حالا این گرما رو میشه تحمل کردبعد از عید کلا اینجا گرم میشه بخصوص هر چی ب تابسون نزدیکتر شیم گرمتر میشه-گرایش پتروشیمی یه جورایی خاصه آخه هیچجا دیگه پترو نداریم برای استخدامی میگم محیط زیست هم خود مختاری

حالا این گرما رو میشه تحمل کردبعد از عید کلا اینجا گرم میشه بخصوص هر چی ب تابسون نزدیکتر شیم گرمتر میشه-گرایش پتروشیمی یه جورایی خاصه آخه هیچجا دیگه پترو نداریم برای استخدامی میگم محیط زیست هم خود مختاری
تربیت مدرس داره گوی سبقت رو از بقیه میرباید چن سال دیگه حرف اول رو خواهد زد
داداش یه قوچان دارم بدم؟همه دانشگاهشونو انتخاب کردن دیگه!
یه جا هم واسه من بگیرید.شیرینی هم میدم![]()
درسته .. ولی جوش خیلی بده .. من که اصلا از اونجا خوشم نمیاد .. همه خیلی جدی فقط درس می خونن و کار می کنن .آره واقعا واقعا تربیت مدرس هم از نظر امکانات هم از نظر استاداش و سطح علمیش خیلی بهتر از علم و صنعته به نظرم! من خودم دانشگاه تهران خوندم اما واسه پروژه ام خیلی از آزمایشارو میدادم تربیت مدرس انجام میداد! از نظر امکانات واسه کارا ی تحقیقاتی خیلی خوبه
ای قربون دهنتدرسته .. ولی جوش خیلی بده .. من که اصلا از اونجا خوشم نمیاد .. همه خیلی جدی فقط درس می خونن و کار می کنن .
من به شخصه دوست دارم جایی باشم که شور و حال هم توش باشه. از این لحاظ اگر من می خواستم بین علم و صنعت و تربیت مدرس یکی رو انتخاب کنم حتما علم و صنعت رو انتخاب می کردم.
البته می دونم شاید مسخره به نظر بیاد ... ولی خب نظر من اینه : )
درسته .. ولی جوش خیلی بده .. من که اصلا از اونجا خوشم نمیاد .. همه خیلی جدی فقط درس می خونن و کار می کنن .
من به شخصه دوست دارم جایی باشم که شور و حال هم توش باشه. از این لحاظ اگر من می خواستم بین علم و صنعت و تربیت مدرس یکی رو انتخاب کنم حتما علم و صنعت رو انتخاب می کردم.
البته می دونم شاید مسخره به نظر بیاد ... ولی خب نظر من اینه : )
از اون لحاظ هم اره .. اول باید تهران رو زد .. بعد شریف .. مخصوصا مهندسی شیمی تهرانآره خب جوشو نمیدونم چی جوریه!!! اصن جو خوب میخواین فقط دانشگاه تهران،حتی شریفم نه!! خوش به حال اونایی که تهرانو میارن![]()
نه داداش قربون دستت یه سال دیگه میخونمداداش یه قوچان دارم بدم؟![]()
نه داداش قربون دستت یه سال دیگه میخونم![]()
به نطر من خوب نیس چون فک نکنم هیچ رقمه شرکت نفتو گاز استخدام داشته باشه ولی اگه میخوای واسه خودت شرکتی چیزی بزنی شاید خوب باشه البته یکی رو میشناسم پلیمر امیرکبیر خوونده برجی 1.500 میگیره تو یه شرکت خصوصیپلیمر رشتش خوبه یا نه؟کسی اطلاعات نسبتا کامل می تونه از رشته ها بزاره؟؟؟الویت بندی ها چیه به نظر شما؟
فرآوری کارش فقط توی پالایشگاهاست یا نه؟و ترمودینامیک وسنتیک چطوره؟به نطر من خوب نیس چون فک نکنم هیچ رقمه شرکت نفتو گاز استخدام داشته باشه ولی اگه میخوای واسه خودت شرکتی چیزی بزنی شاید خوب باشه البته یکی رو میشناسم پلیمر امیرکبیر خوونده برجی 1.500 میگیره تو یه شرکت خصوصی.یعنی ته رشته ما اگه استخدام نفت داشته باشه خوبه و گرنه که هیچ
فک کنم همون جاها باشه کارش شایدم یکم جلوتر چون یه سری درس از مخازن و ... و سیالات دوفازی میخوونن باید کارش از قبل پالایشگاه تا خود پالایشگاه باشه واسه شیرین سازی و...فرآوری کارش فقط توی پالایشگاهاست یا نه؟و ترمودینامیک وسنتیک چطوره؟
دقت کردید ما بچه های م شیمی چقدر بدبختیم ؟؟؟؟؟؟منم سرویس شدم ولی نتیجه اش خوب نشدبرو اهواز دیگه سرما نمیخوری
![]()
عاقا بهتر خداوکیلی میم شیمی با این استخدامی کمش اگه بخواد مثه عمران تا رتبه هزارش دانشگاه تهران قبول شه که دیگه هیچیدقت کردید ما بچه های م شیمی چقدر بدبختیم ؟؟؟؟؟؟
این همه درس رو باس به فلاکت بخونیم آخرش هم خیلیامون اصن قبول نمیشیم ، در عوض یسری مثه عمرانیا خیلی راحت تهران قبولن
اووووه چه خبره
ما رشتمون اخرین رتبه قبولی 1700 هستش
خب مرته حسابی برو شرکت کن این آزمونا رو دیگه ، یکی از دوستام با کارشناسی قبول شد شرکت نفت ، بعد که ارشد قبول شد تو مراحل مصاحبه بود ولی لو نداد . استخدام شد 15 15 بود با اساتید صحبت کرد ، منتها پایان نامش رو سبک تر ورداشتای آقا کو کار؟؟؟تو واسه من کار پیدا کن کن ارشد نمیخونم
پایان خدمتم دارم تازه
منم 1 ماه پیش خواب دیدم شدم 122![]()
اااااااااااااا
من خواب دیدم رتبه ام شده 620من که نمیتونم برم امیر کبیر اونایی که میرن جای مارو خالی کنن
اقا من هم همین طوری فکر میکردم ولی الان یکسری کلاس رفتم که خیلی در مورد کار روشنم کردنعاقا بهتر خداوکیلی میم شیمی با این استخدامی کمش اگه بخواد مثه عمران تا رتبه هزارش دانشگاه تهران قبول شه که دیگه هیچی
الان کارخونه هم بخوای بری کار کنی همیشه برق و مکانیک میخوان ولی خیلی خیلی کمتر میم شیمی میخوان
عاقا شما خوبه کاراموزیم یه چیزی یاد گرفتی من بدشانس هیچ جا نبود بگیرم انبار نفت گرفتم از صب تا شب بارنامه تانکر سوخت صادر میکردماقا من هم همین طوری فکر میکردم ولی الان یکسری کلاس رفتم که خیلی در مورد کار روشنم کردن
استاد یه حرفه خوبی میزد که میگفت تو مهندسی شیمی کار تو شرکت های مشاوره ای خیلی عالی و زیاد است فقط مهندسی شیمی مثل عمران و مکانیک و برق نیست که برای کارش باید بری تو روزنامه دنباله کار بگردی . کارهای مهندسی شیمی بین خود افرادی که در حلقه ی شرکت های مهندسی هستند میچرخه و برای همین اونایی که تو این شرکتان همه دو شغله اند
نگران نباش من الان تو یکی از این شرکت ها دارم کاراموزی هم میکنم واقعا میبینم که اگر کار بلد باشی راحت کار پیدا میکنی فقط مشکل ما مهندسای شیمی اینه که تو دانشگاه اصلا مطالب کاری یادمون نمیدن .خداوکیلی من تو این 60 ساعت کلاسی که رفتم تازه فهمیدم اصلا کارم چیه و چه جوریه
در کل نگران نباش اوضاع خیلی بهتر از اون چیزیه که فکر میکنی
من یه هایسیس رفتم از سرمم زیاده .من فک کردم دوستمون منظورش از این کارگاه هایی هس که روحیه میدن به عادم .سمیعی گهرم یه سری کلاس طراحی فرایند گذاشته بود ولی دیگه ظرفیتش پر شده الان
من یه هایسیس رفتم از سرمم زیاده .من فک کردم دوستمون منظورش از این کارگاه هایی هس که روحیه میدن به عادم .
حتمن خداتومنم میگیره آره؟
تو که دانشگاهای خوبم میاری حتما امیر کبیر میاری ولی چون رو پژوشگاه اصرار داری 2 تایی میریم اونجا![]()
سلام علیک اهلاُ و سهلاٌسلام بر تو ای حمزه ی پاکدامن-بزنم ب تخته خوب داری تاپیک رو میچرخونی![]()
خب مرته حسابی برو شرکت کن این آزمونا رو دیگه ، یکی از دوستام با کارشناسی قبول شد شرکت نفت ، بعد که ارشد قبول شد تو مراحل مصاحبه بود ولی لو نداد . استخدام شد 15 15 بود با اساتید صحبت کرد ، منتها پایان نامش رو سبک تر ورداشت
نمیپره ولی فک کنم تا اعلام نتایج باید بری خدمتدوستانی که فارغ التحصیل(یا فارق) شدن یه نامه امروز اومده واسم امروز زده توش که شما از موعد فارغ التحصیلیتون گذشته بعد گرفتن این اخطار باید تهش تا یه ماه بری آموزش دانشکده.اگه نری میدیمت نظام وظیفه .حالا به نظرتون کنکورمو نمیپرونه ؟![]()