درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب تو باغ نبودی دیگه.کتابارو خونده 108 دفعه بعد یه نگا نکردی ببینی کتابرو من نوشتم یا رضا طاهری:biggrin:
نه اون وسطاش شک کردم ولی دیگه این آخریا مطمئن شدم :| اتفاقن پایه باشین یه کتاب در مورده تجربه های کنکور بنویسیم واسه آیندگان تازه واسه مصاحبه دکتری هم میگن کتاب نوشته باشی خوبه :D

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نه اون وسطاش شک کردم ولی دیگه این آخریا مطمئن شدم :| اتفاقن پایه باشین یه کتاب در مورده تجربه های کنکور بنویسیم واسه آیندگان تازه واسه مصاحبه دکتری هم میگن کتاب نوشته باشی خوبه :D
من هستم واسه نوشتن کتاب
تازه بعد خودم ترجمش می کنم ب ی زبون زنده دیگه دونیا

• Like
واکنش ها: .6.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمزه درسارو 108دور زدی؟:surprised:
نه والا:surprised:
البته شاید این بد نباشه اینجا بگم واسه اونایی که میخوان امسال کنکور بدن ترمو رو یبار کلن خووندم چون پایم قوی بود :D سینتیکم یه بار ولی این جرم و عمل رو دروغ نگم 10 12 باری خووندمش :cool: به دوستان هم توصیه میکنم اگه توی آزمون آزمایش شرکت میکنن معمولن بین هر دو آزمون 2 هفته فاصله هس 2 روزه آخر رو فقط جرم و عمل بخوونن(یعنی یه دور کامل) خیلی تاثیر داره من خودم این جوری تونستم مطالبشو تو ذهنم نگه دارم سیالاتم که نمیفهمیدم خدایی تازه حالیمم نبود تستای مکانیکیا رو میزدم بدتر هنگ میکردم ریاضیم تا جون داشتم تست زدم دیگه از بس زده بودم تستارو حجوابا رو حفظ شده بودم ولی خب گندش زدم تو کنکور :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هستم واسه نوشتن کتاب
تازه بعد خودم ترجمش می کنم ب ی زبون زنده دیگه دونیا
دیگه میترسم اینجا چیزی بنویسم:D اوسا شما باید خاطرات بیابونگردیا رو بنویسی :) اون زبونه احتمالن افغانی نیس که ؟

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دیگه میترسم اینجا چیزی بنویسم:D اوسا شما باید خاطرات بیابونگردیا رو بنویسی :) اون زبونه احتمالن افغانی نیس که ؟

ب من نگا کن حرفتو بگو
نترس بابا حرفمون جدیه امیخته با طنز بخش اول در مورد کتابه کاملا جدی بود
اما من متخصص زبان پشتو هسم

kianoosh-s

عضو جدید
من رفتم مغازه اجاره کنم واسه کار :redface: که اگه بعد ارشد اومدم از خدمت ی خورده پول داشته باشم,وقتی رفتم دیدم جو بازار و می دیدم خیلی ها سیکلم ندارن به اندازه ی بیستا تا از ما توی 20 سالگی پول داره بغض گلوم گرفت,احساس حقارت می کردم این همه زحمت کشیدیم آخرش به قول ziizo یک بیلم نداریم...شمام برین توی بازار آمار دقیق از بازاریها بگیرین می فهمین من چی میگم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من رفتم مغازه اجاره کنم واسه کار :redface: که اگه بعد ارشد اومدم از خدمت ی خورده پول داشته باشم,وقتی رفتم دیدم جو بازار و می دیدم خیلی ها سیکلم ندارن به اندازه ی بیستا تا از ما توی 20 سالگی پول داره بغض گلوم گرفت,احساس حقارت می کردم این همه زحمت کشیدیم آخرش به قول ziizo یک بیلم نداریم...شمام برین توی بازار آمار دقیق از بازاریها بگیرین می فهمین من چی میگم
داداش چشم انداز بیست ساله ی 1404 باید جلوی این نقشه ی راه شما واسه آیندت لنگ بندازه دمت گرم من عرضه همین کار تو هم ندارم منم پول و کار آزاد پر درامدو ترجیح میدم به این آینده ی مبهم

kianoosh-s

عضو جدید
داداش چشم انداز بیست ساله ی 1404 باید جلوی این نقشه ی راه شما واسه آیندت لنگ بندازه دمت گرم من عرضه همین کار تو هم ندارم منم پول و کار آزاد پر درامدو ترجیح میدم به این آینده ی مبهم
نمی دونی چه حسی داره چقدر خجالت می کشی غروره آدم می شکنه ,چی فکر می کردیم چی شد,دوستان فقط اینو بگم عمرتونو فقط نزارین روی درس باید حتما ی شغل آزاد یا شرکتی داشته باشین مخصوصا اونایی که تهران زندگی می کنن خیلی راحته براشون,اونجا کار خیلی زیاده من یکی د یدم فارسی بلد نبود صحبت کنه ماشین 300 میلیونی زیر پاش بود ما اونوقت دلمون به عسلویه خوشه ماهی 2 میلیون بده توی اون بیابون,هر چی زودتر بریم شغل آزاد در کنار درس برامون آسونتره مخصوصا اگه فوق بگیریم مکافاته

REZA mimshimi

عضو جدید
داداش این کلاسا سمیعی گهر چقد بود هزینش؟(میدونم الان تکمیل شده)چن ساعته ؟
تانک چیه psvجیه پروسیجر چیه ؟:surprised:
من فقط هایسیس بلتم کار گیرم میاد؟:cry:
البته هایسیسو خوب یاد گرفتما:cool:
سلام ببخشید من دیر جواب دادم
از وقتی میرم این شرکته همه وقتم پر شده
کلاس استادش اقای سمیعی گهر بود 70 ساعت بود حدود400 تومان هم قیمتش بود تو دانشگاه شریف بود ولی مال خود اقای سمیعی گهر بود و یه مدرک از یه شرکت انگلیسی دادند که من تو شرکتمون نشون دادم معتبر بود ولی رفیق خیلی فکر مدرک نباش فقط سعی کن اگر می خوای بری کلاس یه جا بری که کاربردی یاد بگیری تا به درد بخوره
3-4 تا از بچه ها پیغام خصوصی دادن که کلاسها الان کجا برگزار میشه بزار از فیسبوک اقای سمیعی گهر بپرسم میزارم تو همین جا .

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی دونی چه حسی داره چقدر خجالت می کشی غروره آدم می شکنه ,چی فکر می کردیم چی شد,دوستان فقط اینو بگم عمرتونو فقط نزارین روی درس باید حتما ی شغل آزاد یا شرکتی داشته باشین مخصوصا اونایی که تهران زندگی می کنن خیلی راحته براشون,اونجا کار خیلی زیاده من یکی د یدم فارسی بلد نبود صحبت کنه ماشین 300 میلیونی زیر پاش بود ما اونوقت دلمون به عسلویه خوشه ماهی 2 میلیون بده توی اون بیابون,هر چی زودتر بریم شغل آزاد در کنار درس برامون آسونتره مخصوصا اگه فوق بگیریم مکافاته
داداش کاملن حرفات درسته این غرورم خوب اومدی واقعن خیلی سخته که میخوای بشکنیش .اون ماشین 300 تومنیه هم راس میگی منم همچین موردایی رو دیدم:razz:

hadi216

عضو جدید

آخ کیانوش حرف دلمو زدی خدایی
منم چند روزیه دارم کار میکنم
توی یه نمایشگاه مبل کار میکنم که صاحابش 25 سالشه هم سن خودم ، طرف دیپلم فنی حرفه اییه . یعنی نه بلده با کامپیوتر کار کنه و نه یه کلمه انگلیسی حالیشه و نه تو عمرش درست حسابی درس خونده
بعد سرمایشو حساب کردم حول 2میلیارده ، از بچگی هم تو بازار بوده ، گاهی منو مسخره میکنه میگه بری عسلویه 2 تومن بگیری پولدار میشی ؟؟؟؟؟
خیلی ناراحت کنندست خدایی ، جالبه که ادعا میکنه که درس خوندن بدرد نمیخوره .
تازه امروز میخواست یه زمین بخره 900 میلیون ، جالبه که اصلا ارث و میراث هم نداشته .

آخرین ویرایش:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمایشگاه ابزار و تجهیزات صنعت نفت بود یارو فارسی به زور حرف میزد یه دستگاه حفاری دست دوم از ترکیه خریده بود 3 میلیارد ایران میفروخت 6 میلیارد:surprised:میگفت من سواد شما رو داشتم دنیارو میخریدم:eek:

kianoosh-s

عضو جدید
نمایشگاه ابزار و تجهیزات صنعت نفت بود یارو فارسی به زور حرف میزد یه دستگاه حفاری دست دوم از ترکیه خریده بود 3 میلیارد ایران میفروخت 6 میلیارد:surprised:میگفت من سواد شما رو داشتم دنیارو میخریدم:eek:
حتما دنبال کار در کنار درس از همین امروز باشین

mohandes-87

عضو جدید
کم........ک

کم........ک

:cry:بچه ها من یه متنو دارم نرجمه میکنم چندتا عبارت رو اشکال دارم کی میتونه ترجمه کنه بدم بهش تا امشب بیشتر وقت ندارم واسه تحویلش

ziiizooo

عضو جدید
بچه ها کسی .تو سایتی چیزی نخونده که کی جوابا میاد یا حداقل کی اطلاعیه سنجش برای نتایج میاد؟

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
22ام ظهر 12ب بعد میاد:D-پارسال اینجوری بود-نمیری؟؟؟؟

یه سال یادمه خرداد نتایج اومد فک کنم دوسال پیش بود نه ؟
نکنه امسالم همچین کنن
شما خوبه مرگ یبار شیون یبار
ما بدبختا نتایج بیاد باز تیر دوباره باید بریم کنکور عملی بدیم که معلوم نیس چ بر سر رتبه مرحله یکمان آورد:)

BULGARIA

کاربر بیش فعال
یه سال یادمه خرداد نتایج اومد فک کنم دوسال پیش بود نه ؟
نکنه امسالم همچین کنن
شما خوبه مرگ یبار شیون یبار
ما بدبختا نتایج بیاد باز تیر دوباره باید بریم کنکور عملی بدیم که معلوم نیس چ بر سر رتبه مرحله یکمان آورد:)

91 هم اردیبهشت بود رفیقم ارشد داده بود یادمه-من ک گفتم بیا میم شیمی:D

BULGARIA

کاربر بیش فعال
دیر گفتی کاکو من دیگه کنکوره رو دادم
بعدشم اگه گوش شیطون کر قبول شم که هیچ وگرنه باید ب فکر میم شیمی باشم :)

ایشالا ک هممون نتایج دلخواهمونو میاریم-اگه هم قسمت شد اومدی میم شیمی بدان ک یکی از بهترین تصمیمات زندگیتو گرفتی:D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا ک هممون نتایج دلخواهمونو میاریم-اگه هم قسمت شد اومدی میم شیمی بدان ک یکی از بهترین تصمیمات زندگیتو گرفتی:D
یه ده دیقه نبودم ببین چه جوی دادی :D
دوستان نگران نباشین من دلم رووشنه که ایشالا جوابا تا قبل بیستم میاد:cry:
واقعن میم شیمی بهترین رشتس بدون تعصب;)

BULGARIA

کاربر بیش فعال
یه ده دیقه نبودم ببین چه جوی دادی :D
دوستان نگران نباشین من دلم رووشنه که ایشالا جوابا تا قبل بیستم میاد:cry:
واقعن میم شیمی بهترین رشتس بدون تعصب;)

اتفاقا من تعجب کردم ک چرا حمزه نیستش-اصلا اول حمزه بود بعد سایت بوجود اومد:D

اخراجی موقت
کاربر ممتاز