S.Mehran.S
عضو جدید
اگه غلطا درس نشه 53 میشم اگه غلطا درس شه حدودن 56 یا 57 اگه بعضی از سوالا هم حذف کنن حدودن 59 میشم که این 59ه تخیلیه![]()
شما کار رو وی شریف ببند . اون هم گرایش های عالی .
اگه غلطا درس نشه 53 میشم اگه غلطا درس شه حدودن 56 یا 57 اگه بعضی از سوالا هم حذف کنن حدودن 59 میشم که این 59ه تخیلیه![]()
تا خدا چی بخواد کلن علم و صنعتو دوس دارم نه شریفو...شما کار رو وی شریف ببند . اون هم گرایش های عالی .
تا خدا چی بخواد کلن علم و صنعتو دوس دارم نه شریفو...![]()
سوال میگه شرطای استفاده از آنالوژی چیه خب اصطکاک پوسته ای میتونه داشته باشه ولی تو جوابا اون گزینه ای رو درس زده که گفته هیچ ن. تلفات اصطکاکی نباید داشته باشه(چی گفتم97 قضیه اش چیه ؟
سوالش غلطه ؟ جواب درستش توی گزینه ها هست ؟
سوال میگه شرطای استفاده از آنالوژی چیه خب اصطکاک پوسته ای میتونه داشته باشه ولی تو جوابا اون گزینه ای رو درس زده که گفته هیچ ن. تلفات اصطکاکی نباید داشته باشه(چی گفتم)
داش پوریا همش تصحیح شده بود یا بعضیاش ؟اهان
خب چون جواب درست توی گزینه ها هست احتمالش زیاده که کلید رو عوض کنن .. فقط بستگی به این داره که حوصلشون اومده کلید رو عوش کنن یا نه !! ولی به نظر من اره .. عوض کردن کلیدو !!
برای ما هم یادمه کلید بعضی از سوالا رو عوض کرده بودن ! چون درصدام خیلی فرق داشت با اونی که خودم حساب کرده بودم.
آقا این همه سوال غلط.چرا گیر میدین به سوال 97.اگه این سوال درست شه من بدبخت میشمممم
.
من خودم همین که کنکور رو دادم و از جلسه اومدم بیرون .. دیگه بی خیال همچی شدمداش پوریا همش تصحیح شده بود یا بعضیاش ؟![]()
داش پویا از تهران راضی ای(مگه میشه نباشیمن خودم همین که کنکور رو دادم و از جلسه اومدم بیرون .. دیگه بی خیال همچی شدم
تا اینکه دیدم نتیجه ها اومده و رفتم نتیجم رو دیدم .. برای همین نمی دونم کدوم سوالا غلط بود !! کدومشون رو درست کردن .. کدومشون رو درست نکردن !!
ولی نظر من اینه که بعیده هر چی سوال غلط هست رو یا حذفش کنن یا اصلاح !! بعضی از سوالا رو هم کاری ندارن اصلا ..و با همون کلید اولیه می ذارن بمونه ... کلا هیچ حساب کتاب خاصی نداره![]()
من خودم همین که کنکور رو دادم و از جلسه اومدم بیرون .. دیگه بی خیال همچی شدم
تا اینکه دیدم نتیجه ها اومده و رفتم نتیجم رو دیدم .. برای همین نمی دونم کدوم سوالا غلط بود !! کدومشون رو درست کردن .. کدومشون رو درست نکردن !!
ولی نظر من اینه که بعیده هر چی سوال غلط هست رو یا حذفش کنن یا اصلاح !! بعضی از سوالا رو هم کاری ندارن اصلا ..و با همون کلید اولیه می ذارن بمونه ... کلا هیچ حساب کتاب خاصی نداره![]()
دوستان سوال 97 مشکلی نداره مانور الکی ندین البته من برای خودم غلط حسابش کردم در ضمن اگه سوالی حذف بشه برای همه تاثیرش یکسانه
داش BULGARIA اعصاب نداریا اصن من ا حقم گذشتمدوستان سوال 97 مشکلی نداره مانور الکی ندین البته من برای خودم غلط حسابش کردم در ضمن اگه سوالی حذف بشه برای همه تاثیرش یکسانه
بلیی ... مگه میشه راضی نباشمداش پویا از تهران راضی ای(مگه میشه نباشی) میگن شب امتحانا غذا نمیدن تخم مرغ آبپز میدادن امسال؟
دانشگاه تهرانآقا پوریا شما کجا مشغول به تحصیل هستی ؟
خب اولین کاری که هر کسی فردای کنکور انجام میده محاسبه درصدهاشه دیگهتویه پست قبلی ک گفتی درصدام بااونی که حساب کردم فرق داشت حالا میگی بیخیال بودم؟؟؟![]()
کی گفته سوال قرار حذف بشه ؟ جواب صحیح در بین گزینه ها هست . البته نظر شما هم محترمه
منظورم از حذف شدن سوال 97نبود-مثلا احتمالا سوال 34حرارت گزینه 4با تاثیر مثبت باشه ک در اینصورت تاثیرش برای همه یکسانه-سوال 97کلید اعلام شده براش درسته
داداش خوابگاهش خوبه؟(من که قبول نمیشک چرا میپرسمبلیی ... مگه میشه راضی نباشم
حالا یه بار اینا تخم مرغ آب پز با سیب زمینی آب پز دادن !!! مثل توپ همجا صدا داد
دانشگاه تهران
خب اولین کاری که هر کسی فردای کنکور انجام میده محاسبه درصدهاشه دیگه
دیگه اون کارو باید می کردم که ببینم 10 درصد زدم تا 80 درصد !!
ولی دیگه نرفتم ببینم حالا این گزینه ای که زدم و غلطه .. چرا غلطه !
داش BULGARIA اعصاب نداریا اصن من ا حقم گذشتمغلط حساب کنید بره
انشالله که قبول میشی ..داداش خوابگاهش خوبه؟(من که قبول نمیشک چرا میپرسم) شالچی و اعرابی خوبن؟
![]()
![]()
انشالله که قبول میشی ..
ارهه .. ما که راضی هستیم ...
سلام میرسونن![]()
خیلی از دوستان من بودند که هم این سوال و هم اون دو تا سوال ریاضی رو مثل کلید زدند . ولی با این حال وقتی سوال رو براشون توضیح دادم قبول کردند که کلید سازمان سنجش غلطه ( مخصوصا سوال های ریاضی ) ولی بعضی از دوستان هم هستند که . . . !
نه اسلحتم بنداز دستاتم یه جور بگیر که ببینمشونحرف حرف شما من تسلیم
حرف حرف شما من تسلیم
انشالله که قبول میشی ..
ارهه .. ما که راضی هستیم ...
سلام میرسونن![]()
حرف حرف شما من تسلیم