نه من میم شهرسازیم
خوشابه حالتان ما رشتمون زیر 20 باید باشیم دانشگاه تهران بیاریم
شهر سازی جز عمرانه؟
عمران که 2 میلیارد نفر بذیرش داره نگران چی؟

نه من میم شهرسازیم
خوشابه حالتان ما رشتمون زیر 20 باید باشیم دانشگاه تهران بیاریم
شهر سازی جز عمرانه؟
عمران که 2 میلیارد نفر بذیرش داره نگران چی؟کل دفترچه انتخاب رشته عمرانه
حالا عمران هیچی پارسال رفیقم برق شرکت کرده بود رتبش شده بود 19000 فک کنم میگفت 60 یا 70000 نفرن شرکت کنندهشهر سازی جز عمرانه؟
عمران که 2 میلیارد نفر بذیرش داره نگران چی؟کل دفترچه انتخاب رشته عمرانه
اصن از این رشته هنریا متنفرم اساسینه رشته شهرسازی جداست از عمران
شما مگه موقع انتخاب رشته کارشناسیتون ندیدین دوتا رشته جدا از همه !!!!!
پذیرش دولتی روزانه شهرسازی کلا به 50 نفرم به زور می رسه
راستی در ارشد و دکترا شهرسازی میره زیرگروه هنر
حالا عمران هیچی پارسال رفیقم برق شرکت کرده بود رتبش شده بود 19000 فک کنم میگفت 60 یا 70000 نفرن شرکت کننده
حالا من موندم اینا کار گیرشون میاد؟؟؟
اصن از این رشته هنریا متنفرم اساسی
مخصوصن معماری![]()
اصن از این رشته هنریا متنفرم اساسی
مخصوصن معماری![]()
کارشناسی حتمناووووه چه خبره
ما رشتمون اخرین رتبه قبولی 1700 هستش
ولی خدایی بهترین رشتس این میم شیمی (البته بعد پزشکیهنر خوبه بابا من از عمران و مکانیک متنفرم
برقم کار نداره دیگه به شدت اشباع شده
کارشناسی حتمن
آخه تو ارشد واسه ما هم انقده رتبه آخر حدودن
خب زیاد فرقی ندارم ما هم 5000نه منظورم آخرین رتبه مجاز به اتخاب رشته تو ارشد بود![]()
به به توهم مثه خودمی که . آره بابا دکترا چیه آخر میفتیم میمیریم ، یه ریال از درسی که خوندیم پول در نیاوردیم
اووووه چه خبره
برادر bulgaria که زیر 50 تشریف دارن
این بندگان خدا فک کنم این رشته اصلیشونه نه شناور مثه مااخه عزیزم رشته شهر سازی شما را باید با رشته فراوری گاز ما یا مخازن و بیو ما مقایسه کرد!!!!!!که رتبه1700 تو این رشتههام هیچ جا قبول نمیشه!
عاقا ما این دکمه تشکرمون کار نمیکنهziizooجان شما و داداش حمزه لطف دارید ایشالا هممون رتبه و دانشگاه و گرایشی که دنبالشیم رو میاریم
عاقا ما این دکمه تشکرمون کار نمیکنه![]()
راستی چه گرایشی میزنی؟
آره دیگه البته برا ما بیشتر کنکور مرحله دوممون تعیین کنندست شده رتبه یکمونم قبول نشدهاخه عزیزم رشته شهر سازی شما را باید با رشته فراوری گاز ما یا مخازن و بیو ما مقایسه کرد!!!!!!که رتبه1700 تو این رشتههام هیچ جا قبول نمیشه!
آره رشته اصلیمونه ولی همه از هر رشته ای میان ایشاین بندگان خدا فک کنم این رشته اصلیشونه نه شناور مثه ما
باز میم شیمی رو داریم که دلمون بش خوش باشه![]()
[/QUOTE]جات بودم ارشد میم شیمی شرکت میکردم میم شهرسازی چیه دیگه![]()
حالا تازه بره شما خوبه1700 نفر. رشته ما کلن 600 نفر مجاز میشناووووه چه خبره
راستی کسی تعبیر خواب بلد نیس؟
دو سه شب پیش خواب دبدم کارنامه سنجشمو بم دادن همه درصدام 17% یا 10% بود هر چی میگفتم بابا من بالا زدم یارو میگفت نه همینه که زدی
تعبیر نداره؟خواب زن چپه؟![]()
دو سه شب پیش خواب دبدم کارنامه سنجشمو بم دادن همه درصدام 17% یا 10% بود هر چی میگفتم بابا من بالا زدم یارو میگفت نه همینه که زدی
همه میگن طراحی فرایند بهتره ولی فک کنم الان جداسازی بیشتر طلبه داره آخه رتبه 2 91 رتبه 7 92 از بچه های ما بودن جداسازی رو زدن نمیدونم کدوم بیترهحمزه جان هنوز ک ن ب داره ن ب باره-بستگی ب رتبه داره نمیشه گفت ولی احتمال زیاد اول طراحی بعد جداسازی
حالا تازه بره شما خوبه1700 نفر. رشته ما کلن 600 نفر مجاز میشن![]()
منم خواب دیدم 188شدم ولی انگار خواب شما ترسناکتر بوده ایشالا تعبیرشون عکس شه آمین
همه میگن طراحی فرایند بهتره ولی فک کنم الان جداسازی بیشتر طلبه داره آخه رتبه 2 91 رتبه 7 92 از بچه های ما بودن جداسازی رو زدن نمیدونم کدوم بیتره![]()
یعنی خداوکیلی قیافم الان اینهاگه خوابت چپ باشه 17% تبدیل به 71% میشه ولی 10 % میشه 1%
فکر کنم در مجموع بازم فرقی نکنه![]()
هیچی . جای یکان و دهگان درصدات رو عوض کردم تا تعبیر خوابت برعکس بشه !!!!!!!!یعنی خداوکیلی قیافم الان اینه
اصن نفهمیدم تعبیرتو![]()
نه من خوابا رو جدی نمیگیرم همشون الکینخاب راست راسته)
من یادمه کارشناسی خاب دیدم فیزیک شبانه قوز آباد سفلی قبولیدم
))
نه من خوابا رو جدی نمیگیرم همشون الکین![]()