا از دهنت بشنوه داش هادی!!!
چاکرتم داداش ، منم میانگینم حول 41 میشه ولی معدلم پایینه ، شما شبانه کدوم دانشگاه و گرایش دوس داری بری ؟؟؟
من هزینه شبانه یکم واسم سنگینه ، راه حلش اینه که خودم کار کنم . به نظرت میرزه ترمو سینیتیک علم و صنعت رو به جداسازی فردوسی ترجیح بدم ؟؟؟

amiri13

عضو جدید
چاکرتم داداش ، منم میانگینم حول 41 میشه ولی معدلم پایینه ، شما شبانه کدوم دانشگاه و گرایش دوس داری بری ؟؟؟
من هزینه شبانه یکم واسم سنگینه ، راه حلش اینه که خودم کار کنم . به نظرت میرزه ترمو سینیتیک علم و صنعت رو به جداسازی فردوسی ترجیح بدم ؟؟؟

دادا بنطر من تهرانو الویت بذا
از خیلیا شنیدم
واقعا با ی دید دیگه به مدرک تهران نگا میشه
شهرستان اینجور نیس

hadi216

عضو جدید
دادا بنطر من تهرانو الویت بذا
از خیلیا شنیدم
واقعا با ی دید دیگه به مدرک تهران نگا میشه
شهرستان اینجور نیس
من نمیدونم واله ، پویا هم بیراه نمیگه ، علم و صنعت خیلی قوی نیست ، حالا رتبه بیاد ببینیم چی میشه ، شاید بالا 400 بیارم دیگه به همون فردوسی راضی میشم

amiri13

عضو جدید
از نمایشگاه کتاب چندتا کتاب گرفتم اونارو میخونم و زبان و برنامه نویسی، مطلبو ترم 4پاس کردم باید یادم بیاد و اکسل ریزو بمشو دربیارم+هایسیس چندتا خط تولید رو طراحی کنم
بابا تو دیگه کی هستی
حوصله داری
من انقد داغونم بزور تا مهر ریکاوری بشم

sahar_farj

عضو جدید
از نمایشگاه کتاب چندتا کتاب گرفتم اونارو میخونم و زبان و برنامه نویسی، مطلبو ترم 4پاس کردم باید یادم بیاد و اکسل ریزو بمشو دربیارم+هایسیس چندتا خط تولید رو طراحی کنم

کاری که هایسیس میکنه ..اسپنم میکنه.مگه نه؟تو هایسیس را از رو کتاب یاد گرفتی؟

sungirl5

عضو جدید
بابا تو دیگه کی هستی
حوصله داری
من انقد داغونم بزور تا مهر ریکاوری بشم

نه دیگه نمیشه که!!! باید فعالیت داشته باشی تا ریکاوری بشی! وگرنه بدتر افسرده میشی! ازمن گفتن بود حالا ببین!خود دانی!!!!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخ آخ استرس گرفتم :D فک کنم فقط من کار نمیکنم :D خجالت زده شدم :D

بالا