برو به دیر مغان.پیر حقیقت بینی در انجاست از شما تقاضای ازدواج دارد![]()
من راحتم....بگو بیاد خونه امون مگه ما خونه ندارم؟؟
بعدشم پیری هنو نمرده؟؟
برو به دیر مغان.پیر حقیقت بینی در انجاست از شما تقاضای ازدواج دارد![]()
بعدشم پیری هنو نمرده؟؟
من راحتم....بگو بیاد خونه امون مگه ما خونه ندارم؟؟بعدشم پیری هنو نمرده؟؟
![]()

خو پیر ناراحته
اخه پیر با خودش عهد کرده پا تو خونه های کمیته امداد نذاره
خیر...پیر ما را گفتند کی بمیری؟لبخندی زد و فرمود:پس از عزراییل.ناگهان رعد و برقی در اسمان به نشانه تایید سخن پیر زده شد
.
.
تاپیکو ب فنا دادیم
برو خونتون

پیری ناراحته؟؟بزار باشه...تو دعوای خانوادگی دخالت نکن
ما خونه نداریم تو چادر زندگی میکنیم بگو بیاد
یکی گفت مرده پس...
.
.
باشه برفتم

دهههههههههههه....انگاری زیادی خاکیه ها؟؟میخای بگو نیاد؟پیر خیلی خاکیه.فرقی براش نمیکنه شما تو چادر زندگی کنین یا تو مانتو
باشه برو

ها...پیر لامصب خودش ی دوره زمین شناسیهدهههههههههههه....انگاری زیادی خاکیه ها؟؟میخای بگو نیاد؟
تو چرا نمیری؟؟

پس بگو نیاد تو همون خاک ها خاک بشهها...پیر لامصب خودش ی دوره زمین شناسیه
بقول حضرت حافظ که در اون غزل معروف میفرمایند: میخوام برم پا ندارم،میخوام بمونم جا ندارم![]()

پس بگو نیاد تو همون خاک ها خاک بشه
پا ک نداری من هولت میدم قلت میدم بری جارو ردیف کردم پیش پیری جونت برو![]()
باشه زن ومرد نداره مهم قلقلکهسعید قلقله زنم مگه هولم بدی؟ من سعید قلقله مَردم![]()
نرگس تو هم ارشد دادی؟

باشه زن ومرد نداره مهم قلقلکه
اهم...توکل بخدا....
کنکور شما چجور بود امسال؟ سخت یا اسون؟
سعید من کم خونده بودم چون کارم نذاشت بخونم وقت نمیشد خوب بود...متوسط....
کارت چیه؟ هندونه میفروشی لب جاده؟
حالا امید داری یا نه؟
دانشگاه کجا خوندی؟ شهرت؟ شهرت کجاس اصن؟

احساس خطر قفل شدن تابیک میکنم![]()
اگه معدل اصلیت اینه گمونم موثرت بشه 16 و خورده ایاینم خوبه ها
)
معدل موثرو چجوری حساب میکنن؟![]()
بسته به نوع دانشگاه در عدد یک و خرده ای ضرب میشه ک اون خرده ایش ب نوع دانشگاه بستگی داره
برای منی که هنرستانی بودم و مدرک کاردانی و کارشناسی جدا دارم چطور؟
و اینکه هر دانشگاهی در چه عددی ضرب میشه رو از کجا میتونم ببینم؟
داداش چرا میزنی حالامن اونچه که میدونستم گفتم
فک کنم بچه ها گمراه شدن خدایا منو ببخش![]()

حالا اون چیزی که ما از اول در مورد تراز میدونستیم این نبود ، ولی منم 100 درصد مطمئن نیستممشاهده پیوست 207489
هادی جان من بر این اساس میگفتم تو این آزمونا معدله من15.72 بوده درسی رو هم که نزدم 1572 تراز داده .سنجش هم باید شبیه این باشه.
یعنی ضریب موثر واسه دانشگاه آزاد و غ انتفاعی هم همین حدود 1 و خورده ایه ؟؟؟؟؟
اگه باشه که خیلی نامردیه
البته محض اطلاع دوستان دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب یکی از بالاترین ضرایب موثر رو در بین دانشگاه های کشور داره . و به نظر بنده اصلا هم نامردی نیست .
نکنه انتظار دارید ضریب موثر یه همچنین دانشگاهی فقط بخاطر اینکه پیشوند " آزاد " داره از فلان دانشگاه دولتی که فقط صرفا پیشوند " دولتی " داره و اعضای هیئت علمیش اصلا سابقه ای ندارند کمتر باشه . تهران جنوب دانشگاهیه که تقریبا بیشتر استادهای شریف ( مثل دکتر کاظمینی ، دکتر فرهاد خراشه ، پروفسور نوری و . . . ) و استاد تمام های امیرکبیر ( مثل دکتر رفیع زاده ) و خیلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های مطرح مثل دکتر پهلوانزاده ( تربیت مدرس ) و یا دکتر میرزازاده و . . . توش تدریس می کنند و این قضیه برای علوم تحقیقات ، تهران مرکز و تهران شمال هم کاملا صادقه .
چشم ها را باید شست . . . !

ولی بیشترشون ضریب تاثیرشون نزدیک ب یک هستش منم ان تا دانشگاه آزاد سراغ دارم ک کیلویی نمره میدن معدلای دانشجوهاشون حتی بیست هم دارند![]()
بنده هم دانشگاه دولتی سراغ دارم که اصلا استاد ندارند که بخوان درس بدند !!! حالا امتحان گرفتن و نمره دادن پیشکش
البته محض اطلاع دوستان دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب یکی از بالاترین ضرایب موثر رو در بین دانشگاه های کشور داره . و به نظر بنده اصلا هم نامردی نیست .
نکنه انتظار دارید ضریب موثر یه همچنین دانشگاهی فقط بخاطر اینکه پیشوند " آزاد " داره از فلان دانشگاه دولتی که فقط صرفا پیشوند " دولتی " داره و اعضای هیئت علمیش اصلا سابقه ای ندارند کمتر باشه . تهران جنوب دانشگاهیه که تقریبا بیشتر استادهای شریف ( مثل دکتر کاظمینی ، دکتر فرهاد خراشه ، پروفسور نوری و . . . ) و استاد تمام های امیرکبیر ( مثل دکتر رفیع زاده ) و خیلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های مطرح مثل دکتر پهلوانزاده ( تربیت مدرس ) و یا دکتر میرزازاده و . . . توش تدریس می کنند و این قضیه برای علوم تحقیقات ، تهران مرکز و تهران شمال هم کاملا صادقه .
چشم ها را باید شست . . . !