درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توی شهرهای بزرگ مثل مشهد و اصفهان و شیراز اوضاع برای کار مرتبط چه جوریه ؟ شرکت های مشاور مهندسی دارند ؟ البته در حوزه ی نفت و گاز و پتروشیمی :cool:

خوشم میاد دوستان همه کلاسای فرایند رفتن هااا:Dتوی هر 3 تا شهر خوبه ولی چون ما شرایط کار رو کامل نداریم(پایان خدمت مثلا) باید یه جایی بریم که به غیر بومیهاشون کار بدن یعنی تعصب نداشته باشن که تو این زمینه من اصفهان رو پیشنهاد نمیدم اصلا

m_naji

عضو جدید
؟؟ رتبه؟خوابگاه؟ :D

بچه ها پارسال تا 950 هم شبانه پلیمر آوردن :)

گرایش بیو تا 700 میشه روزانه آورد.جداسازی تا 400 و بقیه گرایش ها رو هم بین 400 تا 600 میشه آورد.یه همچین دانشگاه باحالیه :D

خوابگاه هاش خوبه،امکانات هم عالی ولی نمیدونم چرا سطح مهندسی شیمی اش میگن پایینه!!
پروفسور نوعی هم هست اونجا که تو زمینه هیت پایپ ها خودش و پسرش کار میکنن
آزمایشگاه هاش هم مجهزن

مشهد هم کلا بهشته ;)

m_naji

عضو جدید
توی شهرهای بزرگ مثل مشهد و اصفهان و شیراز اوضاع برای کار مرتبط چه جوریه ؟ شرکت های مشاور مهندسی دارند ؟ البته در حوزه ی نفت و گاز و پتروشیمی :cool:

روی مشهد واسه کار اصلا حساب باز نکنید!!3 ماهه دنبالشم دریغ از یه کار مرتبط!!
شهرک صنعتی زیاد داره ولی کار مرتبط اصلا نیس...:cool:

hadi216

عضو جدید
بابل که خیلی خوبه خدایی ولی امکاناتش در حد فردوسی نیست .اسم دانشگاه مهمه واسه ادامه تحصیل یا کار
فردوسی پیشنهاد میشه:D
دقیقا ، من خودم بابل خوندم ولی دوس ندارم ارشد برم اونجا ، چون خیلیا نمیشناسنش ، فردوسی معروفتره ولی بابل آزمایشگاه هاش از فردوسی سرتره
از لحاظ استاد هم در یه سطحن

S.Mehran.S

عضو جدید
دقیقا ، من خودم بابل خوندم ولی دوس ندارم ارشد برم اونجا ، چون خیلیا نمیشناسنش ، فردوسی معروفتره ولی بابل آزمایشگاه هاش از فردوسی سرتره
از لحاظ استاد هم در یه سطحن

آخه بحث کاره . اگه قرار باشه بریم مشهد یا شیراز یا هر شهرستانی 3 -2 سال اونجا باشیم ولی کار پیدا نکنیم که ول معطلیم !!!
بعد از 3 سال برگردیم تهران بدون حتی 6 ماه سابقه کار ؟!!!

hadi216

عضو جدید
آخه بحث کاره . اگه قرار باشه بریم مشهد یا شیراز یا هر شهرستانی 3 -2 سال اونجا باشیم ولی کار پیدا نکنیم که ول معطلیم !!!
بعد از 3 سال برگردیم تهران بدون حتی 6 ماه سابقه کار ؟!!!
آره منم مشکلم همینه ، کلا تو شهر های بزرگ باشیم که بهتره واسه کار
حالا کار م شیمی نشد مجبوریم بریم سراغ کارای دیگه ، من که دوس دارم شبانه علم وصنعت قبول شم ، کار کنم و پولشو درآرم

S.Mehran.S

عضو جدید
آره منم مشکلم همینه ، کلا تو شهر های بزرگ باشیم که بهتره واسه کار
حالا کار م شیمی نشد مجبوریم بریم سراغ کارای دیگه ، من که دوس دارم شبانه علم وصنعت قبول شم ، کار کنم و پولشو درآرم

اتفاقا بحث من اینه که توی شهرهای بزرگ هم اوضاع برای یک مهندس شیمی چنگی به دل نمیزنه . هر چی شرکته مشاور مهندسیه چپیدن توی تهران !!!

Arrrrash

عضو جدید
بچه ها این درسته که معدل تو انتخاب رشته و پذیرش تاثیر داره، نه تو رتبه؟

sungirl5

عضو جدید
یه آشنا داشته باشی حله.هم پالایشگاه داره هم پتروشیمی

نیروگاه حرارتی و آب سنگین هم داره! ولی مگه کارت پایان خدمت دارین که ببرنتون؟ مگه اینکه برین دفتر ارتباط با صنعت معرفی شده ی استاد باشین بفرستنتون به عنوان کارآموز یا واسه کارگری موقه اورهال

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اراک واسه این مسایل چطوره؟
پویا جان اتفاقن اگه مکانیکی بلد باشی یا باطریسازی اراک بهترین جاس!چون دانشگاهش وسطه کمربندیو تعمیرگاهاس میشه نصف روز کار کرد نصف روزم درس خووند :)

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویا جان اتفاقن اگه مکانیکی بلد باشی یا باطریسازی اراک بهترین جاس!چون دانشگاهش وسطه کمربندیو تعمیرگاهاس میشه نصف روز کار کرد نصف روزم درس خووند :)

در مورد باتری اطلاعات پیل سوختی بالاست کمکی میکنه؟:biggrin:

hadi216

عضو جدید
خب تهران که میگید کار هست ، با شرایط دانشحویی کار میدن ؟؟؟؟
یعنی میشه پول شبانه رو درآورد ؟؟؟

Arrrrash

عضو جدید
نیروگاه حرارتی و آب سنگین هم داره! ولی مگه کارت پایان خدمت دارین که ببرنتون؟ مگه اینکه برین دفتر ارتباط با صنعت معرفی شده ی استاد باشین بفرستنتون به عنوان کارآموز یا واسه کارگری موقه اورهال

دارم ولی هیشکی نمیبره:(

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب تهران که میگید کار هست ، با شرایط دانشحویی کار میدن ؟؟؟؟
یعنی میشه پول شبانه رو درآورد ؟؟؟
داداش به نظر من رو کار واسه این حساب نکن که بخوای باهاش پول شبانه رو بدی شاید کار گیرت نیاد یا اینکه دو ترم اول و دوم کلاسات یه جوری باشه که پخش بشه بین ساعتهای مختلف و روزای مختلف .البته وام میدن ولی نه ترم اول .اگه خوابگاهم به شبانه ندن که دیگه خرج میزنه بالا.البته من هر کسی رو دیدم که ارشد داره درست و حسابی میخوونه کارنمیکنه فقط تمرکزش رو درسشه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آمار اشتباه بهم دادن پس
از چند نفر شنیدم تو رتبه تاثیر نداره
آره احتمالن.تاثیر معدل اینجوریه که تو تراز به کار میاد و از روی ترازها هم رتبه بدست میاد
تراز=((درصد شما تقسیم بر بالاترین درصد زده شده در درس مورد نظر)ضرب درهشتاد+معدل شما)*100

Arrrrash

عضو جدید
آره احتمالن.تاثیر معدل اینجوریه که تو تراز به کار میاد و از روی ترازها هم رتبه بدست میاد
تراز=((درصد شما تقسیم بر بالاترین درصد زده شده در درس مورد نظر)ضرب درهشتاد+معدل شما)*100

یعنی معدل تو تراز تک تک درسا تاثیر داره؟
بدبخت شدم رفت :cry:

Arrrrash

عضو جدید
پس این یعنی چی؟

((مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به نحوه گزینش نهایی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 92، از تاثیر 20 درصدی معدل دوره کارشناسی به صورت تراز شده خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: پس از انتخاب رشته توسط مجازین، گزینش نهایی در کلیه کد رشته‌های تحصیلی بر اساس 80 درصد نمره آزمون و با توجه به ضوابط مربوط و 20 درصد معدل دوره کارشناسی (لیسانس) و سهمیه داوطلبان و با رعایت دیگر ضوابط و بر اساس اولویت کد رشته‌ محل‌های انتخابی انجام می‌شود.

توکلی از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد در هفته اول شهریور ماه خبر داد و گفت: فهرست نهایی پذیرفته شدگان از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اعلام می‌شود تا پذیرفته شدگان بر اساس برنامه زمانی مذکور نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.))

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

پسر جان تو مطمئنی برا این فرمول؟؟
از کجا اوزدیش اصن؟
چرا یطوریه؟؟؟

Arrrrash

عضو جدید

اگه اینجوری باشه پس معدل هم باید ضربدر 20 بشه!!!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی معدل تو تراز تک تک درسا تاثیر داره؟
بدبخت شدم رفت :cry:
نه بابا ناراحت نباش مثلن اگه معدلت 14 باشه و ترمودینامیکو 50% بزنی و نفر اول اون درس 70% بزنه ترازت میشه 7110 حالا اگه معدلت 16 باشه ترازت میشه 7300 که حالا زیاد فرقیم نداره جفتش خوبه :D

بالا