اااا دست درد نکنه رتبه 1!!! صد سال سیاهیچی . جای یکان و دهگان درصدات رو عوض کردم تا تعبیر خوابت برعکس بشه !!!!!!!!![]()

اااا دست درد نکنه رتبه 1!!! صد سال سیاهیچی . جای یکان و دهگان درصدات رو عوض کردم تا تعبیر خوابت برعکس بشه !!!!!!!!![]()
ما هم جای داداش شما یکیم واسه من ببین دست درد نکنهبرا منم نگرفت خوب
ولی من بعضی خابام درست در میاد
مث اعلام نتیجه کنکور کارشناسی داداشم
اااا دست درد نکنه رتبه 1!!! صد سال سیا![]()
به نظر من کلن باید دور خارج رو خط کشید آخه همین فامیل ما میگفت بهم گفتن بورسیت میکنیم برو واترلو این نرفته بود میگفت الان خیلیا هستن که اونر درس میخوونن دیگه انچنان شاخ نیس الانم هیئت علمی داخلیا رو بیشتر جذب میکنن حتی برا شریفجداسازی هم داخل و هم خارج خواهان داره طراحی ولی فقط ایران خوبه بخصوص برای استخدامی
ما هم جای داداش شما یکیم واسه من ببین دست درد نکنه![]()
اگه کنکوره امسال مثل پارسال بود همه می دونستیم چیکار کردیمما هم جای داداش شما یکیم واسه من ببین دست درد نکنه![]()
به نظر من کلن باید دور خارج رو خط کشید آخه همین فامیل ما میگفت بهم گفتن بورسیت میکنیم برو واترلو این نرفته بود میگفت الان خیلیا هستن که اونر درس میخوونن دیگه انچنان شاخ نیس الانم هیئت علمی داخلیا رو بیشتر جذب میکنن حتی برا شریف
حالا خوبه اینا خوابه من تا قبل اینکه کارت ورود به جلسه رو بگیریم عزای اینو گرفته بودم که تو ویرایش اطلاعات اون دکمه ثبت رو زدم یا نهاتفاقا خواب اون کلی استرسی بود ولی آخرش خوب بود
خاب دیدم موقع اعلام نتایج هرچی اسمشو می زنیم نتیجش نمیاد انگاری اصن کنکور نداده
فرداش همین اتفاق دقیقا افتاد وسیستم ارور میداد داوطلبی با این مشخصات نیست)))
ولی بعد نتیجش اومد که تربیت معلم قبولیده بود من فقط قسمت اولشو دیدم))
بچه ها بحث رو یه کم تخصصی تر کنیم :
تربیت مدرس رو جلوتر می زنید یا علم و صنعت رو ؟ چرا ؟
تربیت مدرس داره گوی سبقت رو از بقیه میرباید چن سال دیگه حرف اول رو خواهد زد
حالا خوبه اینا خوابه من تا قبل اینکه کارت ورود به جلسه رو بگیریم عزای اینو گرفته بودم که تو ویرایش اطلاعات اون دکمه ثبت رو زدم یا نه
.یعنی تا یه هفته که کارتا اومد نتونستم درست درس بخوونم.حالا رفتیم سر جلسه کنکور خوب تستا رو زدیم الان هی فک میکنم نکنه گزینه ها رو جا به جا زده باشم .از اون طرف کلی استرس داشتم که نکنه برگه رو امضا نکرده باشم. یا گزینه ها رو پر رنگ کردم یا نه.
کلن زندگی استرس خیلی مزخرفه
تربیت مدرس اگه از شریف و تهران سرترم باشه من نمیزنمشبچه ها بحث رو یه کم تخصصی تر کنیم :
تربیت مدرس رو جلوتر می زنید یا علم و صنعت رو ؟ چرا ؟
من که دارم وسوسه میشم از امیرکبیر هم جلوتر بزنم تربیت مدرس رو !
واسه اینه که میگم نباس گفت که رتبومن دقیقن چند میشهمنم استرسی کردی با این حرفات![]()
تربیت مدرس اگه از شریف و تهران سرترم باشه من نمیزنمش
عاخه داشتم با یکی صحبت میکردم میگفتم شاید تربیت مدرس قبول شم بم گفت مثه تربیت معلمه ؟
من: :|
تربیت مدرس اگه از شریف و تهران سرترم باشه من نمیزنمش
عاخه داشتم با یکی صحبت میکردم میگفتم شاید تربیت مدرس قبول شم بم گفت مثه تربیت معلمه ؟
من: :|
شریف
تهران
امیر کبیر
مدرس
صنعتی اصفهان
شیراز
فردوسی
و.................
واسه اینه که میگم نباس گفت که رتبومن دقیقن چند میشه![]()
من شخصن یه اپراتورم یعنی حوصله ی تحقیق خفن و این چیزا رو ندارم به نطر من باید جایی رو زد که زیاد گیر ندن به رفیقمم اینو گفتم میخواس بره انرژی شریف منصرفش کردم گفتم برو صنعت نفت .الانم کلی راضیهبچه ها من یه سوال دارم به نظرتون از نظر استاد تربیت مدرس بهتره یا بهشتی یا علم و صنعت ؟
البته من رشتم فرق داره ولی چون خیلی علاقه دارم به کار مطالعاتی میخام ببینم کجا از نظر علمی سطحش بالاتره
همچنین تو رنکینگ جایگاه بهتری داره و به نام تره
نه واقعن بد میگم که نمیزنمش تحویل بگیر!شاید باورت نشه ، ولی یه بنده خدایی می خواست درباره ی تربیت مدرس به رفیق ما دلداری بده می گفت : تربیت مدرس خیلی با تربیت معلم فرق داره . فارغ التحصیلای تربیت معلم ، معلم دبستان و راهنمایی میشن ولی فارغ التحصیلای تربیت مدرس ، معلم دبیرستان میشن !!!!!
فکر کن !!!!!!!!!!!!!
علم و صنعت چی پس؟شریف
تهران
امیر کبیر
مدرس
صنعتی اصفهان
شیراز
فردوسی
و.................
من شخصن یه اپراتورم یعنی حوصله ی تحقیق خفن و این چیزا رو ندارم به نطر من باید جایی رو زد که زیاد گیر ندن به رفیقمم اینو گفتم میخواس بره انرژی شریف منصرفش کردم گفتم برو صنعت نفت .الانم کلی راضیهتوصیمم به شما همینه
از صب ما داریم گل لگد می کنیم میگیم خارج بده بعد رنک جهانی میخوای که بری اونور ؟![]()
امیر کبیرم خوبهشریف
تهران
امیر کبیر
مدرس
صنعتی اصفهان
شیراز
فردوسی
و.................
شریف
تهران
امیر کبیر
مدرس
صنعتی اصفهان
شیراز
فردوسی
و.................
بمون جامعه علمی نیاز داره میفهمی ؟بمون؟علم و صنعت چی پس؟
آقو من غرب زدم)
بعدش رشته ما اونور خیلی روبورسه و خاهان داره
بعدش من اونورو دوست دارم
هدفم اونوره اخه
اگه ایران میبود اینجامیموندم
علم و صنعتم دوس دارمیعنی علم و صنعت انقدر بده ؟!!!
امیر کبیرم خوبه![]()
یعنی علم و صنعت انقدر بده ؟!!!
امیر کبیرم خوبه![]()