درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جداسازی هم داخل و هم خارج خواهان داره طراحی ولی فقط ایران خوبه بخصوص برای استخدامی
به نظر من کلن باید دور خارج رو خط کشید آخه همین فامیل ما میگفت بهم گفتن بورسیت میکنیم برو واترلو این نرفته بود میگفت الان خیلیا هستن که اونر درس میخوونن دیگه انچنان شاخ نیس الانم هیئت علمی داخلیا رو بیشتر جذب میکنن حتی برا شریف

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ما هم جای داداش شما یکیم واسه من ببین دست درد نکنه :)

اتفاقا خواب اون کلی استرسی بود ولی آخرش خوب بود
خاب دیدم موقع اعلام نتایج هرچی اسمشو می زنیم نتیجش نمیاد انگاری اصن کنکور نداده
فرداش همین اتفاق دقیقا افتاد وسیستم ارور میداد داوطلبی با این مشخصات نیست :))))

ولی بعد نتیجش اومد که تربیت معلم قبولیده بود من فقط قسمت اولشو دیدم :)))

S.Mehran.S

عضو جدید
بچه ها بحث رو یه کم تخصصی تر کنیم :

تربیت مدرس رو جلوتر می زنید یا علم و صنعت رو ؟ چرا ؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
به نظر من کلن باید دور خارج رو خط کشید آخه همین فامیل ما میگفت بهم گفتن بورسیت میکنیم برو واترلو این نرفته بود میگفت الان خیلیا هستن که اونر درس میخوونن دیگه انچنان شاخ نیس الانم هیئت علمی داخلیا رو بیشتر جذب میکنن حتی برا شریف

دقیقا همینطوره خارج کیلو چند-واسه همین میگم طراحی بهتره چون داخل کشور خواهان زیاد داره بخصوص اینکه دانشگات هم خوب باشه اونوقت دیگه معرکه است

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا خواب اون کلی استرسی بود ولی آخرش خوب بود
خاب دیدم موقع اعلام نتایج هرچی اسمشو می زنیم نتیجش نمیاد انگاری اصن کنکور نداده
فرداش همین اتفاق دقیقا افتاد وسیستم ارور میداد داوطلبی با این مشخصات نیست :))))

ولی بعد نتیجش اومد که تربیت معلم قبولیده بود من فقط قسمت اولشو دیدم :)))
حالا خوبه اینا خوابه من تا قبل اینکه کارت ورود به جلسه رو بگیریم عزای اینو گرفته بودم که تو ویرایش اطلاعات اون دکمه ثبت رو زدم یا نه
.یعنی تا یه هفته که کارتا اومد نتونستم درست درس بخوونم.حالا رفتیم سر جلسه کنکور خوب تستا رو زدیم الان هی فک میکنم نکنه گزینه ها رو جا به جا زده باشم .از اون طرف کلی استرس داشتم که نکنه برگه رو امضا نکرده باشم. یا گزینه ها رو پر رنگ کردم یا نه.
کلن زندگی استرس خیلی مزخرفه

BULGARIA

کاربر بیش فعال
حالا خوبه اینا خوابه من تا قبل اینکه کارت ورود به جلسه رو بگیریم عزای اینو گرفته بودم که تو ویرایش اطلاعات اون دکمه ثبت رو زدم یا نه
.یعنی تا یه هفته که کارتا اومد نتونستم درست درس بخوونم.حالا رفتیم سر جلسه کنکور خوب تستا رو زدیم الان هی فک میکنم نکنه گزینه ها رو جا به جا زده باشم .از اون طرف کلی استرس داشتم که نکنه برگه رو امضا نکرده باشم. یا گزینه ها رو پر رنگ کردم یا نه.
کلن زندگی استرس خیلی مزخرفه

منم استرسی کردی با این حرفات:cry:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها بحث رو یه کم تخصصی تر کنیم :

تربیت مدرس رو جلوتر می زنید یا علم و صنعت رو ؟ چرا ؟
تربیت مدرس اگه از شریف و تهران سرترم باشه من نمیزنمش :D
عاخه داشتم با یکی صحبت میکردم میگفتم شاید تربیت مدرس قبول شم بم گفت مثه تربیت معلمه ؟
من: :|

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من که دارم وسوسه میشم از امیرکبیر هم جلوتر بزنم تربیت مدرس رو !

بچه ها من یه سوال دارم به نظرتون از نظر استاد تربیت مدرس بهتره یا بهشتی یا علم و صنعت ؟

البته من رشتم فرق داره ولی چون خیلی علاقه دارم به کار مطالعاتی میخام ببینم کجا از نظر علمی سطحش بالاتره
همچنین تو رنکینگ جایگاه بهتری داره و به نام تره

S.Mehran.S

عضو جدید
عاخه داشتم با یکی صحبت میکردم میگفتم شاید تربیت مدرس قبول شم بم گفت مثه تربیت معلمه ؟

شاید باورت نشه ، ولی یه بنده خدایی می خواست درباره ی تربیت مدرس به رفیق ما دلداری بده می گفت : تربیت مدرس خیلی با تربیت معلم فرق داره . فارغ التحصیلای تربیت معلم ، معلم دبستان و راهنمایی میشن ولی فارغ التحصیلای تربیت مدرس ، معلم دبیرستان میشن !!!!!

فکر کن !!!!!!!!!!!!!

BULGARIA

کاربر بیش فعال

قبول دارم یه کم ناشناختس ولی انصافا کارشون درسته

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شریف
تهران
امیر کبیر
مدرس
صنعتی اصفهان
شیراز
فردوسی
و.................

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من یه سوال دارم به نظرتون از نظر استاد تربیت مدرس بهتره یا بهشتی یا علم و صنعت ؟

البته من رشتم فرق داره ولی چون خیلی علاقه دارم به کار مطالعاتی میخام ببینم کجا از نظر علمی سطحش بالاتره
همچنین تو رنکینگ جایگاه بهتری داره و به نام تره
من شخصن یه اپراتورم یعنی حوصله ی تحقیق خفن و این چیزا رو ندارم به نطر من باید جایی رو زد که زیاد گیر ندن به رفیقمم اینو گفتم میخواس بره انرژی شریف منصرفش کردم گفتم برو صنعت نفت .الانم کلی راضیه :) توصیمم به شما همینه
از صب ما داریم گل لگد می کنیم میگیم خارج بده بعد رنک جهانی میخوای که بری اونور ؟ :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید باورت نشه ، ولی یه بنده خدایی می خواست درباره ی تربیت مدرس به رفیق ما دلداری بده می گفت : تربیت مدرس خیلی با تربیت معلم فرق داره . فارغ التحصیلای تربیت معلم ، معلم دبستان و راهنمایی میشن ولی فارغ التحصیلای تربیت مدرس ، معلم دبیرستان میشن !!!!!

فکر کن !!!!!!!!!!!!!
نه واقعن بد میگم که نمیزنمش تحویل بگیر!

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شریف
تهران
امیر کبیر
مدرس
صنعتی اصفهان
شیراز
فردوسی
و.................
علم و صنعت چی پس؟

من شخصن یه اپراتورم یعنی حوصله ی تحقیق خفن و این چیزا رو ندارم به نطر من باید جایی رو زد که زیاد گیر ندن به رفیقمم اینو گفتم میخواس بره انرژی شریف منصرفش کردم گفتم برو صنعت نفت .الانم کلی راضیه :) توصیمم به شما همینه
از صب ما داریم گل لگد می کنیم میگیم خارج بده بعد رنک جهانی میخوای که بری اونور ؟ :D

آقو من غرب زدم :))
بعدش رشته ما اونور خیلی روبورسه و خاهان داره
بعدش من اونورو دوست دارم
هدفم اونوره اخه
اگه ایران میبود اینجامیموندم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علم و صنعت چی پس؟

آقو من غرب زدم :))
بعدش رشته ما اونور خیلی روبورسه و خاهان داره
بعدش من اونورو دوست دارم
هدفم اونوره اخه
اگه ایران میبود اینجامیموندم
بمون جامعه علمی نیاز داره میفهمی ؟بمون؟ :D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیر کبیرم خوبه :)

اااااااااااااا خوبه امیر کبیر:biggrin:امیر کبیر تو شیمی واقعا قطب علمیه.استاداش همه تو حلقم:redface:
من خواب دیدم رتبه ام شده 620 :( من که نمیتونم برم امیر کبیر اونایی که میرن جای مارو خالی کنن

بالا