درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
97 قضیه اش چیه ؟
سوالش غلطه ؟ جواب درستش توی گزینه ها هست ؟
سوال میگه شرطای استفاده از آنالوژی چیه خب اصطکاک پوسته ای میتونه داشته باشه ولی تو جوابا اون گزینه ای رو درس زده که گفته هیچ ن. تلفات اصطکاکی نباید داشته باشه(چی گفتم :D)

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

سوال میگه شرطای استفاده از آنالوژی چیه خب اصطکاک پوسته ای میتونه داشته باشه ولی تو جوابا اون گزینه ای رو درس زده که گفته هیچ ن. تلفات اصطکاکی نباید داشته باشه(چی گفتم :D)

اهان
خب چون جواب درست توی گزینه ها هست احتمالش زیاده که کلید رو عوض کنن .. فقط بستگی به این داره که حوصلشون اومده کلید رو عوش کنن یا نه !! ولی به نظر من اره .. عوض کردن کلیدو !!
برای ما هم یادمه کلید بعضی از سوالا رو عوض کرده بودن ! چون درصدام خیلی فرق داشت با اونی که خودم حساب کرده بودم.

ziiizooo

عضو جدید
آقا این همه سوال غلط.چرا گیر میدین به سوال 97:D.اگه این سوال درست شه من بدبخت میشمممم:D.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اهان
خب چون جواب درست توی گزینه ها هست احتمالش زیاده که کلید رو عوض کنن .. فقط بستگی به این داره که حوصلشون اومده کلید رو عوش کنن یا نه !! ولی به نظر من اره .. عوض کردن کلیدو !!
برای ما هم یادمه کلید بعضی از سوالا رو عوض کرده بودن ! چون درصدام خیلی فرق داشت با اونی که خودم حساب کرده بودم.
داش پوریا همش تصحیح شده بود یا بعضیاش ؟:cry:

ziiizooo

عضو جدید
کسی خبر نداره کی میاد این جوابای کوفنی.هر روز تیک گرفتم تا بلند میشم از خواب میرم تو سایت سنجش:D

S.Mehran.S

عضو جدید
آقا این همه سوال غلط.چرا گیر میدین به سوال 97:D.اگه این سوال درست شه من بدبخت میشمممم:D.

اگه این سوال درست شه تنها تفاوتی که با الان می کنه اینه که احتمالا منم میام پیش تو ( مثلا شبانه محیط زیست ) مطمئن باش به خاطر این سوال تو تهران رو از دست نمیدی ;)

P O U R I A

مدیر تالار
داش پوریا همش تصحیح شده بود یا بعضیاش ؟:cry:
من خودم همین که کنکور رو دادم و از جلسه اومدم بیرون .. دیگه بی خیال همچی شدم :D
تا اینکه دیدم نتیجه ها اومده و رفتم نتیجم رو دیدم .. برای همین نمی دونم کدوم سوالا غلط بود !! کدومشون رو درست کردن .. کدومشون رو درست نکردن !!
ولی نظر من اینه که بعیده هر چی سوال غلط هست رو یا حذفش کنن یا اصلاح !! بعضی از سوالا رو هم کاری ندارن اصلا ..و با همون کلید اولیه می ذارن بمونه ... کلا هیچ حساب کتاب خاصی نداره :D

BULGARIA

کاربر بیش فعال
دوستان سوال 97 مشکلی نداره مانور الکی ندین البته من برای خودم غلط حسابش کردم در ضمن اگه سوالی حذف بشه برای همه تاثیرش یکسانه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا اینکه دیدم نتیجه ها اومده و رفتم نتیجم رو دیدم .. برای همین نمی دونم کدوم سوالا غلط بود !! کدومشون رو درست کردن .. کدومشون رو درست نکردن !!
ولی نظر من اینه که بعیده هر چی سوال غلط هست رو یا حذفش کنن یا اصلاح !! بعضی از سوالا رو هم کاری ندارن اصلا ..و با همون کلید اولیه می ذارن بمونه ... کلا هیچ حساب کتاب خاصی نداره :D
داش پویا از تهران راضی ای(مگه میشه نباشی :D) میگن شب امتحانا غذا نمیدن تخم مرغ آبپز میدادن امسال؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال

تویه پست قبلی ک گفتی درصدام بااونی که حساب کردم فرق داشت حالا میگی بیخیال بودم؟؟؟:surprised:

S.Mehran.S

عضو جدید
دوستان سوال 97 مشکلی نداره مانور الکی ندین البته من برای خودم غلط حسابش کردم در ضمن اگه سوالی حذف بشه برای همه تاثیرش یکسانه

کی گفته سوال قرار حذف بشه ؟ جواب صحیح در بین گزینه ها هست . البته نظر شما هم محترمه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داش BULGARIA اعصاب نداریا اصن من ا حقم گذشتم :D غلط حساب کنید بره

P O U R I A

مدیر تالار
داش پویا از تهران راضی ای(مگه میشه نباشی :D) میگن شب امتحانا غذا نمیدن تخم مرغ آبپز میدادن امسال؟
بلیی ... مگه میشه راضی نباشم :D
حالا یه بار اینا تخم مرغ آب پز با سیب زمینی آب پز دادن !!! مثل توپ همجا صدا داد :D
آقا پوریا شما کجا مشغول به تحصیل هستی ؟
دانشگاه تهران
تویه پست قبلی ک گفتی درصدام بااونی که حساب کردم فرق داشت حالا میگی بیخیال بودم؟؟؟:surprised:
خب اولین کاری که هر کسی فردای کنکور انجام میده محاسبه درصدهاشه دیگه :D
دیگه اون کارو باید می کردم که ببینم 10 درصد زدم تا 80 درصد !!
ولی دیگه نرفتم ببینم حالا این گزینه ای که زدم و غلطه .. چرا غلطه !

BULGARIA

کاربر بیش فعال
کی گفته سوال قرار حذف بشه ؟ جواب صحیح در بین گزینه ها هست . البته نظر شما هم محترمه

منظورم از حذف شدن سوال 97نبود-مثلا احتمالا سوال 34حرارت گزینه 4با تاثیر مثبت باشه ک در اینصورت تاثیرش برای همه یکسانه-سوال 97کلید اعلام شده براش درسته

S.Mehran.S

عضو جدید
خیلی از دوستان من بودند که هم این سوال و هم اون دو تا سوال ریاضی رو مثل کلید زدند . ولی با این حال وقتی سوال رو براشون توضیح دادم قبول کردند که کلید سازمان سنجش غلطه ( مخصوصا سوال های ریاضی ) ولی بعضی از دوستان هم هستند که . . . !

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بلیی ... مگه میشه راضی نباشم :D
حالا یه بار اینا تخم مرغ آب پز با سیب زمینی آب پز دادن !!! مثل توپ همجا صدا داد :D

دانشگاه تهران

خب اولین کاری که هر کسی فردای کنکور انجام میده محاسبه درصدهاشه دیگه :D
دیگه اون کارو باید می کردم که ببینم 10 درصد زدم تا 80 درصد !!
ولی دیگه نرفتم ببینم حالا این گزینه ای که زدم و غلطه .. چرا غلطه !
داداش خوابگاهش خوبه؟(من که قبول نمیشک چرا میپرسم :D) شالچی و اعرابی خوبن؟:razz: :D

BULGARIA

کاربر بیش فعال
خیلی از دوستان من بودند که هم این سوال و هم اون دو تا سوال ریاضی رو مثل کلید زدند . ولی با این حال وقتی سوال رو براشون توضیح دادم قبول کردند که کلید سازمان سنجش غلطه ( مخصوصا سوال های ریاضی ) ولی بعضی از دوستان هم هستند که . . . !

حرف حرف شما من تسلیم

بالا