درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

BULGARIA

کاربر بیش فعال
آره میدونم ولی خو لامصب میگه اونجا خیلی گرمه رفیقم زنگ زده بود دو هفته پیش میگفت دارم کباب میشم!!!
کلن 14 تا میگیرن پارسال 2یا 3 نفرشونم انگار از شاگرد اولای خودشون گرفتن

زیاد گرم نیس عادت میکنی:D

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا از این رتبه گذشته دهن من یکی آسفالت شد واسه کنکور
چون از پاییز تا آخر زمستون سرما میخورم همیشه :) یه کلاه تو کلم بود 24 ساعته مثه پیرمردا خدایی همه یه جوری نگا میکردن
شب کنکور گازم اصن خوابم نبرد دیگه کلن کلکسیون مشکلات رو داشتم هر روزم از 7 صبح تا آخر شب تو کتابخونه
ولی خب می ارزید :)

منم سرویس شدم ولی نتیجه اش خوب نشد:Dبرو اهواز دیگه سرما نمیخوری:D

BULGARIA

کاربر بیش فعال
حاجی بستگی به آدم داره.اگه دانشگاه آزاد بخونی میتونی.ولی اگه سراسری باشی سخته ولی بازم شاید بشه.من همه دوستام که پارسال پیارسال قبول شدن میگن دهنشون رو سرویس کردن انقدر استادا همشون پروژه می خوان برای همه درسا ازشون.ولی یکی از دوستام که آزاد میخونه زیاد اینجوری نیست

دقیقا همینطوره رفیقم هم درس میخوند ارشد هم کار میکرد بخاطر کارش و اینکه نمیرسید بخونه اخراج شد :(

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم سرویس شدم ولی نتیجه اش خوب نشد:Dبرو اهواز دیگه سرما نمیخوری:D
اصن اگه من جا خدا بودم مجاز به انتخاب رشته هم نمیکردمت :cool:
ملت تو کردستان رفتن تشییع جنازه ماموستا بعد شما میای وبگردی؟این درسته؟:D

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هرسال یک بار بر حسب وظیفه میام اینجا و با صدای بلند داد میزنم درس نخونینننننننننننننننننننن....
من خوندم ....
خودم کشتم
نخونین ...
بر فرض که ارشد گرفتین ، مثل من بیکار میفتین کنج خونه ....
اما کسی گوش نمیده، همانا من حجت را برشما تمام کردم، باشد که آگاه شوید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هرسال یک بار بر حسب وظیفه میام اینجا و با صدای بلند داد میزنم درس نخونینننننننننننننننننننن....
من خوندم ....
خودم کشتم
نخونین ...

حرف شما درسته والا.ولی دیگه خوندیم تازه عب نداره چیکار میشه کرد

S.Mehran.S

عضو جدید
من خوندم ....
خودم کشتم
نخونین ...

این حرف رو باید توی تاپیک کنکوری های 94 بزنید نه اینجا برادر من :D
حالا چه گرایشی خوندید و کجا ؟!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خوندم ....
خودم کشتم
نخونین ...
عاقا شما دیگه چرا شکسته نفسی می کنی .بیکار چیه این همه پست میذاری تو سایت اسمش بیکاریه آیا؟:D :gol::gol:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

hadi216

عضو جدید
منم دقیقا مثل خودتم.قصد کار دارم.اصلا هم به فکر دکتری نیستم.آدم اگه بخواد کار کنه اصلا نمی تونه دکتری بخونه.خیلی از رتبه های 1 رقمی دکتری بعد 1.2 سال انصراف دادن.مثلا آقای کیاشمشکی که رتبه 1 رقمی دکتری بوده(یکی ازhead های سازه هستش و تو تدریس کلاسهای تجهیزات فرایندی معروفن) بعد 3 سال انصراف داده.میگه اگه بخوای کار کنی اصلا نمیشه.یا همین سمیعی گوهر.اونم انصراف داده از دکتری.من الان 25 سالمه.تازه سربازیم نرفتم.فک کن 3 ساله یا کمتر ارشد رو تموم کنم .2 سالم برم سربازی.بعدش 4 سالم دکتری بخونم.اونوقت میشم 34.35 ساله بدون درامد ماهیانه:D.حالا باید برم زن بگیرم .اونوقت بیلم ندارم که به خانواده عروس بگم دخترتونو بدین:D.برای همین دیگه تصمیممو گرفتم که مهندسی شیمی بخونم و بعد این 2 سال برم سر کار.البته اینجوریم اونقدر فرقش نیست:biggrin::D
به به توهم مثه خودمی که . آره بابا دکترا چیه آخر میفتیم میمیریم ، یه ریال از درسی که خوندیم پول در نیاوردیم

بالا