عجب خواب بازاری شداااااااااااااا خوبه امیر کبیرامیر کبیر تو شیمی واقعا قطب علمیه.استاداش همه تو حلقم
من خواب دیدم رتبه ام شده 620من که نمیتونم برم امیر کبیر اونایی که میرن جای مارو خالی کنن

عجب خواب بازاری شداااااااااااااا خوبه امیر کبیرامیر کبیر تو شیمی واقعا قطب علمیه.استاداش همه تو حلقم
من خواب دیدم رتبه ام شده 620من که نمیتونم برم امیر کبیر اونایی که میرن جای مارو خالی کنن
منم 1 ماه پیش خواب دیدم شدم 122عجب خواب بازاری شد![]()
من جدیدا یه جوری شدم که به هیچ دانشگاهی فکر نمی کنم.فقط دوست دارم برم دانشگاه تهران.فقط یه جوری دانشگاه تهران قبول شم .نمی دونم این چه فازیه من گرفتم![]()
من جدیدا یه جوری شدم که به هیچ دانشگاهی فکر نمی کنم.فقط دوست دارم برم دانشگاه تهران.فقط یه جوری دانشگاه تهران قبول شم .نمی دونم این چه فازیه من گرفتم![]()
اوا دقیقا مث منی تب دانشگاه تهران داری
!!!!
شما شبانه شریفم میاری روزبه جان.بعدش میریم بوفه دانشگاه شریف یا تهران هرچی خواستم برام میگیری![]()
پایتم.بوفه دانشگاه تهران یه ساندویچ داره.اسمش مخصوص فنی هستش.تا یک هفته مهمونت میکنم داداش
![]()
حالا یه هفته دیگه همه این شکلینبعد همه جا نوشته میشه این کنکور آسونترین کنکور چند سال اخیر بوده
![]()
نبینم به منو نیمه گم شدم تیکه بندازی
بیا پیش خودم اعتراف کن بلکه استرست کم شه![]()
نه بابا دوباره میخوونیماونوقت من اینکارو میکنم
اصن تا اسم بوفه و شیرینی اومد همه غیب شدن بابا نترسین همه مهمون داش BULGARIA یا شادی .م هستیم![]()
نه بابا دوباره میخوونیم![]()
میگما دانشکده فنیش تا هنرهای زیباش چقدر فاصله داره
منم مهمون کنین خوب
داداش تک خوری رو از الان شروع کردین؟![]()
کلن که به من حال دادمنم همینطور چ دوران مشمأز کننده ای بود
راستی یه سوال فنی کنکور گاز خیلی غلط داشت فک کنم کسی هم اعتراضی چیزی نزده به نظرتون غلطاشو به صورت خود جوش درست میکنن؟
اا من فک میکردم شما شمال شرقیپارسال ک تصحیح کرده بودند تو فک نباش میای جنوب پیش خودمون
اا من فک میکردم شما شمال شرقیخوزستانی شما؟هرمزگان؟
![]()
khzداداش
احسنتkhzداداش
اقا شما نزدیکی میگم این بندر نوشهر که امیر کبیر یه واحد اونجا داره چطوریه؟
اقا شما نزدیکی میگم این بندر نوشهر که امیر کبیر یه واحد اونجا داره چطوریه؟
نوشهر ک شماله اون ماهشهرهمحیط زیست داره و پتروشیمی-ک پترو تنها گرایش با این نام تویه کشور در ارشد
همون ماهشهرخوب شهرش چطوره؟ارزش داره اونجا بخونی؟
عوارض درس خووندن زیاده ببین جوون مردم چه به روزش اومدهحالا هی تی کنید تو سر من بکوبونید![]()