درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ziiizooo

عضو جدید
اقا من هم همین طوری فکر میکردم ولی الان یکسری کلاس رفتم که خیلی در مورد کار روشنم کردن
استاد یه حرفه خوبی میزد که میگفت تو مهندسی شیمی کار تو شرکت های مشاوره ای خیلی عالی و زیاد است فقط مهندسی شیمی مثل عمران و مکانیک و برق نیست که برای کارش باید بری تو روزنامه دنباله کار بگردی . کارهای مهندسی شیمی بین خود افرادی که در حلقه ی شرکت های مهندسی هستند میچرخه و برای همین اونایی که تو این شرکتان همه دو شغله اند
نگران نباش من الان تو یکی از این شرکت ها دارم کاراموزی هم میکنم واقعا میبینم که اگر کار بلد باشی راحت کار پیدا میکنی فقط مشکل ما مهندسای شیمی اینه که تو دانشگاه اصلا مطالب کاری یادمون نمیدن .خداوکیلی من تو این 60 ساعت کلاسی که رفتم تازه فهمیدم اصلا کارم چیه و چه جوریه
در کل نگران نباش اوضاع خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکنی

واقعا راست میگی.منم 1 ماه دارم کلاس تجهیزات فرایندی میرم.واقعا با اون چیزی که تو دانشگاه خوندیم خیلی فرق داره.خیلی.انگار نه انگار که اینهمه درس تو لیسانس خوندیم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاریخ فارغ التعطیلیت کیه؟
یا ابلفضل چی شده؟:cry: شهریور 92 ولی الن رفتم توسایت گلستان زده بود تاریخ فراغت تحصیل 4ام 7ه 92 بعد زده بود تاریخ ارسال نامه 25ام فروردین 93.
نزنن پرپرم کنن؟خیلی زحمت کشیدم واسه کنکور :((

REZA mimshimi

عضو جدید
عاقا شما خوبه کاراموزیم یه چیزی یاد گرفتی من بدشانس هیچ جا نبود بگیرم انبار نفت گرفتم از صب تا شب بارنامه تانکر سوخت صادر میکردم:razz:
کلن تو این که رشته میم شیمی بهترین رشتس که حرفی نیس ولی به نظر من زیاد جایی واسه استخدام طلبه نداره یعنی این شرکتا و کارخونه ها هم به جا میم شیمی شیمیست میگیرن کارشونو راه میندازه ولی اگه تجربیاتی داره که ما رو متحول کنه ممنون میشم که بگی .:gol::gol:
راستی این کلاسه که میگی چی هست ؟

سلام ببین رفیق بزار کامل تر بگم
من اولا فکر میکردم که باید برا کار فقط رفت جنوب
برای تقویت هم یه کلاس هایسیس رفتم اما در اخر کارساز نبود چون بازم فقط یه نرافزار رو نصفه نیمه یادگرفتم بدون اینکه بدونم چه دردی میخوره
بعد یکی از دوستام به من یه کلاس معرفی کرد که در این کلاس استاده اول یه پروژه به نام natural gas let down station unit که یکی ازواحد های utility بود رو انتخاب کرد و بعد شروع کردبه طراحی، حالا طراحی چی بود :
طراحی یعنی تولید یکسری مدرک که کار اصلی ما مهندسای شیمی است
بعد مثلا برای مدرک pfd هایسیس لازم بود که امد هایسیس را کاربردی درس داد تازه من فهمیدم که هایسیس به چه درد میخوره
بعد مثلا در طراحی مخرن ذخیره امد نحوه سایزینگ مخزن رو از روی استاندارد یاد داد
خلاصه دقیقا حس میکردی که داری میفهمی مهندسی شیمی چیه
و تمام دیتا شیت ها و مدارک هایدرولیکی رو توضیح داد
در اخر هم اسم یکسری شرکت را گفت با ادرس ، من بعد به چند تا ازاین شرکت ها سر زدم و گفنم که طراحی بلدم و ... و گفتم حاضرم مفتی کار کنم اخریکیشون به نام سازه پردازان قبولم کرد

در اخر یه چیزی که استاده میگفت رو بگم که الان دارم کاملا درکش میکنم :

تو مهندسی شیمی شما باید یاد بگیرید که چه جوری یاد بگیرید
برای طراحی همه چیز هست فقط باید بدونی کجاست

REZA mimshimi

عضو جدید
سمیعی گهرم یه سری کلاس طراحی فرایند گذاشته بود ولی دیگه ظرفیتش پر شده الان
اره رفیق
اتفاقا من همین کلاس سمیعی گهر رو رفتم خیلی کارش درست بود فقط بی معرفت کل پروسیجر های سازه رو داشت ولی به ما نداد من فقط تانک و psv رو تونستم ازش بگیرم الان اینجا خیلی به دردم میخوره خیلی
راستی کسی پروسیجر های سازه را کاملش رو داره ؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره رفیق
اتفاقا من همین کلاس سمیعی گهر رو رفتم خیلی کارش درست بود فقط بی معرفت کل پروسیجر های سازه رو داشت ولی به ما نداد من فقط تانک و psv رو تونستم ازش بگیرم الان اینجا خیلی به دردم میخوره خیلی
راستی کسی پروسیجر های سازه را کاملش رو داره ؟
داداش این کلاسا سمیعی گهر چقد بود هزینش؟(میدونم الان تکمیل شده)چن ساعته ؟
تانک چیه psvجیه پروسیجر چیه ؟:surprised:
من فقط هایسیس بلتم کار گیرم میاد؟:cry:
البته هایسیسو خوب یاد گرفتما:cool:

آخرین ویرایش:

معتمدد

عضو جدید
خدايش اين حرفها چيه بعضياتون مياد ميگيد ديگه از فيسبوك و جاهاي ديگه خسته شديد به گند كشيدن همين جا فقط مونده بود!!!!!!!!!!!!

eng.che

کاربر فعال
پویا جان خودتو نشون بده بیا درسش کن:D هی گفتی زن میخوام زن میخوام بیا داد بچه ها دراومد:razz:

آقا اینجا همونطور که از اسمش معلومه تایپیک ارشد 93 است، برای این جور پست ها میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/30130-گفتگوها-و-گفتمان‌های-مهندسان-شیمی/page8393

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام
اگه این بحث هاتون ادامه پیدا کنه . تاپیک قفل میشه.
لطفا بذارید این تاپیک در مسیر درستش جریان داشته باشه.
ممنون:gol:

پست های غیر مرتبط حذف شد.

S.Mehran.S

عضو جدید
سلام
اگه این بحث هاتون ادامه پیدا کنه . تاپیک قفل میشه.
لطفا بذارید این تاپیک در مسیر درستش جریان داشته باشه.
ممنون:gol:

پست های غیر مرتبط حذف شد.

آقا از استرس زیاده . شما زیاد خودتو ناراحت نکن . تا 3 - 2 روز دیگه بچه های این تاپیک به تاریخ می پیوندند :D

P O U R I A

مدیر تالار
آقا از استرس زیاده . شما زیاد خودتو ناراحت نکن . تا 3 - 2 روز دیگه بچه های این تاپیک به تاریخ می پیوندند :D
حالا انشالله رتبه همه بچه ها خوب بیاد اگه می خوان از اینجا برن حداقل با خاطره خوش برن !

S.Mehran.S

عضو جدید
دوستان ! من پروژه احیاء و مرتبط سازی تاپیک رو استارت می زنم :D :

به نظرتون من با میانگین 41.37% شبانه م شیمی دانشگاه های تهران و میارم ؟ ( البته به غیر از مالک )

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

به نظرتون من با میانگین 41.37% شبانه م شیمی دانشگاه های تهران و میارم ؟ ( البته به غیر از مالک )
داداش میانگین مهم نیس زیاد معلوم نمیکنه .واسه احیا هم ممنون :D

P O U R I A

مدیر تالار
پس چی معلوم می کنه
برا رشته ما خیلی رو میانگین مانور می دن !!

زبان تاثیر داره مثلا اگه بالا سی بزنی؟
خیلی سال های مختلف با هم فرق داره ..
ولی چیزی که من حس کردم اینه که جدا از میانگین درصدهاتون .. باید همه درسهاتون همون حدود میانگین درصدهای همه بچه ها باشه. یعنی اگه یه درس رو حتی پایین بزنید ممکنه خیلی تاثیر منفی بذاره و بلعکسش !
در مورد زبان هم چرا 30درص تاثیر بالایی داره ... زبانو اگر نزدید و یا کمتر از 10 15درصد زدید هیچ تاثیر خاصی نمی ذاره .. ولی درصد بالا مسلما تاثیر خوبی می ذاره .. توی رشته ما به جز زبان کنترل هم اینجوریه!

P O U R I A

مدیر تالار

اینجوری که من میدونم تقریبا خوبه و می شه شبانه قبول شد .. ولی درصد بعضی درسا خیلی مهمتره دیگه .. اگه جرم رو مثلا بالای 40 50 زدید خب احتمال قبولیتون خیلی بیشتر میشه .. ولی اگه نه .. جرم از درسای زیر 40درصدتونه .. خب نه .. احتمالش کم میشه.
بعد تازه .. زبان و کنترل رو هم توی این میانگین حساب کردید ؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس چی معلوم می کنه
برا رشته ما خیلی رو میانگین مانور می دن !!

زبان تاثیر داره مثلا اگه بالا سی بزنی؟
والا تراز مهمتره مثلن اگه یهدرس سخت که بیشترین درصد زده واسش 50 درصده تو 40 زده باشی عالیه
ولی مثلن اگه بالاترین درصد زده شدش 90 باشه 60 درصدم زده باشی زیاد مهم نیس تازه میانگینم الکی بالا میبره

S.Mehran.S

عضو جدید
اینجوری که من میدونم تقریبا خوبه و می شه شبانه قبول شد .. ولی درصد بعضی درسا خیلی مهمتره دیگه .. اگه جرم رو مثلا بالای 40 50 زدید خب احتمال قبولیتون خیلی بیشتر میشه .. ولی اگه نه .. جرم از درسای زیر 40درصدتونه .. خب نه .. احتمالش کم میشه.

جرم 53 % زدم . البته ممکنه به 60% برسه . البته اگه سوال 97 رو سازمان سنجش اصلاح کنه .
میانگین رو با زبان و کنترل حساب کردم .

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش شما نمیدونی تا چند روزانه دانشگاه تهران قبولی داره تو محیط زیست؟

P O U R I A

مدیر تالار
جرم 53 % زدم . البته ممکنه به 60% برسه . البته اگه سوال 97 رو سازمان سنجش اصلاح کنه .
میانگین رو با زبان و کنترل حساب کردم .
خب خیلی بهتر شد وضعیتتون ..
اگه جرم درصدتون به 60 برسه که عالی میشه !!
اگر هم زبان و کنترل هم حساب کردید و حدودا درصداتون میشه 40 خب .. به نظر من حتما رتبه خوبی میارید و می شه به تهران خیلی امیدوار بود.

P O U R I A

مدیر تالار
داداش شما نمیدونی تا چند روزانه دانشگاه تهران قبولی داره تو محیط زیست؟
سال قبل روزانه تا حدود 90 محیط زیست تهران قبول شدن بچه ها
شبانه هم خب تا 130 هم داریم که اومدن !

• Like
واکنش ها: .6.
بالا