BULGARIA
کاربر بیش فعال
آره والا من هر چی حساب میکنم حوصله 2 سال مفتی کار کردن رو ندارم![]()
تازه الان خدمت برای ما 24 ماه فیکس میشه-یعنی قشنگ دو سال آدمو رو از زندگی عقب میندازن
اقا من هم همین طوری فکر میکردم ولی الان یکسری کلاس رفتم که خیلی در مورد کار روشنم کردن
استاد یه حرفه خوبی میزد که میگفت تو مهندسی شیمی کار تو شرکت های مشاوره ای خیلی عالی و زیاد است فقط مهندسی شیمی مثل عمران و مکانیک و برق نیست که برای کارش باید بری تو روزنامه دنباله کار بگردی . کارهای مهندسی شیمی بین خود افرادی که در حلقه ی شرکت های مهندسی هستند میچرخه و برای همین اونایی که تو این شرکتان همه دو شغله اند
نگران نباش من الان تو یکی از این شرکت ها دارم کاراموزی هم میکنم واقعا میبینم که اگر کار بلد باشی راحت کار پیدا میکنی فقط مشکل ما مهندسای شیمی اینه که تو دانشگاه اصلا مطالب کاری یادمون نمیدن .خداوکیلی من تو این 60 ساعت کلاسی که رفتم تازه فهمیدم اصلا کارم چیه و چه جوریه
در کل نگران نباش اوضاع خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکنی
تازه الان خدمت برای ما 24 ماه فیکس میشه-یعنی قشنگ دو سال آدمو رو از زندگی عقب میندازن
یا ابلفضل چی شده؟تاریخ فارغ التعطیلیت کیه؟
عاقا شما خوبه کاراموزیم یه چیزی یاد گرفتی من بدشانس هیچ جا نبود بگیرم انبار نفت گرفتم از صب تا شب بارنامه تانکر سوخت صادر میکردم
کلن تو این که رشته میم شیمی بهترین رشتس که حرفی نیس ولی به نظر من زیاد جایی واسه استخدام طلبه نداره یعنی این شرکتا و کارخونه ها هم به جا میم شیمی شیمیست میگیرن کارشونو راه میندازه ولی اگه تجربیاتی داره که ما رو متحول کنه ممنون میشم که بگی .
راستی این کلاسه که میگی چی هست ؟
اره رفیقسمیعی گهرم یه سری کلاس طراحی فرایند گذاشته بود ولی دیگه ظرفیتش پر شده الان
داداش این کلاسا سمیعی گهر چقد بود هزینش؟(میدونم الان تکمیل شده)چن ساعته ؟اره رفیق
اتفاقا من همین کلاس سمیعی گهر رو رفتم خیلی کارش درست بود فقط بی معرفت کل پروسیجر های سازه رو داشت ولی به ما نداد من فقط تانک و psv رو تونستم ازش بگیرم الان اینجا خیلی به دردم میخوره خیلی
راستی کسی پروسیجر های سازه را کاملش رو داره ؟
پویا جان خودتو نشون بده بیا درسش کنهی گفتی زن میخوام زن میخوام بیا داد بچه ها دراومد
![]()
سلام
اگه این بحث هاتون ادامه پیدا کنه . تاپیک قفل میشه.
لطفا بذارید این تاپیک در مسیر درستش جریان داشته باشه.
ممنون
پست های غیر مرتبط حذف شد.
حالا انشالله رتبه همه بچه ها خوب بیاد اگه می خوان از اینجا برن حداقل با خاطره خوش برن !آقا از استرس زیاده . شما زیاد خودتو ناراحت نکن . تا 3 - 2 روز دیگه بچه های این تاپیک به تاریخ می پیوندند![]()
حالا انشالله رتبه همه بچه ها خوب بیاد اگه می خوان از اینجا برن حداقل با خاطره خوش برن !
داداش میانگین مهم نیس زیاد معلوم نمیکنه .واسه احیا هم ممنوندوستان ! من پروژه احیاء و مرتبط سازی تاپیک رو استارت می زنم:
به نظرتون من با میانگین 41.37% شبانه م شیمی دانشگاه های تهران و میارم ؟ ( البته به غیر از مالک )
داداش میانگین مهم نیس زیاد معلوم نمیکنه .واسه احیا هم ممنون![]()
داداش میانگین مهم نیس زیاد معلوم نمیکنه .واسه احیا هم ممنون![]()
خیلی سال های مختلف با هم فرق داره ..پس چی معلوم می کنه
برا رشته ما خیلی رو میانگین مانور می دن !!
زبان تاثیر داره مثلا اگه بالا سی بزنی؟
اینجوری که من میدونم تقریبا خوبه و می شه شبانه قبول شد .. ولی درصد بعضی درسا خیلی مهمتره دیگه .. اگه جرم رو مثلا بالای 40 50 زدید خب احتمال قبولیتون خیلی بیشتر میشه .. ولی اگه نه .. جرم از درسای زیر 40درصدتونه .. خب نه .. احتمالش کم میشه.دوستان ! من پروژه احیاء و مرتبط سازی تاپیک رو استارت می زنم:
به نظرتون من با میانگین 41.37% شبانه م شیمی دانشگاه های تهران و میارم ؟ ( البته به غیر از مالک )
والا تراز مهمتره مثلن اگه یهدرس سخت که بیشترین درصد زده واسش 50 درصده تو 40 زده باشی عالیهپس چی معلوم می کنه
برا رشته ما خیلی رو میانگین مانور می دن !!
زبان تاثیر داره مثلا اگه بالا سی بزنی؟
نمیدونمیه جورایی می خوای به من دلداری بدی . درسته ؟
اینجوری که من میدونم تقریبا خوبه و می شه شبانه قبول شد .. ولی درصد بعضی درسا خیلی مهمتره دیگه .. اگه جرم رو مثلا بالای 40 50 زدید خب احتمال قبولیتون خیلی بیشتر میشه .. ولی اگه نه .. جرم از درسای زیر 40درصدتونه .. خب نه .. احتمالش کم میشه.
بعد تازه .. زبان و کنترل رو هم توی این میانگین حساب کردید ؟
داداش شما نمیدونی تا چند روزانه دانشگاه تهران قبولی داره تو محیط زیست؟اینجوری که من میدونم تقریبا خوبه و می شه شبانه قبول شد .. ولی درصد بعضی درسا خیلی مهمتره دیگه .. اگه جرم رو مثلا بالای 40 50 زدید خب احتمال قبولیتون خیلی بیشتر میشه .. ولی اگه نه .. جرم از درسای زیر 40درصدتونه .. خب نه .. احتمالش کم میشه.
بعد تازه .. زبان و کنترل رو هم توی این میانگین حساب کردید ؟
آخ آخ اگه 97 درس شه منم 65% میشمجرم 53 % زدم . البته ممکنه به 60% برسه . البته اگه سوال 97 رو سازمان سنجش اصلاح کنه .
میانگین رو با زبان و کنترل حساب کردم .
داداش شما نمیدونی تا چند روزانه دانشگاه تهران قبولی داره تو محیط زیست؟
خب خیلی بهتر شد وضعیتتون ..جرم 53 % زدم . البته ممکنه به 60% برسه . البته اگه سوال 97 رو سازمان سنجش اصلاح کنه .
میانگین رو با زبان و کنترل حساب کردم .
سال قبل روزانه تا حدود 90 محیط زیست تهران قبول شدن بچه هاداداش شما نمیدونی تا چند روزانه دانشگاه تهران قبولی داره تو محیط زیست؟
اگه غلطا درس نشه 53 میشم اگه غلطا درس شه حدودن 56 یا 57 اگه بعضی از سوالا هم حذف کنن حدودن 59 میشم که این 59ه تخیلیهمیانگینت چنده ؟
97 قضیه اش چیه ؟آخ آخ اگه 97 درس شه منم 65% میشم