درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من راحتم....بگو بیاد خونه امون مگه ما خونه ندارم؟؟:Dبعدشم پیری هنو نمرده؟؟:D

خو پیر ناراحته:D
اخه پیر با خودش عهد کرده پا تو خونه های کمیته امداد نذاره:D
خیر...پیر ما را گفتند کی بمیری؟لبخندی زد و فرمود:پس از عزراییل.ناگهان رعد و برقی در اسمان به نشانه تایید سخن پیر زده شد:D
.
.
تاپیکو ب فنا دادیم
برو خونتون

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو پیر ناراحته:D
اخه پیر با خودش عهد کرده پا تو خونه های کمیته امداد نذاره:D
خیر...پیر ما را گفتند کی بمیری؟لبخندی زد و فرمود:پس از عزراییل.ناگهان رعد و برقی در اسمان به نشانه تایید سخن پیر زده شد:D
.
.
تاپیکو ب فنا دادیم
برو خونتون

پیری ناراحته؟؟بزار باشه...تو دعوای خانوادگی دخالت نکن:D

ما خونه نداریم تو چادر زندگی میکنیم بگو بیاد:D

:surprised:یکی گفت مرده پس...
.
.
باشه برفتم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیری ناراحته؟؟بزار باشه...تو دعوای خانوادگی دخالت نکن:D

ما خونه نداریم تو چادر زندگی میکنیم بگو بیاد:D

:surprised:یکی گفت مرده پس...
.
.
باشه برفتم

پیر خیلی خاکیه.فرقی براش نمیکنه شما تو چادر زندگی کنین یا تو مانتو:D
باشه برو

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دهههههههههههه....انگاری زیادی خاکیه ها؟؟میخای بگو نیاد؟:D
تو چرا نمیری؟؟
ها...پیر لامصب خودش ی دوره زمین شناسیه:D
بقول حضرت حافظ که در اون غزل معروف میفرمایند: میخوام برم پا ندارم،میخوام بمونم جا ندارم:D

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
ها...پیر لامصب خودش ی دوره زمین شناسیه:D
بقول حضرت حافظ که در اون غزل معروف میفرمایند: میخوام برم پا ندارم،میخوام بمونم جا ندارم:D
پس بگو نیاد تو همون خاک ها خاک بشه:D
پا ک نداری من هولت میدم قلت میدم بری جارو ردیف کردم پیش پیری جونت برو:D

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس بگو نیاد تو همون خاک ها خاک بشه:D
پا ک نداری من هولت میدم قلت میدم بری جارو ردیف کردم پیش پیری جونت برو:D

سعید قلقله زنم مگه هولم بدی؟ من سعید قلقله مَردم:D
نرگس تو هم ارشد دادی؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سعید من کم خونده بودم چون کارم نذاشت بخونم وقت نمیشد خوب بود...متوسط....

کارت چیه؟ هندونه میفروشی لب جاده؟
حالا امید داری یا نه؟
دانشگاه کجا خوندی؟ شهرت؟ شهرت کجاس اصن؟

S.Mehran.S

عضو جدید
دوستان بنده این تاپیک رتبه ها رو احداث کردم !!!! ( احداث بر وزن افعال از ریشه ی حدث;) )
میدونم خیلی زوده ولی من خیلی دوس داشتم که این تاپیک به نام بنده باشه :D
دیدن بفرمایید . البته در وقت مقتضی ! ( یعنی بعد از اعلام نتایج )
[h=2]نتایج اولیه کنکور سراسری سال 93[/h]

Rain Girl

عضو جدید
بسته به نوع دانشگاه در عدد یک و خرده ای ضرب میشه ک اون خرده ایش ب نوع دانشگاه بستگی داره

برای منی که هنرستانی بودم و مدرک کاردانی و کارشناسی جدا دارم چطور؟
و اینکه هر دانشگاهی در چه عددی ضرب میشه رو از کجا میتونم ببینم؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
برای منی که هنرستانی بودم و مدرک کاردانی و کارشناسی جدا دارم چطور؟
و اینکه هر دانشگاهی در چه عددی ضرب میشه رو از کجا میتونم ببینم؟

زیاد نگران نباش اختلاف دانشگاهها تویه صدمه مثلا یه دانشگاه ممکنه 1.02باشه یکی 1.08باشه بهترین دانشگاهها هم 1.1میباشند-

hadi216

عضو جدید
مشاهده پیوست 207489
هادی جان من بر این اساس میگفتم تو این آزمونا معدله من15.72 بوده درسی رو هم که نزدم 1572 تراز داده .سنجش هم باید شبیه این باشه.
حالا اون چیزی که ما از اول در مورد تراز میدونستیم این نبود ، ولی منم 100 درصد مطمئن نیستم

hadi216

عضو جدید
یعنی ضریب موثر واسه دانشگاه آزاد و غ انتفاعی هم همین حدود 1 و خورده ایه ؟؟؟؟؟
اگه باشه که خیلی نامردیه

S.Mehran.S

عضو جدید
البته محض اطلاع دوستان دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب یکی از بالاترین ضرایب موثر رو در بین دانشگاه های کشور داره . و به نظر بنده اصلا هم نامردی نیست .
نکنه انتظار دارید ضریب موثر یه همچنین دانشگاهی فقط بخاطر اینکه پیشوند " آزاد " داره از فلان دانشگاه دولتی که فقط صرفا پیشوند " دولتی " داره و اعضای هیئت علمیش اصلا سابقه ای ندارند کمتر باشه . تهران جنوب دانشگاهیه که تقریبا بیشتر استادهای شریف ( مثل دکتر کاظمینی ، دکتر فرهاد خراشه ، پروفسور نوری و . . . ) و استاد تمام های امیرکبیر ( مثل دکتر رفیع زاده ) و خیلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های مطرح مثل دکتر پهلوانزاده ( تربیت مدرس ) و یا دکتر میرزازاده و . . . توش تدریس می کنند و این قضیه برای علوم تحقیقات ، تهران مرکز و تهران شمال هم کاملا صادقه .
چشم ها را باید شست . . . !

BULGARIA

کاربر بیش فعال
البته محض اطلاع دوستان دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب یکی از بالاترین ضرایب موثر رو در بین دانشگاه های کشور داره . و به نظر بنده اصلا هم نامردی نیست .
نکنه انتظار دارید ضریب موثر یه همچنین دانشگاهی فقط بخاطر اینکه پیشوند " آزاد " داره از فلان دانشگاه دولتی که فقط صرفا پیشوند " دولتی " داره و اعضای هیئت علمیش اصلا سابقه ای ندارند کمتر باشه . تهران جنوب دانشگاهیه که تقریبا بیشتر استادهای شریف ( مثل دکتر کاظمینی ، دکتر فرهاد خراشه ، پروفسور نوری و . . . ) و استاد تمام های امیرکبیر ( مثل دکتر رفیع زاده ) و خیلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه های مطرح مثل دکتر پهلوانزاده ( تربیت مدرس ) و یا دکتر میرزازاده و . . . توش تدریس می کنند و این قضیه برای علوم تحقیقات ، تهران مرکز و تهران شمال هم کاملا صادقه .

ولی بیشترشون ضریب تاثیرشون نزدیک ب یک هستش منم ان تا دانشگاه آزاد سراغ دارم ک کیلویی نمره میدن معدلای دانشجوهاشون حتی بیست هم دارند:D

S.Mehran.S

عضو جدید
ولی بیشترشون ضریب تاثیرشون نزدیک ب یک هستش منم ان تا دانشگاه آزاد سراغ دارم ک کیلویی نمره میدن معدلای دانشجوهاشون حتی بیست هم دارند:D

بنده هم دانشگاه دولتی سراغ دارم که اصلا استاد ندارند که بخوان درس بدند !!! حالا امتحان گرفتن و نمره دادن پیشکش

ziiizooo

عضو جدید

تهران جنوب از خیلی دانشگاههای دولتی بهتر هست و همچنین ضریب معدل بالاتری دارد(البته این اطلاعات من برای 2 سال پیش هست ولی مطمعا الانم همین هست).استادای تهران جنوب آرزوی خیلی از بچه های مهندسی شیمی و همین تاپیک هستند.مطمن هستم کسایی که میان میگن نامردیه آزاد با بقیه یکی باشه تو رویاشون هست که این استادارو از نزدیک ببینن.چه برسه باهاشون کلاس وردارن.هر ساله آمار قبولی تهران جنوب خیلی از دانشگاههای دولتی زیقی شهرستان بهتره.اصلا همین دوشنبه که جوابا اومد کل بچه های تهران جنوب رتبه هاشونو بزارن .بقیه هم بزارن که ببینن تهران جنوب چیه .دکتر کاضمینی.دکتر خراشه.دکتر رشتچیان .دکتر رفیع زاده.پرفسور نوری.دکتر میرزازاده.دکتر پهلوانزاده.دکتر تورج محمدی. 8 تا استاد تاپ ایران تو این دانشگاه فقط برای یک رشته مهندسی شیمی تدریس می کنند.انقدر نامردیه نامردیه نفرمایید.هرکدوم از این اشخاص ریفرنس مهندسی شیمی هستند.حتی کادر تهران جنوب از امیرکبیر هم بهتر میباشد

آخرین ویرایش:

ziiizooo

عضو جدید
همین بچه هایی که دنبال جزوه های پارسه و میرزازاده هستند بدونند که آقای میرزازاده هییت علمیه تهران جنوب هستند.

بالا