چرا پویا جان؟این حمزه باید یکی مونده به اخر بشه![]()

چرا پویا جان؟این حمزه باید یکی مونده به اخر بشه![]()
چرا پویا جان؟![]()
خوب تو باغ نبودی دیگه.کتابارو خونده 108 دفعه بعد یه نگا نکردی ببینی کتابرو من نوشتم یا رضا طاهری![]()
نه اون وسطاش شک کردم ولی دیگه این آخریا مطمئن شدم :| اتفاقن پایه باشین یه کتاب در مورده تجربه های کنکور بنویسیم واسه آیندگان تازه واسه مصاحبه دکتری هم میگن کتاب نوشته باشی خوبهخوب تو باغ نبودی دیگه.کتابارو خونده 108 دفعه بعد یه نگا نکردی ببینی کتابرو من نوشتم یا رضا طاهری![]()
من هستم واسه نوشتن کتابنه اون وسطاش شک کردم ولی دیگه این آخریا مطمئن شدم :| اتفاقن پایه باشین یه کتاب در مورده تجربه های کنکور بنویسیم واسه آیندگان تازه واسه مصاحبه دکتری هم میگن کتاب نوشته باشی خوبه![]()
نه والاحمزه درسارو 108دور زدی؟![]()
دیگه میترسم اینجا چیزی بنویسممن هستم واسه نوشتن کتاب
تازه بعد خودم ترجمش می کنم ب ی زبون زنده دیگه دونیا
دیگه میترسم اینجا چیزی بنویسماوسا شما باید خاطرات بیابونگردیا رو بنویسی
اون زبونه احتمالن افغانی نیس که ؟
داداش چشم انداز بیست ساله ی 1404 باید جلوی این نقشه ی راه شما واسه آیندت لنگ بندازه دمت گرم من عرضه همین کار تو هم ندارم منم پول و کار آزاد پر درامدو ترجیح میدم به این آینده ی مبهممن رفتم مغازه اجاره کنم واسه کارکه اگه بعد ارشد اومدم از خدمت ی خورده پول داشته باشم,وقتی رفتم دیدم جو بازار و می دیدم خیلی ها سیکلم ندارن به اندازه ی بیستا تا از ما توی 20 سالگی پول داره بغض گلوم گرفت,احساس حقارت می کردم این همه زحمت کشیدیم آخرش به قول ziizo یک بیلم نداریم...شمام برین توی بازار آمار دقیق از بازاریها بگیرین می فهمین من چی میگم
نمی دونی چه حسی داره چقدر خجالت می کشی غروره آدم می شکنه ,چی فکر می کردیم چی شد,دوستان فقط اینو بگم عمرتونو فقط نزارین روی درس باید حتما ی شغل آزاد یا شرکتی داشته باشین مخصوصا اونایی که تهران زندگی می کنن خیلی راحته براشون,اونجا کار خیلی زیاده من یکی د یدم فارسی بلد نبود صحبت کنه ماشین 300 میلیونی زیر پاش بود ما اونوقت دلمون به عسلویه خوشه ماهی 2 میلیون بده توی اون بیابون,هر چی زودتر بریم شغل آزاد در کنار درس برامون آسونتره مخصوصا اگه فوق بگیریم مکافاتهداداش چشم انداز بیست ساله ی 1404 باید جلوی این نقشه ی راه شما واسه آیندت لنگ بندازه دمت گرم من عرضه همین کار تو هم ندارم منم پول و کار آزاد پر درامدو ترجیح میدم به این آینده ی مبهم
سلام ببخشید من دیر جواب دادمداداش این کلاسا سمیعی گهر چقد بود هزینش؟(میدونم الان تکمیل شده)چن ساعته ؟
تانک چیه psvجیه پروسیجر چیه ؟
من فقط هایسیس بلتم کار گیرم میاد؟
البته هایسیسو خوب یاد گرفتما![]()
داداش کاملن حرفات درسته این غرورم خوب اومدی واقعن خیلی سخته که میخوای بشکنیش .اون ماشین 300 تومنیه هم راس میگی منم همچین موردایی رو دیدمنمی دونی چه حسی داره چقدر خجالت می کشی غروره آدم می شکنه ,چی فکر می کردیم چی شد,دوستان فقط اینو بگم عمرتونو فقط نزارین روی درس باید حتما ی شغل آزاد یا شرکتی داشته باشین مخصوصا اونایی که تهران زندگی می کنن خیلی راحته براشون,اونجا کار خیلی زیاده من یکی د یدم فارسی بلد نبود صحبت کنه ماشین 300 میلیونی زیر پاش بود ما اونوقت دلمون به عسلویه خوشه ماهی 2 میلیون بده توی اون بیابون,هر چی زودتر بریم شغل آزاد در کنار درس برامون آسونتره مخصوصا اگه فوق بگیریم مکافاته
من رفتم مغازه اجاره کنم واسه کارکه اگه بعد ارشد اومدم از خدمت ی خورده پول داشته باشم,وقتی رفتم دیدم جو بازار و می دیدم خیلی ها سیکلم ندارن به اندازه ی بیستا تا از ما توی 20 سالگی پول داره بغض گلوم گرفت,احساس حقارت می کردم این همه زحمت کشیدیم آخرش به قول ziizo یک بیلم نداریم...شمام برین توی بازار آمار دقیق از بازاریها بگیرین می فهمین من چی میگم
آخ کیانوش حرف دلمو زدی خدایینمی دونی چه حسی داره چقدر خجالت می کشی غروره آدم می شکنه ,چی فکر می کردیم چی شد,دوستان فقط اینو بگم عمرتونو فقط نزارین روی درس باید حتما ی شغل آزاد یا شرکتی داشته باشین مخصوصا اونایی که تهران زندگی می کنن خیلی راحته براشون,اونجا کار خیلی زیاده من یکی د یدم فارسی بلد نبود صحبت کنه ماشین 300 میلیونی زیر پاش بود ما اونوقت دلمون به عسلویه خوشه ماهی 2 میلیون بده توی اون بیابون,هر چی زودتر بریم شغل آزاد در کنار درس برامون آسونتره مخصوصا اگه فوق بگیریم مکافاته
حتما دنبال کار در کنار درس از همین امروز باشیننمایشگاه ابزار و تجهیزات صنعت نفت بود یارو فارسی به زور حرف میزد یه دستگاه حفاری دست دوم از ترکیه خریده بود 3 میلیارد ایران میفروخت 6 میلیاردمیگفت من سواد شما رو داشتم دنیارو میخریدم
![]()
بچه ها کسی .تو سایتی چیزی نخونده که کی جوابا میاد یا حداقل کی اطلاعیه سنجش برای نتایج میاد؟
پارسال ک اطلاعیه 17ام اومد و نتایج22ام امسال هم همینجوریه احتمال زیاد-
22ام ظهر 12ب بعد میادچرا همچین میکنن اینا
من کم کم داره قلبم ضعیف میشه
شما اطلاع ندارین نتایج نهایی قراره که بیاد؟
22ام ظهر 12ب بعد میاد-پارسال اینجوری بود-نمیری؟؟؟؟
یه سال یادمه خرداد نتایج اومد فک کنم دوسال پیش بود نه ؟
نکنه امسالم همچین کنن
شما خوبه مرگ یبار شیون یبار
ما بدبختا نتایج بیاد باز تیر دوباره باید بریم کنکور عملی بدیم که معلوم نیس چ بر سر رتبه مرحله یکمان آورد![]()
91 هم اردیبهشت بود رفیقم ارشد داده بود یادمه-من ک گفتم بیا میم شیمی![]()
دیر گفتی کاکو من دیگه کنکوره رو دادم
بعدشم اگه گوش شیطون کر قبول شم که هیچ وگرنه باید ب فکر میم شیمی باشم![]()
یه ده دیقه نبودم ببین چه جوی دادیایشالا ک هممون نتایج دلخواهمونو میاریم-اگه هم قسمت شد اومدی میم شیمی بدان ک یکی از بهترین تصمیمات زندگیتو گرفتی![]()
یه ده دیقه نبودم ببین چه جوی دادی
دوستان نگران نباشین من دلم رووشنه که ایشالا جوابا تا قبل بیستم میاد
واقعن میم شیمی بهترین رشتس بدون تعصب![]()
بچه ها بیاین حدس بزنیم رتبه هامونو ؟
نظرتون چیه؟
میتونیم شرط بندیم کنیم خخخ
البته اگه باز گیر ندن اسپمه؟